Αποστολέας Θέμα: Sepultura 31-5-2012 Ioannina @ Boxx Live Stage  (Αναγνώστηκε 2402 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Sepultura 31-5-2012 Ioannina @ Boxx Live Stage
« στις: Τρι 17 Απρ 2012 16:53 »


 8)

Μπορεί αρκετοί να μην ενθουσιαζόμαστε λόγω του τωρινού line-up, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα της thrash metal σκηνής που θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ζωντανά στην πόλη μας.

Sepultura - Inner Self LIVE at Wacken 2011

Sepultura - Roots Bloody Roots LIVE at Wacken 2011

Sepultura - Refuse / Resist LIVE at Wacken 2011

H αλήθεια ειναι πως αν τα έχεις ακούσει με το original line-up σου κακοφαίνεται πάρα πολύ. Δε νομίζω να δώσω το 20άρικο ,αλλά καλα να περάσει όποιος πάει \m/




Αποσυνδεδεμένος Iron Maiden

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 158
    • Προφίλ
Απ: Sepultura 31-5-2012 Ioannina @ Boxx Live Stage
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 23:30 »
''AEK, κουλτούρα, Sepultura''



Σημειωτέον ότι οι Sepultura συνδέονται με μία ελληνική ομάδα! Ο λόγος για την ΑΕΚ! Ο άλλοτε frontman του συγκροτήματος και νυν της μπάντας, Soulfly, Μαξ Καβαλέρα (δηλωμένος οπαδός της Παλμέιρας), είδε φορέσει εμφάνιση της Ένωσης σε παλαιότερη συναυλία στη χώρα μας.
Για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχει και σύνθημα των Ενωσιτών φιλάθλων, fan της μπάντας, το οποίο λέει: «ΑΕΚ, κουλτούρα, Sepultura”. (Πάντως ο Καβαλέρα είναι γενικότερα φαν του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού με τους Soulfly είχε εμφανιστεί με φανέλα της Εθνικής του Αντώνη Νικοπολίδη).

http://www.aek-live.gr
East London Maidenheads

Αποσυνδεδεμένος Kafetzis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 13
    • Προφίλ
Απ: Sepultura 31-5-2012 Ioannina @ Boxx Live Stage
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 03 Φεβ 2013 01:58 »
Και σύμφωνα με αυτό, τα ίδια λένε και της ΑΕΛ... Καλά πρόβατα αμφότεροι...

http://www.gazzetta.gr/perierga/article/297986-ael-koyltoyra-sepultura-pics

Επί της ευκαιρίας να ξαναρωτηθώ, όπως και πολλοί άλλοι πριν, τι δουλειά έχει ο αεκτσής εδώ μέσα ΑΚΟΜΑ;

Ναι, ελευθερία λόγου έχουμε και είχαμε και στο παρελθόν με άλλους να γράφουν στο topic της ομάδας τους. Δεκτό!
Όμως εδώ το παιδί έχει ξεκωλωθεί να γράφει παντού με προκλητικό (ναι, όχι υβριστικό) τρόπο και ανά 5-6 μηνύματα να βάζει και links από χανουμο-sites.

Αν ήθελα να διαβάσω χανουμόνεα, θα έμπαινα κατευθείαν εκεί! Αν ήθελα να διαβάσω νέα άλλων ομάδων (σε αγώνες/δρώμενα που δε συμμετέχει η δικιά μου) θα έμπαινα gazzetta.
Μπαίνω εδώ, περιμένω να διαβάσω προτίστως νέα του ΠΑΣ! Μπαίνω στο meteo, δεν περιμένω να βρω συνταγές μαγειρικής και λίγο πρόγνωση... Απλά πράγματα.

Κοινώς στον Πούτσο μας, "φίλε", τι έκανε η ΑΕΚ με τον νίονιο που μας κάνεις και εκτενή ανάλυση.. Επίσης στον Πούτσο μας τι σχέσεις έχουν με μία (και μόνο μία) ελληνική ομάδα, οι Sepultura (και μάλιστα βρώμισε άσχετο topic αναγγελίας συναυλείας που πέρασε (!!!) για να γράψει τις παπαριές του). Προφανώς, η λίστα "στον Πούτσο μας" συνεχίζεται και περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα 156 μηνύματά σου! Αν έχουν μείνει τόσα μέχρι να τελειώσω το post...
Ανάθεμα αν έχει γράψει κάτι άξιο διαβάσματος στα πλαίσια του >PAS<.gr πάντα...

Το να πάρουν μέτρα οι διαχειριστές (διαγραφή ή περιορισμός μηνυμάτων) μόνο κόμπλεξ δε δείχνει, που φοβούνται μερικοί. Αποδεδειγμένα, κάποιος που περνάει τόσες ώρες εδώ, όντας αλλόθρησκος, δεν τον γεμίζει η ομάδα του. Δικό του πρόβλημα, όχι δικό μας. Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν είχαμε 3-4 φρούτα σαν αυτόν ακόμα! Το λέω αυτό, μιας και η τόση ανοχή είναι προσκλητήριο να γινουμε μανάβικο!

Υ.Γ. Όπου φαίνεται ότι απευθύνθηκα σε σένα, φρούτο, μη το πάρεις σαν πρόσκληση διαλόγου.
Υ.Γ.2 Αν είμαι υπερβολικός πείτε μου να προσπαθήσω να συνηθίσω στην θέα του "Απ: ΑΕΚ" στα 10/10 τελευταία μηνύματα σε κάθε αγωνιστική...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 03 Φεβ 2013 02:08 από Kafetzis »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Sepultura 31-5-2012 Ioannina @ Boxx Live Stage
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 03 Φεβ 2013 09:31 »
Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν είχαμε 3-4 φρούτα σαν αυτόν ακόμα! Το λέω αυτό, μιας και η τόση ανοχή είναι προσκλητήριο να γινουμε μανάβικο!

Παράθεση
νάμεστε το λ’πόν στο  πολυσυλλεχτ’κό  Παστζιαααρ
ούτι μανάβκο νάηταν ρα πουστμου, μι τόσα ζαρζαβάτια 8)

Να υποθέσω ότι ο HarMPas έγινε Kafetzis?
Αποκλείεται!

Αν δεν συμφωνούσα  με τον Kafetzis  δε θα σήμαινε και κατευθείαν αποδοχή ενός «αλλοθρήσκου»?
Γιατί, ας υποθέσουμε ότι, αύριο την πέφτει ένας αλλόθρησκος  με τα μυαλά στη θέση του και γουστάρει να συζητάει φίλαθλα και ωραία για τις προϊστορίες των ομάδων, για το φεουδαρχικό  ποδοδοσφαιρικό σύστημα που δε λέει να αλλάξει, κ.ά., και όχι χουλιγκάνος.

Ωστόσο όμως ο Κουλόπαιδος  Iron Maiden έχει τα χαρακτηριστικά ενός κακέκτυπου ομόθρησκου και στόμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ελάχιστοι «ενοχλήθηκαν» από την παρουσία του Iron Maiden.
Να υποθέσω ότι ο Iron Maiden πλάθει κουλουράκια κα διαμορφώνει συνειδήσεις?

Πάντος, στα περισσότερα φόρα υπάρχει μια δέσμευση για υποψήφια προς εγγραφή μέλη που αφρά σε 1 μίνι διακριτικό κερκιδικό βιογραφικό: γιατί διαλέγεις το αυτό το forum,  τι προσδοκάς κ.ά., ?

Παράθεση
New Pas. Pas εισαι ο μονος που με καταλαβες...πασολες ειμαι και σας τρολαρω
δεν λεω για τα γιαννενα αλλα για το μερος απο οπου καταγεται ο New Pas. Pas και δεν ειναι υποτιμητικο...απλα εγω δεν καταλαβαινω την ντοπιολαλια... “φουντζ”

“φουντζ» αγόρι μου στην armãneashti  - vlaçesti σημαίνει «νασέλα», «πάτατη», «κάντην», «βάγηρε», “go”  … όμως για μένα, μείνε, γιατί λειτουργείς ως  τέλεια παραλλαγή … λες εκείνα που δε μπορώ να πω εγώ ως οπαδός με προσωπείο φίλαθλου.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς