Για το θέμα λίγο πολύ όλοι καταλάβαμε ότι ένας είπε ένα γεια σε έναν της διοίκησης και του ζήτησε μια χάρη για παιδιά τα οποία είναι φοιτητές, μιας και η ταρίφα εντός Ιωαννίνων πάει διπλή και η αντίπερα όχθη (έτσι μου φαίνεται εμένα) επειδή δεν έκανε αυτή την ιδέα για την εξυπηρέτηση ατόμων της , προέβη δεν καταγγελία προβοκάτσιου από ένα Φέι βολάν. Κύριοι εσείς που ξέρετε καλά να καταγγείλετε σας ενημερώνω παντού όπου και να πάτε πάντα θα υπάρχει η Προεδρία από κάποιους και πάντα θα υπάρχει αυτό που λέμε αντιπολίτευση.
Σε μερικούς αρέσει σε μερικούς δεν αρέσει. Η απάντησή σας κύριοι που ξέρετε να κάνετε καταγγελίες είναι <<εμείς έχουμε διαρκείας>> αλλά άμα σας κατηγορούσαν εσάς για το ίδιο θέμα η απάντησή σας θα ήταν <<εμείς φροντίσαμε για τα μέλη μας>>.
Απλά σε αυτή την γαμημένη πόλη μην δείτε ένα καλό και πείτε μπράβο θα νομίζετε ότι στον δρόμο θα σας δείχνουν με το δάχτυλο.
ΑΜΑΝ ΕΛΕΟΣ κ.α.
αυτό σας αντιπροσωπεύει.
Το Φέι βολάν εγώ λέω ότι το ρίξατε εσείς
και μιας είχαμε αποκριά, όποιος δεν κατάλαβε τι είναι αυτό... Σημαίνει ότι είναι άνθρωπος δίχως χιούμορ, και χωρίς να γνωρίζει καν τι σημαίνει σάτιρα και με απώτερο σκοπό στην ζωή του την μιζέρια, ζήλια, και κακία για τον συμπολίτη του- συνάνθρωπό του και απλά θέλει να βλέπει εκμετάλλευση.
Άμα κύριοι εσείς που ξέρετε από εκμετάλλευση τότε τραβάτε στην ΤV ή πηγαίνετε απευθείας στην Βουλή να δείτε εκμετάλλευση και να δείτε ποιος κοροϊδεύει ποιον.
για κλείσιμο σας αφιερώνω ένα συμπαθητικό τραγουδάκι
Kitrina Podilata Tha paro fora HD Original + Dl link (αιμοκάθαρση ΤΩΡΑ)