Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
15 (18.1%)
2-0
25 (30.1%)
1-0
9 (10.8%)
3-1
8 (9.6%)
2-1
7 (8.4%)
0-0
1 (1.2%)
1-1
5 (6%)
1-2
1 (1.2%)
0-2
5 (6%)
0-1
3 (3.6%)
άλλο ?
4 (4.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 83

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 25 Μάρ 2012 10:52

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Εργοτέλης  (Αναγνώστηκε 67048 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Εργοτέλης
« Απάντηση #275 στις: Δευ 02 Απρ 2012 07:19 »
Δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις, εξ αρχής, πέρα από το ότι μου κάνεις υποδείξεις για το τι πρέπει και το τι δεν πρέπει να λέω ή να γράφω.

Μένεις μόνιμα στα Γιάννενα και λες εμένα "καναπέ" που έφυγα τα ξημερώματα απ'την Αθήνα, στην οποία έχω γεννηθεί κι έχω μεγαλώσει, για να είμαι μέσα στο γήπεδο στο ματς με τον Εργοτέλη.
Ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ταξίδι που έκανα για τον ΠΑΣ ήταν αυτό.

Έγραψα κάποια εποικοδομητικά, καλοπροαίρετα σχόλια τα οποία απευθύνονταν κυρίως στους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ και δευτερευόντως περιέγραφαν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα την οποία διαπίστωσα (όχι μόνο εγώ) από την θύρα 4 για την 4 και τις δίπλα θύρες στη σκεπαστή.

Δεν αναφέρθηκα στους ανθρώπους που στέκονται στην 8-9-10, παρά μόνο με θετικά σχόλια.
Αν νιώθεις ανεπαρκής ως οργανωμένος οπαδός (ή ως άνθρωπος ξερωγω) ψάξε αλλού για φαντάσματα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ υπήρχαν πριν τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και τους βαγέρος.
Το ότι εσύ είσαι ενεργός αυτά τα χρόνια, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί πριν από εσένα...
Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις υποδείξεις σε κάποιον για το αν δικαιούται ή όχι να ομιλεί για τις κερκίδες, σκέψου το...
 ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Απρ 2012 07:24 από GIWRGIS »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #276 στις: Δευ 02 Απρ 2012 10:43 »
Προς Giwrgi και Απειρο με όλο τον προσήκοντα σεβασμό στην ηλικία σας:

Ρε δε γαμιόμαστε, άι παρθείτε αγκαλιά και τραβάτε σε κανα τσιπουράδικο παρέα να το γλεντήσετε.

Κάνει πανηγύρια όλο τον Απρίλη ρεεεεεεεε
Φυσάει περασμένα μεγαλεία έξω ρεεεεεεεε

Φιλούρες και στους 2 και σ' όλους τους καφενόβιους και στον ΠΑΣ της καρδιάς μας και στα Γιάννενα που ξύπνησαν χαμογελαστά

ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ κουφάλες ΜΟΝΟ ΠΑΣ

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Δευ 02 Απρ 2012 11:22 »
Εσύ πάντως ΛΟΚΟ το γλύτωσες και το έμφραγμα και το εγκεφαλικό από τα τηλέφωνα του CPAS1 χτες εεεεεε!!!!
Κι εμείς το ίδιο στην κερκίδα!!! Ατέλειωτοι αιώνες μας φάνηκαν τα τελευταία 15 λεπτά!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 14:12 »
Καλησπέρα alterergo

Παράθεση
Καληνύχτα alterergo
Αν δε γνωρίζεις δεν πειράζει.

Τη χρωστάω … στο παιδί  alterergo  που πήρε το Χινάκι και  έγινε  «Λούης».

Και  επειδή τον ρώτησα 2 – 3 σε ποιά ομάδα αναφέρονταν η περιβόητη ανακοίνωση … (και με έγραψε) 
Alternatives ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ http://www.alter-ergotelis.gr/node/40
... να παρατηρήσω (να του θυμίσω)  ότι δεν αναφέρεται σε καμία ομάδα … είναι  ανωμαδώνυμη :P  και  να τα αφήσουν τα πούστικα.

Γράψτε ρε μόρτες  το όνοματάκι της στην Ανακοίνωσή σας,  να καταλάβει και ένας που δεν γνωρίζει το τσατσοσκηνικό …  π.χ.
… η έταιρη ομάδα του Ηρακλείου
… έστω η Όφη
… δεν είπα να γράψετε και Τσάτσος

Κωλώσατε, κουκουλώσατε  ή αβαντάρατε,   παραλείποντας το όνοματάκι της  στην Ανακοίνωση? ... σας ξέφυγε από οργής  και  παραδρομής?

Υ.Γ.: Χαιρετίσματα στον Καραγεωργίου που μετά από 7 χρόνια διαπίστωσε ο άνθρωπος πόσο κακά παιδιά μπορεί να είναι αυτοί οι Διαιτητές.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Δευ 09 Απρ 2012 19:37 »
Παράθεση
Είναι τόσες πολλές οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να ομορφύνει αυτή η δίωρη εμπειρία για τους θεατές, που χρειάζεται ξεχωριστό ποστ για να απαριθμηστούν. Είναι πολύ χαμηλά τα standards, δυστυχώς.
Οι περισσότεροι προφανώς δεν έχουν ζήσει ποτέ μια ποδοσφαιρική εμπειρία αγώνα στο εξωτερικό, ή σε ματς UEFA για να το καταλάβουν.

Παράθεση
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ υπήρχαν πριν τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και τους βαγέρος.
Το ότι εσύ είσαι ενεργός αυτά τα χρόνια, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί πριν από εσένα...
Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις υποδείξεις σε κάποιον για το αν δικαιούται ή όχι να ομιλεί για τις κερκίδες, σκέψου το...

Οι αγωνες του εξωτερικου και οι αγωνες uefa υπηρχαν πριν πας εσυ μια φορα να τους δεις.
Το οτι πηγες εσυ τον τελευταιο καιρο σε εναν τετοιον αγωνα δε σημαινει οτι δεν ειχαν γινει και ποτε πιο πριν.
την επομενη φορα που θα θελεις να κανεις υποδειξεις σε καποιον για το αν κανει καλα τη ''δουλεια'' του στη κερκιδα σκεψου αν το οτι ειδες ενα ματς σε καθιστα και ειδικο οπως επισης και το τι εχεις κανει ΕΣΥ για να βοηθησεις.

υγ.αυθαιρετο το συμπερασμα οτι εγω ασχολουμε ''αυτα τα χρονια''

υγ1.ΛΟΚΟ παππουλη μου ,με ολο τον σεβασμο που ξερεις πως εχω ως προς το σπασμενο απο το περασμα του χρονου προσωπο σου.......ΔΛΕΙΑ Σ ΕΣΥ! ;)

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Πεμ 12 Απρ 2012 19:26 »
αν δεν καταλαβαίνουμε πότε η κριτική είναι καλοπροαίρετη και βρίσκουμε αιτίες παρεξηγήσεων δεν έχουμε ελπίδες να βελτιωθούμε και στα σίγουρα δεν έχουμε σοβαρές πιθανότητες να φθάσουμε τη σοφία της πρότασης του ...γεροΝέστορα sorry ΛΟΚΟ-υ...
ΔΚ :-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Σαβ 21 Απρ 2012 12:29 »
Κάποιος φίλος μου είπε αν δεν αυτοκτονούσαμε στο ματς αυτό θα είμασταν στην 7η θέση με τον οφη.
Κι όμως φίλοι μου σύνταυροι, μετά από σκέψη πιστεύω ότι αν νικούσαμε τον τέλη τότε, σήμερα δεν θα κομπάζαμε για νίκες επί του μπαοκ και της κούλας!! Θα χαλάρωναν οι παίκτες μας και θα είμασταν βαθμολογικά χαμηλότερα!