Σόρι που ξανανοίγω το θέμα καθυστερημένα. Αν και θα έπρεπε να το κλείνουμε σας απαντάω:
pagourenko 1966,
Κατά σύμπτωση έχω κρατήσει κ γω ένα κομμάτι από το παλιό πανό που αναφέρεις!
Διαφωνούμε σε λεπτομέρειες κ όχι στην ουσία που τόσο εύστοχα περιγράφεις με τη φράση σου:
"...γιατι ολοι πανε μπροστα και εμεις τα τελευταια 15 χρονια πηγαμε αιωνες πισω οπαδικα..."
pasajax,(αν εννοείς αυτό που κατάλαβα)
Υπήρχαν τότε οι σύνδεσμοι που λες (και μάλιστα πολύ πιο ανοργάνωτοι από τους σημερινούς) και όλο και κάποιος οργάνωνε κερκίδα, ακόμα και λανθασμένα. Μάλιστα για ένα διάστημα δεν είχαμε κάθόλου συνδέσμους. Αυτό δε σημαίνει πως οι σημερινοί πρέπει να τσατίζονται όταν δέχονται κριτική για λάθη που τα βλέπουν όλοι..
για να' ρθω και σε σένα Λσμία Fans...
Μάλλον πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το ψευδόνυμό σου και να το κάνεις "ΚΑΜΙΑ FANS", όσες και οι σωστές προβλέψεις σου για μένα...
Έκανες πραγματικό τζακποτ (0 στα 6), καθώς ούτε έρχομαι στο γήπεδο για να φάω πασατέμπο(1), ούτε έρχομαι να περάσω την ώρα μου(2), ούτε εμφανίστηκα ξαφνικά φέτος στο γήπεδο(3), ούτε είμαι γαβροβάζελος όπως λες ή αλλόθρησκος(4), ούτε είμαι (πλέον) γραμμένος στους Ταύρους(5)!
Όσο για το νούμερο 6 που δεν προέβλεψες σωστά, θέλω αν βρεις χρόνο να συνεχίσεις να με διασκεδάζεις, εξηγώντας μου τι εννοείς με την τελευταία φράση σου. Πως δηλαδή κάποιος επιβάλλει τις απόψεις του εκφράζοντάς τες, και ποιός στην ευχή είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκω??
Σε συγχωρώ όμως γιατί το συμμάζεψες μετά σε διπλανό θέμα όταν συνειδητοποίησες την αλήθεια και έγραψες:
"...Απορω πως τολματε και αμφισβητειεται τον lemonsero! Οτι λεει ο lemonsero ειναι νομος! ΤΕΛΟΣ!!!..."
Σε αφήνω τώρα. Αυτό το Σ/Κ θα ασχοληθώ με τη γειτονική σου λειβαδιά. Έχει καλύτερα σουβλάκια από σας...