Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα να πω τίποτα από αυτό το topic.
Διαπιστώνω όμως ότι το αίτημα διατυπώνεται (κατά τη γνώμη μου) ανεπαρκώς «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο» (??) ... τουλάχιστον.
Και χωρίς πλάκα, αυτό του ΛΑΜΙΑ FANS με καλύπτει περίσσότερο … «Προεδρε κρατα τον Αγγελο... Αγγελε διωξε τον προεδρο....».
Κατά τη γνώμη μου, για να τον κρατήσει ο πρόεδρος τον κόουτς ... χρειάζεται να έχει τόση χερούκλα, όσο και τα πελέ του κόουτς … για να τα κρατήσει.
Την έχει τη χερούκλα??? … δε βλέπω να πέφτει τέτοια ερώτηση σε μορφή αιτήματος.
Άρα … με το ντεμέκ ή έστω ντεφάκτο αίτημα «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο» νομίζω ότι υπονοούμε το «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο και βλέπουμε μετά για τα άλλα».
Δηλαδή, να κρατήσει τον κόυτς να κάνει τι??? ... που και γιατί και με ποιούς και για ποιά δουλειά???
Νομίζω ότι τη σειρά πρέπει να την ΠΑΣ έτσι, πρώτα εξηγείσαι «Βλέπουμε εδώ και τώρα για τα άλλα» και συγχρόνως «Πρόεδρε κράτησε τον Άγγελο».
Αυτό που «ζητάμε» από 1 πρόεδρο/επιχειρηματία θα πρέπει να είναι το «που και γιατί και με ποιούς και για ποια δουλειά» … κοντολογίς «να μας δείξει το πορτοφόλι» του.
Και ξανά δηλαδή, του «ξαναλέμε» …
Πρόεδρε αν έχεις σκοπό να χτίσεις ομάδα ομαδάρα ομαδένια … τέτοια Ομάδα που εμείς οι «οπαδοί» δεν ξανάδαμε στα μάτια μας … τέτοια ομάδα που δε θα την ξεκολλάει κανένας «μπινές» και κανένας «πούστης» από την SL και από την «άνω 5άδα» της SL … τότε τον κρατάς τον κόουτς πρόεδρε … διαφορετικά τον αφήνεις να πάει στην ευχή της Παναγίας και εμάς στο χάλι μας, πρόεδρε.
Να τον κάνεις τι τον κ. Άγγελο Αναστασιάδη τον καλύτερο Έλληνα προπονητή όταν δε δίνεις νόημα και σκοπό στην επόμενη μέρα???
Άρα πρώτα αιτούμαστε το «βλέπουμε» και μετά ή και ταυτόχρονα, το «κρατάμε».
Τον θέλουμε τον «Άγγελο» (προσωπικά πριν έρθει) και πρέπει να τον κρατήσει παντιοτρόπως, αλλά να του δώσει και αντικείμενο εργασίας (παίκτες, υποδομές, αμοιβές για όλους), αντάξιο της κλάσης του, αλλά και των προσδοκιών μας για μια ομάδα όπως την περιέγραψα.
Να δείξει επιτέλους κάποιο φως που να έχει μέσα αλήθεια ... μια συνέντευξη τύπου κοινή, πρόεδρος και κόουτς.
Γιατί έχουμε φάει πολύ παραμύθι, σχεδόν 45 Άνοιξες.
Εκτός και αν δε μιλάμε για τον ίδιο πρόεδρο.
Υ.Γ. (μετά τη συμφωνία paspaliars, SATSI): Κοινή συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με το Γαύρο ... δε με ενδιαφέρουν ποιά είναι τα πρόσωπα, αλλά το τι επιφυλάσσουν για την ομάδα μας ... προφανώς όχι υποβιβασμό, γιατί φαίνεται να ξεπεράστηκε.
Υ.Γ.2: Εντάξει ... μάλλον αυτή η ατάκα τελικά μπορεί να μη σας και λέει τίποτα ... «Οι Ελληνες τον ήξεραν και σε λίγο καιρό θα τον μάθουν και οι ξένοι.» (από ποστ στο «Χριστοβασίλης»