Αποστολέας Θέμα: Νέος Προπονητής της ομάδας  (Αναγνώστηκε 73274 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νέος Προπονητής της ομάδας
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 13:09 »
Ναι ρε κοιμισμένοι,ξυπνάτε!
Ξυπνάτε ρε είλωτες! :P

Παμε να κάνουμε ενα ντου να τον διώξουμε,ο ΠΑΣ
ειναι μαγαζι γωνιά και σε αυτήν την εποχη οι επίδοξοι αγοραστές
θα κανουν ουρά!!Ποια πρωτοδικεία του ΠΑΟΚ τώρα λέμε?
Ποια χρεη ΑΕΚ βαζελου οφη Πανιωνιου Αρη Ηρακλη κτλ κτλ

Τα πάντα όλα λέμε,ξυπνάτε.Εμίρηδες περιμένουν στην γωνία!!

:P :P Ουφφφφ...

Αποσυνδεδεμένος Blue_cat

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 13:12 »
Με αυτά που ακούω και διαβάζω μου βγαίνει το συμπέρασμα πως "και πολύς μας ήταν ο Αναστασιάδης"...

Ο άνθρωπος ήρθε έκανε τη δουλειά του,την έκανε σωστά,την έκανε τίμια και οικονομικά. Καλύτερα να μην ερχόταν ποτέ γιατί δημιουργήθηκαν προσδοκίες οι οποίες μάλλον δεν σηκώνονται. Έφυγε και εδώ γίνεται μάχη.. γιατί ήρθες ρε Άγγελε;

Η δικαιολογία που υπάρχει πως είναι χάλια όλες οι ομάδες και όλο το ποδόσφαιρο δεν γινόταν να μην χτυπήσει και τη δική μας πόρτα,αλλά δεν μου αρκεί. Πιστεύω ακόμα πως και σε αυτή την κατάσταση που υπάρχει μπορεί με προσοχή να "χτιστεί" κάτι,ήρεμα και αθόρυβα. Να εκμεταλλευτούμε δλδ την κατάσταση υπέρ μας.Αλλά που τέτοια πράγματα.

Το θέμα δεν περιστρέφετε μόνο γύρο από το χρήμα. Ας το καταλάβουν μερικοί αυτό.Αν είσαι ικανός και έχεις πρόγραμμα ακόμα και με λίγο χρήμα,αλλά σωστά διαχειρίσιμο,την κάνεις την δουλειά σου. Οι καιροί αλλάζουν,το ίδιο και το ποδόσφαιρο.
Vamos ΠΑΣ, vamos Argentina!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 15:08 »
Άντε τώρα όλοι είναι χάλια.Όταν οι άλλοι ήταν καλά εμείς γιατί είχαμε τα ίδια χάλια;

Αποσυνδεδεμένος Blue_cat

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 15:36 »
Άντε τώρα όλοι είναι χάλια.Όταν οι άλλοι ήταν καλά εμείς γιατί είχαμε τα ίδια χάλια;

Για τους ίδιους λόγους με τώρα..

Vamos ΠΑΣ, vamos Argentina!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 23:51 »
Να μας εξηγήσουν για τότε που ήταν καλά γιατί είχαμε το χάλι το μαύρο...

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 14 Μάι 2012 00:26 »
εγώ προσωπικά ούτε κάνα τενεκέ θέλω να δω ούτε κάνα κατσαβακη...

Όπως είπε ένας συνταυρος παραπάνω τατση με χριστοπουλο και τέρμα το πανηγύρι...μπορούν να φύγουν από την ομάδα αυτοί που την απομυζούν...έχει καλώς...δεν μπορούν Ε τι βλέπαμε με Ντεμολ ας ξαναπαίξει η κασέτα...

Γάτες σκύλοι και αεκτζηδες στα αποδυτήρια,και να ακούμε μετά σε τοπικούς σταθμούς τι δεν πάει καλά με την ομάδα...ρε δημοσιοκαφροι αν πάει καλά η ομάδα πως θα τρώτε εσείς διάνοιες ψωμί...και στο κάτω κάτω με ελάχιστες εξαιρέσεις λίγοι δημοσιοκαφροι νοιάζονται για τον ΠΑΣ...οι άλλοι ρουφιανευουν μΠΑΣ και βγάλουν κάνα φράγκο από εφημερίδες τις Αθήνας...

Σύνοψη:Προγραμματισμός 0,λεφτά 0,φερεγγυότητα 0,ικανότητα διοίκησης 0....να μην κουράζω άλλο με τα μηδενικά...
Συμπέρασμα...Χριστόπουλος-Τατσης ή Τατσης-Χριστόπουλος και είμαστε φοβεροί και ανεπανάληπτη...

:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 14 Μάι 2012 08:23 »

Συμπέρασμα...Χριστόπουλος-Τατσης ή Τατσης-Χριστόπουλος και είμαστε φοβεροί και ανεπανάληπτη...

οχι δεν συμφωνω,με τον ΛΑΥΔΑΡΙΑ θα παμε και ουεφα
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 14 Μάι 2012 11:24 »
Τώρα - τώρα … σε καμία περίπτωση δεν συζητάω για παραίτηση Διοίκησης (χωρίς κάποια ενδιαφερόμενη πλευρά), αλλά όπως έχω ξαναπεί, κάνω λόγο  για μια ευρύτερη διοίκηση καλής πίστης και θέλησης με επιπλέον εγχώρια μυαλά και λεφτουδάκια πάνω στο τραπέζι του ΠΑΣ.

Παράθεση
Μπαράζ επαφών Χριστοβασίλη για το αύριο του ΠΑΣ Γιάννινα
Δημοσίευση: 14.05.12 09:49
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/211671-Mparaz-epafon-Hristovasili-gia-to-ayrio-toy-PAS-Giannina

Συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ενόψει της νέας χρονιάς, προκειμένου να μοιραστεί το βάρος της ομάδας.
Την Κυριακή (13/5) ο πρόεδρος των Γιαννιωτών είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον επιχειρηματία Νίκο Χήτο και τον παλιό παράγοντα του ΠΑΣ, Κώστα Πρόκο, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.
Τις επόμενες ημέρες ο Χριστοβασίλης θα έχει κι άλλες επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες.

Παρακαταθήκη:
«Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια. Η δυναμική είναι μεγάλη». ... «Τούτο ποιείτε εις την εμήν ανάμνησιν».

Αξιοποιήστε την εντολή.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Μάι 2012 11:27 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 14 Μάι 2012 18:25 »
Εχουμε καποια εξελιξη στο θεμα του προπονητη;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 14 Μάι 2012 18:27 »
Βεβαιως.
Μετα τις εκλογές...  ;)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 14 Μάι 2012 18:29 »
Βεβαιως.
Μετα τις εκλογές...  ;)

Του Ιουνιου;  ;)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τρι 15 Μάι 2012 09:17 »
Του ...... Σεπτεμβρίου  :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 15 Μάι 2012 13:04 »
Aφού οι προσπάθειες να μεταπεισθεί ο Άγγελος απέτυχαν, δεν προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γκουαρντιόλα που είπε ότι θα  μείνει 1 έτος εκτός πάγκων για να ξεκουραστεί;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 15 Μάι 2012 13:31 »
Σύντροφοι,αν και είναι νωπή ακόμη η αποχώρηση του Άγγελου προς απογοήτευση όλων μας , και για να έχει κάποιο νόημα το συγκεκριμένο topic, θα πρότεινα να το αντιμετωπίσουμε σαν να μην υπήρχε ποτέ η ιστορία του Αναστασιάδη .Σαν να είμαστε εν όψει ενός συνήθους καλοκαιριού όπου αναζητάμε τον επόμενο προπονητή μας .Με πληροφορίες,σχόλια,γνώμες,παραπομπές,γκρίνιες, και εν ολίγοις με όλα αυτά που θα γράφαμε υπό άλλες συνθήκες .Σε διαφορετική περίπτωση ας ονομαστεί << κράξιμου συνέχεια...>> ή << γκρίνιας το ανάγνωσμα...>>
Εάν δεν ξεκολλήσουμε από τον πρώην το μόνο που θα πετύχουμε είναι να αμφισβητούμε από το πρώτο λεπτό τον επόμενο -ακόμα κι αν είναι ο Γκουαρντιόλα σύντροφε Billy - και να του φορτώσουμε επιπλέον βάρη !
Άσε που και να θέλει κάποιος να εκφράσει μια γνώμη για προπονητή κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός !
Εκτός και εάν αποφασίσουμε να διαλύσουμε την ομάδα,να καταθέσουμε το σήμα , και να την επανιδρύσουμε εάν ποτέ επιστρέψει ο Άγγελος ,έστω και στα 70 !

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 15 Μάι 2012 13:34 »
Παράθεση
Aφού οι προσπάθειες να μεταπεισθεί ο Άγγελος απέτυχαν, δεν προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γκουαρντιόλα που είπε ότι θα  μείνει 1 έτος εκτός πάγκων για να ξεκουραστεί;;;;;;;;;;

Γιατί εμείς ψάχνουμε προπονητή εργατικό και γνώστη της κατηγορίας.
Εργατικός πρέπει να είναι λογικά,γνώστης όμως δεν είναι.Και αν έρθει εδώ θα μας καταστρέψει ακριβώς γιατί δεν ξέρει τις ιδιαιτερότητες της Superleague.Οπότε θα πάρουμε Τεννέ ή Μάντζιο ή Βαζάκα ή Χάβο που τα συνδυάζουν όλα.Και θα έχουμε μια εγγυημένα καταπληκτική ποδοσφαιρική χρονιά.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 15 Μάι 2012 14:21 »
Και κάτι τελευταίο .Είναι πάρα πολύ δύσκολο,αλλά πρέπει να καταφέρουμε να κρίνουμε τον εκάστοτε υποψήφιο με βάση το τι πραγματικά έχουν δείξει έως τώρα και τις συγκεκριμένες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και όχι με τα ιδανικά που έχει ο καθένας μας στο μυαλό του.Σύμφωνα λοιπόν με αυτά , ο Μάντζιος ( αν και ήδη ακούει τα ''εξ αμάξης'' από το forum χωρίς ίσως να έχει δεχθεί καν πρόταση...)θεωρείται για εμένα καλή περίπτωση .Ας δει κάποιος το ρόστερ του Πανιωνίου τον Σεπτέμβριο και με ποιους έπαιζε τον Ιανουάριο και θα καταλάβει .Εν μια νυχτί έφυγαν όλα τα βαριά ονόματα ( πχ Ριέρα,Εστογιανόφ,Κουμορτζί κλπ ) και ο Πανιώνιος έμεινε στην Κατηγορία -με αρχηγό τον ...Γουνδουλάκη- και έχει έτοιμους προς πώληση και 2 νέους παικτες ,τον Σάμαρη και έναν αμυντικό που μου διαφεύγει το όνομά του .( Σιόβας ?)
Δεν είναι σίγουρα ούτε Αμανατίδης ούτε Λαυδαριάς ούτε Τεννές .Την θεωρώ την καλύτερη δυνατή επιλογή - δεδομένων των συνθηκών - ενώ σε μια ομάδα χωρίς ''βεντέτες'' θέση θα είχε και ο Λεμονής .Αυτά...

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 15 Μάι 2012 15:06 »
Εισαι απολυτως σιγουρος christos  οτι δεν εχει δεχτει καμια κρουση ο συγκεκριμενος προπονητης-ας πουμε- απο την ομαδα μας;
Εμενα το αυτι μου πηρε κατι πληροφοριες πως ο ευτραφης προεδρος μας ειχε επαφες μαζι του  >:( παραλληλα με τις συζητησεις που ειχε με τον Αγγελο >:(

Και κατι ακομη: Μαντζιολεμονηδες πιο πολυ σαν παραγκοπροπονητες ειναι γνωστοι παρα σαν σκετοι προπονητες!!!Μαλλον ομως τυχαιο πρεπει να ειναι %-| %-| %-|

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 15 Μάι 2012 17:18 »
Σύντροφε Nakos φυσικά και δεν είμαι σίγουρος εάν ο Μάντζιος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση - όπως νομίζω κανείς δεν είναι σίγουρος πλην του ιδίου και του Χριστοβασίλη - γι'αυτό και έγραψα ''ίσως''.Πέρα απ'αυτό , ο Μάντζιος γιατί είναι ''παραγκοπροπονητής'' ? Ο Λεμονής,πέρα του ότι ήταν προπονητής του Γαύρου και ''από σπόντα'' ίσως μπορεί να κακοχαρακτηριστεί,υπάρχει κάτι για το όνομά του ? Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γι'αυτούς τους δύο οπότε εάν ακούσει κάτι πες το .

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 15 Μάι 2012 19:16 »
Σύντροφε Nakos φυσικά και δεν είμαι σίγουρος εάν ο Μάντζιος έχει δεχθεί επίσημη πρόταση - όπως νομίζω κανείς δεν είναι σίγουρος πλην του ιδίου και του Χριστοβασίλη - γι'αυτό και έγραψα ''ίσως''.Πέρα απ'αυτό , ο Μάντζιος γιατί είναι ''παραγκοπροπονητής'' ? Ο Λεμονής,πέρα του ότι ήταν προπονητής του Γαύρου και ''από σπόντα'' ίσως μπορεί να κακοχαρακτηριστεί,υπάρχει κάτι για το όνομά του ? Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γι'αυτούς τους δύο οπότε εάν ακούσει κάτι πες το .

Μην μπαινεις στο τριπακι να απαντας,2-3 γραφικοι ειναι που και καλη κινηση να γινει απο την ομαδα παλι θα βρουν κατι να πουν :mono: :mono: :mono:
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 15 Μάι 2012 19:37 »

Μην μπαινεις στο τριπακι να απαντας,2-3 γραφικοι ειναι που και καλη κινηση να γινει απο την ομαδα παλι θα βρουν κατι να πουν :mono: :mono: :mono:

Τι τους θες τους χαρακτηρισμους βρε ανθρωπε; Πες την αποψη σου, διαφωνησε, επειχηρηματολογησε και τελος...

Θα τσιμπησει καποιος που εγραφες "γραφικος", θα σε πει "γραφικοτερο", θα τον ξαναπεις "γραφικοτατο"...και απο ουσια μηδεν!

Διαλογο και προτασεις κανουμε εδω μεσα, οχι κρισεις στους υπολοιπους συνφορουμιτες!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Μάι 2012 19:58 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 15 Μάι 2012 22:22 »
Παιδιά μην τσακώνεσται...άμα είναι να τα σπάμε συνέχεια μεταξύ μας θα μπω εγώ προπονητής του ΠΑΣ...

Έχω και βιογραφικαρα...έχω πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ στο manager την δεύτερη χρόνια(δηλαδή το 2012-2013)...φέρνοντας μόνο ελεύθερους παίκτες...έχω κάνει τον Huth παικτουρα...έχω πουλήσει τον Keita 3,9 εκατομμύρια ευρώ!!,έχω φέρει τους μίσους τις Boca ελεύθερους...ειδικά αυτός ο leandro Gracian είναι φοβερός AMC...

Σύστημα??4-2-3-1...

Ότι ονόματα και να ακουστούν μπροστά μου μόνο ο Άγγελος με ξεπερνάει και ο Πεπ :P :P :P
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 15 Μάι 2012 23:52 »
Παιδιά μην τσακώνεσται...άμα είναι να τα σπάμε συνέχεια μεταξύ μας θα μπω εγώ προπονητής του ΠΑΣ...

Έχω και βιογραφικαρα...έχω πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ στο manager την δεύτερη χρόνια(δηλαδή το 2012-2013)...φέρνοντας μόνο ελεύθερους παίκτες...έχω κάνει τον Huth παικτουρα...έχω πουλήσει τον Keita 3,9 εκατομμύρια ευρώ!!,έχω φέρει τους μίσους τις Boca ελεύθερους...ειδικά αυτός ο leandro Gracian είναι φοβερός AMC...

Σύστημα??4-2-3-1...

Ότι ονόματα και να ακουστούν μπροστά μου μόνο ο Άγγελος με ξεπερνάει και ο Πεπ :P :P :P

-Διαρκείας εσύ έβγαλες ή ακόμα?
-Αγγελή έχεις εσύ?
 :P :P :P :P
Που να πας τότε!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 16 Μάι 2012 12:47 »

Σύστημα??4-2-3-1...

Στείλε και ένα βιογραφικό στην ΠΑΕ...Ποτέ δεν ξέρεις.... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Pirata

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 20:29 »
Παράθεση
Στον νέο «εκλεκτό» του πάγκου της κατέληξε η Κέρκυρα. Ο Άκης Μάντζιος συμφώνησε με τους «Φαίακες» ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταξύ τους συμφωνία...
onsports.gr

Πάει ο ένας....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 17 Μάι 2012 22:32 »

Σύστημα??4-2-3-1...

Στείλε και ένα βιογραφικό στην ΠΑΕ...Ποτέ δεν ξέρεις.... :P :P :P

Εισαι γατακι ακομα....Οταν φτασεις στο επιπεδο του manager σαν του Αγγελη ισως τοτε μπορεσεις :P ,πρωτα απο ολα διωχνεις πρωτοκλασατα ονοματα και αγοραζεις κατι τυχαρπαστους παιχτες απο Σουαζιλανδη ωστε να βγει κερδισμενος κ εσυ και η ομαδα,υστερα απο ενα χρονο σ λεει ο προεδρας δεν παιζει φραγκο και μετα υπαρχει μια επιλογη στο manager στο πως πλησιαζεις παιχτες αντιπαλων ομαδων για να στησεις κανα ματσακι μιας κ βγαλεις καμια μιζουλα τελευταια κ υστερα την πουλευεις για αλλη ομαδα.....Αμα τα καταφερεις στο παιχνιδι πιστευω τοτε πως εχεις κανει ενα μεγαλο βημα για τον ΠΑΣ

ΚΑΝΤΟ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Μάι 2012 22:42 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS