Αποστολέας Θέμα: Ποια τα λάθη και ποια τα παράπονα σας από την διοίκηση ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ  (Αναγνώστηκε 21978 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Μια διορθωση το πανο υπερ του Σαιτιωτη στο Χαριλαου δεν το κρεμασαν φιλαθλοι.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Είναι άχρωμος, άοσμος και... αδιάφορος!

Κουτοπόνηρος. Με "παιδιά και αποπαίδια".

Διόρισε άσχετους σε καίριες θέσεις. Ανίδεοι να κάνουν "κουμάντο". Μέσα στα πράγματα οι επικίνδυνοι.

Φοβισμένος όσο δεν πάει. Χωρίς λόγο, παράστημα, δύναμη, βούληση... φοβισμένος.

Κι ο κοσμάκης πληρώνει τα σΠΑΣμένα.

Συγνώμη που το βάζω εδώ, δεν ήξερα πού αλλού. Γι' αυτούς που κυβερνάνε τη χώρα λέω, εδώ και χρόνια, με τις συνέπειες να γίνονται πιό ορατές από ποτέ...
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Κι επειδη τα λαθη εχουν κοστος και συνεπειες, ας ριξουμε μια ματια σε τι ειδους περιβαλλον ισως κληθει ο ΠΑΣ να πληρωσει το κοστος και τι ειδους συνεπειες να υποστει.

Νεοι Αγωνες Ηπειρου

Παράθεση
Περι - Θεωρεια - κα

-Πιθανότατα να μην έχουμε αντιληφθεί πλήρως τις συνέπειες του ενδεχόμενου υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα στη Β' Εθνική, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα δημοσίως η πρόθεση της Λίγκας να δημιουργήσει ένα -κατά μία έννοια- «κλειστό πρωτάθλημα» στο οποίο θα υποβιβάζεται μόνο μία ομάδα και αντίστοιχα θα ανεβαίνει μόνο μία από τη Β' Εθνική. Κάποτε είχε προταθεί και πιο σκληρό σενάριο για κλειστό πρωτάθλημα για μια τριετία, όπου προφανώς θα υποβιβάζονταν εκείνοι που θα συμπλήρωναν τους λιγότερους βαθμούς μέσα σ' αυτά τα χρόνια, ενώ πάντοτε υπάρχει και το σενάριο για play-offs.

-Με τον τρόπο αυτό στο μεγάλο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πιο ανταγωνιστικές ομάδες, οικονομικά πιο ισχυρές, απ' την άλλη πλευρά θα ανεβαίνουν ομάδες με επιχειρηματίες που έχουν μεγάλες δυνατότητες για να στηρίξουν τις ομάδες τους και όχι με τα φραγκοδίφραγκα που θα παίρνουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Β' Εθνικής. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκλειστούν οι μίζεροι και ψόφιοι που έρχονται, κάνουν μια αρπαχτή και εξαφανίζονται κατρακυλώντας τις κατηγορίες.

-Έχουν καιρό που συζητάνε διάφορες τέτοιες ρυθμίσεις στη Λίγκα και κάποια στιγμή θα ισχύσουν, αλλά το πότε θα το μάθουμε το καλοκαίρι. Σίγουρα, όμως, ο συντελεστής δυσκολίας για την επίτευξη της ανόδου θα ανέβει σε πολύ μεγάλο βαθμό και για να ξαναβρεθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία θα πρέπει ο Χριστοβασίλης να πληρώσει πολλά χρήματα. Μπορεί να γλίτωσε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου 200-300 χιλιάρικα, αλλά θα τα πληρώσει δεκαπλάσια για να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό που θα αναπτυχθεί στη Β' Εθνική, ειδικά αν θα υπερισχύσει το σενάριο ανόδου μόνο μίας ΠΑΕ.

-Πλην της «κλειστής» Λίγκας, εξετάζεται κι ένα ακόμα σενάριο από τους «μεγάλους». Να στείλουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών υπό τη σκέπη της ΕΠΟ για να πάψουν οι ομάδες της Β' Εθνικής να διεκδικούν το οτιδήποτε από τα παχυλά τηλεοπτικά τους συμβόλαια. Θυμίζουμε ότι, όταν διαλύθηκε η ΕΠΑΕ και προέκυψαν Super League και ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής, υπήρχε η υπόσχεση ότι οι μεγάλοι θα συντηρούν τους μικρούς, υπόσχεση που ουσιαστικά ποτέ δεν τηρήθηκε ή εν πάση περιπτώσει τα χρήματα δίνονται κουτσουρεμένα και με τα χίλια ζόρια. Αν τη συντήρηση της Β' και Γ' Εθνικής αναλάβει η ΕΠΟ, τότε μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η πίτα για τις ομάδες της μεγάλες κατηγορίας.

-Σε δύο πράγματα μένει να ελπίζουμε πλέον. Είτε να κάνει ο Θεός το θαύμα του και να μείνει η ομάδα κατηγορία, είτε να μην ισχύσουν από του χρόνου οι αλλαγές, αλλά από τα μεθεπόμενα πρωταθλήματα.


50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Παράθεση
Το αποτέλεσμα θα είναι να αποκλειστούν οι μίζεροι και ψόφιοι που έρχονται, κάνουν μια αρπαχτή και εξαφανίζονται κατρακυλώντας τις κατηγορίες.


ρε να δεις ποιον μου θυμιζει.......
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Αυτά δεν πρόκειται να ισχύσουν ποτέ.Από που τα βρήκαν και τα δημοσίευσαν;

Αποσυνδεδεμένος crazy_case

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 1
    • Προφίλ
Η προσωπική μου άποψη δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον Ιούνιο.

Τότε είχα γράψει ακριβώς ότι με γιδοβοσκό πρόεδρο, με τσοπάνο προπονητή το μόνο που θα λείπει είναι τα γίδια, αλλά αυτά μάλλον θα είμαστε εμείς. Τι είχα ακούσει!! Τι είναι αυτά που λες εσύ, με τον καλύτερο πρόεδρο που είδε ποτέ αυτή η ομάδα, με τέτοιες μεταγραφές κτλ. Σήμερα εμμένω στις απόψεις μου, οι οποίες αποδεικνύονται (δυστυχώς) σωστές. Κ αναλύω τα λάθη και τα σωστά του κατ’ εμέ:

Αγοράζει  ακριβά (και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε) μια ομάδα δουλεμένη χρόνια, με πολύ καλό κορμό, πολύ καλά διοικητικά – οικονομικά στημένη, η οποία δούλευε ρολόι, η οποία είχε σαφές πλάνο κ σκεπτικό μέσα στο γήπεδο και με 2-3 προσθήκες κ έναν καλό προπονητή σε ανεβάζει τραίνο στην άλφα εθνική βλέποντας εκπληκτικό θέαμα.

1ο Έγκλημα: Ξαφνικά οι παίχτες (χωρίς λόγο;) κάνουν απεργία και για να μην αμαυρωθεί αυτό το τιτανοτεράστιο όνομά του αποφασίζει να απολύσει (λιγο πριν το τέλος της σεζόν) τον πιο αγαπητό προπονητή και να διώξει όλον τον κορμό και τις καλύτερες μεταγραφές.

2ο Έγκλημα: Μάλλον έχοντας μεγαλώσει λογικά σε κάποιο χωριό της Άρτας, του έχει γίνει έμμονη ιδέα να πρωταγωνιστήσει στην Super League αποκλειστικά με Έλληνες. Πάει και δίνει του κόσμου τα λεφτά για καλούς μεν, αλλά πανάκριβους κ μη αποδοτικούς παίχτες, ενώ φέρνει στον πάγκο τον τραγελαφικό Παράσχο, ο οποίος κατάφερε να διαλύσει την συνοχή της ομάδας σε 2-3 μήνες

3ο Έγκλημα: Βγάζει μεν φτηνά διαρκείας, αλλά όποιος δεν είχε τα λεφτά εκείνη την περίοδο να αγοράσει (μέσα στο κατακαλόκαιρο) νιώθει μια σαμπάνια (είναι κ επίκαιρο) σιγά- σιγά να του μπαίνει στον κώλο με εισιτήρια αξίας επιπέδου C.L. , επιδεικνύοντας το όσο κορόιδα θα υπάρχουν, εγώ θα εκμεταλλεύομαι, άσχετα με το ότι η ομάδα πούλησε διαρκείας λες κ παίζαμε Ευρώπη και βέβαια για δικούς του εξωγηπεδικούς λόγους δεν πουλάει διαρκείας στο πέταλο, χαράσσοντας πολιτικές συνδέσμων

κάναμε 5 χρόνια για να φτιάξουμε ομάδα που θα μπορεί να ανεβεί στην Αλφα. περίμενε κανεις λογικός δηλαδή, να στηθεί ομάδα για Superleague από την αρχή μέσα σε 3 μήνες αποκλειστικά κ μόνο στηριζόμενοι σε Έλληνες παίχτες με τον Παράσχο προπονητή;

Οι καλύτεροι παίχτες μακράν φέτος είναι ο Βάντερσον (που δεν μας έκανε κ ολας), , ο Μπουχάν, ο Σίσιτς και ο Ντάσιος!!! Δηλαδή 3 ξένοι και ένας από την παλιά φουρνιά!!! Τα Χριστούγεννα για εμένα έκανε σωστά βήματα, αλλά μάλλον αποδείχτηκε αργά. Εφερε προπονητή, έφερε τζάμπα τον σίσιτς αποδεικνύοντας το πόσα λεφτά πήγαν πεταμένα σε Έλληνες. Δεν άξιζε να ρισκάρει με πολλές μεταγραφές γιατί αν πέσουμε, θα πάμε τραίνο για Γ.

Καλές προθέσεις έχει, αλλά αυτό αρκει;; Βασικά δεν φταίει αυτός. Φταίει ο κλασσικός ο μαλάκας ο Γιαννιώτης που βρίσκει μια ζωή ήρωες και θεούς προέδρους. Του αφήσαμε κύριοι το καράβι να το κάνει ότι θέλει, χωρίς καμία κριτική, ακόμα μια φορά. Δεν μάθαμε με Χρηστίδη, Κολέμπα, Κούγια, κ πάλι κάναμε θεό έναν μικροεπιχειρηματία. να δω αν του χρόνου πάμε με το ίδιο τροπάρι..

Κ οσο για το γήπεδο, έχουμε κάτσει όλοι σαν κυριούλες να μας πουν που θα γίνει το γήπεδο κ συμφωνούμε. Αυτος δεν χρησιμοποιεί  νομίζετε (κ καλά κάνει) τον λαό του πας για να κάνει ένα γήπεδο που θα του αποφέρει μέγιστα κέρδη; Ποια κατσικα ρε;; Παμε καλα;; Εκει τον βολεύει εκει θα γινει; Λιγο πίεση ρε.. Όλα στο πιάτο τα δινουμε.. Σε αυτο το γήπεδο θα πηγαίνουμε 50 χρόνια τουλάχιστον... Ελεος

ΥΓ: Ωραία το σκέπαστρο, συνεχίστηκε κ ολας, αλλά το 1,5 Μύριο Ε από τον ΟΠΑΠ που πήγε κύριε Χρηστοβασίλη αφού το σκέπαστρο είναι της Vodafone που κάποιοι δεν άφησαν τον Κούγια να κάνει; Ουτε ένα έργο στο ταρτάν; Ουτε ένα βάψιμο στο γήπεδο ρε; Με τα λιθάρια έξω λες και είμαστε στην Σερβία μετά τον βομβαρδισμό; Τι κατασκευαστική εταιρία είναι αυτή που διοικείς; Τόσα λεφτά θα κόστιζε;

Και εβαζες 30-40-80Ε εισιτήρο λες κ παίζαμε στο Anfield. Αλλά τώρα τα κορόδια δεν δίνουν και πέσαμε στα 10. Κ οποιος μλκς έδωσε για διαρκείας καλά να πάθει. Ηταν τρελλός ο όγιος που ζήταγε βοηθητικό με σκέπαστρο, για αυτό τρέχαμε φέτος στις Αθηνες για προπονήσεις

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
 :stop:

ΜΑΤΑΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΡΙΣ Β΄ – ΝΤΕΜΟΛ
(επιλεκτικά τα παρακάτω)


Συγχαρητήρια στον κύριο Ντεμόλ (από μένα), που πέρασε την Πίνδο θυσιάζοντας στο προσωρινό και στο αβέβαιο τις επαγγελματικές του προοπτικές, καθώς με το μονοετές συμβόλαιό του αυτό το λιοντάρι (κατά τα δηλούμενα) εγγυάται να σηκώσει «όλη την ομάδα του ΠΑΣ» και την ΠΑΕ στις πλάτες του και να την πάει τσουπ στη S.L.
Μακάρι να σηκώσει αυτά και όχι «ευθύνες» νισάφι Πρόεδρε, γιατί ο Νικόλας στέκεται ακόμα στη γωνία.

Πάντως όλα και εκ προοιμίου φαίνεται να με διαψεύδουν και μακάρι, γιατί όλα λένε ότι φέτος υπάρχει όρεξη για μπάλα.

ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Χριστοβασίλης:
«…Ο κ. Ντεμόλ θα δώσει την ώθηση για να επιστρέψουμε και πάλι στην σούπερ λιγκ … που πρέπει να ανήκουμε» …  «Έχουμε 2,5 μήνες …να μη βιαζόμαστε (?)» …  «…Θα δει τα βίντεο από τους περσινούς αγώνες (?) και θα κρίνει που πρέπει να ενισχυθούμε. Η ομάδα χρειάζονταν ένα ξένο προπονητή. Επιλέξαμε τον κ. Ντεμόλ και η προϊστορία που έχει στο ποδόσφαιρο σαν παίκτης και προπονητής τα λέει όλα και δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Υπήρξε ένας πολύ μεγάλος παίκτης με μεγάλες εμπειρίες και σαν προπονητής». 

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

 Ντεμόλ:
 «Καταλαβαίνω ελληνικά…υπόσχομαι σε 2-3 μήνες να μιλάω φαρσί. Το '94 ήρθα σαν παίκτης στον Πανιώνιο… η ομάδα πτώχευσε. Δέκα χρόνια αργότερα ήρθα σαν προπονητής στο Αιγάλεω, τα πήγαμε πολύ καλά με την ομάδα, αλλά είχαμε διαφορετικές απόψεις … Ελπίζω τώρα να είναι η τρίτη και τυχερή».

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ

Χριστοβασίλης:
«Ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τόσο το στάδιο όσο και το πανηπειρωτικό. Χτυπήσαμε πόρτες και τις βρήκαμε κλειστές. Θα δούμε (?) τι θα γίνει με το θέμα αυτό». 

ΠΑΙΖΕΙ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Ντεμόλ:
«Χρειαζόμαστε τους πάντες δίπλα μας. Με καλή διεύθυνση στην ομάδα, μ' ένα καλό τεχνικό επιτελείο, βεβαίως με πολλούς καλούς παίκτες κι φυσικά ένα πολύ καλό γήπεδο για να παίζουμε, θα έχουμε τις τέσσερις προϋποθέσεις για να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με την επιτυχία».

ΠΑΙΖΩ – ΝΙΚΑΩ

 Ντεμόλ:  
«Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει. Η φιλοσοφία θα είναι να παίζουμε για να νικάμε. Για να πετύχουμε πρέπει πρώτα εμείς να επιδιώκουμε τις νίκες και όχι να τις περιμένουμε να έρθουν».

Ο ΠΑΣ αλλάζει συνέχεια προπονητή: «Αυτό θα σταματήσει» (?)

Για την πρώτη εικόνα της ομάδας: «…Το μόνο που με φοβίζει είναι η κατάσταση του γηπέδου. Εμείς θα εργαστούμε σκληρά και οι αρμόδιοι υπεύθυνοι για το γήπεδο να ασχοληθούν με το θέμα του γηπέδου.

Με πόσους παίκτες μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα: «Με 24-27 παίκτες μπορεί να γίνει δουλειά και μέσα σ' αυτούς και μερικοί νέοι».

Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Β' Εθνική: «Για τη Β' Εθνική δεν γνωρίζω πολλά. Ελπίζω όμως να βγούμε από την κατηγορία γρήγορα. Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ: «…Νομίζω ότι φέτος οι φίλαθλοι του ΠΑΣ στάθηκαν στο ύψος τους αλλά όχι η ομάδα...»

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΣ: «Ήταν πρόκληση να δεχτώ να εργαστώ σε μία περιφερειακή ομάδα όπου υπάρχει πίεση για επιστροφή στην Α'.»

Για το αν γνωρίζει το προσωνύμιο του ΠΑΣ (Άγιαξ της Ηπείρου): «Αν ονομάζονταν έτσι πριν 30 χρόνια, θα πρέπει να επιστρέψουμε σ' αυτό.»

Πάντως φαίνεται ξεκάθαρα ότι, έτσι του ‘παν, έτσι είπε.
Αλλά μακάρι, να βγει νικητής σ’ αυτή την τύπου survivors ΠΑΤ(Σ) …ΑΓΩΝΙΑ και να φέξει και γι’ αυτόν και για μας.

Εγώ δεν αλλάζω θέση στην κερκίδα, επειδή αυτοί όλοι αλλάζουν τόσο συχνά κι έπειτα η επιφύλαξη μοιραία μας έγινε τρόπος σκέψης
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Ιούν 2010 14:17 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Παράθεση
Ντεμόλ:
«Χρειαζόμαστε τους πάντες δίπλα μας.
Με καλή διεύθυνση στην ομάδα, μ' ένα καλό τεχνικό επιτελείο, βεβαίως με πολλούς καλούς παίκτες κι φυσικά ένα πολύ καλό γήπεδο για να παίζουμε, θα έχουμε τις τέσσερις προϋποθέσεις για να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με την επιτυχία».

Τα ίδια είχε πει ο κ. Αναστασιάδης, όπως και τα επαναλαμβάνει ο κ. Χριστόπουλος.

Υ.Γ΅.: 2 λόγια έτσι για αντισκωριακό στο topic.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς