Αποστολέας Θέμα: Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο  (Αναγνώστηκε 8113 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 00:12 »
Ναι ομως ο Αναστασιαδης δεν εδωσε το χερι ουτε στον Μπεο ουτε στον Ψωμιαδη..
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 01:08 »
ΝΡΡ λες να μείνει ο Άγγελος αλλά και ο πρόεδρος να κάνει πράξη κάποια πράγματα.Να βάλει το χέρι στην τσέπη,υποδομές,μεταγραφές κτλ.Δεν διαφωνώ.Απλά όμως για να μείνει ο Άγγελος αυτά δεν θα ζητήσει;Δεν νομίζω να μείνει απλά γιατί θα του δώσει ένα συμβόλαιο.Συμβόλαιο βρίσκει όπου θέλει και μάλιστα έχει ανεβασμένες μετοχές πλέον.Για αυτό φαντάζομαι ο καθένας ζητά Άγγελο να μείνει.Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Άγγελος θα ζητήσει και θα πάρει μεταγραφές,υποδομές,περίγυρω κτλ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 01:29 »
Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Άγγελος θα ζητήσει και θα πάρει μεταγραφές,υποδομές,περίγυρω κτλ.

Ο «Άγγελος» τα ρώτησε αυτά και τα γνωρίζει από την Πρωτοχρονιά ... και ... αν μιλήσει και ... τα γνωστά ... (σημαντικό).
Εννοείται ότι ξέρω τι λέω ... και πες ότι του «Άγγελου» του τη βιδώδει 1 πρωί και παρατάει τις προπονητικές και τα συμβόλαια? και δε συμαζεύεται ...
Θα μας πει τότε ο πρόεδρος? ... ξέρετε παιδιά, αυτός ο «Άγγελος» μου τα χάλασε όλα, με άδειασε, αν μου το έλεγε νωρίτερα θα τα είχα προβλέψει όλα, δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά προσπαθήσω να τα βολέψω.
Μπορεί να πιστεύει ο κόσμος αυτό που λες ... αλλά μέχρι να ζητήσει ο κόυτς και μέχρι να δώσει ο πρόεδρος οι άλλοι θα έχουν πάει για προετοιμασία.

fon7 καλά είναι να τα ξεράσει τώρα η ΠΑΕ και παρουσία του «Άγγελου».
Έχεις κάποια γνώμη για το πως και για το πόσο ήρθε εδώ αυτός ο κόυτς?
Ο «Άγγελος» τα ρώτησε αυτά και τα γνωρίζει από την Πρωτοχρονιά ...

Και να πω και στον panster ότι  «Άγγελος» είναι σαν την πέστροφα (δείκτης καθαρότητας νερών) δείκτης καθαρού ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Δεν τρώει στα «βρώμικα». Είμαστε καλά από αυτής της άποψης, φτωχοί πλην τίμιοι.

Εντάξει και επειδή είπε ο gesos 1 σκέτο «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο», συγνώμη αλλά  διατύπωσε μερικώς το αυτονόητο. Τον Άγγελο τον ξέρουμε, αυτόν που είναι δίπλα δεν ξέρουμε ... το ανέκδοτο με τον Πάπα και το Μητσάρα. 

Υ.Γ.:
Πιθανόν και να διαφωνείτε με την τοποθέτησή μου για τον «Άγγελο» (υπόθεση), αλλά πιο συγκεκριμένα δε μπορώ να το θέσω.
Μας γοήτευσε ο Άγγελος και πιστεύουμε ότι θα αναγκάσει τους πάντες και τα πάντα σύμφωνα με το θυμικό μας και ανεξάρτητα από τις θελήσεις των άλλων.
Ειλικρινά και με όλο το σεβασμό που  που έχω και για όλους, αλλά μου ακούγονται αυτά σαν βουλές  άβουλων και απελπισμένων, σαν το ... πάλι με χρόνια με καιρούς.
Μα δεν είναι ο Ζορό των οπαδών/του κόσμου ο Αναστασιάδης ... πρέπει να το καταλάβουμε.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε ο Ζορό του ΠΑΣ.
Ο κ. Αναστασιάδης δεν έχει ανάγκη ανάγκη από κανένα ψέμα και από καμιά αλήθεια.
Δουλειά του είναι, ή του κάνει ή δεν του κάνει.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «Πρόεδρε δώσε στον Άγγελο αυτά που όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται για να κάνει ομάδα».
Τώρα, πριν την Ανάσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Απρ 2012 02:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 09:02 »
Προεδρε κρατα τον Αγγελο...

Αγγελε διωξε τον προεδρο...
Καλες οι αποψεις σας, αλλα να μας πειτε  και τις εναλλακτικες!
Δεν νομιζω να θελει κανεις να αναλαβει αυτη την στιγμη.Υπαρχουν αλλες ομαδες που δεν εχουν πληρωσει απο περυσι τετοιον καιρο..Οσο για το θεμα Αναστασιαδη,νομιζω πως υπαρχει η αποψη οτι ο Αγγελος παρακαλαει και ο ΧΒ δεν γουσταρει.
Ακομη δεν τελειωσε το πρωταθλημα και οι συζητησεις δεν αρχισαν.
Αυτες οι εικασιες εχουν ως βασικο στοχο, κατα την αποψη μου παντα, τη δημιουργια εντυπωσεων και το μονο που επιφερουν ειναι αρνητικοτητα μεσα σε ολο το θετικο κλιμα που εχει δημιουργηθει μεσα στην ομαδα.
Το μονο λοιπον που απομενει να κανουμε ειναι να περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και να δουμε αν, αρχικα, επιθυμει ο Αγγελος να παραμεινει, και δευτερον, αν η διοικηση θα σταθει στο υψος των απαιτησεων του.

Φιλε panster,

Εχεις δικιο για τις οικονομικες συγκυριες οτι ειναι δυσκολες, αλλα λυσεις παντα υπαρχουν και μαλιστα καλυτερες π.χ. Αδελφια Χητου, Γιαννιωτες, αγαπανε την ομαδα, με ανεπτυσσομενες επειχηρησεις εν καιρω κρισης (Ζαγορι, Φιξ).

Ο ΧΒ, για να ειμαστε δικαιοι πιστωνεται μεγαλο μερος την φετινη παραμονης της ομαδα μας, αλλα για μενα τα ¨κυβικα" του, ειναι μικροτερα απο την ιδια την ομαδα.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 09:30 »
Αντε καλά, πρόεδρε κράτα τον Άγγελο και βλέπουμε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 16:08 »
Όταν ήρθε δεν νομίζω να ζήταγε υποδομές κτλ.Το πιθανότερο είναι να ζήταγε,χωρίς να τα ξέρει όλα,1-2 μεταγραφές,να είναι πληρωμένοι οι παίχτες και τα αποδυτήρια.Να συμμαζευτεί λίγο η κατάσταση στην ομάδα και να πάει να παλέψει.Στο συμμάζεμα έβαλε νομίζω και αυτός το χεράκι του και πήγε στην μάχη.Όταν ήρθε λοιπόν χειμώνα δεν νομίζω να έκανε πλάνο μεγαλύτερο από 6 μήνες και παραμονή.
Από εκεί και πέρα δεν νομίζω κάποιος οπαδός του ΠΑΣ να λέει όχι σε υποδομές,ακαδημίες,μεταγραφές κτλ.Λες να τα ζητήσουμε και αυτά ξεχωριστά και από την αρχή.Δε νομίζω να λέει κανείς όχι.Μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 07 Απρ 2012 00:45 »
Εκτός  και αν δε μιλάμε για τον ίδιο πρόεδρο.

Πράγματι δε μιλάμε για τον ίδιο.
Το topic μιλάει για το  φυσικό πρόεδρο, ενώ εγώ για το άγαλμα του προέδρου.
Αυτό το  αγα ... κάνει τη διαφορά.

Υ.Γ.: Σώσου και διώξτους όλους. Κράτησε καλού - κακού  τον Αγγελή μη  και  ξεμείνεις από  DJ.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Απρ 2012 00:55 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος spiros

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 12:33 »
-Eυχαριστω την Παναγια που μ'εχει κανει παγουρα ευχαριστω και το Θεό που έφερε τον Άγγελο

-Μείνε για να κάνουμε ομαδάρα Αγγελάρα ...Αγγελάρα...

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 21:11 »
Aγγελε αναστασιαδη σε ευχαριστω που στα 25 μου, μου δινεις τη δυνατοτητα για πρωτη φορα να δω 2 σερι χρονιεσ την ομαδα α εθνικη....

προεδε πραξε το χρεος σου απεναντι στην ιστορια και το κοσμο του συλογου... κρατα αγγελο και μπεσερα, χτισε πανω σε οτι υπαρχει...