Αποστολέας Θέμα: Είστε γραμμένοι σε κάποιο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΣ?  (Αναγνώστηκε 117315 φορές)

Αποσυνδεδεμένος galatsioths pagoyra LTL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
ΣΥΜΦΩΝς ΛΑΜΙΟΤΗ......... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.........!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Παράθεση
Αν εμεις τοτε καναμε το μεγαλο λαθος και κλεισαμε το συνδεσμο στελνονταας στον βρυκολακα ολοκληρη γενια οπαδων τοτε αυτοι σημερα κανουν εγκημα σε ενα συνδεσμο -εμβλημα και θρυλο που μπορει να συγκριθει μονο με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην πλατεια....

Στον ιστορικο στα στερνα του ειδα 50αρηδες με ασπρα μαλια, επιχειρηματιες με κοστουμια και τσαντακια, να ειναι κολητοι με την διοικηση και να μιλαν ''οπαδικα''.
Σημερα στα στερνα τους καποιοι, διαφερουν μονο στο οτι φοραν μπλουτζιν και φουτερ.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Είδες ΜΑΠ; μέχρι και οι... "μετά Βαΐων και κλάδων ερχόμενοι" αντιγράφονται μεταξύ τους!

Ο Καραμανλής ήρθε με κοστούμι και γραβάτα... ο Αντρέας λίγο αργότερα με ζιβάγκο  :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Pagourenko1966, pasajax και φίλε από την εξωτική Λαμία

Το ότι μου την πέφτετε μια βδομάδα μετά από αυτό το ποστ, πιθανόν να οφείλεται:
1)Σε σύμπτωση οπότε πάω πάσο,
2)Στο ότι περιμένετε πιθανό στραβοπάτημα της ομάδας για να βγείτε από πάνω.
Εάν ισχύει το 2, τότε καλύτερα μη συναγωνίζεστε την ομάδα για το ποιος θα πιάσει πιο γρήγορα πάτο. Έχετε ήδη κατακτήσει τον άτυπο αυτό τίτλο. (Σαν σύνδεσμοι εννοώ, όχι σαν άτομα – μη μυγιάζεστε πάλι).

Δε χρειάζεται να είστε τόσο ευαισθητούληδες νομίζω στις (όντως) σκληρές εκφράσεις. Σας (ξανα)υπενθυμίζω τι εκφράσεις έχουν ακουστεί εδώ για παίχτες, προπονητές, διοίκηση κλπ.
 Για να μην αναλωθώ πάλι σε μακροσκελή ποστ, σας παραπέμπω στα δικά μου επόμενα 2 ποστ από αυτό που τσατιστήκατε (της προηγούμενης εβδομάδας) με τίτλο «πετάχτε τις φανέλες» και «το φαινόμενο μπρέγκοβιτς» στη σελ. 2 αυτουνού του τόπικ. Διαβάστε τα καλά και απαντήστε στο συνδεσμήτη εαυτό σας:
1)τι από αυτά είναι ψέματα,
2)αν πρέπει τελικά να κάνουμε (έστω και σκληρή) κριτική στους συνδέσμους,
3)αν είστε ευχαριστημένοι από τους συνδέσμους της ομάδας
4)αν πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για αυτοκριτική
έβαλα αυτά τα 4 για αρχή ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα.
τα ξαναλέμε

- Είναι εύκολο να ανακαλέσω την όντως σκληρή έκφραση «γελοίος». Δε θα το κάνω γιατί αναφέρεται γενικότερα στα καμώματα των συνδέσμων κ φυσικά δε χαρακτηρίζει τον καθένα ως άτομο. Άρα μην παρεξηγιέστε.

-Pasajax τότε που πάενα στην 7 μπορώ να θυμηθώ διάφορους κατά καιρούς που οργανώνανε την κερκίδα (είτε επιτυχημένα, είτε αποτυχημένα). Για ποιόν αναφέρεσαι? Μήπως να μεταφερθεί στο θέμα «να μας ΠΑΣ μακρυά»?

-θα λείψω μερικές μέρες. Τα (κ)λέμε

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
1. Aυτα που γραφεις στα 2 ποστ ειναι μια αληθεια που μονο εσυ το βλεπεις ετσι!

2. Κριτικη στους συμδεσμους ναι, αλλα δικαιη! Κριτικη ομως και σε οσους "γελοιους" (μην παρεξηγηθεις) ερχονται στο γηπεδο για να φανε πασατεμπο και να περασουνε την ωρα τους, που εμαφανιστηκαν φετος ξαφνικα στο γηπεδο και του χρονου αν τελικα πεσουμε για να βλεπουνε την ομαδα τος γαυροβαζελο! Οι συνδεσμοι ητανε και ειναι παντα εκει, αυτοι που φωναζουνε επι 90΄λεπτα ενω καποιοι "γελοιοι" (νηβ παρεξηγηθεις) συζητανε για το ποσο θα παει η ομαδα τους ο γαυροβαζελος! Σε αυτους κριτικη;

3.Ευχαριστημενος ειμαι μονο απο τους συνδεσμους καθε ομαδας που εχουνε τρελα για  την ομαδα τους και ζουνε για αυτη την γαμημενη κυριακη, οχι απο συνδεσμους - εταιρειες με ταμειο 30 - 40 χιλιαδες ευρω που εξυπηρετουνε προσωπικα συμφεροντα!

4. Να κατσουνε στο ιδιο τραπεζι ε; Χλωρα και ξερα δεν καιγονται μαζι!! 

Αληθεια σε ποιον Σ.Φ. εισαι γραμμενος; Μηπως στους "ΤΑΥΡΟΥΣ";

Το να βαζεις καποιος ολους τους Σ.Φ. μαζι ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Δειχνει η οτι ειναι τοσο "αγαθος" ή οτι εχει δολο;

Το να συνυπαρξεις σε ενα Σ.Φ. μαζι με πολυ κοσμο ακομα απαιτει ενα πνευμα συλλογικοτητας, συνεργασιας και πιστευω οτι δεν τα εχουνε ολοι αυτα τα χαρακτηριστικα! Ετσι δεν ειναι; Παρτακηδες και"αγιος ο θεος"!

Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα του γκαλοπ ειναι στο 50 - 50 (ανηκουνε ή δεν ανηκουνε σε ενα Σ.Φ.)!!

Υποψιαζομαι οτι ο τροπος που εκφραζεις και επιβαλεις τις αποψεις βρισκεται σε αμεση συναρτηση με τον πολιτικο χωρο με τον πιον ανηκεις!

Υ.Γ. Στα γιαννινα βρισκομαι!!!         
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Παράθεση

Εάν ισχύει το 2, τότε καλύτερα μη συναγωνίζεστε την ομάδα για το ποιος θα πιάσει πιο γρήγορα πάτο. Έχετε ήδη κατακτήσει τον άτυπο αυτό τίτλο. (Σαν σύνδεσμοι εννοώ, όχι σαν άτομα – μη μυγιάζεστε πάλι).

Δεν τα γνωρίζω τα 2 άλλα παιδιά και ούτε συμφωνία έχουμε κάνει για να στην πέσουμε.
Να περιμένω στραβοπάτημα της ομάδα να στην βγώ .... άκυρο τελείως.

Γενικότερα...δεν επιθυμώ την κόντρα απλά για την κόντρα.
Να κάνουμε διάλογο και αντιπαράθεση θεμιτό...αλλά να ειρωνεύεσαι κλπ...δεν θα σε ακολουθήσω.
Μπορούμε όλοι να ειρωνευόμαστε και να κάνουμε κ*λο το φόρουμ.Εγω δεν το επιθυμώ.

Παράθεση
-Pasajax τότε που πάενα στην 7 μπορώ να θυμηθώ διάφορους κατά καιρούς που οργανώνανε την κερκίδα (είτε επιτυχημένα, είτε αποτυχημένα). Για ποιόν αναφέρεσαι? Μήπως να μεταφερθεί στο θέμα «να μας ΠΑΣ μακρυά»?

Εννοώ δεν υπήρχαν τότε σύνδεσμοι που οργάνωνανε την κερκίδα; Κάποιος που έλεγε τα συνθήματα δεν άνηκε σε σύνδεσμο; Ηταν θέμα παρέας;;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Φεβ 2010 14:20 από pasajax »
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση

1ον αδερφε δεν στην πεφτω... απλα σαν παλιος συνδεσμιτης θιχτηκα να με αποκαλει καποιος γελοιο. εχω κανει λαθη σαν συνδεσμιτης αλλα εχω δωσει και τη ζωη μου ολη σε αυτη την ομαδα. Λαθη δεν κανει αυτος που δεν κανει τιποτα. εξαλλου αν αποχωρησα το εκανα γιατι κουραστηκα να βλεπω καποιους(λιγους) γελοιους οπως τους λες να κανουν κουμαντο στο λαο του ΠΑΣ και στην ομαδα αλλα και πολλους γελοιους οι οποιοι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βριζουν τους οργανωμενους.

2ον σου απανταω μια βδομαδα μετα γιατι ελειπα σε ταξιδι επαγγελματικο. το σαββατο το βραδυ γυρισα στην πολη.

Παράθεση
Στον ιστορικο στα στερνα του ειδα 50αρηδες με ασπρα μαλια, επιχειρηματιες με κοστουμια και τσαντακια, να ειναι κολητοι με την διοικηση και να μιλαν ''οπαδικα''.
Σημερα στα στερνα τους καποιοι, διαφερουν μονο στο οτι φοραν μπλουτζιν και φουτερ.

Και οι ΤΑΥΡΟΙ Dreven ετσι εγιναν... εγω μια ζωη τους παρομοιαζω με το μεγαλο ριγε πανι που οσο περναγαν τα χρονια τοσο σαπιζε το κοβαμε και μικρενε μεχρι μου δεν εμεινε τιποτα.... εχω ενα κομματακι σπιτι το βλεπω και με πιανουν τα κλαματα.... γιατι ολοι πανε μπροστα και εμεις τα τελευταια 15 χρονια πηγαμε αιωνες πισω οπαδικα....

ΥΓ.
Παράθεση
Παράθεση
Υ.Γ. Στα γιαννινα βρισκομαι!!!   

Απο τα εξωτικα Γιαννενα...... 

• Hero Member
    • Προφίλ
Σόρι που ξανανοίγω το θέμα καθυστερημένα. Αν και θα έπρεπε να το κλείνουμε σας απαντάω:

pagourenko 1966,
Κατά σύμπτωση έχω κρατήσει κ γω ένα κομμάτι από το παλιό πανό που αναφέρεις!
Διαφωνούμε σε λεπτομέρειες κ όχι στην ουσία που τόσο εύστοχα περιγράφεις με τη φράση σου:
"...γιατι ολοι πανε μπροστα και εμεις τα τελευταια 15 χρονια πηγαμε αιωνες πισω οπαδικα..."

pasajax,(αν εννοείς αυτό που κατάλαβα)
Υπήρχαν τότε οι σύνδεσμοι που λες (και μάλιστα πολύ πιο ανοργάνωτοι από τους σημερινούς) και όλο και κάποιος οργάνωνε κερκίδα, ακόμα και λανθασμένα. Μάλιστα για ένα διάστημα δεν είχαμε κάθόλου συνδέσμους. Αυτό δε σημαίνει πως οι σημερινοί πρέπει να τσατίζονται όταν δέχονται κριτική για λάθη που τα βλέπουν όλοι..

για να' ρθω και σε σένα Λσμία Fans...
Μάλλον πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το ψευδόνυμό σου και να το κάνεις "ΚΑΜΙΑ FANS", όσες και οι σωστές προβλέψεις σου για μένα...

Έκανες πραγματικό τζακποτ (0 στα 6), καθώς ούτε έρχομαι στο γήπεδο για να φάω πασατέμπο(1), ούτε έρχομαι να περάσω την ώρα μου(2), ούτε εμφανίστηκα ξαφνικά φέτος στο γήπεδο(3), ούτε είμαι γαβροβάζελος όπως λες ή αλλόθρησκος(4), ούτε είμαι (πλέον) γραμμένος στους Ταύρους(5)!
Όσο για το νούμερο 6 που δεν προέβλεψες σωστά, θέλω αν βρεις χρόνο να συνεχίσεις να με διασκεδάζεις, εξηγώντας μου τι εννοείς με την τελευταία φράση σου. Πως δηλαδή κάποιος επιβάλλει τις απόψεις του εκφράζοντάς τες, και ποιός στην ευχή είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκω??

Σε συγχωρώ όμως γιατί το συμμάζεψες μετά σε διπλανό θέμα όταν συνειδητοποίησες την αλήθεια και έγραψες:
"...Απορω πως τολματε και αμφισβητειεται τον lemonsero! Οτι λεει ο lemonsero ειναι νομος! ΤΕΛΟΣ!!!..."

Σε αφήνω τώρα. Αυτό το Σ/Κ θα ασχοληθώ με τη γειτονική σου λειβαδιά. Έχει καλύτερα σουβλάκια από σας...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Προσωπικη επιθεση μου κανεις lemonsero; Εχεις δει πολλες τετοιες συμπεριφορες μεσα σε αυτο το forum;

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
για να' ρθω και σε σένα Λσμία Fans...
Μάλλον πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις το ψευδόνυμό σου και να το κάνεις "ΚΑΜΙΑ FANS", όσες και οι σωστές προβλέψεις σου για μένα...

Έκανες πραγματικό τζακποτ (0 στα 6), καθώς ούτε έρχομαι στο γήπεδο για να φάω πασατέμπο(1), ούτε έρχομαι να περάσω την ώρα μου(2), ούτε εμφανίστηκα ξαφνικά φέτος στο γήπεδο(3), ούτε είμαι γαβροβάζελος όπως λες ή αλλόθρησκος(4), ούτε είμαι (πλέον) γραμμένος στους Ταύρους(5)!
Όσο για το νούμερο 6 που δεν προέβλεψες σωστά, θέλω αν βρεις χρόνο να συνεχίσεις να με διασκεδάζεις, εξηγώντας μου τι εννοείς με την τελευταία φράση σου. Πως δηλαδή κάποιος επιβάλλει τις απόψεις του εκφράζοντάς τες, και ποιός στην ευχή είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκω??

Σε συγχωρώ όμως γιατί το συμμάζεψες μετά σε διπλανό θέμα όταν συνειδητοποίησες την αλήθεια και έγραψες:
"...Απορω πως τολματε και αμφισβητειεται τον lemonsero! Οτι λεει ο lemonsero ειναι νομος! ΤΕΛΟΣ!!!..."

Σε αφήνω τώρα. Αυτό το Σ/Κ θα ασχοληθώ με τη γειτονική σου λειβαδιά. Έχει καλύτερα σουβλάκια από σας...
[/quote]

Για να τεκειωσω και μαζι σου lemonsero:

Εγω δεν ειπα οτι για εσενα ειδικα ισχυουνε αυτα.

Επισης αν θελουμε σε πιστευουμε οτι λες αληθεια.

Ειδες πως ξερω οτι ησουνα στους "ΤΑΥΡΟΥΣ". Αρα ξερω καποια πραγματα.

Εχεις εναν δογματικο τροπο σκεψης αρα και πολιτικης τοποθετησης (ξερεις τι σημαινει η λεξη δογματικος, φανταζομαι!!!)

Υ.Γ. Απορω πως ξερεις που βρισκεται η Λιβαδεια και η Λαμια!! Πως ξερεις οτι ειναι γειτονικες πολεις!

Υ.Γ. 2 Σου αφιερωνω το " Ακου Ανθρωπακο" του Ουμπερο Εκο, αλλα προς το παρον διαβασε κανενα "ΣΟΚ", κανενα "CIAO"!! Καλα ειναι για εσενα!

Υ.Γ. 3 Μια χαρα μας διασκεδαζεις εσυ ολους στο φορουμ!!

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Υ.Γ. 2 Σου αφιερωνω το " Ακου Ανθρωπακο" του Ουμπερο Εκο, αλλα προς το παρον διαβασε κανενα "ΣΟΚ", κανενα "CIAO"!! Καλα ειναι για εσενα!

ειναι  του Βίλχελμ Ράιχ και οχι του εκο

δεν το εχω διαβασει αλλα το εχω στα υποψιν μου

παρολαυτα συμφωνω μαζει σου λαμια , το κακο με το λεμο ειναι οτι ειναι πολυ αυστηρος και απολυτος με καποια πραγματα και κυριως με τους συνδεσμους , ενω αν ηταν δικαιος θα ξεχωριζε καποια πραγματα και δεν θα εκεγε τα χλωρα με τα ξερα

τωρα βεβεα απο ενα ανθρωπο που σε παλιοτερα ποστ υποστηριζε οτι θα πρεπει να δειχνουμε καποια μορφη βιας απεναντι σε αλλοθρησκους , δεν μας εξηγουσε βεβεα αυτο πως θα γινει, δεν περιμενα κατι αλλο

και φυσικα οταν του ειχα πει οτι διαφωνουσα με εχει βγαλει εχθρο του πας

ρε φιλε λεμο κανε κριτικη αλλα σωστη και εκει που πρεπει μη κανεις κριτικη απλα για να προκαλεις αντιδρασεις

και αν θες απο οτι εχω καταλαβει εχουν δει πολλα τα ματια σου αν εχεις τα πελε πες τα πραγματα με το ονομα τους και ξεμπροστιασε αυτους που πραγματικα φταινε....

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
ειναι  του Βίλχελμ Ράιχ και οχι του εκο

δεν το εχω διαβασει αλλα το εχω στα υποψιν μου

[/quote]

Εχεις δικιο φιλε el antifasist του Ραϊχ ειναι το βιβλιο! Επειδη το εχω διαβασει ειναι εξαιρετικο!! Σου συστηνω να το διαβασεις!

Αποσυνδεδεμένος basilhs

• Newbie
  • *
  • ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ...
    • Προφίλ
apei rwtan kai den eimai kala
ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ.....
ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΝΕ

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
Είμαι της άποψης οτι όσο περισσότεροι σύνδεσμοι ή κλαμπς ή παρέες φιλάθλων του ΠΑΣ ,που υπστηρίζουν τον ΠΑΣ και οχι τον σύνδεσμο τους, τόσο το καλύτερο.Τα αποτελέσματα ύπαρξης ενός μόνο συνδέσμου (ενεργού οχι σαν τους ΤΑΥΡΟΥΣ) για πολλά χρόνια για μένα ήταν ο οπαδικός μας "γύψος".
Με όλες αυτές τις κόντρες τις μαλακίες του στυλ ...τα άλλα είναι για τους άλλους ...μας έχει φέρει πάρα μα πάρα πολυ πίσω,επαρχία με όλη τη σημασία της λέξεως κοινώς γίναμε οι χωριάτες  σαν αυτούς που κοροιδεύουμε,δυστηχώς το λέω αυτό με μεγάλη στεναχωρια.
ΥΓ.Ανοίγει και ο super 3 σύνδεσμο στα Γιάννενα απο φοιτητές στη Ν.Ζέρβα....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Παράθεση
ΥΓ.Ανοίγει και ο super 3 σύνδεσμο στα Γιάννενα απο φοιτητές στη Ν.Ζέρβα....

Σαν αυτον που ανοιξε και ο Ηρακλης στην Ρωμα φανταζομαι......... %-| %-| %-|

Αποσυνδεδεμένος galatsioths pagoyra LTL

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
ποοο αφηστε τισ μπουρδεσ δν ανοιγουν στα γιαννενα συνδεσμο.....ολοι λενε ανοιγουν στα γιαννενα συνδεσμο και δν ανοιξε κανεισ στην τελικη...καμια 10 αρια φοιτητεσ φτιαχνουν ενα  γκρουπ και λενε ανοιγουμε συνδεσμο αυτο γινετε

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
ξέρω σίγουρα οτι ζητάνε ενίσχυση στα Γιάννενα .και δεν είναι 10 φοιτητές αλλά πολοί περισσότερο,μη ξεχνάς γαλατσώτη οτι κάπως έτσι ξεκίνησε και ο σύνδεσμος στη θεσσαλονίκη των BV .
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Μάι 2010 11:25 από KASABIAN »
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Είστε γραμμένοι σε κάποιο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΣ?
« Απάντηση #67 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 10:31 »
Έκατσα χθες και είδα κανα μισάωρο από την εκπομπή των βαγέρος.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση το παληκάρι με το μαύρο μπλουζάκι και το μούσι που φαινόταν κάτω αριστερά. Πολύ εύστοχος σε ότι έλεγε. Με ήρεμο, αυστηρό ύφος και πολύ καλή ευφράδεια και άρθρωση πολλές φορές διαφοροποιούνταν από τους άλλους και έλεγε πολύ λογικά και σωστά πράγματα κάθε φορά που εξέφραζε άποψη. Πολύ καιρό είχα να συμφωνήσω σε όλα με κάποιον συνδεσμίτη του ΠΑΣ. Μπράβο φίλε, αν με διαβάζεις σου προτείνω να ξαναβγείς.

Κατά τα άλλα οι bv μιλήσανε και για τις περιπτώσεις «remezzo» και «συνδιοίκησης»  που τους κατηγορούν πολλοί και ειδικά πολλοί φίλοι εδώ στο pas.gr (αν κατάλαβα καλά αυτό εννοούσαν, αν όχι σόρι..).
Είπανε πως δεν πρέπει να καταδικάζεται ο ΧΒ από τόσο νωρίς, προβάλλανε τα θετικά του ΧΒ και καταδικάσανε τις τόσες βαρύγδουπες εκφράσεις «φύγε», «πάρε μπούλο», «λαμόγιο» που μερικοί γράφουν και ξαναγράφουν για τον ΧΒ.
Τα όσα είπανε ήταν απόλυτα λογικά γιατί πραγματικά έχει καταντήσει αρρώστεια αυτό το πράμα. Με τον τρόπο αυτό οι επικριτές του ΧΒ και των bv χάνουν τελείως το δίκιο τους και η κουβέντα πάντα μετατωπίζεται αλλού και όχι στα (πολλά φέτος) λάθη του ΧΒ που είναι αγωνιστικά και των bv που είναι οπαδικού χαρακτήρα…

Η κριτική στους bv πάντα ξεφεύγει σε άλλα μονοπάτια, με αστήριχτα επιχειρήματα για πολλές φάσεις και γίνεται βούτυρο στο ψωμί τους. Έτσι πάντα μένουν αναπάντητα μερικά καίρια ερωτήματα όπως:

- Γιατί δεν επικεντρώνονται περισσότερο στα της κερκίδας?

- Γιατί οι εκδρομές τους έχουν πέσει τόσο? Να σας θυμίσω για παράδειγμα φέτος στην τούμπα σε 1100 άτομα βάλανε 5 πούλμαν (=250 άτομα) και στο οακα σε 500 άτομα βάλανε 2 πούλμαν (=100 άτομα).

- Γιατί ποτέ δεν παραδέχτηκαν τα λάθη τους επί κούγια?

- Γιατί συντηρούν (και αυτοί) αυτή την απαίσια κόντρα και έχουν βαλθεί να αφανήσουν τους ΑΡ?

- Γιατί δεν καταλαβαίνουν πως η συντριπτική πλειοψηφία έχουμε απομακρυνθεί από τους συνδέσμους κάτι που οφείλεται ΚΑΙ σε αυτούς?

- Νομίζω όμως πως το μεγαλύτερο λάθος τους είναι διαχρονικό και θα το γράψω άλλη φορά αν έχετε όρεξη.

Υ.Γ. Παρόλα αυτά συμφωνώ με το θόλωμα που έφαγε ο Χριστόδουλος χθες με τους δημοσιογράφους και άρχισε να φωνάζει. Καλά έκανε και τους έκραξε.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 12:06 »
Μεγάλο respect σε αυτόν που έστειλε χτες στην εκπομπή το μήνυμα (περίπου) "Xριστόδουλε όταν κρεμάσαμε πανί στο γήπεδο για το remezzo εσύ έλεγες ότι δεν είναι σωστό να μπερδεύουμε τον ΠΑΣ με τις άλλες δουλειές του προέδρου. Τώρα που ο πρόεδρος κοιτάει να συνδιάσει τα εγκαίνια του remezzo με καμιά ανακοίνωση μεταγραφής τί έχεις να πεις?"
Και το ξέσπασμα του Χριστόδουλου μετά όλα τα λεφτά.  :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 15:28 »
Παράθεση
Μου έκανε τρομερή εντύπωση το παληκάρι με το μαύρο μπλουζάκι και το μούσι που φαινόταν κάτω αριστερά. Πολύ εύστοχος σε ότι έλεγε. Με ήρεμο, αυστηρό ύφος και πολύ καλή ευφράδεια και άρθρωση πολλές φορές διαφοροποιούνταν από τους άλλους και έλεγε πολύ λογικά και σωστά πράγματα κάθε φορά που εξέφραζε άποψη. Πολύ καιρό είχα να συμφωνήσω σε όλα με κάποιον συνδεσμίτη του ΠΑΣ. Μπράβο φίλε, αν με διαβάζεις σου προτείνω να ξαναβγείς.

Σε αυτον τον συνδεσμο επειδη οσοι τον εχουμε ζησει απο μεσα εστω και λιγο οπως εγω ξερουμε πολυ καλα οτι υπαρχουν μερικα παλικαρια που μπορουν αν βγουν μπροστα να εκτοξευσουν το οπαδικο κινημα σε επιπεδα που δεν εχουμε ξαναδει τα τελευταια 30 χρονια. απλα δυστυχως αυτοι θα μενουν στην αφανεια γιατι οι συνδεσμοι ειναι μαγαζια* και ανηκουν σε καποιον οποτε αν αυτος ειναι υποψηφιος για προεδρος δεν μπορει καποιος να τον κοντραρει.ετσι θα συνεχιστει το ιδιο σκηνικο και αντι ο πολυτιμος πρωσοπικος χρονος που προσφερει ο ενεργος συνδεσμιτης να καταναλωνεται σε διεργασιες για την οργανωση της κερκιδας(πανο, σημαιες, συσπειρωση, choro, κτλ) αναλωνεται στο πως να κοντραρουμε αλλους συνδεσμους, πως να παμε για καφε με τον εκαστοτε προεδρο και πως να γραφουμε στο ιντερνετ.

* για να προλαβω οσους θα μου πουνε οτι οι ΑΡ δεν ειναι μαγαζι.

οταν εχεις εσοδα-εξοδα, ενοικια λογαριασμους να τρεχουν και 2-3 ανθρωπους να τα εχουν χρεωμενα πανω τους και να αγχωνονται για το πως θα βγει ο μηνας και να πρεπει να κανεις και εκδρομες και να αγοραζεις και υλικα εισαι μαγαζι. μια μικρη επιχειρηση απο την οποια βεβαια δεν μπορεις να ελπιζεις ποτε σε κερδος.
τουλαχιστον αυτα ισχυαν οταν εγω ημουν μεσα σε εναν απο τους ιστορικοτερους συνδεσμους στην πολη.
Τωρα αν φτασαμε 10 χρονια μετα οι συνδεσμοι να μπορουν να προαγοραζουν 200.000 ευρω διαρκειας τοτε τι να πω... εμεις με το ζορι βρισκαμε ψαλιδι να κοψουμε το πανι το μεγαλο μη μουχλιασει ολοκληρο...

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 15:54 »
Παράθεση
εμεις με το ζορι βρισκαμε ψαλιδι να κοψουμε το πανι το μεγαλο μη μουχλιασει ολοκληρο...
Εσυ αδερφε μπορει να ησουν συνδεσμιτης στα 20 σου και σε δυσκολες εποχες.
Αμα ησουν ακομη και τωρα, στα 50 σου ας πουμε, στις σημερινες εποχες, δεν θα συνομιλουσες, συνετρωγες και συνεγελαζοσουν με προεδρους-μανατζερ-επιχειρηματιες-πολιτικους-εταιριες προωθησης προϊοντων και δημοσιογραφους για το καλο του οπαδικου κινηματος, της οικονομικης ανεξαρτησιας του συνδεσμου και κατ' επεκταση το καλο της ομαδος;
Θα εμενες στα παλια, οπως τοτε στα 20;
Δεν θα εχανες ετσι ως συνδεσμος, συνδεσμιτης, οπαδικο κινημα κι ομαδα;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 01 Ιούν 2010 21:33 »
Παράθεση
εμεις με το ζορι βρισκαμε ψαλιδι να κοψουμε το πανι το μεγαλο μη μουχλιασει ολοκληρο...

Εκεινο το ανεπαναληπτο πανο που ανεβασανε στο ματς με Λαρσα το 90 στη Μεγαλη?
Αυτο το πανο που κατεληξε..... κασκολ στο τελος? :(....Ααααααα,ρε τι μου θυμισες τωρα.....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 14:04 »
ΕΧω ενα κομματακι φιλε μου...
πρεπει να υπαρχει στην αποθηκη των ταυρων ενα αρκετα μεγαλο κομματι αν δεν το πεταξανε...

δεν ξερω ποτε πρωτοανεβηκε αλλα ηταν πραγματικα τεραστιο πανι οταν πρωτοφτιαχτηκε.
στο τελος κατεληξε μικροτερο και απο κασκολ οπως λες..

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 03 Ιούν 2010 21:55 »
Για αυτό εδώ λέτε?
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 03 Ιούν 2010 22:08 »
Ω ΝΑΙ!!!!!!!!

και στη φωτο δεν εχει απλωσει εντελως