Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - ΑΕΚ & ΠΑΣ - ΟΣΦΠ  (Αναγνώστηκε 12876 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - ΑΕΚ & ΠΑΣ - ΟΣΦΠ
« Απάντηση #25 στις: Παρ 30 Μάρ 2012 19:43 »
Παράθεση
Χωριατάκια θέλετε να δείτε και μιραλας

όχι,θέλουμε να δούμε Μπεσέρα να γ.......ει μιραλάς!!!

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 30 Μάρ 2012 21:17 »
Αυτοί που ήθελαν να δούνε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...όχι τους αντιπάλους του... είχαν 13 ευκαιρίες μέχρι τώρα + κύπελο + φιλικά + εκτός έδρας.

Αυτοί που θέλουν να δούνε και τις σαρδέλες του περαιά και την κυρα-κούλα της νέας φελαδέλφειας επειδή συμμερίζομαι την άποψη ότι είναι πολύ εμπορικά τσίρκα ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

• 35-40 Ευροπουλάκια ζεστά και αχνιστά στην Μεγάλη...για να μην γίνω ακραίος σαν τον Δεσίβερ
  • 25 Ευροπουλάκια όμορφα και ωραία στην παλιά-νέα σκεπαστή
  • 15-20 Ευροπουλάκια απλά στα πέταλα.

Άψογα!
Όποιος λοιπόν θέλει τόσο πολύ να δεί την ομάδα μας απέναντι στον μεγάλο Μπιραλάς, τον νευρικό Τσιπούρ και την αρμάθα του Φαβορίτα...για να μην μιλήσω για τις ακαδημίες του AJAX.....εεεε...συγνώμη...της ΑΕΞ ήθελα να πώ, ε τότε ας βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και ας πληρώσει λιγάκι πιο ακριβά αυτό το απίστευτο θέαμα. Άλλωστε 1-2 φορές τον χρόνο είναι. Και αν πέσουμε...πιο ξέρει πότε ξανά.

Αυτοί που γούσταραν τον δικό μας AJAX ήρθαν με τον εργοτσιφτετέλη. Τα υπόλοιπα καθισματάκια θα γεμίσουν απο φίλους του ΠΑΣ, απο "φίλους" του ΠΑΣ και απο "φίλους" γενικότερα.

Ας αφήσουμε λοιπόν την άγρια παραμύθα περι πασολεδισμού στα 2 αυτά παιχνίδια και σε συνάρτηση με τα εισιτήρια.

Σε αυτά τα 2 παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να πέσει: Ξ-Υ-Ρ-Ι-Σ-Μ-Α*
*κυρίως για τους "φίλους" μας τους σαρδέλες και τους άλλους τους "κούλες" που θα θελήσουν να έρθουν να δούν το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΥΓ: Στο φινάλε εγώ έβαλα το δάχτυλο στον κώλο μου για να μπορέσω πέρυσι το καλοκαίρι να πάρω διαρκείας. Ας με τιμήσει και μένα λίγο η ΠΑΕ..."πελάτης" της είμαι.
ΥΓ2: Εννοείται όχι πακέτο τα εισιτήρια...ντάγκα ντάγκα...να πέφτουν κασέρια στα ταμεία.
ΥΓ3: Πληρώνουν τα γαυροχάνουμα.....κλείνω εγώ Μπεσέρα για του χρόνου...καλό Deal!!! Βάρα στα αυτά ήπιε....
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 31 Μάρ 2012 01:41 »
Το πως φθάσαμε απο το "θελουμε φθηνα εισιτήρια"
στο "θελουμε ακριβα", δεν το καταλαβαίνω
στην τσέπη του καθενός δεν μπαίνω
και τελικά δεν ξερουμε και τι θέλουμε μάλλον..

Πρόεδρα βαλε ακριβα εισιτήρια
αγαπησε μας κι αλλο γιατί γουστάρουμε
γουσταρουμε να μαστε 3 και ο κούκος
γιατί....έτσι γουσταρουμε...

κι ενω παιζει τελικούς η ομαδα
κι ενω καποιοι αποφάσισαν εστω και τώρα να βαλουν στην οικονομικη τους καθμερινοτητα
και το ποδόσφαιρο
κι ενω καποιοι αποφάσισαν να ξεχάσουν την αποχή επειδή πεισθηκαν απο
την προσπαθεια του κύριου Αναστασιάδη και των ποδοσφαιριστων...

Δεν πανα τα βαλει και 100 €, εγω δεν θα μαι...

Υ.Γ.
Ας κανω κι εγω μια πρόταση, τζάπα είναι..

20 € γενικη και για τα δυο παιχνιδια, όσοι εχουν το εισιτηριο του Εργοτελη
25 € όσοι δεν εχουν
15 € για εναν αγωνα, οσοι εχουν και του Εργοτελη
20 € όσοι δεν το έχουν..

και φθηνα και δίκαια, να καληφθουν όλοι.. :pashat:

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 31 Μάρ 2012 03:27 »
ας το βαλει πακετο 30 ευρω,σαν γενικη εισοδο 15 το ματς,αλλα η αγορα να ειναι μαζι πακετο οποτε αμα θελει ο αεκτζης να ερθει να εχει πληρωσει και εισητηριο για το ματς με το γαυρο και το αναποδο

παντως με την ενεργεια που εβγαλε η σκεπαστη στο ματς με εργοτελη και με ενα χ στην τουμπα δεν νομιζω να προλαβουν και πολλοι αλλοθρησκοι για σκεπαστη

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 31 Μάρ 2012 22:09 »
μην είστε τόσο εκδικητικοί ρε παιδιά επειδή δεν γέμισε το γήπεδο τις προηγούμενες φορές.
Ειδικά αυτά τα δύο παιχνίδια έρχονται και σε περιόδους διακοπών οπότε θα ναι και πολύ ξενιτεμένοι
που θα θέλουν να δούνε τον ΠΑΣ σε αυτά τα δύο παιχνίδια.Δηλαδή τί αυτοί ειναι λίγοτερο ΠΑΣολέδες που με το
που πατήσουν το πόδι τους στην πατρίδα θα προμηθευτούν εισητηριάκι για όποιο παιχνίδι και να ναι.Προσωπικά θα βρεθώ
Γιάννενα για μια βδομάδα και τυχαίνει  να δω αυτά τα δύο παιχνιδάκια.Μπορεί εγώ να έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά οι περισσότεροι δεν
έχουν.Τεσπά θα θελα να δω γήπεδο γεμάτο ύστερα από πάρα πολλά χρόνια!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 31 Μάρ 2012 22:41 »
15 ευρώ το κάθε ματς ξεχωριστά.20 ευρώ και τα 2.

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

• Full Member
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 01 Απρ 2012 21:36 »
τι καθεστε και σκατε για τα πεταλα? ουτως ή αλλως οπου και να πας πριν το ματς θα εχουν τελειωσει τα εισητηρια για εκει αλλα στο τελος μονο οι ευθειες θα εχουν κοσμο!!!

υγ. 10 ευρω το ματσακι γενικη εισοδο!! ουτε παλια εισητηρια, ουτε και τα 2 πακετο εισητηριων για τα 2 ματς! ειναι λαθος, αν καποιος δηλαδη ερχεται στα Γιαννενα την Μ.Τριτη ή την Μ.Τεταρτη θα κατσει εξω απο το γηπεδο???
υγ.2 ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ EUROPAAA!!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 02 Απρ 2012 13:36 »
http://sportsioannina.gr/pas-giannina/19573-2012-04-02-10-11-41.html

Παράθεση
Πακέτο 30 ευρώ τα εισιτήρια για ΑΕΚ-Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με ανακοίνωση της, ενημερώνει ότι από σήμερα (02/04) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις με ΑΕΚ (08/04 -19:00) και Ολυμπιακό (11/04 - 19:00) που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".
Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια η τιμή σε όλες τις Θύρες του Εθνικού Σταδίου θα είναι 30 ευρώ και θα ισχύει μέχρι το Σάββατο. Την ημέρα του αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές για όσους φιλάθλους επιθυμούν να παρακολουθήσουν έναν από τους δύο αγώνες.
Αναλυτικά οι τιμές για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για όσους επιθυμούν να μην αγοράσουν εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια:
Θύρες 3-4-6: 25 ευρώ

Θύρα 9Α - Β: 20 ευρώ

Θύρες 7-10-11Β: 15 ευρώ

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ): 10:00 -20:00 Από Δευτέρα έως και Σάββατο. Τηλ επικοινωνίας (2651070340).

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ επικοινωνίας (2651064750)

*Η Μπουτίκ θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και για τις δύο αναμετρήσεις.

Blue Vayeros(Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ επικοινωνίας 2651078103.

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (08/04): Από τις 11:00 π.μ μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

* Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

:P

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 02 Απρ 2012 13:48 »
ας το βαλει πακετο 30 ευρω,σαν γενικη εισοδο 15 το ματς,αλλα η αγορα να ειναι μαζι πακετο οποτε αμα θελει ο αεκτζης να ερθει να εχει πληρωσει και εισητηριο για το ματς με το γαυρο και το αναποδο

παντως με την ενεργεια που εβγαλε η σκεπαστη στο ματς με εργοτελη και με ενα χ στην τουμπα δεν νομιζω να προλαβουν και πολλοι αλλοθρησκοι για σκεπαστη

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Δεν ελεγες ρε αδερφε 5+1 νουμερα να το πιασουμε; :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 02 Απρ 2012 13:50 »
πουστ γιωργη
εβαλες τα μεγαλα μεσα :P :P :P :P :P :P

λογικο και δικαιο αυτο απο την ΠΑΕ

εισαι γαυρος και θες να δεις τον μιραλας και οχι τον λυμπε η το αντιθετο?
ριξε ενα 25αρικο γιατι στις 9-11 αλοθρησκος δυσκολα παει
εισαι γιαννιωτης  και θα δεις και τα 2 ματς?
τσιμπα μια εκπτωση 20 ευρω(ενα μεροκαματο δηλαδη)

παμε χωρις γκρινιες να κανουμε το κεφι μας σ αυτα τα 2 παιχνιδια και μετα εχει ο θεος

υγ. Οι γαυροι δικαιουνται εισητηρια στο κατω πεταλο
μιας και μας φιλοξενησαν στο Καραισκακη.
υγ.2 με τους φιλους της ΑΕΚ τι θα γινει?
εγω θα προτεινα να ανοιξει εξαρχης η θυρα 7 να τους μαντρωσουμε εκει..
μην εχουμε  ομορφιες οπως με τα βαζελια

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 02 Απρ 2012 13:58 »
Σωστή η απόφασ της ΠΑΕ
έπρεπε οι τιμές να συνεχισουν να ειναι χαμηλές.

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 02 Απρ 2012 14:05 »
μην είστε τόσο εκδικητικοί ρε παιδιά επειδή δεν γέμισε το γήπεδο τις προηγούμενες φορές.
Ειδικά αυτά τα δύο παιχνίδια έρχονται και σε περιόδους διακοπών οπότε θα ναι και πολύ ξενιτεμένοι
που θα θέλουν να δούνε τον ΠΑΣ σε αυτά τα δύο παιχνίδια.Δηλαδή τί αυτοί ειναι λίγοτερο ΠΑΣολέδες που με το
που πατήσουν το πόδι τους στην πατρίδα θα προμηθευτούν εισητηριάκι για όποιο παιχνίδι και να ναι.Προσωπικά θα βρεθώ
Γιάννενα για μια βδομάδα και τυχαίνει  να δω αυτά τα δύο παιχνιδάκια.Μπορεί εγώ να έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά οι περισσότεροι δεν
έχουν.Τεσπά θα θελα να δω γήπεδο γεμάτο ύστερα από πάρα πολλά χρόνια!

Φίλε μου Κώστα αλήθεια πιστεύεις πως είναι θέμα εκδικητικότητας??
Να εκδικηθεί Ποιός, Ποιόν και Γιατί???
Εγώ το καλοκαίρι έδωσα 200 ευρώ για να πάρω το διαρκείας μου και στερήθηκα πολλά πράγματα γιατί δεν έχω την οικονομική άνεση να σκορπάω 200άρια εδώ και εκεί κατα βούληση.

Κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν και φυσικά ΔΕΝ μπορώ να τους επιρρίψω ευθύνη. Θα είχαν τους λόγους τους.

Αυτό το 200αράκι λοιπόν το έδωσα σκεπτόμενος πως θα ζοριστώ σε εκείνη την φάση πολύ για να είμαι όλη την υπόλοιπη χρονιά light και να γλιτώσω τα έξοδα όλης της σεζόν που αφορούν το γήπεδο. Μέσα σε αυτό τον προϋπολογισμό περιέλαβα και τα "εμπορικά" μάτς με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ όπου ΚΑΘΕ ΠΑΕ βάζει πιο "αλμυρά" εισιτήρια (και λογικό) για να έχει έσοδα.

Απάντησε μου εσύ λοιπόν πώς εγώ που τα έσκασα τότε, να μην νιώθω σαν μακάκας τώρα εαν η παέ βάλει και στα 2 μεγάλα μάτς 10αρικάκι γενική είσοδο.
Πες μου εσύ με ποιό κίνητρο η παέ θα πείσει εμένα και τους άλλους κατόχους διαρκείας να τα ξανασκάσω το καλοκαίρι που θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Σου παρέθεσα έναν πάρα πολύ απλό συλλογισμό. Πέρα απο συναισθηματισμούς, Γιαννενάρες, Μίση κλπ.

Και επειδή τώρα είδα τις τιμές: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΙΩΘΩ ΜΑΚΑΚΑΣ! Περαστικά μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Απρ 2012 14:08 από John »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 02 Απρ 2012 14:12 »
Παράθεση
Και επειδή τώρα είδα τις τιμές: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΙΩΘΩ ΜΑΚΑΚΑΣ!
Για ποιο λόγο;

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά δεν είναι 10 ευρώ το εισιτήριο για κάθε ματς. 15 είναι.

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 02 Απρ 2012 14:18 »
Παράθεση
Και επειδή τώρα είδα τις τιμές: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΙΩΘΩ ΜΑΚΑΚΑΣ!
Για ποιο λόγο;

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά δεν είναι 10 ευρώ το εισιτήριο για κάθε ματς. 15 είναι.

Γιατί ρε Γιώργη στο πέταλο που έχω εγώ το εισιτήριο μου πρέπει να βγαίνει μια η άλλη με το να έπαιρνα τα εισιτήρια μεμονωμένα. Και δεν θα έτρωγα και το αγγούρι πέρυσι το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 02 Απρ 2012 14:26 »
Έχεις δίκιο.
Δεν είσαι μαλάκας όμως.
Ήρωας είσαι!

Αυτό το μπέρδεμα οφείλεται στην παράλειψη της ΠΑΕ να ενημερώσει για την πολιτική εισιτηρίων από την αρχή της χρονιάς. Το είχα επισημάνει τότε και τώρα έχεις κάθε δίκιο να παραπονιέσαι.

Παρ'όλα αυτά, πρέπει να αναγνωρίσεις και τις ειδικές συνθήκες των τελευταίων αγώνων και την ακόμη χειρότερη οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων από εμάς, σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο.
Και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που όταν ξεκίνησε δεν ξέραμε ποιες ομάδες θα παίζουν και από πότε...

Πρέπει να ανταμειφθούν οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας με κίνητρα για την επόμενη σεζόν.

Θεωρώ σωστή την κίνηση της ΠΑΕ, με μόνη επιφύλαξη για το τι κόσμο θα έχουν τα 2 πέταλα, ειδικά αν ανοίξει η 7...

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 02 Απρ 2012 14:30 »
Απο τη στιγμή που η διοίκηση μας ( όπως και καμία διοίκηση) δεν ανακοινώνει τις τιμές των εισητηρίων απο την αρχή της σεζόν , η αγορά του διαρκείας είναι πράγματι "τζόγος" . Οι αυξομειώσεις στις τιμες εξαρτόνται απο την πορεία της ομάδας και από τη στιγμή που εμείς φέτος βάλαμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία λογικό ειναι η διοίκηση να ρίξει τιμές ακόμα και σε τέτοιυς αγώνες για να εξασφαλίσει η ομάδα την παρμονή μέσω και της βοήθειας του κόσμου και μιας υψηλής προσέλευσης. Απο τη στιγμή που κανείς δεν μας εγγυήθηκε κατι όταν σκάσαμε τα 200 , δεν μπορούμε και να κατηγορήσουμε κανεναν. Μην αισθάνεσαι μακάκας , ειναι αργά να μετανιώνεις την αγορά του διαρκείας κατα τη γνώμη μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Απρ 2012 14:34 από nick »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 02 Απρ 2012 15:17 »
Εγώ διαφωνώ με την λογικη του john
και μου θυμιζει γενικοτερα την λογικη που επικρατει στην κοινωνία μας.
Με το πιο χαρακτηριστηκο παράδειγμα να είναι αυτο των μισθών.

Αν κατάλαβα καλά, λεει ο john
αφου εγώ ο "μακάκας" πληρωσα 200 € διαρκειας να πληρωσεις τώρα εσύ ο "εξυπνος"
20-30-40 € το εισιτήριο.

και αναρωτιεμαι, η λογικη του να ζητήσουμε φθηνο διαρκείας δεν μας περναει απο το μυαλο αλλα προτιμαμε να ζητησουμε ακριβο εισιτηριο για να υπάρξει ισορροπία.

Αν θυμάμαι καλα απο τον Αυγουστό λεγαμε πως τα διαρκείας ειναι ακριβα..
πως τα εισιτήρια είναι ακριβα
οπως λεγαμε κι αλλα πραγματα γυρώ απο την ομαδα.

Και τα πραγματα είναι απλα στο ποδόσφαιρο:
ο κοσμός ζηταει 5 πραγματα απο μια ΠΑΕ για να αγορασει το προϊόν της.
η δικια μας η ΠΑΕ ξεκινησε την χρονιά με τους δικους της όρους και είδε τα αποτελεσματα
γρηγορα (άδειο γηπεδο).
Σταδιακα, υποχρεώθηκε να παιξει με τους ορους του πελατη
(και στα εισιτήρια, και στην ομαδα κλπ).

Οποτε το ζήτημα για το ενα θα πρεπει να αισθανεται καποιος μακάκας
κατα τη γνωμη μου απανταται πολυ απλα.
Εαν αντιλαμβανονταν γυρω απο ποιες συνθηκες αγοραζε το διαρκειας του
(συναρτηση εισοδηματος, προϊόντος) και εν τελει το αγορασε, ναι ειναι...και μεγαλος μαλιστα γιατι δινει λευκη επιταγη σε νεκροθαφτες.

εαν παραπλανηθηκε και περιμενε να δει κατι αλλο, δεν μπορω να τον θεωρησω ως τετοιο..

Και για να μην εχουμε παλι τα ίδια του χρονου, μην σας πιασει η ζουρλια της σωτηριας και
δωσετε οτι σας ζητησουν στα διαρκειας..

Υ.Γ.
Σαφως οι φετινοι κατοχοι θα πρεπει να τυχουν διαφορετικης αντιμετωπισης του χρόνου.

(σε ευνοϊκη αντιμετωπιση αναφερομαι, αν και θα επρεπε για τιμωρια επειδή χαλαν την πιάτσα, να πληρωσουν περισσότερα αυτοι.. :P)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Απρ 2012 15:24 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 02 Απρ 2012 17:34 »
Εχει και ενα δικιο ο John
ουσιαστικα φαγαμε το αγγουρι το καλοκαιρι
και ισως μας συμφερε να τα δινουμε λιγα λιγα

ελπιζω παντως
να δωθουν κινητρα στους παλαιους κατοχους
και οι τιμες του χρονου να ειναι μεινωμενες τουλαχιστον 30%
εγω μαγκες μου τα 900 ευρω που εδωσα για 3 διαρκειας στη μεγαλη περισυ το καλοκαιρι
ωστε να ανανεωσω τις  εδω και μια 10ετια θεσεις μου
δεν τα εχω φετος
και αν θα τα εχω τοτε θα τα κρατησω για να μη πεθανω απ την πεινα 2 μηνες μετα...

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 02 Απρ 2012 17:56 »
Ειχα γραψει πριν λιγες μερες πως οτι και να γινει με τα εισητηρια θα υπαρξουν παραπονουμενοι,αλλα προεχει να μεινει η ομαδα κατηγορια και μετα θα εχουμε ολο το καλοκαιρι να τσακωνομαστε(με την καλη εννοια) για τις τιμες.
Χαιρομαι παρα πολυ που ξεκινησαμε πριν το Πασχα αυτην την κουβεντα!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 02 Απρ 2012 18:01 »
Σαφεστατα θα πρεπει να γινει κουβεντα..
γιατι αν αισθανεται καποιος λιγο, πολυ ή καθολου μακακας
(δεν την χρησιμοποιω με κακο σκοπο τη λεξη, μην παρεηγηθει)
μικρη σημασια εχει πλεον, απο τη στιγμη που τα χρηματα δώθηκαν.

Το ζήτημα ειναι να προλαμβανονται τετοιες καταστασεις..

Γιατι αν ειχες ενα οργανωμενο οπαδικο κινημα κι οχι κλακαδόρους, που γινονται
νουμερα σε μαντρι..
απαιτεις και εχεις την ομαδα, το γηπεδο, το εισιτηριο που σου αρμοζουν.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 02 Απρ 2012 19:02 »
Ως κάτοχος διαρκείας από 15ετίας, πιστεύω ότι η αγορά του εν λόγω εισιτηρίου δεν γίνεται μόνο με οικονομικά κριτήρια. Γίνεται και για την ενίσχυση της ομάδας, και για τη διατήρηση της ίδιας θέσης και για την παρέα.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ.
Θαρρώ όμως ότι οι όποιες μειώσεις (που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνουν) στις τιμές των εισιτηρίων θα αφορούν, τόσο τα διαρκείας, όσο και τα μεμονωμένα του εκάστοτε αγώνα. Και αναφέρομαι για τη νέα σεζόν. Θα μπορούσε η ΠΑΕ να δώσει μεγαλύτερα κίνητρα για να εξασφαλίσει περισσότερα διαρκείας (π.χ πληρωμή με δόσεις, ανταποδοτικά οφέλη κλπ).
Όσον αφορά τα 2 εναπομείναντα ματς της τρέχουσας περιόδου, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το πακέτο των αγώνων με κούλα και γαύρο.
Προσωπικά, όσο και να τα έβαζε τα εισιτήρια στα 2 αυτά ματς (προς τα κάτω εννοώ), δεν θα με ενοχλούσε ως κάτοχο διαρκείας και μάλιστα όχι από τα φτηνότερα εξ αυτών!!!

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 02 Απρ 2012 19:22 »
Γιώργη δεν μου άρεσει η λέξη ήρωας. Για την καψούρα μου το έκανα τότε. Και φυσικά το καταχάρηκα το....αγγουράκι!!! Απλά νιώθω πως ο Πας Γιάννινα σαν Α.Ε. με κορόιδεψε και φυσικά δεν έχω μάθει να κάνω τουμπεκί σε αυτά που μου βιάζουν την λογική.

Ωστόσο φίλε μου στο δεύτερο κομμάτι θα συμφωνήσω μαζί σου. θέλω να πιστεύω πως θα αναγνωρίσουν την ανορθογραφία και την αδικία που συμβαίνει αυτή την στιγμή ενάντια στους κατόχους διαρκείας και του χρόνου θα τύχουν ειδικής μεταχείρισης.

Nick...δεν μιλάς σοβαρά πως το διαρκείας είναι "τζόγος". Δεν μπορώ να σχολιάσω μια τέτοια άποψη το 2012 η οποία αφορά οργανωμένη επιχείρηση.

Sello...δεν κατάλαβες καλά. Δεν λέω εκδικητικά να πληρώσει κάποιος ακριβά το εισιτήριο. Μιλάω βάση λογικής και βάση αυτών που θυμάμαι να συμβαίνουν στα Γιάννενα τα τελευταία 20 χρόνια και τα οποία αφορούν τα εισιτήρια στα εμπορικά παιχνίδια. Πάντα οι τιμές ήταν υψηλές. ΠΑΝΤΑ. Και όταν κάνεις την προετοιμασία σου για την επόμενη χρονιά υπολογίζεις αυτά τα παιχνιδάκια να τα δείς με 25 ευρώ μινιμούμ. Άρα αγοράζεις το διαρκείας σου για να κάνεις την οικονομία σου.

Όταν έρχονται λοιπόν και σου ανατρέπουν τα δεδομένα είναι σαν να σε κοροϊδεύουν. Σαν να σου τα αρπάξανε και να σφυρίζουν αδιάφορα.

Αναφέρω ένα τελευταίο παράδειγμα και κλείνω την τοποθέτηση μου. Με ποιά αιτιολογία βγήκαν τα ΜΙΝΙ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τον δεύτερο γύρο?
1) Βοηθάμε την ομάδα οικονομικά
2) Βοηθάμε την τσέπη μας καθώς είχε μέσα εμπορικά παιχνίδια τα οποία θα "έτσουζαν" και θα κόστιζαν συνολικά πολύ περισσότερο.

Ο μόνος λόγος που δείχνω κατανόηση και κλείνω το ζήτημα για μένα εδώ είναι το μομέντουμ. Ας όψεται το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Ας σωθούμε τώρα και θα τα ξαναπούμε ήπιε σύντομα. Μην νομίζεις ότι θα κρυφτείς πίσω απο τον Άγγελο.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 02 Απρ 2012 22:47 »

Nick...δεν μιλάς σοβαρά πως το διαρκείας είναι "τζόγος". Δεν μπορώ να σχολιάσω μια τέτοια άποψη το 2012 η οποία αφορά οργανωμένη επιχείρηση.

Σαφώς και μιλάω σοβαρά για το διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 του κ. Γιώργου Χριστοβασίλη εν έτει 2012.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 07 Απρ 2012 10:01 »
Στη Φοφη χτες είπαν για το ματς με τα αγρίμια να πληρώσουν εισιτήριο και οι κάτοχοι διαρκείας για ενίσχυση της ομάδας!!!

ΥΓ. Σήμερα διάβασα ότι ο γαύρος θα πάρει 800 εισιτήρια για το ματσάκι της Μ. Τετάρτης κι αυτό γιατί -λένε- θα είναι γιορτή!!! Μακάρι να είναι έτσι, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΈΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 400!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 07 Απρ 2012 14:48 »
Και τα χανουμια γραφουν στο φεισμπουκ οτι εχουν παρει εισητηρια..
our life always in blue and white...