Έχω πάθει πλάκα.
Όπως είπα και χθες, είμαι μακριά από το καφενέ, για κάποιο διάστημα.
Έμαθα για το σκηνικό που παίχτηκε και χωρίς να μπω να δω, σκεφτόμουν, πόσα μπινελίκια για τους δράστες θα κάθεται να σβήνει ο μοδεράτορας υπηρεσίας...
Και όμως...
Μάλλον οι καιροί που ζούμε, μας έχουν σκληρύνει όλους και περνάμε επιδερμικά τέτοιες κατάντιες.
Ίσως και το ρουφιάνοι αλήτες, να δίνει σε μερικούς και το άλλοθι να μη πολυσκέφτονται τι παίχτηκε.
Στο ίδιο σακί όλα, αχταρμάς.
Πριν μπω στα ειδικά, να δηλώσω σαν admin του PAS.gr, ότι τέτοιες ενέργειες μας βρίσκουν κάθετα ενάντιους και τις καταδικάζουμε χωρίς συζήτηση.
Απαράδεκτη η φάση.
Ο φίλαθλος του ΠΑΣ, πάντα ξεχώριζε από όλους τους υπόλοιπους, για τη ποιότητά του.
Αν υπάρχει προσπάθεια, να εξομοιωθούμε, μ' αυτά που σιχαινόμαστε, είναι εκ των προτέρων σίγουρο ότι θα πέσει στο κενό.
Ειδικότερα...
Ο Σκούμπος είναι ένας νέος δημοσιογράφος, που προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ ΠΑΣ και να εκφέρει και άποψη.
Συμφωνείς - διαφωνείς, δεκτό είναι.
Να επιβάλεις με το στανιό τη δικιά σου, ή να προσπαθείς να τον φιμώσεις είναι όμως απαράδεκτο.
Τον τσακώσανε λέει με κασκόλ της χανούμισας. Ε και;
Που είναι γραμμένο ότι όποιος κάνει ρεπορτάζ για τον ΠΑΣ πρέπει να είναι και ΠΑΣ, ή μόνο ΠΑΣ;
Εδώ υπάρχουν φίλαθλοι και οπαδοί που δεν εκπληρούν τις παραπάνω συνθήκες, ο Σκούμπος μας μάρανε;
Για το σκηνικό στο σούπερ - φμ, που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Ευχαριστώ τον Αντώνη - όχι τον Αντον τον άλλο μου εαυτό - που μου έστειλε, ηχογραφημένη την εκπομπή.
Ξεκίνησε απ' όσο κατάλαβα (να με σχωρνάτε δεν είχα όρεξη να ακούω 2 ώρες μπλα μπλα), από μηνύματα που έφτασαν ταυτόχρονα και στους δύο παρουσιαστές, από ακροατή (-ές), που έλεγαν ότι το όλο θέμα μπορεί να είναι και στημένο από τον ίδιο το Σκούμπο, πράγμα που άρχισαν να συζητάν οι 2 με το Γιάννη Γιαννάκη να διαχωρίζει τη θέση του.
Οργιώδης φαντασία.
Πάει ο Σκούμπος και νοικιάζει δε ξέρω εγώ πόσους τους δίνει και μερικά γιαούρτια και τους λέει ελάτε ρίχτε τα μου.
Παράλληλα ειδοποιεί και τον σκηνοθέτη της εκπομπής, να έχει το νου του να κλείσει τις κάμερες μόλις γίνει το επεισόδιο...
Ε και μετά προς τι το "νοίκιασμα";
Ρε δε πάμε καθόλου καλά λέω εγώ...
Απομόνωσα τα λεπτά, που έγινε ότι περιγράφετε πιο πάνω, στην εκπομπή του κυρίου Δεβελέγκα στον σούπερ εφ εμ, συγγνώμην για τη καθυστέρηση:
SuperFmΚαι από τον
Ανεξάρτητο, ιδίας ιδιοκτησίας με τον τηλεοπτικό σταθμό όπου έγινε το σκηνικό:
Καμία μομφή ή υπόνοια πως τα στελέχη του σταθμού σκηνοθέτησαν την επίθεση αγνώστων με γιαούρτια και αυγά το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή sportsarena, δεν πρόκειται να δεχθεί και να ανεχθεί ο τηλεοπτικός σταθμός ITV.
Το μήνυμα αυτό στέλνει προς κάθε κατεύθυνση ο τηλεοπτικός σταθμός μετά τις πραγματικά αδιανόητες απόψεις που εξέφρασε το βράδυ της Τρίτης γνωστός «επαγγελματίας φίλαθλος» του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων.
Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό της επίθεσης με αυγά και γιαούρτια σε βάρος του συνεργάτη του ITV Νίκου Σκούμπου, ο τηλεοπτικός σταθμός αντιμετώπισε το δυσάρεστο αυτό γεγονός με ψυχραιμία και υπενθυμίζει προς όλους πως του γεγονότος έχει επιληφθεί ήδη η δικαιοσύνη που είναι η καθ’ ύλη αρμόδια για να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση.
Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση ορισμένων που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα, ωστόσο, ίσως τα συμπεράσματα αυτά είναι για τους ίδιους και μόνο δικαιολογημένα, αφού χρόνια τώρα είναι γνωστοί για την στάση, για τη συμπεριφορά τους, αλλά και για τα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει.
Ας ελπίσουμε πως συγκεκριμένα πρόσωπα θα αντιληφθούν πως τέτοια περιστατικά με επιθέσεις κατά δημοσιογράφων είναι καταδικαστέα από όλους και πως σε καμία περίπτωση δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού.