Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Άγγελος θα ζητήσει και θα πάρει μεταγραφές,υποδομές,περίγυρω κτλ.
Ο «Άγγελος» τα ρώτησε αυτά και τα γνωρίζει από την Πρωτοχρονιά ... και ... αν μιλήσει και ... τα γνωστά ... (σημαντικό).
Εννοείται ότι ξέρω τι λέω ... και πες ότι του «Άγγελου» του τη βιδώδει 1 πρωί και παρατάει τις προπονητικές και τα συμβόλαια? και δε συμαζεύεται ...
Θα μας πει τότε ο πρόεδρος? ... ξέρετε παιδιά, αυτός ο «Άγγελος» μου τα χάλασε όλα, με άδειασε, αν μου το έλεγε νωρίτερα θα τα είχα προβλέψει όλα, δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά προσπαθήσω να τα βολέψω.
Μπορεί να πιστεύει ο κόσμος αυτό που λες ... αλλά μέχρι να ζητήσει ο κόυτς και μέχρι να δώσει ο πρόεδρος οι άλλοι θα έχουν πάει για προετοιμασία.
fon7 καλά είναι να τα ξεράσει τώρα η ΠΑΕ και παρουσία του «Άγγελου».
Έχεις κάποια γνώμη για το πως και για το πόσο ήρθε εδώ αυτός ο κόυτς?
Ο «Άγγελος» τα ρώτησε αυτά και τα γνωρίζει από την Πρωτοχρονιά ...
Και να πω και στον panster ότι «Άγγελος» είναι σαν την πέστροφα (δείκτης καθαρότητας νερών) δείκτης καθαρού ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Δεν τρώει στα «βρώμικα». Είμαστε καλά από αυτής της άποψης, φτωχοί πλην τίμιοι.
Εντάξει και επειδή είπε ο gesos 1 σκέτο «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο», συγνώμη αλλά διατύπωσε μερικώς το αυτονόητο. Τον Άγγελο τον ξέρουμε, αυτόν που είναι δίπλα δεν ξέρουμε ... το ανέκδοτο με τον Πάπα και το Μητσάρα.
Υ.Γ.:
Πιθανόν και να διαφωνείτε με την τοποθέτησή μου για τον «Άγγελο» (υπόθεση), αλλά πιο συγκεκριμένα δε μπορώ να το θέσω.
Μας γοήτευσε ο Άγγελος και πιστεύουμε ότι θα αναγκάσει τους πάντες και τα πάντα σύμφωνα με το θυμικό μας και ανεξάρτητα από τις θελήσεις των άλλων.
Ειλικρινά και με όλο το σεβασμό που που έχω και για όλους, αλλά μου ακούγονται αυτά σαν βουλές άβουλων και απελπισμένων, σαν το ... πάλι με χρόνια με καιρούς.
Μα δεν είναι ο Ζορό των οπαδών/του κόσμου ο Αναστασιάδης ... πρέπει να το καταλάβουμε.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε ο Ζορό του ΠΑΣ.
Ο κ. Αναστασιάδης δεν έχει ανάγκη ανάγκη από κανένα ψέμα και από καμιά αλήθεια.
Δουλειά του είναι, ή του κάνει ή δεν του κάνει.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «Πρόεδρε δώσε στον Άγγελο αυτά που όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται για να κάνει ομάδα».
Τώρα, πριν την Ανάσταση.