Αποστολέας Θέμα: Ποια τα λάθη και ποια τα παράπονα σας από την διοίκηση ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ  (Αναγνώστηκε 21981 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Αν και είναι λίγο πρώιμο να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα θα ήθελα να το συζητήσουμε. Το ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ κρίνετε πάρα πολύ αυστηρά(σε σχέση με άλλους προέδρους) και πολλές φορές άδικα.
Κάτα την γνώμη μου είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος(μαζί με κουγια)τα τελευταία 25 χρόνια:Ποια είναι τα υπέρ του για εμένα:
- Είναι ο μόνος πρόεδρος που πλήρωσε αδρά για να αγοράσει την ομάδα
-Η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά (μικροοφειλές στους παίχτες σίγουρα θα έχει,όλοι έχουν),
-Ανέβασε την ομάδα στην πρώτη του χρονιά
- Φέτος η ομάδα έχει το πιο υψηλό μπάτζετ στην ιστορία της
- Ασχολείται σοβαρά με το νέο γήπεδο της ομάδας και από ότι ξέρω πολύ καλά είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει το γήπεδο, Για την ακρίβεια αν βρεθεί η έκταση θα ξεκινήσει άμεσα την ανέγερση.
-Είναι γενικά ένας ήρεμος και τίμιος άνθρωπος και δεν επεμβαίνει ποτέ στα αγωνιστικά της ομάδας και γενικά στους προπονητές,πράγμα σπάνιο για έλληνα πρόεδρο.

Βέβαια έχει κάνει και πολλά λάθη, του χρεώνουν κάποια πράγματα όπως:
-Απόμακρυνση ΟΓΙΟΣ και ΡΙΜΟΛΝΤΙ
-Προσλήψη ΠΑΡΑΣΧΟΥ
-Λανθασμένες μεταγραφές
Ακριβα εισιτήρια
-Μη έκδοση διαρκείας στο πέταλο
-ότι δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα από το παρασκήνιο

Και λέω εγώ, ποιος πρόεδρος κατάφερε να προστατέψει ποτέ την ομάδα από το παρασκήνιο?
Η πρόσληψη του ΠΑΡΑΣΧΟΥ ήταν λάθος?Εκ του αποτελέσματος ναι, αλλά ποιος μπορούσε να φανταστεί όλο αυτό το χάλι πριν τον προσλάβει? Αυτός εμπιστεύτηκε την ομάδα σε έναν έμπειρο προπονητή από τον ΑΠΡΙΛΙΟ, ο προπονητής έκανε της μεταγραφές , ο προπονητής έκανε όλες τις επιλογές και τελικά αυτός ευθύνεται για τα περισσότερα.
Δεν έβγαλε λέει εισιτήρια διαρκείας στο πέταλο? Αυτό δεν καταλαβαίνω  γιατί ήταν τόσο μεγάλο λάθος που να δικαιολογεί όλη αυτή την γκρίνια?
Έβγαλε ακριβά εισιτήρια διάρκειας? Ήταν ακριβά τα εισιτήρια ? 200 ευρώ στην ευθεία? Πιστεύω ότι πολλές γκρίνιες προκύπτουν από την κακή πορεία της ομάδας και από της προσδοκίες που δημιουργηθήκαν το καλοκαίρι αλλά για αυτό εμείς φταίμε, όλοι παίχτες και διοίκηση λέγανε ότι πρώτος στόχος θα είναι η σωτηρία και ότι θα είναι δύσκολος στόχος, εμείς κλείναμε τα αυτιά μας σε αυτά…

Μπορώ να γράψω πολλά και διάφορα, δεν θέλω να τα ωραιοποιήσω όλα αλλά πιστεύω ότι του χρεώνονται πολλά και διάφορα αναίτια , σίγουρα έχει κάνει λάθη
 Αλλά αν σκεφτούμε τι είχαμε στο παρελθόν…Βέβαια θα μου πείτε ότι θέλουμε τον καλύτερο και όχι τον λιγότερο κακό, θα συμφωνήσω αλλά δεν γίνετε από την μια στιγμή στην άλλη να γίνουν όλα.
Εγώ προσωπικά χρεώνω στον ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ που δεν μοίραζε μαθητικά εισιτήρια στα σχολεία και που δεν πήρε έναν φορ τον ΓΕΝΑΡΗ. Μέσα από τον μεταξύ μας διάλογο σίγουρα θα προκύψουν και άλλα.
Η σειρά σας….
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Η συζητηση δεν ειναι καθολου πρωιμη, αφου το αν μεινουμε ή πεσουμε οπως κ το αν σηκωσουμε το κυπελλο ή οχι δεν επηρρεαζουν τη γενικοτερη εικονα της διοικησης οπως εχει ηδη διαμορφωθει. Την εχουμε επαναλαβει πολλες φορες της αποψη μας οι περισσοτεροι. Απλα τωρα γραφω γιατι μου κανουν εντυπωση καποια επιχειρηματα υπερ της επιτυχιας Χριστοβασιλη.

Γιατι το οτι πληρωσε για να αγορασει την ομαδα τον καθιστα επιτυχημενο? Αν εγω αγορασω αυριο ενα μαγαζι, το διαχειριστω αθλια κ σε 3 μηνες κλεισει θα με θυμαται ο εμπορικος κοσμος ως επιτυχημενο επιχειρηματια?

Ποιος μας εχει εγγυηθει οτι η ομαδα δε χρωσταει πουθενα? Εχει δει κανεις τα βιβλια? Εγω πολλες φορες ακουω διαφορα υπονοουμενα να αιωρουνται (κ στο φορουμ) τα οποια φυσικα δεν αποτελουν αποδειξεις αλλα καποιους ψυλλους στα αυτια στους βαζουν.

Ειναι επιτυχια να ανεβασεις την ομαδα με την πρωτη, οσο κ αν η εγγενης δυναμικη του ΠΑΣ σε βοηθα αν εισαι στοιχειωδως σοβαρος. Οταν ομως με το που ανεβεις τα κανεις αμεσοτατα κ ολοκληρωτικα μπουρδελο, οταν υπηρχαν ολες οι προυποθεσεις για ανετη παραμονη κ καθιερωση, τοτε ακυρωνεις αμεσως το προηγουμενο επιτευγμα.

Τι σημαινει το πιο υψηλο μπατζετ στην ιστορια? Καταρχην ενα υψηλο μπατζετ παει να πει οτι ειναι κ καλα αξιοποιημενο? Κατα δευτερον, υψηλο μπατζετ μπορει καλλιστα να σημαινει "τσεπωσαμε πολλα, ξοδεψαμε ελαχιστα". Κατα τριτον, οποιος ξερει επιτελους αυτο το περιφημο μπατζετ ας μας το ανακοινωσει επισημα κ μας των υπολοιπων που μας εχει φαει η περιεργεια.

Το θεμα γηπεδο ειναι οντως απο τις μεγαλες επιτυχιες του. Ειναι τεραστια επιτυχια να ζητιανευεις απο δω κ απο κει αμφισβητουμενες εκτασεις, να σε κοροιδευει ολο το συμπαν ταζοντας σου διαφορα (τουλαχιστον ετσι μας αφηνεις να καταλαβουμε) που ποτε δε γινεται να τα παρεις κ το θεμα να κανει μονιμους κυκλους γυρω απο το 0, χωρις σχεδια, χρηματοδοτησεις ή ο,τιδηποτε χειροπιαστο.

Η ηρεμια κ η τιμιοτητα δεν αποτελουν κανενος ειδους παρασημα επιτυχιας. Ειναι κ οι 2 θαυμασιες αρετες αλλα η μεν πρωτη συνορευει επικινδυνα με την αφασια ενω η δευτερη ισχυει μεχρις αποδειξεως του εναντιου, ειδικα οταν νταραβεριζεσαι με ενα τοσο "ανθηρο" περιβαλλον παρατρεχαμενων. Γιατι ακομα κ αν εσυ εισαι τιμιος, το τι κανουν οι διαφοροι συνεργατες κ συμβουλατορες εχει επιπτωση κ πανω σου.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Η απομακρυνση Ογιος κ Ριμολντι κατ'εμε ειναι πταισματα. Η προσληψη Παρασχου μια λογικη κινηση που δε σου βγηκε κ κανεις δε σε κατηγορει για αυτο. Για τη επιμονη ομως στην επιλογη σου οταν απο καιρο φαινοταν οτι δεν παει αλλο εχεις την αποκλειστικη κ ακεραια ευθυνη. Για την επιλογη του αντικαταστατη (ασχετα με το ποιος ειναι, καλος ή κακος) μετα απο εντολη συνδεσμου φιλαθλων δε, εισαι απλα καταπτυστος.

Για τις λανθασμενες μετεγγραφες πολλα μπορει να ειπωθουν, ειδικα οσο δεν ξερουμε τελικα με ποιανου εισηγηση αποκτηθηκε ο καθε παικτης. Το Γεναρη παντως που η διοικηση ειχε την αποκλειστικη ευθυνη των μετεγγραφων αποκτηθηκε ενα καλος παικτης, ενας δυνητικα καλος που φαγωθηκε αμεσα, ενας δανεικος της τελευταιας στιγμης κ εμειναν τεραστια κενα να χασκουν στην ομαδα.

Για τα παιχνιδια με τα εισιτηρια κ τη συνδεση τους με τους συνδεσμιακους πολεμους σε βαρυνει ολοκληρη η ευθυνη. Κ ειναι πολυ βαρια κ.Χριστοβασιλη. Για την ευνοια σε παιδια κ την περιφρονηση σε αποπαιδια το ιδιο. Για την ξεφτιλα του ματς με τον Αρη ακομα χειροτερα. Γαι το αισχος του ΟΑΚΑ τρισχειροτερα.

-------------------------------------------------------------------------------

Ειναι πολλα τα οσα εχουμε μαζεμενα στη διοικηση. Τοσα πολλα που το να κατσεις να τα αναλυσεις ενα-ενα θελει χρονο κ κοπο που προσωπικα δε διαθετω.

Εν τελει, δεν αμφισβητω οτι απο το Χρηστιδη, τον Κολεμπα κ τον Κουγια (που ειναι τα ιδιοκτησιακα καθεστωτα για τα οποια εχω ιδια αποψη) μπορει να μην τα εχει παει χειροτερα. Ε, και? Το να περασεις εναν τοσο χαμηλο πηχη  μπορει να ειναι κατορθωμα στα ματια καποιων. Ελπιζω οτι σε αυτα της πλειοψηφιας δεν ειναι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Φεβ 2010 15:28 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 176
    • Προφίλ
Χρεώνω στον Χριστοβασίλη ασυνέπεια λόγων και πράξεων και εξηγούμαι:

Ήμουνα παρών στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πολιτεία στον Φρόντζο, μέτα το ναυάγιο της πρώτης συμφωνίας με Κούγια για πώληση της ομάδας, όπου χαρακτηριστικά είχε αναφέρει (όποιος έχει όλόκληρη την συνέντευξη ας κάνει έναν κόπο να την ανεβάσει):

Σκοπός μας, αν αναλαμβάναμε την ομάδα, ήταν να φέρουμε στον ΠΑΣ παίκτες αξίας, αντάξιους της ιστορίας της ομάδας και όχι πάικτες του πεντοχίλιαρου

Με εξαίρεση τον Ριμόλντι και τον Λουτσιάνο μέχρι στιγμής είδαμε παίκτες μετριότατους, παρά το γεγονός οτι φέτος είχαμε μεγάλο μπάτζετ.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε πως στόχος του είναι η ομάδα να αποκτήσει τοπικό χαρακτήρα, όσον αφορά το έμψυχο υλικό, αναδεικνύωντας τα δικά μας παιδιά τα οποία θα πλαισιώνονται απο τους super star που ανεφερε παραπάνω. Δεν βλέπω κανα ταλέντο να προωθείται, παρα μόνο κάποιους τυχοδιώκτες παίκτες να φοράνε την φανέλα της ομάδας.

Για να γίνεί το παραπάνω βέβαια, απαιτείται προγραμματισμός και φυσικά προπονητής με πρωτοποριακές ιδέες. Ο μόνος που τα συνδίαζε αυτά έφυγε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Παρότι ο ίδιος δήλωνε σε συνεντεύξεις οτι δεν είναι υπέρ των συχνών αλλαγών προπονητών, ήδη στα δύο (ούτε) χρόνια του στην ομάδα έχει αλλάξει τρείς (τον Γεωργούλη δεν τον λογίζω).

Μετά το βάγερμα Παράσχου, είχε πεί οτι θα συνεχίσει με τον Γεωργούλη εκτός αν βρεθεί κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Ο Αναστόπουλος είναι το ιδιαίτερο και (άκουσον) το ξεχωριστό;

Υπάρχει πληθώρα άλλων τέτοιων δηλώσεων του προέδρου, οι οποίες έχουν εκ' διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση απο τα έργα και τις πράξεις του.

Κοινώς, ο πρόεδρας άλλα λέει και άλλα κάνει.

Δεν με νοιάζει εάν η ασυνέπεια λόγων και πράξεων οφείλεται στο οτι είναι καλοκάγαθος άνθρωπος και δεν μπορεί να επιβληθεί, ή στο οτι μπορεί απλά να είναι άλλος ένας παρλαπίπας που πέρασε απο τον ΠΑΣ, ή στο οτι είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Όποια και να είναι η αιτία, το θέμα είναι οτι οι πράξεις και τα έργα (τα οποία και μένουν τελικά ένω τα λόγια γίνονται αέρας) είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών.
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
1).Το οτι εδωσε ενα πακτωλο χρηματων για να αναλαβει τον ΠΑΣ δεν ειναι επιτυχια.Ειναι δικαιωμα.Κανεις δεν του εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο,και κανεις δεν του ειναι υποχρεωμενος,που το εκανε

2).Η ανοδος στην Α του χρεωνεται.Μπορει να εγινε και με αρκετη δοση τυχης (μην ξεχναμε οτι η πρωτη του επιλογη για προπονητης τοτε ηταν ο Παρασχος),αλλα αφου μετραμε το αποτελεσμα,του χρεωνεται και μπραβο του......

3).Το οτι σε ανεβαζει καποιος κατηγορια δεν σημαινει οτι εχει και ασυλια σε οτι μαλακια κανει στο μελλον......Και ειδικα οταν αυτες οι μαλακιες ειναι πολλες και επαναλαμβανομενες........Δηλ. αν ενας σε βγαλει απο τον βουρκο και σε ριξει στο γκρεμο,ακυρωνεται η πρωτη πραξη.....,και μενει το αποτελεσμα (δηλ το γκρεμοτσακισμα).Φυσικα αφου τιποτα ακομα δεν εχει τελειωσει,δεν μπορουμε ακομη κατηγορουμε......

4)Τα λαθη πολλα και χιλιοειπομενα.........Δεν θα ξαναναφερθω.......Αυτο που εγω ομως δεν μπορω να χωνεψω ειναι πως μια ομαδα με 5000 διαρκειας κανει τις πιο φτηνιαρικες μεταγραφες απο ολες τις ομαδες......Μπορει ο ΠΑΣ να εκανε τις πιο ακριβες μεταγραφες στην ιστορια του,αλλα αν αναλογιστεις τα εσοδα που ειχε φετος,εκανε μεταγραφες Β εθνικης στο μεγαλυτερο μερος τους.......Επισης ,πως καταφερε ενας προεδρος να εχει πουλησει 5000 διαρκειας και να μην μπορει να φερει εστω και λιγο περισσοτερο κοσμο στο πλευρο του.....Η λογικη ελεγε 5 χιλ διαρκειας + 2000 εισητηρια σε καθε ματς....Αυτο εγινε μονο με γαυροχανουμα.......και με ΑΡΗ .........


Γενικα το γυαλι εχει ραγισει.........Για να αλλαξει το κλιμα θα πρεπει να γινει ριζικη αναδιαρθρωση στη κεφαλη.......Ο Χριστοβασιλης ειναι μακρυα απο τα Γιαννενα,,,,μακρυα απο τα κεντρα αποφασεων,,,,και δεν καταλαβε ακομη τη διαφορα Ιωαννινων-Ηλυσιακου......Ας αλλαξει τους συμβουλατορες του γιατι αν γινει καποιο θαυμα και σωθουμε φετος,,,του χρονου δεν τη γλυτωνουμε......

υγ.Αυτο με το γηπεδο,το ακουω και γελαω........Δεν ειμαστε ιθαγενεις....Ελεος.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Το λάθος του πιστεύω είναι ότι δεν οργάνωσε την ΠΑΕ σε επαγγελματικά πρότυπα.Μάλλον κάτι τέτοιο δεν το έχουμε δει εδώ στα Γιάννενα γι αυτό και βλέπουμε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη και μόνο πρόσχαιρες επιτυχίες.Ένα απλό παράδειγμα.Υπάρχουν προλήματα με τα εισιτήρια.Τι θα μπορούσε να κάνει;Λες έχω κόσμο σαν ΠΑΣ και στην Α εθνική ακόμα περισσότερο.Τι πολιτική να ακολουθήσω στην τιμολόγηση;Πως θα προσελκύσω περισσότερο κόσμο έτσι ώστε να το γεμίζω μιας και μπορώ;Αν έχω τις γνώσεις το κάνω μόνος μου αλλιώς καλώ ειδικούς.Θέλω μεταγραφές;Θα πάρω παίχτες από το DVD ή θα το ψάξω το θέμα;Υπάρχουν άνθρωποι εδώ γύρω που να έχουν μάτι στο γήπεδο και να βρουν παίχτες.Ακαδημίες επίσης.
Αυτά φυσικά θέλουν χρόνο και κυρίως χρήμα για να γίνουν.Χρήμα φέτος αρκετό.Αλλά δεν έγινε κάτι.Γι αυτό και δημιουργούνται προβλήματα μετά.Στην Β μπορεί να τα καταφέρνεις μια χαρά με συνταγές παλιότερων εποχών γιατί έχεις δυναμική και αν ρίξεις λίγο παραπάνω χρήμα που οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν.Στη Α όμως φαίνονται οι αδυναμίες γιατί είναι πολλά σκαλιά πάνω από την Β και θέλει οργάνωση.Άλλο πράγμα η Β και άλλο η Α.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif

4)Επισης ,πως καταφερε ενας προεδρος να εχει πουλησει 5000 διαρκειας και να μην μπορει να φερει εστω και λιγο περισσοτερο κοσμο στο πλευρο του.....Η λογικη ελεγε 5 χιλ διαρκειας + 2000 εισητηρια σε καθε ματς....Αυτο εγινε μονο με γαυροχανουμα.......και με ΑΡΗ .........


Aυτό sirbak είναι και δικιά μου απορία και δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα, σε σημείο να αναρωτιέμαι τελικά μήπως αυτοί είμαστε, οι 5.000 με 6.000?
Το ότι έδωσε πολλά λεφτά σαφώς και δεν του το επέβαλλε κάνεις αλλα αν μήτε άλλο δείχνει ότι ήταν αποφασισμένος να επενδύσει στην ομάδα και ότι την ήθελε πολύ την ομάδα.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Δεν το αφήνουμε καλύτερα για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Δεν το αφήνουμε καλύτερα για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Συμφωνώ...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Φίλε pagouras 83
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω πως άνοιξες αυτό το τόπικ, όντας "σκασμένος" από τη γκρίνια που παίζει εδώ μέσα. Σε κάποια φάση σε άλλο τόπικ ήσουν απελπιστικά μόνος.
 Μην ανησυχείς. Η γνώμη που εκφράζεις θεωρώ πως είναι και η πιο λογική. Με όποιον κ αν μιλήσω εκφράζει τη δικιά σου γνώμη.

Έχω ξαναγράψει ότι έχει καιρό που έχει ξεκινήσει φαύλος κύκλος αντιπαράθεσης. Το σφάλμα της διοίκησης να "συνδιοικεί" με κάποιους και πραγματικά να αδικεί κάποιους άλλους είναι η αιτία και χρεώνεται στη διοίκηση. Επηρεάζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε κάθε άσχετο και άνευ σημασίας θέμα.

Αυτή η διοίκηση όμως με τα όσα λάθη της έχει φέρει την ομάδα (έστω και) ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Ενώ (όλοι) οι σύνδεσμοι έχουν φέρει τους οπαδούς της ομάδας ... 140 ορόφους πιο κάτω.   

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif

Αυτή η διοίκηση όμως με τα όσα λάθη της έχει φέρει την ομάδα (έστω και) ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Ενώ (όλοι) οι σύνδεσμοι έχουν φέρει τους οπαδούς της ομάδας ... 140 ορόφους πιο κάτω.

Nα αγιάσει το .....πληκτρολόγιο σου.Πόσο δίκιο μα πόσο δίκιο έχεις σε αυτό που έγραψες.

Μας ΄έχουν πρήξει με την γκρίνια, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό ντου.Η τελευταία πρόταση λέει είναι να φύγει ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ απο το προσκ'ηνιο και να βάλει άλλους μπροστά απο την πόλη μας!Ποιούς ρε?Ποίον να βάλει από την πόλη μας?Ποιόν γκασμά να βάλει?Τον ΤΣΟΛΗ?Τον ΜΕΝΤΗ?Τον ΙΑΣΩΝΙΔΗ?Τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ?Δεν το βλέπεται ότι όλη είναι για τα μπάζα?
Το άλλο είναι ότι ο ΠΑΣ είναι μαγαζί γωνία και δεν έχει ανάγκη τον ΧΡΙΣΤΟΒ. Φαίνεται δεν θυμάστε όταν έφυγε ο ΧΡΙΣΤΗΔΗΣ που δεν υπήρχε ένας να αναλάβει την ομάδα!Εδώ ολόκληρος ΠΑΟΚ με ενα μύριο λαού και δεν μπορεί να βρεί έναν χρηματοδότη, βέβαια είχατε συνηθήσει στις φοβερές διοικήσεις ΚΟΛΕΜΠΑ -ΧΡΙΣΤΙΔΗ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και τώρα σας κακοφαίνετε!Ο Λαός του ΠΑΣ δεν σηκώνει πολλά (για αυτό τον διώξαμε μετα από 10 χρόνια τον ΧΡΙΣΤΙΔΗ)και θέλει αξιοπρέπεια...Ξεχάσατε επί ΧΡΙΣΤΙΔΗ πού δεν είχαμε να πλήρωσουμε τα λεοφωρεία ενώ για την αξιοπρέπεια...πηγαίναμε στο γήπεδο και ξέραμε τα αποτελέσματα εκ των προτέρων!
Τώρα τελευταία υπάρχει το παράπονο που δεν παίζουν ντόπιοι παίχτες!!!!!!Ποιοί ντόπιοι?Τον ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ και τον ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ εννοείται? Γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν άλλο καλό ντόπιο που να μην παίζει!
Όπως είπες, αυτή η διοίκηση την ανέβασε έστω ένα σκαλί παραπάνω, οι οπαδοί όμως έχουν πέσει πολύ κάτω!Η ομάδα μπορεί να πέσει β αλλά εμείς είμαστε για Δ!Και μην αρχίσετε τις λαλακίες του στυλ μην μιλάς έτσι για τον λαό του ΠΑΣ και ότι η διοίκηση τον κατάντησε έτσι...ειλικρινά τα βαρέθηκα όλα αυτά.
Α. και με τον ΑΡΗ δεν χάσαμε την κερκίδα από τον ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ την χάσαμε γιατί στο γήπεδο ήταν 1500 αριανοι , ήταν 7.000 Πααγουράδες και εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι!Για αυτό την χάσαμε και μην ψάχνετε δικαιολογίες, καταντήσαμε φλωράκια, μας έφαγε η κουλτούρα και η φιλοσοφία.
Και να πέσει η ομάδα ο Χοντρός θα την ανεβάσει πάλι και πιο ισχυρή(τώρα έμαθε)δεν είναι χαζός να χάσει τα 4 μύρια που την αγόρασε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Φεβ 2010 20:00 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Καλα, ηρεμησε λιγο.
Να ξερεις οτι τα ιδια ελεγε κι ο Λακης για Κουγια, Κολεμπα κλπ.
Ουδεις αναντικαταστατος.

Το τι εκανε και τι οχι θα κριθει απο το αποτελεσμα τον Μαιο. (για μας για τους οπαδους, γιατι μπορει να μην εχουμε,  και μαλλον δεν εχουμε τον ιδιο στοχο με τον προεδρο  Εγω θελω το καλο της ομαδας σαν οπαδος, αυτος το καλο της τσέπης του πρωτα. )

Μεχρι στιγμης το αποτελεσμα ειναι αρνητικο (Ειμαστε η 6η δημοφιλεστερη ομάδα στην Ελλαδα και αυτη την στιγμη ειμαστε στην Β)

Κουλαρε λοιπον και αστο για τον Μαιο

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Αστοχο, Ατοπο και Ακαιρο το θέμα γι' αυτήν την εποχή!
Ας περιένουμε την ληξη του πρωταθλήματος και μετά τα λέμε!

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
100% Λαθος το θεμα στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.
Καλο αλλα σε 2-3 μηνες απο τωρα

Αποσυνδεδεμένος mia_zoi_PAS

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 59
    • Προφίλ
δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ γιατι δειτε την ωρα και θα καταλαβεται. αλλα οσον αφορα το γηπεδο ο ανθρωπος σκεφτεται τη κονομα και πολυ φοβαμαι(μακαρι να βγω ψευτης) πως αν στραβωσει τελειωτικα το θεμα γηπεδου και δεν γινει πολυ φοβαμαι οτι ο προεδρας θα τη κανει με ελαφρα(οσο γινεται τελος παντων) πηδηματακια
σορυ και καληνυχτα
ΡΕ ΘΕΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Παράθεση
καταντήσαμε φλωράκια, μας έφαγε η κουλτούρα και η φιλοσοφία.



πολύ μεγάλη κουβέντα αδερφέ..



Παράθεση
100% Λαθος το θεμα στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.
Καλο αλλα σε 2-3 μηνες απο τωρα



χωρίς την παραμικρή διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου απλά έχωντας μια εμπειρία στους παγουράδες και σ αυτά τα θέματα κάποιοι και σε 2-3 μήνες θα λένε "όχι τώρα που ξεκινάει η νέα χρονιά γκρίνια να δούμε πρώτα πως είναι στο γήπεδο" μετά να περιμένουμε μετά τα χριστούγεννα κινήσεις μπλά μπλά μπλά.Γενικά αρρωστημένο πλέον το θέμα με τις διοικήσεις του ΠΑΣ.Δέν ξέρω νιώθω σκασμένος.Πολύ ξενέρα η πρώτη μου (επίσημη) Α εθνική με τον ΠΑΣ.Δεν ξέρω γιατί έτσι.Περίμενα πολύ περισσότερα..Περίμενα κερκίδες φωτιά (σαν χαριλάου σχεδόν σε όλα τα μάτς ειδικά εκτός) και ομάδα καλύτερη (ναί είναι αλήθεια ακόμα βρέχω το κρεβάτι μου ονειρέυόμενος ευρώπες   ::) ::).ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΑΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ ΠΑΣ.....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.277
    • Προφίλ
Παράθεση
Αυτή η διοίκηση όμως με τα όσα λάθη της έχει φέρει την ομάδα (έστω και) ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Ενώ (όλοι) οι σύνδεσμοι έχουν φέρει τους οπαδούς της ομάδας ... 140 ορόφους πιο κάτω.   

Να αγιασει το στομα αυτου που το εγραψε...Η μεγαλυτερη αληθεια που εχει ακουστει φετος εδω μεσα...Γιατι απο ψεμα εχουμε χορτασει απο παντου....

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Φίλε από τα θρυλικά μαστο(υ)ροχώρια
 μακάρι να είχε άδικο ο μ@λ@κ@ς ο lemorsero, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράματα

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
1) Ναι, το μπάτζετ είναι υψηλό. Άμα έχεις 35-40 παίχτες ρόστερ , υψηλό θανάναι.
2)Ασυνέπεια λόγων/πράξεων όπως ανέφερε και κάποιος άλλος σύνταυρος. Στηρίζουμε Παράσχο-στο διάολο ο Παράσχος. Στηρίζουμε Γεωργούλη μέχρι το Μάιο-στο διάολο ο Γεωργούλης. Θέλουμε καλύτερο όνομα από τον Αναστό-κύριε Αναστό προσλαμβάνεσαι. Ο κατάλογος είναι μακρύς, και για μένα κι αυτό κωλοτούμπα λέγεται.
3)Αδικαιολόγητη απουσία μιας ισχυρής προσωπικότητας στη θέση του γενικού αρχηγού.
4)Απαράδεκτη πολιτική στα εισιτήρια. Παγκόσμια πρωτοτυπία η μη έκδοση διαρκείας για το πεταλο.
5)Απαράδεκτη νωθρότητα όταν τα συμφέροντα της ΠΑΕ θίγονται από οποιοδήποτε κωλόπαιδο φυσικοθεραπευτή/διαιτητή/εργολάβο κηδειών.

Αυτά και άλλα.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
1 ) Λανθασμένη επιλογή των ατόμων στην ΠΑΕ.
2 ) Μη έκδοση εισητηρίου διαρκείας στο πέταλο.
3 ) Λανθασμένη διαχείρηση και διακίνηση των εισητηρίων διαρκείας.
4 ) Ανύπαρκτο τμήμα σκάουτινγκ .
5 ) Τοποθέτηση του κ. Γεωργούλη στο πόστο του προπονητή μετα την παραίτηση Παράσχου.
6 ) Μη αποδέσμευση παικτών οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ΣΛ. 
7 ) Αποτυχημένες μεταγραφές (εδώ παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και δεν είναι αποκλιστικά ευθύνη της διοίκησης)
8 ) Λανθασμένη διακίνηση εισητηρίων στο ματς με τον Άρη με αποτέλεσμα να γίνει ότι εγινε...
9 ) Μηδαμινός σεβασμός προς τον κόσμο και την ιστορία της ομαδας.

Με άλλα λόγια Χριστοβασίλη κοιμάσαι πασιάμ.
Μπορεί και να ξέχασα και κανα-δυο πραγματάκια ακόμα.

ΥΓ. Για την υπόθεση Όγιος - Ριμόλντι δεν έγραψα τίποτα γιατί κανείς δεν ενημέρωσε τον κόσμο τι πραγματικά έγινε και δεν ξέρω αν είναι λάθος της διοίκησης ή οχι. Απο ότι εχω μάθει απο έγκυρη πηγή πάντως , ο Όγιος ζητούσε πολλά πράγματα για να υπογράψει...


Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 110
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
Αν και είναι λίγο πρώιμο να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα θα ήθελα να το συζητήσουμε. Το ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ κρίνετε πάρα πολύ αυστηρά(σε σχέση με άλλους προέδρους) και πολλές φορές άδικα.
Κάτα την γνώμη μου είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος(μαζί με κουγια)τα τελευταία 25 χρόνια:Ποια είναι τα υπέρ του για εμένα:
- Είναι ο μόνος πρόεδρος που πλήρωσε αδρά για να αγοράσει την ομάδα
-Η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά (μικροοφειλές στους παίχτες σίγουρα θα έχει,όλοι έχουν),
-Ανέβασε την ομάδα στην πρώτη του χρονιά
- Φέτος η ομάδα έχει το πιο υψηλό μπάτζετ στην ιστορία της
- Ασχολείται σοβαρά με το νέο γήπεδο της ομάδας και από ότι ξέρω πολύ καλά είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει το γήπεδο, Για την ακρίβεια αν βρεθεί η έκταση θα ξεκινήσει άμεσα την ανέγερση.
-Είναι γενικά ένας ήρεμος και τίμιος άνθρωπος και δεν επεμβαίνει ποτέ στα αγωνιστικά της ομάδας και γενικά στους προπονητές,πράγμα σπάνιο για έλληνα πρόεδρο.

να πω καταρχας οτι δεν εχω διαβασει ολα τα ποστς που εχουν γραφτει μεχρι τωρα και ισως να τα εχει γραψει και καποιος αλλος,αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα ποστς αυτην την στιγμη

τα περισσοτερα που γραφεις 83 ειναι του οικονομικου.ε να ξερεις λοιπον οτι ο chrisbill ΔΕΝ εδωσε ο ιδιος ολοκληρο το ποσο για να πληρωσει αδρα αλλα τα περισσοτερα τα εβαλε αλλο ατομο που δεν θελω να δωσω την επωνυμια του φατσα καρτα στο ανοιχτο φορουμ μας. το μπατζετ επισης πληρωνετε απο το ιδιο ατομο.

οσο για τα λαθη του προεδρου θα επανελθω αλλη στιγμη

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Παράθεση
οσο για τα λαθη του προεδρου θα επανελθω αλλη στιγμη

Απ' τα συμφραζόμενα πάντως, διαπιστώνει κανείς οτι ο "πρόεδρος" έκανε ένα μεγάααλο δώρο σε λάθος παρέα  ::) :P

Αυτό έγινε; 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Εχει κανει πολλα λαθη και αρκετα καλα. Τα καλα ειναι λιγοτερα απο τα λαθη σιγουρα. Θα συμφωνησω με το ποστ του Nick. Επισης θα προσθεσω τα ακριβα εισιτηρια στα πρωτα ματς. 25 ευρω το φθηνοτερο εισιτηριο ειναι για γελια. ΝΤΡΟΠΗ σας που αρκετοι απο σας τον στηριξατε..ξερω ξερω ο λαος του ΠΑΣ πηρε διαρκειας οι υπολοιποι ειναι αλλοθρησκοι.

Απλα στηριζουμε Χρηστοβασιλη μεχρι να βρουμε καποιον καλυτερο να παρει τη θεση του. Για αυτο χοντρε σεβασμο στον κοσμο και στην ιστορια της ομαδας γιατι εισαι ετοιμος για σουτ και γκολ.. ΓΚΟΛΑΡΑ!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Blue_Nec_777

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 110
  • pas7peiraiasfans reee
    • Προφίλ
αυτο εγινε και αυτο συνεχιζετε να γινετε.
οσο για τα λαθη και τα παραπονα μου για τον χριστοβασιλη με εχει καλυψει ο siatrovounis που τον εχει καλυψει ο nick. αυτα απο μενα...

ΥΓ. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ  :P

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
1 ) Λανθασμένη επιλογή των ατόμων στην ΠΑΕ.
2 ) Μη έκδοση εισητηρίου διαρκείας στο πέταλο.
3 ) Λανθασμένη διαχείρηση και διακίνηση των εισητηρίων διαρκείας.
4 ) Ανύπαρκτο τμήμα σκάουτινγκ .
5 ) Τοποθέτηση του κ. Γεωργούλη στο πόστο του προπονητή μετα την παραίτηση Παράσχου.
6 ) Μη αποδέσμευση παικτών οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ΣΛ. 
7 ) Αποτυχημένες μεταγραφές (εδώ παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και δεν είναι αποκλιστικά ευθύνη της διοίκησης)
8 ) Λανθασμένη διακίνηση εισητηρίων στο ματς με τον Άρη με αποτέλεσμα να γίνει ότι εγινε...
9 ) Μηδαμινός σεβασμός προς τον κόσμο και την ιστορία της ομαδας.

Με άλλα λόγια Χριστοβασίλη κοιμάσαι πασιάμ.
Μπορεί και να ξέχασα και κανα-δυο πραγματάκια ακόμα.

ΥΓ. Για την υπόθεση Όγιος - Ριμόλντι δεν έγραψα τίποτα γιατί κανείς δεν ενημέρωσε τον κόσμο τι πραγματικά έγινε και δεν ξέρω αν είναι λάθος της διοίκησης ή οχι. Απο ότι εχω μάθει απο έγκυρη πηγή πάντως , ο Όγιος ζητούσε πολλά πράγματα για να υπογράψει...
;)

Αποσυνδεδεμένος KTINIATROS

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 7
    • Προφίλ
 Ο όλος σχεδιασμός της χρονιάς ήταν λανθασμένος, ασχετα αν τελικά επιτευχθεί η παραμονή. Πράγμα δυσκολο.
- Μεταγραφές της πλάκας. Είσαι Α εθνική και αγοράζεις ξένους οι οποίοι στελεχώνουν την νέων. Τι να λέμε...
- Προπονητής. Μα τον κυρ Γιώργο... (οπως τον λεει ο ελευθεροπουλος).  Προπονητης της αρχαιας Ελλάδας.
- Κακή αντιμετώπιση του φίλαθλου κόσμου με τα πανακριβα εισιτηρια και τη μη εκδοση φθηνών διαρκειας στο πέταλο.

Και σαν να μην εφταναν αυτά έρχεται η εκνευριστική αδράνεια του Δεκέμβρη(Παραμονή Γεωργουλη, πού ειναι η ενισχυση ρεεεεε πάρτε παίχτες ρεεεε) και οι σπασμωδικές κινήσεις του Γενάρη (Αναστόπουλος Σωτήρας ημων, Αρας Αρας μεγαλος παιχταρας) που θυμίζουν αναλαμπές μελοθάνατου.

Μεταξύ μας κυριε Χριστοβασίλη μείνατε μεταξεταστέος......
Το πεπρωμένο φυγειν αδυνατον