εδω μητσο θα διαφωνισουμε
Επαιξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαλα σημερα η Καβαλα...Εγω προσωπικα πραγματικα ζηλεψα...ΜΠΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ειδικα στις αντεπιθεσεις....σεκεινο το 0-1 τι ηταν αυτο ρεεε???ρε τι εγινε εκει ρε??(που λεει κ ο Γεωργιου...)Φασαρα...
Χοντρεεεεεεεεεεεεε δες τη Καβαλα ρεεεεεεεεεε
Δεν μας καναν εμας οταν μας ειχαν προταθει καποιοι που τελικα πηγαν στη Καβαλα....
Κ οταν "κονταρομαχομασταν" για ποιος θα παρει τους αλλους ΟΛΟΙ κατεληξαν τλκα εκει....
ΕΙΧΑΜΕ ΟΟΟΟΟΛΟ το χρονο μπροστα μας,ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΒΕΙ απο το Μαρτη,αυτοι τελευταιες αγωνιστικες,κ τλκα τι καναμε???Πραγματικα εχω συγχηστει δε...νταξει αστο...με ποιανει η ωρα μ οταν βλεπω τα χαλια μας...κ συγκρινω με κατι ομαδουλες που περσι σπαγαμε πλακα....
Δε λεω οτι δεν επαιξε ρολο κ ο παραγοντας-Μακης....ΣΙΓΟΥΡΑ....
Αλλα καποια πραματα φαινονται μεσα στο γηπεδο...και η μπαλα που παιζει η καβαλα δυδτυχως αδερφια ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ειναι ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ...στα χερια μας ηταν η παραμονη και δυστυχως το πουλακι πεταξε....
Εγω προσωπικα και μετα τα χθεσινα-ειδικα με το διπλο των Διαρρηκτων το πηρα αποφαση οριστικα...
Υ.Γ.: Pesame Mucho...
Tino Rossi - Besame Mucho, 1945ΠΕΣΑΜΕ ΜΟΥΤΣΟ-ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................................