είναι ατάκα του Σύνταυρου Μπίρμπα που την έριξε βγαίνοντας από το Βικελίδης
τοειπα αυτηνο κ στο περιστερ
τοειπα τ μιρωτσιο
αυτηνος δν ειν αγιαξ τσ ηεπιρου ειν αγιαξ τ αναπηρου
κ τοειπα κ τ βηττα στ χαριλαου
κ τ κουδγια τοειχα ειειπει
κ αμανε κι ειπουμε <δν ειν τ γκαβου τ σπυρου ειν ο αγιαξ τσ ηπειρου>
δε α παραξηγθει ο γκαβοσπυρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κ μι το δικιο τ
κ σενα στο ειπα μι ανακατωνησε μι τα πιτρα
μι ασκολιοσε σου ειπα
πιακε αλλη δλεια
τοποιον εφκιανες παλιοτρα
δν αξιζ πενταπεντε χρονω
να χαλνιεσε ζν υγεια σ
δγια τν πλακα
Ppppaaaassss Δεν έχω όρεξη να γράψω άλλα....άλλωστε τι σημασία έχουν.....
Άιντε καλό απόγευμα !
ααα γειασ' ετσ' κι αντιο
..... όπως γράφει κάπου αλλού και κάποιος φίλος ιντερνετικός προς το παρόν.
Ώρε stef7 φίλε μου, τι μας νοιάζει για τα τραπεζοκαθίσματα του Remezzo στην τελική.
Εμάς ο ΠΑΣ Γιάννινα μας νοιάζει.
Άσε που διακρίνω και μία εμπάθεια στην μία και μοναδική πρόταση στο σχόλιο που έκανες.
Αλλά μιας που ο δημοσιογράφος ανάφερε και την ομάδα, που πιθανόν να έχει σχέση μιας που όντως υπάρχει θέμα, ας πω δυο πραματάκια τα οποία κατάλαβα.
Το Remezzo κατ`αρχήν νομίζω πως άνοιξε από τα τελευταία καταστήματα στην εκεί περιοχή και ότι είχαν κάνει οι άλλοι έγινε και σε αυτό.
Προσωπικά η γνώμη μου είναι πως η περιοχή αναβαθμίστηκε και πολύ μάλιστα. Την θυμάμαι πως ήταν πριν κάποια χρόνια (ένα αίσχος αληθινό) και την βλέπω και τώρα, η διαφορά είναι τεράστια και τέτοια που ομολογώ πως μου αρέσει και πολύ μάλιστα.
Δυστυχώς σε κάποιους άλλους δεν αρέσει, προφανώς από συμφέροντα κυρίως οικονομικά, μιας που ο κόσμος που πήγαινε πιο παλιά κάπου αλλού τώρα πάει στην Γαριβάλδη, ίσως να υπάρχουν και τίποτε κομματικά στη μέση, δεν ξέρω.
Πιστεύω πως τελευταίο είναι το θέμα που προκύπτει από τους εκεί κατοίκους. Προσωπικά αν έμενα για μια ζωή σε ένα βάλτο με καλάμια και χορτάρια δίπλα από το σπίτι μου, θα είμουν ευτυχής αν κάποιοι αυτή την περιοχή την κάνανε όπως τώρα είναι, με τοίχους, με πλακόστρωτα, με κάγκελα, με ποδηλατόδρομους, με παιδική χαρά, με μαγαζιά, με πολύ κόσμο, με ομορφιές γενικώς.
Το ξεκαθαρίζω για μένα λέω, ίσως κάποιοι άλλοι να θέλουν καλάμια και χορτάρια και βαλτοτόπια με φουλ βρωμιές (και στο δίπλα νερό της λίμνης - και στο έδαφος - και στον αέρα με τις απαίσιες μυρωδιές), γιατί έτσι ήταν πρώτα (για όσους θυμούνται).
Πάμε στον πρόεδρό μας τον Κο Χριστοβασίλη ο οποίος άνοιξε ένα μαγαζί στον γιο του και το οποίο απ`ότι ξέρω και βλέπω πάει πάρα πολύ καλά, όπως και τα άλλα που είναι δίπλα και παραδίπλα.
Όσες φορές διάβασα για Γαριβάλδη είδα το όνομα του Χριστοβασίλη μέσα κατά 99%, επίσης και του Κου Καχριμάνη που κι αυτός έχει εκεί μαγαζί.
Τόσο πια μη σωστό είναι που θέλουν ντε και καλά να το κλείσουν και του Χριστοβασίλη, αλλά και του Καχριμάνη ? (αν δεν κάνω λάθος κυρίως αυτών των δύο).
Απλή ερώτηση κάνω.
Γιατί τέτοιο πόλεμο σε δύο και όχι μόνο ανθρώπους, που στην τελική δίνουν ψωμί σε πάρα πολλές οικογένειες, μιας που υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι εκεί ?
Τόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα ώστε κάποιοι διακαώς επιθυμούν και επιδιώκουν να κλείσουν τα εκεί μαγαζιά ?
Πάμε και στον ΠΑΣ Γιάννινα τώρα μιας που αναφέρθηκε κι αυτός.
Ειλικρινά έχω διαπιστώσει αηδιασμένος μπορώ να πω, πως ορισμένοι που θέλουν να πετάξουν χολή κατά της ομάδος η'' του προέδρου της, να αναφέρουν και την Γαριβάλδη μέσα, μπλέκοντας το Remezzo με οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα, από μεταγραφές (καλή ώρα όπως ο φίλος μας ο stef7), μέχρι και τα οικονομικά της ομάδος και άλλα πολλά.
Χολή και μόνο χολή από ορισμένους.
Εμ πως να μην αγανακτήσει ο άνθρωπος ?
Όποιος και να ήταν το ίδιο θα πάθαινε.
Προσωπικά αν είμουν εγώ, θα πούλαγα, θα έλεγα κι ένα ευχαριστώ στον καλό και υπέροχο κόσμο των Ιωαννίνων και θα την έκανα για άλλες πολιτείες. Σίγουρα θα ησύχαζε το κεφαλάκι μου.
Ούτε χοντρός, ούτε ξεχοντρός, ούτε προπονητές, ούτε μεταγραφές, άγχος, στεναχώριες, χαρτονομίσματα με την φάτσα μου, συνεχή ταξίδια, μαγαζιά, παραπονούμενους εργαζόμενους σε αυτά (λογικό αφού δεν πληρώνονται όταν κλείνουν κάποιοι τα μαγαζιά που δουλεύουν), νέα γήπεδα, σκέπαστρα, χορτοτάπητες, πλαστικοί τάπητες κλπ κλπ κλπ.
Όσο για το ποιος θα ερχόταν στην θέση μου, ε εντάξει, όλο και κάποιος θα βρισκόταν, όπως γινόταν τόσα και τόσα χρόνια πιο μπροστά που βολοδέρναμε στις Β` - Γ` κατηγορίες, με κάποια από αυτά στην Α`.
Δεν έχω όρεξη να γράψω άλλα....άλλωστε τι σημασία έχουν.....
Άιντε καλό απόγευμα !
ααα γειασ' ετσ' κι αντιο..... όπως γράφει κάπου αλλού και κάποιος φίλος ιντερνετικός προς το παρόν.