Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
15 (18.1%)
2-0
25 (30.1%)
1-0
9 (10.8%)
3-1
8 (9.6%)
2-1
7 (8.4%)
0-0
1 (1.2%)
1-1
5 (6%)
1-2
1 (1.2%)
0-2
5 (6%)
0-1
3 (3.6%)
άλλο ?
4 (4.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 83

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 25 Μάρ 2012 10:52

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Εργοτέλης  (Αναγνώστηκε 67050 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Εργοτέλης
« Απάντηση #225 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 00:33 »
Ας πάει ...

Ήταν  να γίνει ... ας  πούμε  ότι  ήταν  το «τίμημα»  μιας  ομάδας  που βρήκε  αγωνιστικό ρυθμό και δύναμη και  μέσα σε  1 κόσμο  που  την εμπιστεύεται  … βλέποντας   τους κόπους της  να φέρνουν χειροπιαστά αποτέλεσμα.
Κάπου έγινε  μια λάθος εκτίμηση, ωστόσο όμως  αναδείχτηκε  1 σοβαρό εγγενές  «λάθος» που υπόβοσκε ύπουλα και θα μας έβαζε στον ύπνο στη συνέχεια.
Πρόωρη χαρά, όψιμη στεναχώρια …  λένε οι παππούδες.
Συμβαίνουν αυτά.

Μετά λες  … αν  παίρναμε  τους  3 βαθμούς  σήμερα (31), θα εφησυχάζαμε ανύποπτα  στη νίκη,   παραβλέποντας  το  1 σοβαρό εγγενές  «λάθος»  και  χωρίς να επωφεληθούμε  του «λάθους» που θα το κάλυπτε η νίκη …  τότε   αυτό  το υποβόσκων   «λάθος»  θα μας ακολουθούσε   και   πιθανόν  να μη μας επέτρεπε   να πάρουμε  τους υπόλοιπους  βαθμούς στα  εναπομείναντα  παιχνίδια … εννοείται  της έδρας,  που όσο να ναι  δε θα παίξουμε με Τέληδες.

Πλάκα – πλάκα  από  αυτό  το 1 σοβαρό εγγενές  «λάθος»,  δεχτήκαμε 1 γκολ  και προετοιμάσαμε το  2ο  της ήττας … ευτυχώς η μπάλα  πήγε στο  Κήπο  και σώσαμε το Χ.
Δεν  είπε δα και ο προπονητής  …  ξέρετε παιδιά?  … φτάνει,  χαλαρώστε  στα  τελευταία 5΄,  το πήραμε το ματσάκι, αλλά  ούτε  και  τα παιδιά  κατάλαβαν  πως κλείστηκαν.
Πάντος, το διορθώσαμε το «λάθος».

Και  … για να είμαστε εντάξει  με κάποια «πρόσωπα και  πράματα»   και  ιδιαίτερα με τον μπαμπέση  και  λαίμαργο   εαυτό  μας ,  τον «πρώην κακομοίρη»  και ξαφνικά «νυν εμίρη» … ας μη ξεχνάμε  ότι  πριν 3 μήνες  ψαχνόμασταν  στο  «αμάν» πως θα σωθούμε, ας  μη ζητάμε να δοξαστούμε  εδώ τώρα επιτόπου.

Απλά, επιμένουμε  ΠΑΣ.
Και πιο απλά, αυτή η αγωνιώδης  μάχη της παραμονής  θα μας  κάνει  «καλύτερους»   και  σίγουρα όλους  «μια φωνή».
Ακόμα πιο απλά, με αυτή την ομάδα  ψάχνουμε  στη συνέχεια  τους  3 πολύτιμους  βαθμούς  που απαιτεί η παραμονή μας … με «όπλο»  την  επίγνωση του «λάθους» μας.

Τόσο απλά, ποτέ δεν ήταν.
Και όπως είχε πει και ο Σόλων ο Αθηναίος «Μηδένα  προ  του  τέλους  ξεμαρκάριζε».
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 00:41 »
Απο της 7 που τελείωσε δεν έχω τι να πω-έχω 20 πίεση κ μα την παναγία θέλω να σκάσω.Μετά από 5 ώρες αποφάσισα να μπω στο Forum για να μοιραστούμε όλοι μαζί τον πόνο μας.Δεν μπορώ να πω πολλά απλά σήμερα ήταν κρίμα-είχαμε την ευκαιρία να σπάσουμε την μιζέρια κ τα κόμπλεξ μας γενικότερα.
Σήμερα τα πήγαμε σχετικά καλά απλά 2 παραφωνίες είχαμε:
1. Δεν βγάζεις τον καλύτερο παίκτη(ΠΑΝΤΟ) για να βάλεις τον αδιάφορο Σκούφαλης
2. Μόνο απο στημένο μπορούσαμε να φάμε γκολ κ κάναμε φάουλ στο 92'
Θα μπορούσαμα να βάλουμε στο 75' τον Μπάκα μήπως κ κάνει το 2-0 ή βάλε τον Κυριάκο που είναι ανεβασμένος μετά το παιχνίδι δτην Ξάνθη.Ακόμα ψάχνω τον λόγο που έβαλε τον Σκούφαλη κ δεν μπορώ να βρω λογική απάντηση.
Ολα αυτή πάντως κ η εξέληξη του σημερινού παιχνιδιού με ανεβάζουν κ μου δίνουν κουράγιο μόνο απο το σύνθημα:ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!!!!!!!!!
Όσο κ να νευριάσω μαζί σου κ να τα πάρω άσχημα πάντα τα συναισθηματά μου για σένα ΓΙΑΝΝΕΝΑ είναι τόσο βαθιά που πάντα σε συγχωρώ!!!!
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 00:49 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:14 »
δεν ξέρω αν εχω ξανάνιώσει μπουκώμα σαν το σημερινό.
Αν το καλόσκεφτεί κάνει μετά τις ήττες των άλλων κερδισμένοι βγήκαμε.
Αλλά
Δεν νιώθω μπουκώμα ούτε για τους παίχτες
Ούτε για τον αγγελο
Ούτε φυσικά για τη διοίκηση της ομάδας.
ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΟΥ
που όσος κ αν ήταν
Ήταν ρε κατάσταση ντελιριο, έβραζε από ανάγκη να εκδηλώσει τα συναισθήματα του.
Δεν εχω ξαναδεί τη μεγάλη να πετάει φωτιές σαν σήμερα.
Κι όμως αυτός ο κόσμος για άλλον έναν τελικό έπρεπε να φύγει με το κεφάλι σκημενο.
Να πάνε να γαμήθουμε όλοι τους λοιπόν. Αν θέλουν να παίξουν ας παίξουν αν δεν θέλουν να μη σωθούν ας μη σωθούν.
Εγώ ΠΑΣ ήμουν κ ΠΑΣ θα είμαι μέχρι να πεθάνω.
Κι άμα πεθάνω πάλι ΠΑΣ θα είμαι. Όπως κ η πλειοψηφία αυτών των τρελαμενων που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο.

Ο νο5 του εργοτέλη τι νόημα ήταν αυτό που έκανε στη 2η κόκκινη;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 01:20 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:18 »
θα περάσει καιρός να μας φύγει η σημερινή τσαντίλα...αν περάσει και μέχρι την επόμενη φυσικά...γιατί ΠΑΣ είσαι...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:19 »
τι να τν κανς τ σιγουρη σωτηρια ρε συνταυροι αν δεν ειναι με το σπαθι σου αλλα προιον του Σπαθα?
εγω θα το γυρισω τουμπα κ θα ρωτησω ...
ποσοι απ τους αλλους συνδιεκδικητες τς παραμονης δε θα μιλουσαν για ΠΑΣα τς ΚΕΔ στον ΠΑΣ?
οχι ρε ..τετοια παραμονη δεν τη θελω...ριχνω μια θεωρητικα μεγαλ ομαδα στο καναβατσο ,με χειροκροταει ολ η ποδοσφαιρικη Ελλαδα φρεσκαροντας μνημες απ τα παλια και παραμενω και στη συνειδηση τ ποδοσφαιροκοσμου ψηλα και στνκατηγορια...
αυτος ηταν κ αυτος ειν ο  :pas:
 :mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 01:32 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:20 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:23 »
Κορμιά μου coolάρετε.. Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα. Θα μας περάσει..

Όπως η παναγία κοιμήθηκε στη Νέα Σμύρνη και δεν χάσαμε, έτσι έγινε και με τον εργοτέλη σήμερα. Μπάλα είναι το μπουρδέλο και το φάγαμε στο 90.. Τι να κάνουμε τώρα..

Μπράβο και συγχαρητήρια στους παίχτες και στον προπονητή.. Η προσπάθεια φάνηκε πάλι σήμερα από όλους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.. Είπαμε όσο μπορεί και είναι ικανός ο καθένας..Άλλο αυτό. Αλλά τα πόδια ήταν στη φωτιά και στις διεκδικήσεις μπαίναν πρώτοι στη μπάλα..

Μέχρι κ ο Βίλα ήταν εκτός εαυτού. Γκολάρα κάρφωσε η άμπαλη παιχτούρα..

Ο τέλης έπαιξε φουλ ταμπούρι και κατά διαστήματα με σκληρό παιχνίδι

Πάμε για τα επόμενα.. Χτυπάμε τα πάντα. Ακόμα και τα οικογενειακά διπλά..

ΠΑΣ γερά η παραμονή είναι κοντά..

Άγγελε πάρε διπλό στη Τούμπα και στείλε μας εμάς τα χωριατάκια για χαμόμηλα που θέλαμε και εύκολη παραμονή 5 αγωνιστικές από το τέλος.

:mono:  :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 01:31 »
Θέλουμε μία μόνο νίκη για την σωτηρία αν κ η γνώμη μου είναι ότι η Κέρκυρα κ τα Αγρίνια δεν προλαβαίνουν να σωθουν κ για μένα έχουν πέσει.Επειδή στην έδρα μας κάτι παθαίνουμε θεωρώ πιο εύκολό να σώσουμε στα εκτός έδρας την κατηγορία.Παρά την πίκρα σήμερα δεν πρέπει να μας πέρει απο κάτω.Είμαστε έστω κ μετά το σημερινό πολύ κοντά στην σωτηρία μας κ δεν θα τα παρατήσουμε τώρα.Πάμε όλοι μαζί κ θα τα καταφέρουμε.Το έχω ξαναπεί απο την τρίτη θα μας λείει πάλι ο ΠΑΣ κ θα κανουμε σχέδια για τον επόμενο αγώνα παρά την σημερινή μας πίκρα.Αυτή είναι η μοίρα μας κ απλά την ακολουθούμε.
 :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 02:53 »
Δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος οσο αρκετοι Πασολεδες οσον αφορα την σωτηρια, θελουμε 2 ποντους ακομα για να σιγουρευτουμε και δεν ειμαι σιγουρος που θα τους βρουμε. Δεν ξερω μπορει κ να κανω λαθος κ να με επιρρεαζει η πεσμενη ψυχολογια που εχω μετα το σημερινο....
  Δεν μπορω να πω, η ομαδα παλεψε σε γενικες γραμμες ειμασταν καλοι, αλλωστε σε τετοιο ειδικου χαρακτηρα παιχνιδι δεν περιμενες κ τιποτα περισσοτερο. Αλλα η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΟΡΙΑ  στο τελευταιο 5λεπτο, χαλασε ολη την εικονα.
  Νομιζω οτι  υπαρχει λαθος οσον αφορα τις αλλαγες του Αγγελου, προπονητης δεν ειμαι, απλα για να το λεει κι αυτος, υποθετω οτι καπου εκανε λαθος διαχειρηση. Αυτο βεβεαια ειναι το λιγοτερο μεσα ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΑΓΓΓΕΛΟΣ. Ολοι κανουν λαθη κ βρισκονται σε ασχημη μερα.
  alterergo ειλικρινα κ χωρις ιχνος αντιπαραθεσης, παρατηρω οτι οπου υπαρχει ποστ ΠΑΣΟΛΕ που αναφερεται στις αποβολες, πετας κι ενα συμφωνω απο κατω. Δεν θυμαμαι ομως πριν δυο χρονια οταν ειχες ξαναγραψει εδω να αναφερεις τιποτα για το πεναλτι που σας ειχε δωσει τοτε κατω.... Κ στην τελικη, μαρς αδικια δεν υπαρχει σε καμια απ τις δυο. Ψιλοτραβηγμενη η μια ναι...

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #234 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 03:25 »
Οπως ειπα, το ματς δεν κριθηκε στο θεμα τακτικης αλλα στο θεμα δυναμεων και καθαρου μυαλου.

Μεχρι το 85' υπηρχε δυναμη και καθαρο μυαλο (εν μερη). Αυτο το λεω διοτι σου βγηκαν καποιες καλες φασεις μετα το 1-0 και τις 2 κοκινες να μπουνε αλλα ενα τουλαχιστον γκολ, Απο Σκουφαλη και Μπεσερα και ο μεν πρωτος θελει να περασει απαντες παροντες και αποντες και πεφτει κατω, και μεν δευτερος μας εχει μαθει με σουτ εκτος περιοχης να μαζευει τους Spider Kickers απο το Γ, και σημερα σταματαγε και εδεινε την μπαλα πισω σαν να ειχαμε βαλει 3 τεμαχια.

Στα συνολικα τα του παιχνιδιου.
Μου αρεσαν, Παντος, Βιλα, Ζαμπρελα Κωτσιος και Κηπουρος,
Ζαμπρελα αλαθανστος σε ολο το ματς και πολλα τεμαχια μπαλα.

Απογοητευση ηταν
Γεωργιου (θαφτηκε εντελος), Ντασιος (σαν να κολονε σε κατι φασεις), Τζημοπουλος (σε κατι φασεις προς το τελος του ματς κ χωρις δυναμεις αρκετες πετας την μπαλα προς το αντιπαλο κορνερ να φας χρονο και οχι πλαγιο)
Ντεβιτσεντις (πολυ αργος πιο αργος και απο το ριπλει κατι ωρες, ματς κρισιμοτητας ηταν εκει θελει ταχυτητα δυναμη και καθαρη σκεψη για το τι θελεις να κανεις ειναι και η θεση σου τετοια που πρεπει να ηρεμεις το παιχνιδι)
Μπεσερα, ( εκανε κατι κινησεις κατι ταγκο αλλά δν μας βγηκαν σε καλο, για μενα μοιραιος γιατι μπορουσε να καθαρισει το ματς με 2 σουτ εκτος περιοχης μετα τις δυο κοκκινες )
Σκουφαλης ( παιδικι χαρα εντελως, Ναι θελεις να βοηθησεις αλλά πιστευω καλυτερη αλλαγη θα ήταν στην θεση του Ζαμπρελα ο Μπακαγιοκο)

Μη κριθεντες
Μιχαηλ, Μπακαγιοκος

Και ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ

Δεν ξερω αν το νιωσατε και το ειδατε ολοι σας αλλα μετα την ληξη του ματς ειχαμε καθισει καμια 100αρια ατομα στις καρεκλες του γηπεδου και πιαναν ολοι τους το προσωπο τους το κεφαλι τους αλλος εκλαιγε, πραγματικα ήταν λες και πηγαμε τελικο και χασαμε το κυπελλο στο τελευταιο λεπτο. Ενιωσα σκουπρο εντελως, οπως κατι ωρες κοροιδευω με την παρεα μου κατι τζεδες που βλεπω στην Τηλεοραση οπου οταν χανουν το κυπελο κλαινε, κοιτανε ,στα χαμενα, πιανουν κεφαλια, προσωπα, πουτσες.
Πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΖΗΣΩ.

Οσο τωρα για την συνεχεια τι να πεις τι παναγιες θεους και δαιμονες. Αντιχριστοι ολοι σας ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ

Χαλασιά μου

Αφιερωμενο το ασμα σε μας των ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΣ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 07:30 »
ΓΙΑΤΙ;

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 07:53 »

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΛΑ?
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 09:11 »
Κι άλλες φορές έχουμε φύγει ηττημένοι από το γήπεδο.Η αίσθηση της χτεσινής ισοπαλίας όμως ήταν πάρα πολύ πικρή.Σα να είχαμε φάει κατακέφαλο και να μη ξέραμε από που μας ήρθε.Εμένα μου θύμισε (σαν αίσθηση) το ματς του Δεκεμβρίου 2006 με τον ηλυσιακό,τότε που στο 85' κερδίζαμε 3-1 και το ματς έληξε 3-3 χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Αγχωτικό το παιχνίδι ,δύσκολα θα βάζαμε γκολ,βρήκε την άκρη ο Βίλα (καταπληκτική κίνηση),όλα έδειχναν καλά κι εκεί που λέγαμε να βάλουμε και το 2ο για την ισοβαθμία ήρθε το μπλακ άουτ.Αλλιώς δεν εξηγείται.

Σε όλο τον κόσμο,όταν κόβεις αντεπίθεση με φάουλ τιμωρείσαι με κίτρινη.Ομοίως ,όταν ανοίγεις το κεφάλι του αντιπάλου με αγκωνιά ,τιμωρείσαι με κόκκινη ή κίτρινη σύμφωνα με την κρίση του διαιτητή για το εάν ήταν εσκεμμένο το χτύπημα.

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι υποβιβασμός.Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς σε δύσκολα παιχνίδια.Με βάση τις εντός εδρας εμφανίσεις μας με ΠΑΟΚ και βάζελους, αισιοδοξώ.

Και μια που θυμήθηκα και το ματς με τον ηλυσιακό,βρήκα και άλλο ένα κοινό σημείο - τους αντίπαλους παίκτες.Οι άνθρωποι πιο πολύ ασχολούνταν με την εξέδρα,παρά με τη μπάλα.Αποκορύφωμα το αποτυχημένο ''αντίγραφο'' (σύμφωνα με τους δημοσιογράφους) του......................................Μέσσι.Γύ ρισε κι έκανε και χειρονομία.Τέλοσπάντων κατσαπλιάδες μαθημένοι να παίζουν μπροστά σε συγγενείς και φίλους είναι,είδαν κόσμο και σεληνιάστηκαν.

Δυστυχώς το βάθος του ρόστερ μας είναι τέτοιο που ο τιμημένος γέροντας Πάντος δεν μπορεί να βγει για ξεκούραση ούτε στο 85' με τον αντίπαλο να αγωνίζεται με 9 παίκτες.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 09:14 από yazid »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 09:29 »
Πονεσε τα μυαλο μου, πονεσε η ψυχη μου. Αφου το γλιτωσα και χθες το εγεφαλικο παλι καλα.

Επειδη διαβασα ολα τα μηνυματα εχω να πω οτι εχουν δικιο τα παιδια που λενε: οτι ειμαστε συνηθισμενοι στα δυσκολα και στις πικρες, οτι πρεπει να αφησουμε την γκρινια γιατι το πρωταθλημα ακομα παιζεται, οτι "Οσο με πληγωνεις, τοσο με πωρωνεις..."

Αλλα.. μια κριτικη για το ματς πρεπει να γινει, τουλαχιστον να βγαλουμε την πικρα που εχουμε μεσα μας:

- Απαραδεκτο να ισοφαριζεσαι την εδρα σου, σε ενα τετοιο παιχνδι, απο μια ομαδα με εννια παιχτες. Οσο και αν το γκολ ειναι καραμπολα.

- Λαθος η αλλαγη του MVP Παντου, αλλα και του Μπεσερα πριν το φαουλ. Ρε Αγγελε δεν κανεις αλλαγη σε στημενη φαση, γιατι αυτοματως αλλαζουν τα μαρκαρισματα, βαζοντας εναν κοντυτερο και πιο επιεθετικογενη παιχτη. Και το γκολ το εβαλε το δεξι μπακ του Εργοτελη που θα επρεπε να ηταν πανω του το δικο μας αριστερο χαφ δηλαδη ο Μπεσερα.

- Παντος, Βιλα, Κηπουρος, οι διακριθεντες. Αυτος ο Λεαλ σπουδαιος παιχτης μπηκε και αλλαξε τις ισσοροπιες.

- Ενα μεγαλο μπραβο στον κοσμο που κετεκλεισε το γηπεδο.

- Ακομα μπορουμε την παραμονη αρκει να εθουν ολα τα αλλα αποτελεσματα ....φυσιολογικα. Πολυ φοβαμαι οτι πολλα θα εξαρτηθουν απο τον γαυρο.

- Μην ξεχαστω μια χαρα διατησια ειχαμε χθες, τους εβαζε στην περιοχη, η δευτερη αποβολη δεν υπαρχει επ' ουδενι, μονο τακλιν στγον Γιαλουση δεν εκανε ο Σπαθας, για να μην βαλει γκολ. Αν γινοταν αυτα αναποδα θα βριζαμε τωρα. Οχι οποτε μας συμφερει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 10:44 »
Παράθεση

Άσε φίλε με τίποτα δε χωνεύεται το χθεσινό. Πιτόγυρα, μπύρες, ανήσυχος ύπνος, καυτά μπάνια, κρύα μπάνια, ελληνικός καφές με λουκουμάκι το πρωί, ούτε τυρόπιτα γουβια, ούτε μπουγάτσα σελεκτ δε σε κάνει καλά.
Οι 2 βαθμοί που πετάξαμε φαντάζουν πάρα μα πάρα πολλοί για τη συνέχεια. Θα τους πάρεις με πολύ αίμα στα 4 επόμενα, ενώ τους έχασες από μια στραβοκλωτσιά σε μισό λεπτό μέσα.

- Ας θεωρήσουμε τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής τελειωμένα. Είσαι με το 1,5 πόδι στους 31 βαθμούς, είσαι στην 9η θέση και απέχεις 7 βαθμούς από τον υποβιβασμό ενώ μένουν μόνο 4 ματς και ο βασικός αντίπαλός σου (αγρίνιο) έχει πολύ δύσκολα ματς και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Είσαι στο 91 με εργοτέλη, κερδίζεις 1-0, ο αντίπαλος δεν έχει απειλήσει καθόλου σε όλο το ματς και παίζει με 9 παίκτες. Ο σκούφαλης και άλλοι 3 βγαίνουν στην κόντρα για να το λήξουν. Πόσες πιθανότητες έχεις να πέσεις κατηγορία εκείνη τη στιγμή? Τι απόδοση θα έδινες να υποβιβαστεί ο ΠΑΣ αν ήσουν μπουκ εκείνη ακριβώς τη στιγμή? Λέτε να το δούμε κι αυτό?

- Για το ματς θα πω μόνο ότι το ελέγχαμε. Ο εργοτέλης πραγματικά δεν απείλησε και μέχρι το 78’ που είχε 11 παίκτες ήταν φανερό ότι δε χάναμε με τίποτα. 1 φορά τα 1000 χρόνια γίνονται αυτά. 1 φορά. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει. Όχι δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ.

- Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα στον ΠΑΣ. Η πάλη του καλού με το κακό συνεχίζεται πάντως…

- Αρκετούτσικος κόσμος στο γήπεδο. Η μεγάλη που έχει 4500 καθίσματα και ήταν τίνννγκα. Ας πούμε 4000 στη μεγάλη και 1000 στη μικρή. Ήταν στάναρτ 5000 συνολικά, μπορεί και λίγο παραπάνω. 5500 δεν ήταν. Εγώ πιστεύω ότι ήταν 5127.

- Κόπηκαν 3633 εισιτήρια. Αυτός λοιπόν είναι ο μοναδικός αγώνας φέτο που τα κομμένα εισιτήρια είναι αρκετά παρακάτω από τον πραγματικό αριθμό. Κάπου άκουσα ότι υπήρχε πρόβλημα σε ένα τουρνικέ και ίσως τους αφήσαν να μπουν με απλή επίδειξη χωρίς να χτυπηθεί στο σύστημα. Μάλλον εκεί ήταν η διαφορά, γιατί με τα φετινά δεδομένα και τη χθεσινή προσέλευση, τα εισιτήρια θα έπρεπε να είναι 4500 χθες.

- Όχι ότι ήταν καμιά σπουδαία προσέλευση η χθεσινή, αλλά κάτι ήταν. Από τις προηγούμενες ανάλογες απογοητεύσεις (βλέπε Καλαμάτα 0-3 και άλλες πολλές) η χθεσινή ήταν πολύ διαφορετική. Στις προηγούμενες υπήρξαν πολλοί που είπαν «δεν ξαναπατάω γήπεδο» για τον Α ή Β λόγο. Κανείς δεν μπορεί να δυσαρεστηθεί και να αδικήσει την ομάδα από το χθεσινό, γιατί δεν το αξίζει. Όποιος πει ότι «δεν ξαναπατάω γήπεδο» εξ’ αιτίας της χθεσινής γκέλας είναι μαλάκας.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 10:47 »
Παράθεση
lemorsero
Άσε φίλε με τίποτα δε χωνεύεται το χθεσινό. Πιτόγυρα, μπύρες, ανήσυχος ύπνος, καυτά μπάνια, κρύα μπάνια, ελληνικός καφές με λουκουμάκι το πρωί, ούτε τυρόπιτα γουβια, ούτε μπουγάτσα σελεκτ δε σε κάνει καλά.

Ρε φιλαράκι εσύ με την πίκρα μετά τον αγώνα το έριξες στο φαγητό κ τους καφέδες μάλλον.
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ???? :P :P
Α ρε ΠΑΣ παχύσαρκους θα μας καταντήσεις. :P

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 11:02 »
περιεργη μερα η χθεσινη
με τον μπολονι να κινδυνευει απο χεσιμο και τον ΠΑΣ  απο πεσιμο

26 μαρτιου σημερα και ολες οι γιαγιαδες απο το μακρινο Ματσου Πιτσου στο περου μεχρι την  Μπολγκαταγκα στη γκανα στα συνορα με μπουργινα φασο.....και απο το βορβηγικο βορα στο χαμερφεστ μεχρι τς κιτρινιαρηδες στο Χουα Χιν στντ ταυλανδ........ολες μα ολες μετα το παραμυθι με το παθημα του λαγου με τη χελωνα διηγουνται το παθημα του ΠΑΣ  με το εργοτελη

και ολα μα ολα τα παιδακια ρωταν ορε το ιδιο πραγμα......ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΓΙΑ???με τη γιαγια με το δεος στα ματια να γνεφει καταφατικα.........

δυστηχως δυστηχως δυστηχως
ολη η υπερπροσπαθεια που γινεται για να μπορεσει αυτο το συνοθυλευμα να γινει επιτελους ομαδα......χαθηκε χθες μεσα στην επαναπαυση των αποβολων
πρεπει σημερα κιολας ο καραγεωργιου να παρει τηλ και να ευχαριστησει το διαιτητη....γιατι χωρις τις αποβολες δεν εβαζε γκολ ουτε μεθαυριο

συνεχιζεται ο ποδοσφαιρικος σαδισμος για αλλη μια χρονια απ την ομαδα μας.......αι παμε και οτι βγει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 12:05 »
Παράθεση

Οι 2 βαθμοί που πετάξαμε φαντάζουν πάρα μα πάρα πολλοί για τη συνέχεια. Θα τους πάρεις με πολύ αίμα στα 4 επόμενα, ενώ τους έχασες από μια στραβοκλωτσιά σε μισό λεπτό μέσα.
Παράθεση
δατςραιτ,αλλα θα τους παρεις ...ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ...
Παράθεση

- Για το ματς θα πω μόνο ότι το ελέγχαμε. Ο εργοτέλης πραγματικά δεν απείλησε και μέχρι το 78’ που είχε 11 παίκτες ήταν φανερό ότι δε χάναμε με τίποτα. 1 φορά τα 1000 χρόνια γίνονται 

- Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα στον ΠΑΣ. Η πάλη του καλού με το κακό συνεχίζεται ....

Οσο τωρα για την συνεχεια τι να πεις τι παναγιες θεους και δαιμονες. Αντιχριστοι ολοι σας ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ
  εμεις τον γαμαμε συνταυροι οταν βριζουμε την κρητη ολη ,ενω τα βορειοηπειρωτικα βουνα ειναι σπαρμενα απο πληθος κοκκαλα κρητικων...
  το χα γραψει κ παλιοτερα ,το ξαναγραφω κ σημερα...πολλοι Κρητικοι απ τα σωματα που πολεμουσαν στη Μακεδονια το 12-13 ηρθαν μετα στην Β Ηπειρο κ ενωσαν τις δυναμεις τους με τους ντοπιους πολεμωντας για την απελευθερωση...
  αυτη η κουβεντα ειν βαρια κ το θεμα το μαμαμε απο μονοι μας...γαμω το γαμοτσατσο ΝΑΙ γαμω τους καφρους κ οσους τους φωναζουν για κολαουζους στα δυσκολα ΝΑΙ,αλλα γαμω την Κρητη ολη παει πολυ,γιατι υπαρχν κ μερικοι που δεν ασχολουνται με τη μπαλλα αλλα το συνθημα φτανει στ αυτια τους...
  ΘΑ Μ ΠΕΙΤΕ...Τι λαλακιες μας τζαμπνας ωρε πασπαλιαρ,ετς εξηγας το χτεσινο καζο?
--αι ξηγατε το μ εσεις σας λεω εγω....
  οσο για την τακτικη τ Αγγελου ,ο ανθρωπος εβαλε μεσα 2 επιθετικους για να κανει το 3-0 κ οχι για να παιζουν το πουλι τους...τι να σ κανει κ αυτος οταν το σκεπτικο των παιχτων δε συμπλεει με το θκο του κ μ  αυτο της ΠΑΣλαοθαλλασσας ?διαβασε τν επιθυμια μας αλλα δε βγηκε...ΤΕΛΟς ...παμε γι αλλα...
   αλτερεργκο συμφωνησες αμεσως με το προηγουμενο ποστ μου π αναφερεται στη διαιτησια...δεν ειδαμε τη θεση σου ομως για τον προπερσινο αγωνα στο μπαγκρητιο..μαλλον βλεπεις την <ευνοια>μονο των αλλων ομαδων αλλα οταν ευννοειται η δικη σου ομαδα  μοκο κ κοκοκο ..αυτη ειναι η αλτεροπτικη σας θεωρηση των πραγματων? μ αυτη του Κουρη στο αλτερ μ μοιαζει περσοτερο... 8)
  μαθε λοιπον οτι επιτηδες το γραψα για να δω αντιδρασεις κ οτι η θεση μου ειναι οτι ΜΟΝΟ η 2η κιτρινη ειναι καπως τραβηγμενη,αλλα οταν εχει προηγηθει λιγο πριν δολοφονικο μαρκαρισμα στο  κεφαλι του ιδιου παιχτη του τυπου <να του παρει το  sculp>,το οποιο μπορουσε να τιμωρηθει κ μ απευθειας κοκκινη τοτε δικαιολογειται...συμφωνεις  κ με τη δηλωση τ καραγεωργιου οτι στο πρωτο γκολ εχει προηγηθει επιθετικο φαουλ? %-| με κατι τετοια ανεκδοτα σας ψυχαγωγουν οι καθε ειδους καρα γκιοζηδες εκει κατω?..
τη γλιτωσατε φθηνα χθες ...θα περιμενουμε ενα χρονο αλλα να σαι σιγουρος οτι ενα ξεκωλλιασμα σας το χρωσταμε  ..  :pas:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 12:50 από paspaliars »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 12:10 »
Χθες δεν ειχα το κουραγιο να μπω και να διαβασω το παραμικρο.Σημερα ομως που εφυγε η ζοχαδα και εχει μεινει μονο η αγανακτηση λεω με σιγουρια οτι η ομαδα δεν πεφτει με τιποτα.
Οσο και να μην θελουμε να το δεχτουμε<μας θελουν και του χρονου μαζι τους>.
Δεν ξαναθυμαμαι τετοιες διαιτησιες στην Α' εθνικη στις τελευταιες αγωνιστικες ΠΟΤΕ!
Εκτος ομως απο τα κορακια που εχουν βαλθει τελευταια να μας κρατησουν,εχουμε και την ομαδα για να μεινουμε.Η ομαδα θα παρει βαθμους εκει που δεν το περιμενουμε γιατι ο Αγγελος(ναι,αυτος που εκανε λαθη χθες) την εχει συμαζεψει και την εχει κανει ομαδα!Απο τα παιχνιδια που εχουν απομεινει,ολοι μας ελπιζουμε να παρουμε την αεκ.Εγω πιστευω οτι η ομαδα θα βρει αλλου τους βαθμους για να σωθει.Και ολα στραβα να μας πανε,θα παρουμε διπλο στα φιδια,δεν φοβαμαι.Εκανε λαθη ο Αγγελος,αλλα και οι παιχτες ηταν τραγικοι στο τελος.Δεν ηξεραν τι να την κανουν την πουτανα.Δεν πειραζει,ΠΑΣ ειμαστε και ετσι εχουμε μαθει να επιβιωνουμε και θα επιβιωσουμε

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 12:20 »
Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ένιωσα ξανά τέτοια παγωμάρα. Για 30 δευτερόλεπτα είχα μείνει η Καρυάτιδα της παλιάς/νυν σκεπαστής.  :P

Αν είχε κερδίσει χθες ο ΠΑΣ η Κέρκυρα θα έπρεπε να πάρει 8 πόντους περισότερους από μας στα 4 τελευταία ματς και ο Παναιτωλικός 7... Αναφέρομαι σε αυτούς γιατί είναι οι πιο κάτω. Εννοείται πως ακόμα και τώρα στο χέρι μας είναι να καθαρίσουμε. Με μια νίκη πιστεύω πως είμαστε σωσμένοι εκτός αν έχουμε συμπτώματα μπαρτσελονίασης 3ου βαθμού από Κέρκυρα/Πάναι. Αν δείτε το πρόγραμμα τους είναι (θεωρητικά) εφικτό να μην κάνουν ούτε μια νίκη.

Οι άλλοι έχουν πιο μπερδεμένο πρόγραμμα γιατί παίζουν και μεταξύ τους. Ως συνήθως ο ΠΑΣ δεν θέλησε να μας χαλαρώσει αλλά να μας κάνει καρδιακούς για μια ακόμα χρονιά. Στο τέλος πάντως πιστεύω πως θα χαμογελάσουμε. Πιο εύκολο ματς κατά τη γνώμη μου είναι αυτό με την ΑΕΚ. Στα άλλα για διαφορετικούς λόγους ο βαθμός είναι χρυσάφι.

Πάμε Ταύρε γερά και θα μείνουμε!   :pas:  :pas:  :pas:
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 13:56 »
Το ματς της Κυριακής είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ και ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ σημασίας. Ελπίζω πως έχει γίνει αντιληπτό απ' όλους.

i. Αν κερδίσουμε, φτάνουμε πολύ κοντά (βαθμολογικά και ψυχολογικά) στο να σωθούμε. Τεράστιο κατόρθωμα στα μάτια μιας και περισσότερο γενιάς που αγάπησε τον ΠΑΣ αυστηρά και μόνο σε πίκρες και για λόγους που ιδωμένοι διαφορετικά αρκούν για εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα (including myself). Προσωπικά, πιστεύω πως δεν πρέπει να πανηγυρίσω για κάτι που θεωρώ αυτονόητο για την ομάδα που αγαπάω (την παραμονή στην Α) αλλά δε σημαίνει ότι για των ΠΑΣ των τελευταίων 20 + ετών δεν είναι τεράστιο γεγονός

ii. Αν δεν κερδίσουμε, είναι πολύ πιθανόν να μη βγαίνουν τα κουκιά. Το ματς είναι τελικός, ακριβώς όπως με Δράμα και σουβλάκι. Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ότι θα βρεθούν οι βαθμοί. Σφίγγουν τα γάλατα αν δεν πάρουμε τρίποντο.   (παρακαλείσθαι όπως σταματήσετε το σύνθημα "...τι κι αν δεν πήγα σε ένα τελικό..." Εχουμε ένα μήνα φουσκώσαμε τελικούς.

iv. Το ματς αυτό είναι η ευκαιρία του ΠΑΣ να ξαναμαζέψει γύρω του κάποια από τα χαμένα πρόβατα. Να νιώσει η πόλη, ο κόσμος και ολόκληρη η Ελλάδα τον ΠΑΣ μεγάλο. Να συνεχίσουμε να χαμογελάμε, όπως περιέργως συμβαίνει από το ματς με Δράμα και μετά. Να νιώσουν άπαντες το "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" και "κανένας δε γλιτώνει, η μόνη αρένα του κόσμου που Ο ΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ" . Είναι η ευκαιρία να ψηλώσουμε όλοι ένα κλικ.

vi.Ιστορικά ο ΠΑΣ σε τέτοιους σημαντικούς αγώνες που είναι πρόκληση-ευκαιρία-με το μαχαίρι στο λαιμό...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ. Οποιοσδήποτε αντικειμενικός αναγνώστης της ιστορίας του ΠΑΣ, μαθαίνοντας για τελικό ζωής και θανάτου, με πανστρατιά κόσμου, ευκαιρία για γιορτή και συσπείρωση και ξεάγχωμα με "γρήγορη¨σωτηρία θα σας πρότεινε να μην πάτε γήπεδο και να παίξετε το ματς Χ2. Θα έλεγε καποιος "οι καλές κηδείες γίνονται με πολύ κόσμο..." Θα πρότεινε, άλλωστε, κανείς σε φίλο με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία σε γραφείο τελετών να του οργανώσει γάμο. Κι όμως, εμείς έτσι θέλουμε. Γιατί?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ, ΡΕ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

vii. Aν στραβώσουν τα πράγματα την κυριακή, πριν τρελαθείτε κοιτάξΤε γύρω σας και σκεφτείτε ότι ο ΠΑΣ είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος απ' την κατηγορία που αγωνίζεται. Ο ΠΑΣ είμαστε εμείς και ο τρόπος που τον αγαπάμε και που (πρέπει να) αγαπιόμαστε μεταξύ μας. Την κυριακή είναι ευκαιρία για αντάμωμα. Είναι ευκαιρία για γιορτή. Κι ας χάσουμε, όπως χάναμε και σ' εκείνο το πάρτυ στη Λάρισα σ' ένα ημιτελικό.Γιατί?
ΓΙΑΤΙ AJAX ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.

viii.Θα κερδίσουμε την Κυριακή.

Δεν κερδίσαμε την Κυριακή. Δεν πειράζει (πολύ).  :mono: :mono: :mono:

Ήμασταν εκεί. Αν όχι όλοι, πολλοί πάρα πολλοί για τα φετινά δεδομένα. Χάρηκα που είδα τόσο κόσμο μετά από καιρό. Χάρηκα που η  σκεπαστή είχε χτες κάτι απ'την παλιά της αίγλη. Να μην ξεχνάμε, αυτοί που πάμε στην 9-10, πως άμα ανάψουμε τη σπίθα, η μεγάλη θα την πάρει και θα την κάνει πύρινη λαίλαπα...

Όσο για το ματς, αφού δεν βάλαμε άλλα 2 να σκολνάμε, υπήρχε το ενδεχόμενο να φάμε. Νόμοι του ποδοσφαίρου σου λέει. Whatever  που λένε στα μέρη του Chilly και του deceiver. ΠΑΣ είσαι αντέχεις. Κανείς μας δεν είναι καλά, όλοι μας έχουμε γερά στομάχια.

Τα κουκιά μπορεί να μην βγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλουμε, μας πάνε γαζί όμως οι μεγαλύτερες γκέλες των άλλων που έχουμε από κάτω. Και έτσι όσο ζεις ελπίζεις. ΠΑΣ είσαι μην το ξεχνάς.

Δεν πειράζει ας είναι καταραμένη αυτή η ομάδα, να μην τα καταφέρνει σε προκλήσεις-ευκαιρίες-τελικούς ζωής και θανάτου. Θα σπάσει κάποια στιγμή θα σπάσει. Από την άλλη, καταραμένοι είμαστε και όλοι εμείς που την ακολουθούμε, να ελπίζουμε κάθε φορά ότι δε θα παιχτεί το ίδιο σενάριο.

Δεν είμαστε καν στα καλά μας! Αν ήμασταν δεν θα κάναμε κηδείες-γιορτή. Νορμάλ είναι οι κηδείες των αντικειμενικών και των ουδέτερων. :stop: Μας φοβούνται γιατί σου λέει αυτοί δεν είναι καλά κάνουν κηδεία, καλούν πολύ κόσμο, φωνάζουνε και τραγουδάνε. Άμα πάνε για γάμο τι στο διάολο θα κάνουν? Αλλά μια φορά τους χρωστάμε να τους δείξουμε πως κάνουμε και γάμο... ;) :pashat:

viii. Θα κερδίσουμε την Κυριακή (αυτή που έρχεται) και

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας, ακόμη κι αν τα γαπιά που έχει είναι περισσότερα από αυτά που της αναλογούν.

Υ.Γ. Τα λέμε στην τούμπα   :pas:

Υ.Γ. 2 Κύριοι ποτέ δεν ήμασταν καλά, πάρτε το χαμπάρι...   ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Μάρ 2012 14:00 από Anton »

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 13:59 »
Μια πόλη ολόκληρη με το σφυρί πάνω απ' το κομπιουτεράκι και πέτυχαν όλοι το δάχτυλο!

"Εσείς φταίτε....γιατί είστε χωριατάκια και νομίσατε ότι όλα θα πάνε καλα"
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 15:05 »
-Προσωπικά τέτοια ψυχρολουσία ,,τέτοια παγωμάρα και τέτοια σκασίλα
είχα να νιώσω απο το μάτς
ΠΑΣ-Ηλυσιακός 3-3
που μας  έβαλαν 2 γκόλ στα χασομέρια...

-Σύνταυρος που τα λεγαμε
μου είπε οτι το χτεσινό, ήταν χειρότερο... ;)

-Δεν ξέρω αλλα
με τον ΠΑΣ τέτοια χαρά να νιώσω (στον αντίποδα)

δηλ. να βάλουμε 2 γκόλ στα χασομέρια
ή να ισοφαρίσουμε με 9 παίκτες στο 91
ποτέ δεν έγινε...
-Μόνο εδώ αυτά....

--------------------------------------------------------------

-Η εξέλιξη του μάτς μας πικραίνει ιδιαίτερα
αλλα
αν βάλουμε τα πράγματα κάτω
ο ΠΑΣ για ακόμη μία φορά
δεν έκανε την κλασική ευκαιρία...

-Ο Εργοτέλης , παροτι στο α' επαιζε άμυνα
είχε 2 πολυ καλές ευκαιρίες
ενα σουτ και μια κεφαλιά άουτ...

-Και θα μπορούσε στο 92 να κάνει κηδεία
αλλα ευτυχώς ο Λεάλ πλασαρε απο μακρυά ....

-Στο β' μπήκαμε γερά και πιο αποφασισμένα
αλλα όταν παίζεις με παίκτη ....και παίκτες περισσότερους
ενώ προηγήσαι
εχεις την υποχρέωση να τελειώσεις το ματς με ενα 2ο γκόλ....

-Αυτοκτονήσαμε χτές. Ετσι είναι ηπ****άνα η μπάλα...
--------------------------------------------------------------

-Το μοναδικό πράγμα, που μας απαλύνει λίγο τον πόνο
είναι οι ήττες Παναιτωλικού-Κέρκυρας...

- Οι οποίοι βρίσκονται σε δεινή θέση μεν
αλλα θα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα
για να σωθούν...

------------------------------------------------------------

-Ο Κουτσιανικούλης πολύ ..γαμιάς έγινε....
-Χειρονομίες στην φυσούνα και παραλίγο να πέσουν και ψιλές...
-Ο Σαρρής το ίδιο ...θα ...μαμούσε την μεγάλη σκεπαστή...

----------------------------------------------------------------

-Για τις κόκκινες δεν έχω δεί απολύτως τίποτα
και δεν έχω άποψη...
-Απο το γήπεδο είχα κακή  οπτική, αλλα θέλω να δω και την τβ... 

-Μόνο τα γκόλ είδα....
-Απίστευτο μπιλιάρδο ρε πούστη μου....Αυτα μόνο εδώ... :(

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 15:27 »
Μια πόλη ολόκληρη με το σφυρί πάνω απ' το κομπιουτεράκι και πέτυχαν όλοι το δάχτυλο!
μηπως εεις καμια ποντιακη φλεβα φιλε deceiver? :P :P :P
λοιπον απο αυριο προπονηση ολοι στο σφυροκαλεμο... :P :joker:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Δευ 26 Μάρ 2012 15:29 »
Νομίζω η λέξη ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ τα λέει όλα!!. Εμένα πιο πολύ μου θύμισε Β' Εθνική επί Κούγια την ισοπαλία εδώ με την Καλαμάτα του Παπαχρήστου που έπαιζε με 9, δεν βάλαμε γκολ, χάσαμε 2 ποντάκια και εν τέλει χάθηκε και η άνοδος!!
Μακάρι το χτεσινό να μην μας στοιχίσει τον υποβιβασμό, αλλά για 1η φορά από την αρχή της σεζόν είμαι τόσο απαισιόδοξος!!
Μετά Χριστόν προφήτης δεν θα γίνω. Να λέω αν δεν έβγαζε τον Πάντο, τι θα γινόταν, αν δεν έβαζε τον Σκούφαλη επίσης κλπ κλπ. Χτες την ώρα του ματς χάρηκα που μπήκε ο Σκούφαλης και ο Μπάκα, γιατί το μόνο που έλεγα ήταν να κάνουμε το 2-0 να κλειδώσουμε τη νίκη και να πάμε στο +5 (και στην ουσία στο +5,50 στην ισοβαθμία) από τον Τέλη.
Η αλλαγή του Δάρλα (αμυντικός) στη θέση του Μπούντιμιρ (επιθετικός) μου έδειξε ότι ο Καραγεωργίου απλά ήθελε να κρατήσει το 1-0 και το μπαράζ σε πιθανή ισοβαθμία. Δυστυχώς ο Λεάλ, η δική μας ολιγωρία και τα καπρίτσια της μπάλας δεν μας άφησαν να χαρούμε!
Είχα προαίσθηση (και το είπα στον daveli) ότι θα σκοράρει ο Βίλα, κι έτσι έγινε.
Ο Σπάθας πολύ καλός χτες, από το γήπεδο μου φάνηκαν σωστές οι αποβολές, στη tv το βράδυ που τις είδα, είπα ότι τις έδινε εναντίον μας θα σκούζαμε για κάμποσους μήνες!!
Κριτική για παίκτες δεν έχω διάθεση να κάνω. Απλά περίμενα περισσότερο καθαρό μυαλό από τη στιγμή που μείνανε με 9 αυτοί.

ΥΓ. Και η διάθεση που είχα για Τούμπα την Κυριακή, μου χάλασε!! Ας ελπίσουμε αγρίνια (κατά 1ο λόγο) και παγανέλια (κατά 2ο) να κάνουν 2 συνεχόμενες ήττες από γαύρο και φόφη οι 1οι, από ΑΕΚ και γαύρο οι 2οι, για να αναπτερωθούν οι ελπίδες μας. Δυστυχώς με υπολογισμούς που κάνω Τέλης, Κομπότης, Νιόνιος, Πανόπουλος και Φοφη θα είναι όλοι πάνω από 33, ενώ εμάς μας κόβω το 32 ως ταβάνι πλέον!! Δυστυχώς οι 3 χαμένοι βαθμοί του Καυτατζογλείου και οι 2 χτεσινοί που θα μας είχαν όχι απλά σωσμένους, αλλά μάλλον στην 8η θέση, ΔΕΝ αναπληρώνονται στα ματς που απομένουν!!!