Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
15 (19.7%)
1-0
8 (10.5%)
2-1
19 (25%)
0-0
3 (3.9%)
1-1
6 (7.9%)
2-2
5 (6.6%)
1-2
3 (3.9%)
0-2
4 (5.3%)
0-1
1 (1.3%)
άλλο ?
12 (15.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 76

Η ψηφοφορία έληξε: Τρι 17 Απρ 2012 23:58

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ολυμπιακός  (Αναγνώστηκε 46296 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KERAMITSIOTHS

• Full Member
    • Προφίλ
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ολυμπιακός
« στις: Κυρ 08 Απρ 2012 22:48 »
ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4/2012 ΣΤΗΣ 19:00

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ολυμπιακός
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 22:56 »
Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

A.E.K. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    19:00  NOVA
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    19:00  NOVA
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ     19:00  NOVA
ΚΕΡΚΥΡΑ - Ο.Φ.Η.    19:00  NOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΔΟΞΑ ΔΡ.    19:00  NOVA
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ    19:00  NOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    19:00  NOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    19:00  NOVA

WELCOME......... "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"  !!!!

Υ.Γ.
1-1

:flag: :flag: :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Απρ 2012 23:32 από john-PAS »
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 22:57 »
Θα ψηφισω και παλι "αλλο σκορ"!

Για μαλακες ψαχνετε; Να μου χαλασει το γουρι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος prwtevousianos1966

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:25 »
Αναβλήθηκε η αγωνιστική της Μεγάλης Τετάρτης (29η). Μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα (Τετάρτη του Πόσχα)

...
ανεβασε το contra.gr πριν λιγο στο fb!

μου την χαλαει μιας και ειναι το μονο κενο που θα μπορουσα να δω την ομαδα  :'(      (αν ειναι αληθεια :takataka:)
ΠΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:31 »
Απο το site της Super League.......

Ανακοινώνεται ότι η 29η αγωνιστική ημέρα της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012.

Υ.Γ.
Αιτία της μετάθεσης είναι ότι θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο ο αγώνας στην Λειβαδιά που αναβλήθηκε σήμερα λόγω ισχυρών ανέμων και δεν γίνεται να ξαναπαίξουν πάλι την Τετάρτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 08 Απρ 2012 23:52 από john-PAS »
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος KERAMITSIOTHS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:32 »
ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!!! :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:35 »

(προσοχή να μην πεταχτει τίποτα και τιμωρηθούμε γιατι δεν αστειεύονται  )

Για το ματς :
Ότι και να έρθει θα είναι μια γιορτή τι να πουμε άλλο ρε συνταυροι

μονο   :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:41 »
Γαμιέστε!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:57 »
Τα άνοιξες τα ποδαράκια σου σκατόγαυρε στην Κέρκυρα ε!!!!
Μπράβο σας μπάσταρδα γαυράκια-εσείς είστε η μεγάλη ομάδα που δεν κάνει σε κανέναν χάρες???
Γαμίστε τον πούστη τον Ολυμπιακό!!!
Απλά ας τον κάνουμε να υποφέρει-ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ-ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ Κ ΟΧΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 08 Απρ 2012 23:59 »
Γαμιέστε!

έχεις δίκιο!!!!Οι άνθρωποι απλά......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!Αναβάλουν μια ολόκληρη αγωνιστική,για ΕΝΑ αναβληθέν ματς!!!Πάντα τελούν υπό σύγχιση και ΠΑΝΤΑ παίρνουν την πιο ΑΠΙΣΤΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!Υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει νσ συνυπολογισουμε!!!!Ο Άγγελος δε θα ήθελε οι παίκτες του να γυρίσουν τσόντα την Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ!!!Οπότε το γ........σι του δαφνόπουστα απλά μετατίθεται για 1 εβδομάδα!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 09 Απρ 2012 00:25 »
Παράθεση
υγ.chilly δε προλαβαινω να ασχοληθω μαζι σου....εχω να παρω δυο ασους κι ενα διπλο ακομη.(ειναι ολα γραμμενα σε χαρτι καλα φυλασσομενο μερες πριν και με μαρτυρες)

.............εγραφα την δευτερα 2 απριλιου! ;)
παω καλα μεχρι στιγμης
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 09 Απρ 2012 01:14 »
Όσο και να το αναβάλλουν, δε θα γλυτώσουν.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 09 Απρ 2012 09:16 »
4-0 γιατί δεν εχει στην ψηφοφορία? :)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 09 Απρ 2012 10:04 »
Καλύτερα που το ανέβαλαν για την βδομάδα μετά το Πάσχα!!
Μην κάνουμε SEX  Μεγάλη Βδομάδα δεν κάνει αμαρτία απο τον Θεό θα ήταν!! :P :P

:flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 09 Απρ 2012 11:08 »
θρυλε τρεμεις
γι αυτο
δεν κατεβαινεις!

πλακα πλακα τους πηρε
παλικαρισιο διπλο
η πεθαμενη η κερκυρα χθες
εγω νομισα πως τα ανοιξαν τα ποδια αλλα
βλεποντας τις φασεις...

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 09 Απρ 2012 11:28 »
Οσοι ξενιτεμενοι (μαζι κ γω) κανονισαμε αδειες αφησαμε δουλειες καναμε εξοδα σε δυσκολους καιρους για να μπορεσουμε να δουμε αυτο που στερουμαστε...για τον ΠΑΣ της καρδιας μας... μειναμε στον ασσο μετα την αναβολη.
Ξεφτυλες.
Ελα γαυρε  εμεις θα κανουμε παρτυ

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 10 Απρ 2012 10:13 »
3-0  έτσι απλά, με χατ-τρικ Βίλα.

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 10 Απρ 2012 10:21 »
Απλά επειδή όλη η Κέρκυρα είναι γαύροι μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε πρόκληση εδώ μέσα απο γαυροΚερκυραίους για να τιμωρηθεί η ομάδα μας κ όπως είδαμε με Άρη αφαιρούνται αμέσως 2 βαθμοί.Μην ξαναμπλέξουμε κ μας φάει πάλι το άγχος σε μια χρονιά που τα καταφέραμε.Ένα παιχνίδι είναι ας μην ασχοληθούμεμε τους γαύρους ότι κ να γίνει.Ένα παιχνίδι τελευταίο θα είναι κρίμα να τα χαλάσουμε τώρα στο τέλος.Ο καθένας ας προσέξει κ τον διπλανό του για το καλό της ομάδας μας
ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ-ΦΩΝΗ Κ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!
    :flag:      :flag:

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 10 Απρ 2012 10:50 »
Παράθεση
πλακα πλακα τους πηρε
παλικαρισιο διπλο
η πεθαμενη η κερκυρα χθες
εγω νομισα πως τα ανοιξαν τα ποδια αλλα
βλεποντας τις φασεις...

πραγματικά το πιστεύεις αυτό???Είναι δυνατόν να κέρδισε στα ίσια η Κέρκυρα τον γάβρο??Δεν έχω δει φάσεις,κι ούτε θέλω να δω,βαριέμαι!!!Κι ούτε μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα,αλλά.......είναι δυνατόν,αν ο γάβρος ήθελε να κερδίσει την Κέρκυρα να μην μπορεί να το κάνει?????Δεν ξέρω.....μου φαίνεται ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 10 Απρ 2012 11:34 »
Πολύ μεγάλη ιστορική ευκαιρία το παιχνίδι με ολυμπιακό. Πάρα πολύ μεγάλη.

Δεν θα τον πετύχεις εύκολα πάλι εξασφαλισμένο μαθηματικά και βαρύ από το αρνί του Πάσχα. Πάντα ο γαύρος έχει πρόβλημα μετά από γιορτές και κάνει 1-2 ματς να συνέλθει.

Εϊναι μεγάλη ιστορική ευκαιρία γιατί μπορούμε να ισοφαρίσουμε το γαύρο  στις νίκες στα εντός. Στην προιστορία θα δείτε σε διάφορα sites ότι στα εντός με οσφπ έχουμε αντίστοιχα σε Νίκες - Ισοπαλίες - Ήττες 4-6-6 στους Ζωσιμάδες σε 16 ματς.

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα και παραχάραξη ιστορίας καθώς το σωστό είναι 4-6-5, επειδή το παιχνίδι του 1986-87 δεν διεξήχθη. Λόγω απεργιών πολλών ομάδων οι τελευταίες αγωνιστικές δεν έγιναν και το πήρε ο γαύρος στα χαρτιά 0-2.

Με νίκη λοιπόν θα κάνουμε το 5-6-5 δλδ δεν θα έχουμε περισσότερες ήττες. Μπορεί να μη σας λέει κάτι, αλλά είναι πολύ λίγες οι ομάδες που το έχουν αυτό. Μάλιστα τυχαίνει να υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν ακριβώς ίδιο αριθμό νικών-ηττών. Έκατσα και έψαξα τις προιστορίες ολονών των ομάδων σε (Ν-Ι-Η) από το 1959-60 στα εντός τους με γαύρο:

- Μόνο 3 ομάδες έχουν περισσότερες νίκες από τον οσφπ στα εντός τους: ο παοκ (27-13-13), η αεκ (18-20-15) και ... η Βέροια! (5-4-3)

- Υπάρχουν 3 ομάδες που τυχαίνει να έχουν ακριβώς ίδιο αριθμό Ν-Η: ο παο (15-23-15), η Δόξα Δράμας (6-9-6), η Λάρισα (6-12-6)

- Υπάρχουν 3 ομάδες που χάνουν οριακά: ο άρης (15-20-16), ο - επί πολλά χρόνια παράρτημα αντιπάλου - οφη (10-15-12) και ο ΠΑΣ (4-6-5)

- Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν παίξει αρκετά χρόνια στην Α (πχ απόλλων, παναχαική, καβαλα, εθνικός κλπ κλπ), υπολείπονται κατά πολλές νίκες του γαύρου στα εντός τους. Τραγικοί είναι ακόμα και ο πανιώνιος (6-16-30) και ο ηρακλής (12-16-23).

- Δεν έψαξα κάποιες ομάδες που έχουν παίξει 3-4 χρόνια και μπορεί να τυχαίνει να έχουν συμπτωματικά περισσότερες επιτυχίες. Δεν έχουν νόημα.

Βλέπουμε οτι καλό ρεκόρ έχουν πολλές ομάδες που δεν παίξανε πολλά ματς με οσφπ την τελευταία 15ετία (Βέροια, Δράμα, ΠΑΣ, Λάρισα). Η αλήθεια είναι οτι αν ήταν αυτές οι ομάδες στην Α εθνική ολα αυτά τα χρόνια ίσως να τους ξεπερνούσε ο γάυρος σε νίκες. Αναλογικά ο βάζελος δεν έχει καλή παράδοση με γαύρο στα εντός.

Με νίκη την Τεταρτη του Πάσχα πλασαριζόμαστε στο 2ο γκρουπάκι των ομάδων μαζί με παο, Δράμα, Λάρισα.

Οι παίχτες πρέπει να κάνουν υπομονή, να μην ξενυχτήσουν τις γιορτές, να προσέξουν να μην πάρουν κιλά, για να είναι σε φόρμα. Θα έχουν πολύ καιρό για ξεκούραση μετά. Με ηρεμία στο παιχνίδι να λήξει το Α ημίχρονο 0-0, πάθος και δύναμη στο Β να πάρουμε το ματς στο τέλος.
Ηρεμία, όχι αντιαθλητικά τάκλιν, όχι ψευτοτσαμπουκάδες, όχι χαζά, όχι βλαχομαγκιές και όχι προκλήσεις.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  :mono:

ΥΓ.
Βροχές βλέπω για Κυριακή του ΠΑΣχα. Άκυρες οι σούβλες! Βάλτε τα τηγάνιαααααα! Γαύρο ΠΑΣχαλιάτικό λεμεεεεεεεε!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Απρ 2012 11:45 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 10 Απρ 2012 14:27 »
Παράθεση
Νίκες - Ισοπαλίες - Ήττες 4-6-6 στους Ζωσιμάδες σε 16 ματς.

κι όμως,οι αριθμοί πολλές φορές λένε ψέμματα,όπως και στην περίπτωσή μας καθώς οι δύο απ τις αναγραφόμενες νίκες του γάβρου δεν έχουν γίνει στους Ζωσιμάδες αλλά.....

-1987,στα χαρτιά(σύνηθες για το γάβρο),καθώς ο ΠΑΣ συμμετείχε σε απεργία και έχασε το ματς άνευ αγώνα.
-2003,στο ουδέτερο της Πάτρας καθώς η έδρα μας ήταν τιμωρημένη(τυχαίο????,δε νομίζω!!)

Τώρα,για τις νίκες που έχει κάνει ο γάβρος αλλά και για τις ισσοπαλίες,μη μιλήσουμε καλύτερα!!!Όλες απόρροια κωλοφαρδίας ή διαιητησίας!!!
Ακόμη και το 1-5 του 2001 που δείχνει ΠΕΡΙΠΑΤΟ του γάβρου,μόνο περίπατος δεν ηταν!!!Ο ΠΑΣ έπαιζε με αποβολή του Μπελά,δικαιολογημένη πάντως,απ το πρώτο λεπτό!!!!Και η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ του Αλεξανδρή είχε σπάσει τα κοντέρ!!
Ακόμη θυμάμαι τον Αλεξανδρή στο τέλος του ματς να δηλώνει,

<δεν κατάγομαι απ τα Γιάννενα,ούτε έχω αγωνισθεί  στον ΠΑΣ για να έχω έστω και το παραμικρό σναιασθηματικό δέσιμο αλλά οφείλω να πώ ότι ο ΠΑΣ,μετά τις ομάδες του ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ,είναι  καλύτερη ομάδα που εχω ανιμετωπίσει!!>

Επίσης,υπάρχει και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΑΞΕΧΑΣΤΗ νίκη του ΠΑΣ το 2007 για το κύπελο!!!

ΠΕΛΑΤΗΣ και μάλιστα απ τους καλούς είναι ο γάβρος!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 10 Απρ 2012 15:23 »
Θέλω να συνεχιστεί το ΕΠΟΣ που γράφει ο ΠΑΣ μας...νομίζω ότι η νίκη είναι εφικτή για την ομαδάρα μας...παίζουμε στην έδρα μας που μετά από πολύ καιρό είναι η καυτή έδρα που είχαμε,οι παίκτες μας έχουν αυτοπεποίθηση,πιστεύουν στον ευατο τους και πιστεύουν στις οδηγίες που δίνει ο Άγγελος...
Ο γαβρος χωρίς στόχο πλέον με τον βελγο και τον αλγερινο να μην συνεργαζοντε ο ιμπαγασα εκτός με τον μακουν να βαριέται μόνο ο μανιατης παίζει αλλά δεν φτάνει για να πάρει την νίκη...

Συν ότι πιστεύω αν πάρει και τους τελευταίους αγώνες αήττητος και νικητής και με τον Άγγελο στο τιμόνι θα επιστρέψει πολύ κόσμος στο γήπεδο...συν ότι εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΣ αν πάρει 6 ποντακια μπορεί να κάνει έξοδο στη Ευρώπη...αν ανοίξουν οι φάκελοι ήμαστε μέσα...

Το φαντάζεστε να παίζει ο ΠΑΣ μας με ευρωπαϊκές ομάδες ΟΥΕΦΑ???Ε ρε γλέντια...μακάρι να γίνει γιατί το αξίζουμε...

Ψήφισα 1-0 με γκολ του ΤΖαμπρελα με σουτ έξω από την περιοχή στο 89...

ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 10 Απρ 2012 15:44 »
Παράθεση
πραγματικά το πιστεύεις αυτό???Είναι δυνατόν να κέρδισε στα ίσια η Κέρκυρα τον γάβρο??Δεν έχω δει φάσεις,κι ούτε θέλω να δω,βαριέμαι!!!Κι ούτε μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα,αλλά.......είναι δυνατόν,αν ο γάβρος ήθελε να κερδίσει την Κέρκυρα να μην μπορεί να το κάνει?????Δεν ξέρω.....μου φαίνεται ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

καλα δεν ξεσκιστηκαν κιολας να κερδισουν
αλλα ουτε μου φανηκε πως το δωσανε το ματς...

πιο πολυ με πονηρευει το Χ του εργο σε συνδυασμο με το διπλο της κερκυρας...
ποιος ξερει..
αστους να πανε γαμηθουνε...
εμεις τη δουλεια μας την καναμε...

EDIT:
Ακης Μάντζιος: Το μπουρδ. . . ο Ολυμπιακός έδωσε το ματς;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Απρ 2012 15:56 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 10 Απρ 2012 21:09 »
Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, όπου όλοι ευχόμαστε και πιστεύουμε σε νίκη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ Η ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
Γιατί ΟΚ να πεταχθεί αντικείμενο από το πέταλο των γαύρων ή να μπουκάρει μέσα κάποιος από εκεί, λίγο το κακό.
ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .... ΚΟΛΑΣΗ!!!
ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ -είδατε τι έγινε στο Χαριλάου- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΙΟΝ 3 ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ..... ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 10 Απρ 2012 21:33 »
Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, όπου όλοι ευχόμαστε και πιστεύουμε σε νίκη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ Η ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
Γιατί ΟΚ να πεταχθεί αντικείμενο από το πέταλο των γαύρων ή να μπουκάρει μέσα κάποιος από εκεί, λίγο το κακό.
ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .... ΚΟΛΑΣΗ!!!
ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ -είδατε τι έγινε στο Χαριλάου- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΙΟΝ 3 ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ..... ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1.000.000

και τα τσογλάνια της ΝΕΤ του ΣΚΑΙ και της NOVA,που είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εχθικοί απένατί μας,καταλαβαίνουμε όλοι πως μπορούν μετά να το διογκώσουν και να μας αφανήσουν!!!Θυμάστε όλοι πέρσι στο ματς με τη ΦΟΦΗ,που στην ουσία δεν είχε γίνει τίποτε,πως τα καναλία το παρουσίασαν σαν το........ΝΕΟ HEIZEL!!!!!Μετά να δεις χαρά που θα κάνει ο κομπλεξικός μπαζάκος παρουσιαστής της ΝΕΤ!!!!!!
Κι επειδή μας βλέπουν ότι έχουμε ξεσαλώσει κι απ του χρόνου,αν όλα πάνε καλά,καταλαβαίνουν ότι έχουν βάλει ανάμεσά τους έναν ΚΑΚΟ ΜΠΕΛΑ,που δύσκολα θα ξεμπλέξουν απ αυτόν για τα επόμενα χρόνια,έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΑΙΡΕΙΑ να ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ,αυτό που ξέρουν καλύτερα απ ότι δήποτε άλλο,δηλαδή την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ!!!Κι από τη διαιτησία κι απ τους χωριάτες-γαβρους!!!
Κι εγώ θα το πάω και πιο μακρυά,γιατί τώρα πονηρεύτηκα πολύ!!!Αν λόγου χάρη μπουκάρει κάποιος μέσα,που δεν είναι οπαδός του ΠΑΣ,αλλά βαλτός και με <πλάτες> ότι θα εκτελέσει αποστολή και μετά θα την βγάλει καθαρή,τι γίνεται τότε?????Μήπως πρέπει να έχουμε ομάδες περιφρούρησης??????
ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ  ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!!ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!,γιαυτό πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους,τόσο οι σύνδεσμοι όσο και η διοίκηση!!!!