Είχα πολύ καιρό να μπω σε αυτό το βρωμοsection του forum, στο οποίο νόμιζα ότι είχε απαγορευτεί η κομματική συζήτηση, αλλά προφανώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και ορισμένα μέλη του φόρουμ
είναι μέλη του για να προπαγανδίζουν τις κομματικές τους θέσεις σε αυτό μόνο το section, ενώ ταυτόχρονα δε συμμετέχουν σε καμία συζήτηση για τον ΠΑΣ.
Αν είχατε υποτυπώδη κριτική ικανότητα δε θα υποστηρίζατε το ΚΚΕ, συνεπώς τι να κάτσω να εξηγήσω τώρα και σε ποιους;
Δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω στις προσβολές και τα μειωτικά σχόλια.
Ούτε καν σας τα επιστρέφω αν και απ' οτι φαίνεται στο heartless πρέπει να έλειψα ιδιαίτερα και ίσως θα το ήθελε για να 'χει κάτι να γράφει.
Κι εγώ σας συμπαθώ, όπως όλους τους "ασθενείς" αλλά δε μου λείψατε καθόλου.
Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω στη ζωή μου απ'το να είμαι επαγγελματίας προπαγανδιστής του ΚΚΕ ή αντί-ΚΚΕ.
Βλέπω ένα video, το μοιράζομαι και γράφω και το σχόλιό μου
για τους φασίστες που δεν τους αρέσει η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου, εννοώντας αυτούς τους αναρχοαυτόνομους που πέταξαν τα γιαούρτια σε ένα δημοσιογράφο επειδή κάποια στιγμή είχε έναν καλεσμένο που αυτοί δεν ενέκριναν, και αμέσως μου γράφουν για το ΚΚΕ.
Λογικό βέβαια, διότι όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.
Το ότι είστε φασισταριά το επιβεβαιώσατε για μια ακόμη φορά, με το να μη δέχεστε μια άποψη διαφορετική από τη δική σας.
Σεβασμός στη διαφορετικότητα, σεβασμός στις ατομικές ελευθερίες και κυρίως σεβασμός στην ελευθερία του λόγου.Μακριά από μένα οι φασίστες του φαιοκόκκινου μετώπου, όποια κομματική ταμπέλα (ή καδρόνι, ή όπλο) κι αν κρατούν.