μηδεν κριτικη
Άντε κριτική … τι την πέρασες την κριτική? … πίτσα από την κατάψυξη και στο φούρνο μικροκυμάτων?
Οι πίτσες οι μεγάλες δεν ήρθαν ακόμα.
Διανύσαμε μια «σαιζόν», όπου η «κριτική» είχε υπερβεί το «ντιλίβερι», καθώς ασκήθηκε κατά παραγγελία και αναλόγως της πιασαρικότητας των περιστάσεων και εντέχνως συνθηματικά, προκειμένου να αποσιωπήσει και να υποκαταστήσει επιτυχώς την ίδια την κριτική με «κριτική».
Χειραγώγησε αποπροσανατολιστικά και κατάφερε να περάσει στο «χάπι εντ» αρκετά θέματα ετήσιου απολογισμού, όπως π.χ. … παλτά 2011 – 12 … Ντεμόλ τέλος … ισολογισμός 23/12/2011 … Αναστασιάδης ήλθον – απήλθον … αντιο-δότηση … νέος προπονητής … με 2 παπούτσια πάνινα ταλέντα από τα Γιάννινα … γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς … ψωνίστε από του Βαγγέλη του χασάπη … και να σήμερα τα πράγματα στην ξενέρα της φαμφαρικής κριτικής … που είστε παπαγαλάκια μου? … τι έγιναν οι προσκλήσεις υποστήριξης της ΑΜΟ? … δεν είναι δύσκολο να χτίζεις παλάτια στην ΑΜΟ.
Η κριτική ήταν μια διαρκής μουρμουροδιαδικασία που κατάφερνε συστηματικά - περιοδικά ώστε, να υιοθετούνται άκριτα οι παπαγαλολογίες των αυλοκολάκων που κινούνταν ανάμεσα στη χειραγωγημένη δημοσιογραφία και στο χομπισμό των μέχρι τα μπούνια χωμένων στο παραομαδικό κατεστημένο.
Για κάντε μια γύρα στα εγχώρια sites … κοινώς προ-παρασκευαστήρια.
Πάντος, όσοι επιχείρησαν κριτική στην «κριτική», να αγιάσει το στόμα τους και να ξανανιώσουν τα πνευμόνια τους … αν είναι και καπνιστές 4 να αποκτήσουν.
Όσο για πελέ και rx: που ψάχνουν κάποιοι … δεν υπάρχουν συμβατοί δότες.
Υ.Γ.: Και όπως πολύ εύστοχα είχε πει ο φίλος ο
spyros_porsche στις 2 Απριλίου … «Βρηκαμε τον αντικαταστατη τουΜπεσερα. Καλα ενταξει. Το εχουμε παρακανει νομιζω.
Νωρις ακομα δεν ασχωλουμε.»