Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
11 (11.8%)
2-0
23 (24.7%)
1-0
17 (18.3%)
3-1
4 (4.3%)
2-1
13 (14%)
3-2
0 (0%)
0-0
4 (4.3%)
1-1
6 (6.5%)
2-2
4 (4.3%)
0-1
2 (2.2%)
1-2
4 (4.3%)
1-3
3 (3.2%)
0-2
2 (2.2%)
άλλο ?
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 93

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 20 Φεβ 2010 21:18

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανιώνιος  (Αναγνώστηκε 19194 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πανιώνιος
« Απάντηση #25 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 12:18 »
τα + όμως δεν θα μετράνε παίδες οταν σας θυμίσω οτι πέρυσι στον αγώνα φιέστα η ΠΑΕ έβαλε ''πόρτα '' στον Σύνδεσμο των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν καημό το πέταλο και για οικονομικούς λόγους. Προσθέτοντας κατ εντολή ότι στο πέταλο θα εισέλθουν μόνο μαθητές οι οποίοι είναι κάτοχοι μαθητικού εισιτηρίου.

Προσοχή συστήνω
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 13:53 »
Εγώ θα ήθελα να δω:

Vanderson                      Sisic
                                                                                   Κοντογουλίδης
               Majstorovic          <---Ρόβας
Ελέ                                                                   (Τζάνης)
               Κούσας                       Bujan
                                                                                   (Σαϊτιώτης)
                 Ντάσιος                          Καζναφέρης

Ή 4-4-2 ή 4-4-1-1 με τον μέχρι τώρα mvp της χρονιάς Τζάνη.Νομίζω ο Νιόνιος με Οσταλάν δε πρόκειται να βάλει γκολ ούτε σε κενή εστία.Εμείς με τον Ρόβα να κινείτε κ σαν αμυντικό χαφ κ με τον Τζάνη πίσω από τον Κοντογκόλ θα άλλαζε σε 4-5-1.Ενώ σε επίθεση θα γύρναγε σε 4-4-2 με τον Τζάνη σε θέση δεύτερου επιθετικού.

Υ.Γ.  Βέβαια εγώ δεν είμαι προπονητής γιατί είμαι πολύ μπροστά, τόσο που πρέπει να έχω ξεφύγει!!  :P :P
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #27 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 16:10 »
Από καιρό πως πάμε στην πατρίδα?Συνεχίζει και βρέχει η σταμάτησε?Ρωτάω για να πάρουμε μια ιδέα από τον αγωνιστικό χώρο που θα έχουμε την Κυριακή.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 17:02 »
Βρέχει φυσικά! Τί άλλο;  ::)

1-0 στα λασπόνερα.
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 17:10 »
2-0

Ξορκιζεις την καταρα κ περνεις οξυγονο για μια ακομη αγωνιστικη...

Ευελπιστω να δουμε στην επιθεση καποιον απο τους Κοντογουλιδη- Μπακαγιοκο κ οχι για αλλη μια φορα την ...γκαστρωμενη χελωνα οπως πολυ ευστοχα εγραψε καποιος  συνταυρος αλλου.... :P

Παμε γερα...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 17:22 »
Οριακό για τα Γιάννινα χαρακτήρισε το ματς με τον Πανιώνιο ο μέσος του ΠΑΣ, Μίρνες Σίσιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός για εμάς. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να φτάσουμε στους 24 βαθμούς και να μπορούμε να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος». Ο Σλοβένος μέσος εξήγησε και τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας των Ιωαννίνων. «Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ και γι’αυτό επέλεξα να έρθω στον ΠΑΣ».

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και την Κυριακή υποδέχεται τον Πανιώνιο, σε ένα ματς, το οποίο ο Σλοβένος μέσος χαρακτήρισε «τελικό για εμάς γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε τους 24 βαθμούς και να πλησιάσουμε τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα».

Ο 28χρονος μέσος μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας την εικόνα της ομάδας του «αρκετά κακή. Δεν βοήθησε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρα, αλλά και εμείς παίξαμε πολύ άσχημα». Ο Μίρνες Σίσιτς ρωτήθηκε και για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΣ εξηγώντας πως «ήθελα να βρω άμεσα μια ομάδα που θα είχα χρόνο συμμετοχής. Μιλούσα με τρεις-τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα, αλλά όταν βρέθηκα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ, καταφέραμε να συμφωνήσουμε μέσα σε δύο ημέρες. Ήθελα πολύ να παίξω και στον ΠΑΣ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής μου. Σκοπός μου είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να καταφέρω να κληθώ στην εθνική Σλοβενίας για το Μουντιάλ. Πρωταρχικός μου στόχος βέβαια είναι να βοηθήσω τον ΠΑΣ να παραμείνει στην κατηγορία».
sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 17:33 »
Με τέτοια μοναξιά εκεί μπροστά, μάλλον πρόκειται για ανεμογκάστρι.

Θέλει παρέα ο Σαΐτας. Καημό έχω να ξαναδώ την ομάδα όπως στο Χαριλάου, με Γιοκοτσόκο-Ντιμπαλά να κάνουν παιχνίδι έξω απ' την περιοχή. Το Σαΐτα μπροστά τους κι εναλλαγή θέσεων.

Ο νιόνιος υπερτερεί στα άκρα με Σκούφαλη-Γουνδουλάκη. Θα επέλεγα Μπουχάν-Ρόβα-Καζναφέρη στα χαφ, ενώ νομίζω ο Κούσας θα εκτίσει σ' αυτό το ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε 4 κίτρινες) οπότε ο Μαιστόρ θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους, τους Σίσιτς και Μπακαγιόκο (Ντιμπαλά).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουμε κάτι θετικό απ' το ματς, η πίστη, το πάθος και η προσπάθεια των παιχτών (καμία σχέση με το προηγούμενο ματς δηλαδή) για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε...

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #32 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 17:47 »
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1-1 Στο 85'.Αντε να πάνε παράταση , να ξεπατωθουν σήμερα και να μας έρθουν εδώ ψόφιοι!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 18:15 »
1-2 γμτ, δεν θα προλάβει να έρθει εδώ ο οτσαλάν...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 18:34 »
1-2 γμτ, δεν θα προλάβει να έρθει εδώ ο οτσαλάν...

θα έρθει κουρασμένος και με δύο καλές ελείψεις και πρεπει εστω και με μισό μηδέν να το πάρουμε τα μάτς..
Αντε να δουμε..

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 20:47 »
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κάκωση ο Ριέρα

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σίτο Ριέρα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο τραυματισμός του στο παιχνίδι Κυπέλλου του Πανιωνίου με την Καβάλα δεν είναι τόσο σοβαρός. Αρχικά υπήρχαν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι και απλώς έχει μία κάκωση στο αριστερό γόνατο. Πάντως για παν ενδεχόμενο ο Ισπανός επιθετικός θα οδηγηθεί για μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη, προκειμένου να φανεί με σαφήνεια το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος που θα μείνει εκτός γηπέδων.

Το βέβαιο είναι πως συσσωρεύονται τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού τραυματίες είναι οι Εστογιανόφ και Καστελιόνε, ο τιμωρημένος Λάτκα χάνει το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νικολάου.

sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 22:57 »
Παράθεση
Ένα ισχυρό κίνητρο για να νικήσουν στο κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης στους παίκτες της ομάδας, μοιράζοντας τους το πριμ που τους είχε τάξει για τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.
sportnet.gr

Λιγο σουρρεαλ η παραπανω ειδηση αν την καλοσκεφτεις. Παντως το "παθος" των παικτων με τον ΠΑΟΚ επιασε τοπο κ πηραν εστω κ καθυστερημενα οσα τους ειχαν υποσχεθει.....

1-2

Το υλικο του Πανιωνιου παρα τις απουσιες του ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απο το δικο μας. Αλλοιμονο αν κινδυνευσει σοβαρα αυτη η ομαδα κ δυστυχως θα αρχισει να ξεμπλεκει καθαριζοντας εμας....

(Παραπλευρη απαντηση για το αλλο γκαλοπ.....2 βαθμοι το πολυ στα 3 παιχνιδια για τα οποια ψηφιζουμε)
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #37 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 23:04 »
Απλά είναι τα πράγματα:

Είτε κερδίζεις και συνεχίζεις να πιστεύεις στα θαύματα και στο Νίκο Αναστόπουλο, είτε φέρνεις Χ ή χάνεις(το ίδιο είναι) απ' τον μεγαλύτερο εγκληματία της φετινής Σούπερ Λίγκα, καθώς και βασικό υπαίτιο της βαθμολογικής-αγωνιστικής κατάστασής σου, και μαζεύεις το μυαλό σου, κάνεις τον προγραμματισμό σου, αγοράζεις/πουλάς παίχτες, προπονητές κλπ.

Δεν (πρέπει να) υπάρχει άλλο αποτέλεσμα! Δε γίνεται!

Γαμήστε τα γατιά, τους σταρ του σινεμά.

Υ.Γ.1 Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον ...εγωισμό των παιχτών, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον ...αγέλαστο, μετά το ματς της Τρίπολης, αλλά παρόλα αυτά έμεινε, για να μας αποτελειώσει;

Υ.Γ.2 Το άλλο το πουλί θα ...παίξει πάλι; Αυτόν ντε, που "...βρήκα το ελληνικό πρωτάθλημα ένα κλικ πιο κάτω απ' ό,τι προέβλεπα..." και -συμπληρώνω εγώ- "...κι όμως, έχω φάει γκολ απ' τον κάθε ...περαστικό και τον έχω βγάλει MVP, χωρίς να έχει αλλάξει δεύτερη πάσα."!
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 17 Φεβ 2010 23:15 »
Αντιπαθητικη η ομαδα και οι οπαδοι των ροζ πανθηρων. Δεν ειναι τυχαιο που αμα ρωτησεις εναν παλιο για το ποια ειναι η πιο μισητη του ομαδα θα σου απαντησει ο Πανιωνιος.

Κριμα που θα τους στειλουμε μια και καλη στη Β..

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος athens

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 00:25 »
Με φιλους πανθηρες που μιλησα παντως το μονο που μου ανεφεραν ηταν το...Μεγαλειο του οτσαλαν..και πως αντεξε αυτος ο τυπος τοσους μηνες στα Γιαννενα..Μυστηρια θα γινουν στο μεταξυ μας αγωνα αλλα εχετε και τον μουστακια που δεν ξερεις τι θα κανει..αυτα μου ειπαν(συζητηση καφενειου τελος).. 

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Φιλικα παντα προς ολους

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 00:47 »
και κατι για να γελασουμε:

επισκεψη του προεδρα μας στον διαιτητη του αγωνα  :P :P :P
OΤσακωναs διαιτητής - Λεζές

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 08:02 »
Παράθεση
Ένα ισχυρό κίνητρο για να νικήσουν στο κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης στους παίκτες της ομάδας, μοιράζοντας τους το πριμ που τους είχε τάξει για τη νίκη κόντρα στη Λάρισα

Ευτυχως καταλαβε οτι χωρις καυσιμα το αεροπλανο δεν πεταει
Ευτυχως καταλαβε (εστω και αργα) οτι τακτικες Κουγια (τυπου ''θα παρετε το πριμ αν μεινουμε κατηγορια) μονο καλο δεν κανουν....
Και το λεω αυτο γιατι το ματς που μας περασε με τον ΠΑΟΚ ,οι παιχτες δεν βγαζανε φωτιες απο τα ποδια τους.......Τυχαιο?Μπορει.Αλλα μην ρισκαρεις με τετοιες βλακειες ,στην τελευταια ευθεια......
Το καλο ειναι οτι οι παιχτες του Νιονιου επαιξαν σε 2 βδομαδες πολλα και ταλαιπωρα παιχνιδια.....Στον βουρκο των Ζωσιμαδων πιστευω θα βουλιαξουν οι οποιες ελπιδες τους για θετικο αποτελεσμα

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 09:19 »
Παράθεση
Άσχημα είναι τα νέα για τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς που απ’ ότι φαίνεται δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής λόγω τραυματισμού.

gianninasports.gr
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 09:26 »
Διαβαζω πως ο νιονιος
ερχεται χωρις βασικες απουσιες απαν στς Ζωσιμαδες...

Οξω οι Εστογιανοφ-Καστελιονε
Λατκα (πήρε κόκκινη στο κυπελλο)
Ριερα (τραυματιας κ τούτος)...

Δεν πρεπει φυσικα να χαιρόμαστε
ουτε να υποτιμησουμε τον νιονιο, οτι δηλαδη ερχεται για να χασει...
Μπαίνει σε περιπέτειες αν ηττηθεί
 και αυτός και δεν θα κάτσει με σταυρωμενα χεράκια...

Το παιχνίδι το εχω παρομοιάσει, με την απόβαση της Νορμανδίας
άρα για να ελπίζουμε,
πρεπει πρωτα να επιτύχει η απόβαση...

Θα επανέλθω...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 09:46 »
Εγώ ελπίζω να μην παίξει ο Μενδρινός. Κρίμα είναι να παίξουμε πάλι με 10.

Ειδικά τώρα που έχει απουσίες ο νιονιος.

Αν και την αισιοδοξία μου μου την πήρε ο dreven και ο pastakis με τα σχολιά τους.

Θέλω να μοιραστώ με σας κάτι που διάβασα  στο gianninasports.gr και γέλασα πολύ :

Παράθεση
Με τον ΠΑΟΚ τι να σου κάνει ο Μενδρινός που ήταν επιτελικός παίκτης, τη στιγμή που δεν υπήρχαν κόφτες και το κέντρο του ΠΑΣ ήταν ανύπαρκτο; Κάθε μπαλιά που έφτανε στο κέντρο ήταν στην κατοχή των παικτών του Δικέφαλου και όταν έπαιρνε τη μπάλα ο Μενδρινός ήταν στενά μπλοκαρισμένος από τρεις και τέσσερις παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Δηλαδή στον Κώστα πρέπει να πέσουν οι ευθύνες; Μπροστά και σε άλλες γραμμές δεν έβλεπαν που η ομάδα χώλαινε, αφού ήταν γενικά ως σύνολο κατώτερη προηγουμένων εμφανίσεων;

:'( :stop:

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 10:53 »
Επειδή έχουμε, γενικά, μια κακή παράδοση, στο να ανασταίνουμε "πεθαμένους" (ομάδες - προπονητές) :( :( :(, ελπίζω την Κυριακή να ισχύσει η ρήση:

"Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε"
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 11:09 »
Δεν ειμαι απαισιοδοξος γι' αυτο το ματς GIWRGAKIS99.
Και εχω λογο που δεν ειμαι.
Ο νιονιος ερχεται με σημαντικες απουσιες και κακη ψυχολογια, αλλα δεν παιζει το τελευταιο του χαρτι γιατι και 25 βαθμους εχει και εχει και τα... καταλληλα ματς μπροστα του να βρει και να σωθει.
Δεν χανεται απο τωρα.
Ερχεται ομως και με Παρασχο στον παγκο...
Ειδικα συτο για πολλους που παιζουν το κεφαλι τους, για να μην πω το τομαρι τους, μετα τα φετινα ανοσιουργηματα τους, ειναι κατι σαν η τελευταια τους ευκαιρια να ''δικαιωθουν'' για τις επιλογες-παρεμβασεις τους, αλλα και να επιβιωσουν στο μελλον.
Ξερουν οτι θα ζησουν ''μεγαλες'' στιγμες αν κατι στραβωσει την Κυριακη και ξεμεινει η ομαδα απο τωρα και γι' αυτο θα παλεψουν με νυχια και δοντια για την επιτυχια, θα δωσουν τα ρεστα τους και θα υπερβαλλουν εαυτους.
Ολοι τους.
Και δειτε λιγο τι γινεται αυτες τις μερες.
Δηλωσεις παιχτων οτι αντιληφθηκαν την κρισιμοτητα, αποτομη σιγη ασυρματου σε φορουμ, ησυχα-ηρεμα και κρυψε-κρυψε των δημοσιογραφων για πολλα, αναθεωρηση περι πριμ και πληρωμες απο προεδρο, ενω μεχρι κι ο Αναστοπουλος σκεφτεται να τροποποιησει τη συνθεση της ενδεκαδας.
Δυστυχως εκει στηριζω την αισιοδοξια μου και οχι σε ενα συνολο ομαδας-κοσμου γεματο ποδοσφαιρικη υγεια που θα ηθελα.
Ας ειναι..
Ας κανουν τη δουλεια τους τωρα ωστε να μεινει η ομαδα κοντα στις αλλες μπας και... και θα ανεχτω απο δευτερα ακομη και την υπερφιαλη επαρση εγωισμου αλλαζονειας και προπαγανδιστικης μπουρδολογιας που 100% θα φαμε στη μαπα.
Τα αλλα και πολυ σοβαρα ομως... οταν ερθει η καταλληλη ωρα θα ξεκαθαριστουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος nikant80

• Newbie
  • *
  • ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 11:25 »

Το ματς της Κυριακης ειναι ο πρωτος τελικος. Αν το χασουμε δεν προλαβαινουμε.Αν το παρουμε συνεχιζουμε.Ο Μαιστοροβιτς μαλλον δεν παιζει οποτε η λογικη λεει Ροβας.Αρα χωραει στην ενδεκαδα και ο Μιχαλοπουλος!!!!!! Νικολα ξεκολα λιγο και ολα θα πανε καλα. :mono:
Έξω τα λαμόγια απο τον PAS!

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 13:01 »
Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα δούμε την υπερπαραγωγή  "Κουλουράκια μες στη λάσπη".
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 18 Φεβ 2010 13:08 »
Παράθεση
Αρα χωραει στην ενδεκαδα και ο Μιχαλοπουλος!!!!!!

Οχι αλλο μιχαλοπουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... :( :( :(