ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ!
!
Φίλε
«Chill» (welcome new member)
Είναι κάποια πράματα για τα οποία δυστυχώς δεν έχουμε να λέμε και εκείνοι που έχουν οφείλουν να μας τα πουν ατάκα.
Εμείς για την ώρα ακολουθάμε γεγονότα που τρέχουν πάνω στη διπλή γραμμή του δρόμου όπου η προσπέραση θεωρείται σοβαρή παράβαση, για μας τουλάχιστο.
Η μια λύση είναι να επιλέξουμε «στάση» Μητροπάνου, η άλλη είναι να δεχτούμε την «πλύση» του Τσοπάνου.
Στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ποτέ δεν έλειψαν ούτε οι προπονητές ούτε οι παίκτες, αλλά δεν περίσσεψαν και ποτέ οι αλήθειες και οι χαρές.
Από την ουράνια παράνοια Αναστασιάδη, πέσαμε καμικαζικά στην επίγεια άνοια Ενταφιάδη.
Ο καιρός της επόμενης μέρας θα πρέπει να είναι αίθριος και ο απολογισμός της προηγούμενης υπαίθριος.
Κατά τη γνώμη μου φίλε, εδώ που λες «ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!» … το θέμα είναι 1 … «ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!»
Αλλά μη δίνεις σημασία, ένας γκρινιάρης είμαι και τίποτα περισσότερο, γράφω έτσι επειδή δεν έχω τι κάνω (καλά να είσαι και θα το διαπιστώσεις).
Πάντος, η προσπέραση γεγονότων (τούμπλαλιν) απαγορεύεται, είτε να μας προσπερνούν, είτε να τα προσπερνάμε.
Ώρα ευθύνης με στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου.