Κατ’ αρχήν(άς) και για να μη σας μπερδεύω, δεν είμαι σε κορύφωση γκρίνιας … στον πρόλογο είμαι.
Παίκτες
Καλώς ήρθαν και σιδεροκέφαλοι και τυχεροί … τους παρουσίασα … τελικά μου ξέφυγε ο Κολοβέτσιος. (μπουγάτσα μερίδα … 2,21 e. στα Γιάννινα – 2,17 e. στη Θεσ/νίκη, 2,175 e. στη Λάρισα).
Αν τα παιδιά είναι επιλογές της χειμερινής σκαουτιάς του Χριστόπουλου … καλώς και ότι λάχει, διαφορετικά περιμένω συνέντευξη Κολοβββού.
Προπονητής 08 Ιουνίου
«Με τον πρόεδρο, έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων και σκοπός μας είναι η δημιουργία μίας ομάδας αντάξιας των προσδοκιών των φιλάθλων μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νοιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».
Προπονητής 30 Ιουνίου
«Ζούμε κι εμείς την κρίση. Έχουμε ντεζαβαντάζ με την έλλειψη περισσότερων έμπειρων παικτών, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Δεν είναι ισορροπημένο το ρόστερ σε όλες τις θέσεις».
Ποια ρε είναι η «πλήρη ταύτιση των απόψεων»???
Το … ότι μέσα σε 22 μέρες καταλάβατε ότι ζείτε και εσείς την κρίση των άλλων???
Το … ότι μέσα σε 22 μέρες καταλάβατε ότι έχετε σημαντική έλλειψη έμπειρων παικτών???
Το … ότι μέσα σε 22 μέρες καταλάβατε ότι δεν είναι ισορροπημένο το ρόστερ???
Το … ότι μέσα σε 22 μέρες καταλάβατε ότι οι φίλαθλοι πιθανόν και να μην έχουν προσδοκίες??? (το πετύχατε!)
Αυτό άλλοι το λένε «κωλοτούμπα» και άλλοι «στρίβειν δια του αρραβώνος».
«Λάου – λάου στον πατάω»
Μόνο μη «κάψετε» τα παιδάκια ρε παλιοχαμούρηδες (Γιάκο, Τσάνη, Οικονόμου, Ιωάννου και άλλα «Λασπόπαιδα» … μόνο αυτό.
Αυτά … και άλλα παραμύθια, σε κανένα παιδότοπο ή σε καμιά παραλία να τα πείτε.
Ποιος σοβαρός ρε να ασχοληθεί μετά με το ποδόσφαιρό σας (εμείς!) … δε μπορεί ρε ο κάθε τζινοκώλης να μας περνάει για Μπανανία …
Συγνώμη, αλλά ... δε γουστάρω να με δουλεύει καμιά «εταιρεία».
Υ.Γ.: Χαιρετίσματα από το Λεάντρο Ροντρίγκο Μπεσέρα … θα τον φέρω, θα τον προμοσάρω, θα τον ιντριγκάρω … θα τον μοσχαροπουλήσω … ουστ ρε κλανιάρη Αγγελή, ούστ … Φίλε Χαρς, είχες δίκιο για το μπουγέλωμα, δε λέω … φταίω.
Υ.Γ.2: Κάποιοι λένε ότι, ο προπονητής είναι υπηρεσιακός ... μπορεί.