Ρε κολήματα με το σεντερ φορ. Σας είπε κάτι ο davelis για την Ισπανία. ΟΚ λέτε άλλο πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, άλλο ΠΑΣ. Αλλά και πέρυσι όταν σας είπε το ίδιο ο Άγγελος ο πρπονητής του ΠΑΣ και όχι της Μπάρτσα (άσχετα αν αυτή είχε φέρει ως παράδειγμα) πάλι η ίδια γκρίνια. Θυμάστε τι γράφατε τον Γενάρη;; Που πάμε χωρίς σέντερ φορ;;; Γιατί διώχνει ο ΧΒ τους "άχρηστους" Κουέβας και Μπανγκαγιόκο, ενώ δεν έχει πάρει άλλο φορ;; Που θα πάμε εμείς με τον .. Βίλα, όταν ο Κωστούλας παίρνει Ακαλέ και Ονουάτσι και έχει ήδη Χαριστέα και Καμαρά.
Και τα .... ξεβρακώματα ήρθαν τον Απρίλιο. 8οι εμείς χωρίς φορ, με τον "άμπαλο" Βίλα, 10+ βαθμούς διαφορά από τον Κωστούλα, στην Β΄το Αγρίνιο!!!
Τώρα πάλι τα ίδια. Πριν καν αρχίσει η προετοιμασία, ο άλλος έγραψε το Δεκέμβριο θα είμαστε 10 βαθμούς πίσω από τον Πλατανιά!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι άλλοι λένε ότι καλά είναι τα πιτσιρίκια, αλλά να το κανε ο ΧΒ εξαρχής με μια εξήγηση και όχι να μας το επιβάλλει η (μη) αδειοδότηση. Λες και έχει κάποια διαφορά λέω εγώ. Και επίσης λέω εγώ ότι αν ο ΧΒ έκανε μια τέτοια εξήγηση δεν θα ξεσηκωνόταν το σύμπαν εδώ μέσα με κραυγές τύπου πούλα φύγε κλπ. Και ποιος μου λέει εμένα ότι η (μη) αδειοδότηση δεν ήταν δάκτυλος του ΧΒ για να κάνει αυτό που ήθελε, απλά μεταφέροντας τις εθύνες αλλού;;; στην ΕΠΟ δηλαδή!!!!!!
Όπως ορθώς έγραψε ένας σύνταυρος πιο πάνω, την ΑΕΚ, τον ΑΡΗ, την Φώφη, το νιόνιο την Κέρκυρα θα έχουμε να ανταγωνιστούμε: Πόσο δηλ. χειρότεροι είμαστε από δαύτους;;; Ή ακόμα λέω εγώ, θα είμαστε χειρότεροι από λεβαδειά, Ξάνθη, Βέροια, Πάνθρακα, Πλατανιά που έχουν άδεια;;; Χλωμό το κόβω!!!!!!!!!!!!
Και μη μου πείτε γιατί να συγκρινόμαστε με αυτούς;; Εμ σ' αυτό το πρωτάθλημα είμαστε, με ποιον να συγκριθούμε;;; Με τη Βέρντερ, τη Βαλένθια και την Τότεναμ;;; Αν εξαιρέσω τον γαύρο, και πιθανώς ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, από τους άλλους δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Αντε και την τρίπολη για εξωαγωνιστικούς λόγους κυρίως.
Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε θέση καλύτερη από την 8η την περσινή!!! Πολλοί θα γελάσετε. No problem. Ξέρω ότι κάποιοι όσο είναι ο ΧΒ και ο Αγγελής και δεν ξέρω ποιοι άλλοι, και ΟΥΕΦΑ να βγούμε πάλι θα βρουν να γκρινιάζουν!!!!!!!!!!!! Πέρυσι λόγω Άγγελου κάνανε "πέτρα την καρδιά τους" και χάρηκαν. Φέτος με Χριστόπουλο .. χλωμό το κόβω. Ήδη προέβλεψν ότι ι συγκεκριμένος προπονητής "γλάστρα" είναι και ότι ο Αγγελής θα κάνει την 11αδα. Μάλιστα λένε ότι οι νεαροί που ήρθαν, από τον Αγγελή παρακολουθήθηκαν και όχι από τον σκάουτερ Χριστόπουλο!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά αυτός ο Αγγελής (αν και δεν τον ξέρω προσωπικά) μεγάλη γάτα θα είναι. Τέτοια κονόμα από. Κοροβέση, Αυγενικού κλπ ούτε ο Ζάχαβι από τον Γιάγια Τουρέ δεν θα έκανε!!!!