Αποστολέας Θέμα: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν  (Αναγνώστηκε 84928 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #325 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 20:48 »
Παντως προ ολιγου ο Κυριακος μας χαιρετησε μεσω Facebook!!! :(

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #326 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 20:58 »
ε ταγαρι...πληροφοριακα νεα σου πω οτι ο ατρομητος παρουσιασε μπαγεβιτς σημερα

ο σπανος ρε ταγαρι εχει τπυς οπαδους του ατρομητου στα πανηγιρια κι εσυ ρε ταγαρι μας εχεις στη πικρα.

Α ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ που μας εφτασες

υγ.το οτι ο ατρομητος πηρε μπαγεβιτς...να το δουνε και οσοι ακομη προσπαθουν να μας πεισουνε οτι ολα ειναι οκ και οτι ο μονος που φταει ειναι το ποκ και το ποθ και ο οφη



υγ1.α ρε ταγαρι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #327 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 21:00 »
Ενδιαφερον εχει το θεματακι στο onsports.gr ωστε να δουμε τους συσχετισμους των ροστερ, οπως ελεγα κ πιο πριν.
Ετσι λοιπον ο ηπιος θα πρεπει να υπερβαλλει εαυτο γιατι κατα τα φαινομενα εμεις ο οφη κ η κερκυρα ξεκιναμε απο πιο χαμηλα κ οι οποιες μεταγραφικες κινησεις θα πρεπει να ειναι απολυτα επιτυχημενες ...τι σας λεω τωρα ε? :-?


Παράθεση
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τις έξι μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ. Τα απόνερα των νέων …light ποινών θα περάσουν το κατώφλι τους και θα επηρεάσουν σημαντικά τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. To Οnsports «σκανάρει» τα συμβόλαια που λήγουν και… τις ουρές για τις ανανεώσεις!
Τους ισχυρότερους πονοκεφάλους από τις ομάδες που «τσακίστηκαν» στα...βράχια της αδειοδότησης, καλούνται ν΄αντιμετωπίσουν ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα, σε μικρότερο βαθμό η ΑΕΚ και λιγότερο ο Πανιώνιος και Αρης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αρκετά μη αναμενόμενα «διαζύγια» προβάλλουν στον ορίζοντα και θα κάνουν εφιαλτικό το καλοκαίρι, για ομάδες, παίκτες και προπονητές.

ΑΕΚ

Ο… συνταξιούχος Δέλλας και οι άλλοι!

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να κλείσει το ποδοσφαιρικό βιβλιάριο και να βγει στην «σύνταξη», συνεπώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν να πονοκεφαλιάζουν για τον «Κολοσσό».

Από κει και πέρα όμως, υπάρχουν ακόμη πέντε πρωτοκλασάτοι παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και κάπου εδώ ανεβαίνουν οι σφυγμοί.

Ενας εξ αυτών, ο Φαμπιάν Βάργκας. Μπορεί ο Κολομβιανός μέσος να΄χει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της Ενωσης, ωστόσο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι εάν και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρήματα που έχει να λαμβάνει από τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν, θα συζητούσε υπό προϋποθέσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στην κατηγορία των ελεύθερων ανήκει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αν και στην παρούσα φάση, όλοι λίγο έως πολύ μαδάμε την μαργαρίτα για να απαντήσουμε στο ερώτημα εάν ο «Λύμπε» προτίθεται ή όχι να κυκλοφορεί στα γήπεδα και την νέα σεζόν με κοντό παντελονάκι και παπούτσια με καρφιά.

Στο ίδιο γκρουπ συναντάμε και τους Παντελή Καφέ, Νίκο Γεωργέα, Χοσέ Κάρλος, ενώ σημειώστε πως ορθάνοιχτος και χωρίς περιορισμούς είναι ο δρόμος για την ανανέωση του δανεισμού του Στιβ Λεό Μπέλεκ από την Ουντινέζε, δεδομένου. Ο Καμερουνέζος επιθετικός είναι γεννημένος το 1993 και βρίσκεται πέντε χρόνια πάνω από το ελεύθερο επιτρεπτό όριο ανανεώσεων.

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Τραϊανός Δέλλας

Νίκος Λυμπερόπουλος

Παντελής Καφές

Νίκος Γεωργέας

Χοσέ Κάρλος

Φαμπιάν Βάργκας

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μισή ντουζίνα συμβόλαια

Ισχυρό πονοκέφαλο δημιουργεί στον «Αγιαξ» ακόμη και η μαλακότερη ποινή για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, δεδομένου πως οκτώ συμβόλαια παικτών λήγουν στις 30 του μηνός. Κι εάν σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τελειωμένος Σκούφαλης και ο φευγάτος για άλλες μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές… πολιτείες Μπεσέρα δεν συμπεριλαμβάνονταν ούτως η άλλως στα σχέδια της νέας σεζόν, τι θα συμβεί με τους άλλους έξι της παρέας των ελεύθερων;

Στη... ζώνη του πυρός συναντάμε τα ονόματα πρωτοκλασάτων φετινών μονάδων και συγκεκριμένα τους Κηπουρό, Βάντερσον, Κώτσιο, Τζημόπουλο, Κυριάκο και Πάντο. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, που θα έλεγε και ο Αγγελος Αναστασιάδης!

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Φώτης Κηπουρός

Βάντερσον Σκαρντοβέλι

Ηλίας Κώτσιος

Θέμης Τζημόπουλος

Τάσος Κυριάκος

Μανόλης Σκούφαλης

Τάσος Πάντος

Λεάντρο Μπεσέρα

 
ΑΡΗΣ

Τι είχαμε, τι χάσαμε!

Σχετικά αναίμακτα θα περάσει στους «κίτρινους» ο περιορισμός των ανανεώσεων συμβολαίων (για παίκτες άνω των 24 ετών). Από τους τέσσερις παίκτες των οποίων οι συμβάσεις εργασίας λήγουν ο Μιχάλης Σηφάκης έχει καταθέσει προσφυγή και δεν πρόκειται να συνεχίσει ούτε με… θαύμα στους Θεσσαλονικείς, ενώ οι Σάκης Πρίττας, Νόε Ακόστα και Μισέλ Γκαρμπίνι Περέϊρα δεν θεωρούνται «κολώνες» της ομάδας.

ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Σάκης Πρίττας

Νόε Ακόστα

Μίτσελ Γκαρμπίνι Περέϊρα

 
ΟΦΗ

«Επιστρατεύονται»

Κορωνάκης και «Αναστό»!

Σε ανάλογο θέμα που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγες ημέρες,. γράφαμε... «το ποδοσφαιρικό τους δελτίο θα πρέπει να αρχίσουν να «ξεσκονίζουν» ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Σήφης Κορωνάκης και ο Νίκος Αναστόπουλος, εφόσον τελικά ο «αλενατόρε» αποφασίσει να μην σηκώσει άγκυρα από το Ηράκλειο»«. Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και τώρα.

Με δέκα συμβόλαια να λήγουν, σκέπτεστε τίποτα καλύτερο; Και μέσα στην δεκάδα φυσικά, δεν υπολογίζουμε τους «επαναστάτες» Ζόρζε και Χόρχε Λόπεθ, καθώς επίσης τους εδώ και λίγες ημέρες παίκτες του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού, Στάθη Ταυλαρίδη και Γιώργο Γεωργίου αντίστοιχα.

Εάν μάλιστα υποθέσουμε πως οι φευγάτοι Μάντζιος και Παπουλής δεν θα συνεχίσουν ούτε με… σφαίρες στο Ηράκλειο, «εξαργυρώνοντας» την περασμένη καλή σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ, τότε απομένουν ακόμη οκτώ συμβόλαια με παίκτες που τράβηξαν φέτος μεγάλο… κουπί. Καλή δύναμη!

 
ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Βαγγέλης Μάντζιος

Ματίας Βερόν

Αρης Γαλανόπουλος

Μηνάς Πίτσος

Ουκάρ Κένταλ

Ζέλικο Καλαϊτζιτς

Μπόζινταρ Μπόντορ

Φώτης Παπουλής

Μίρνες Σίσιτς

Λάζαρος Χαριτωνίδης

 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δύο, συν ένας… Ρωμαίος!

Θεωρητικά, ο Πανιώνιος μπορεί να ανανεώσει και τα τρία συμβόλαια που λήγουν και να… καθαρίσει από το εσωτερικό μέτωπο, χωρίς όμως να κάνει καμία μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών.

Ωστόσο, ο Βιτορίνο Αντούνες έχει ήδη επιστρέψει στην Ρόμα όπου ανήκουν τα δικαιώματά του και δύσκολα θα ιδρώνει και του χρόνου την φανέλα των «κυανέρυθρων».

Αντίθετα, σηκώνει μπόλικη συζήτηση το τι θα γίνει με τους Ζαν Ζακ Πιέρ και Πατρίκ Ντιμπαλά, δεδομένου πως αμφότεροι «κεφαλαιοποίησαν» την εξάμηνη θητεία τους στη Νέα Σμύρνη και στον «ιστορικό» μάλλον θα πετούσαν την σκούφια τους να΄τους έχουν και την νέα σεζόν στην φαρέτρα τους.

 
ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ζαν Ζακ Πιέρ

Βιτορίνο Αντούνες

Πατρίκ Ντιμπαλά

 
ΚΕΡΚΥΡΑ

Κούρεμα με την… ψιλή!

«Βαθύ κούρεμα» προβλέπεται και στο ρόστερ των Φαιάκων. Οι Γκαλίνοβιτς και Μαζνόφ έχουν ήδη «σαλπάρει» από το νησί του Ιονίου, αλλά απομένουν ακόμη έξι προσεχώς ελεύθερο,ι οι οποίοι θα δυσκολέψουν τα βράδια του τεχνικού των Φαιάκων Ακη Μάντζιου. Πρώτος και καλύτερος, ο φετινός πρώτος σκόρερ της νησιώτικης ομάδας Ηλίας Ιωάννου και ακολουθούν οι… παλιοσειρές, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Τσίγκας, Καλαντζής,


ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Νακαράτο Γκουστάβο

Δημήτρης Κοντοδήμος

Χρήστος Καλαντζής

Γκόραν Μαζνόφ

Θανάσης Τσίγκας

Χαρίδημος Μίχος

Μάριο Γκαλίνοβιτς

Ηλίας Ιωάννου
onsports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #328 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 21:22 »
Η Παναγιά μέσω Άγγελου το έβαλε το χεράκι της μια φορά στα αγωνιστικά...Αν το βάλει και μια φορά στα διοικητικά μπας και δούμε άσπρη μέρα με αυτήν την ομάδα...Από τους υπάρχοντες άλλωστε τι να ελπίζω...Ξενερωμένοι θα πάμε φέτος γήπεδο...αν αντέξουμε....όσο αντέξουμε....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #329 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 22:09 »
Βγειτε ρε καραγκιοζηδες μια φορα στον κοσμο και πειτε αληθειες.
Πειτε πως καταντησατε την ομαδα σ αυτο το σημειο ενω την αναλαβατε με μηδενικα χρεη.
Μιληστε ρε η σηκωθειτε και φυγετε για να ειστε ενταξει με τον κοσμο.
Αλλιως συνεχιστε το εργακι σας με τους 300 υποστηρικτες σας.

Ο Γιαννιωτης οπαδος ειναι περηφανος
αλλα τον καταντησατε να ντρεπετε να πει πως ειναι ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #330 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 22:59 »
Μπεσερα(μακαρι),και δυο μεταγραφες μια στην αμυνα και μια στην επιθεση

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #331 στις: Τετ 27 Ιούν 2012 23:10 »
ότι μεταγραφές κ να κάνουμε κ όσα συμβόλαια κ να ανανεωθούν σημασία έχει οτι με τον Χριστοβασίλη πρόεδρο ο ΠΑΣ αργοσβύνει κ θα μας φτάσει στην Δ' εθνική κάποια στιγμή κ καταχρεωμένο
Όσο κ εμείς σαν φίλαθλοι αποδεχόμαστε αυτήν την κατάσταση κ δεν αντιδρούμε έχουμε κ εμείς ευθύνη για αυτην κατάσταση που έχουμε.
Όσο δεν αντιδρούμε θα κάνει κ χειρότερα
Δεν με νοιάζει που μαζί με εμάς στα ίδια χάλια είναι ο Οφη-Αεκ-Πανιώνιος-Κέρκυρα-Αρης αλλά με νοιάζει ότι μας κατάντησε απο καθαρή ομάδα κ χωρίς χρέη να μην μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές κ να γινόμαστε ρεζίλι
Ρε Χριστοβασίλη σήκω κ φύγε τι άλλο θες να καταφέρεις δηλαδή
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #332 στις: Πεμ 28 Ιούν 2012 09:47 »
Θα ανανεωσει τα συμβολαια σε 2 απο τους παραπανω, θα κανει και μια μεταγραφη, με μοναδικο ομως κριτηριο το οικονομικο (οποιος δεχτει να παιρνει τα λιγοτερα ειναι ο καλυτερος) και οχι το αγωνιστικο.



Υ.Γ. (1)
Ποτε επιτελους θα δωσεις τα στοιχεια στη δημοσιοτητα οτι ειμαστε ενας συλλογος με τακτοποιημενες τις οφειλες προς τριτους, οποτε αδικα δεν πηραμε την αδειοδοτηση και αδικα τιμωρηθηκαμε ???   >:(



Υ.Γ. (2)
Εισαι πολυ μεγαλος (σε ογκο) αλλά πολυ μικρος για τον Π.Α.Σ. !!!



Υ.Γ. (3)
Εχεις εξαφανισει την περιφανεια μας................................ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ !  >:( >:(


Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #333 στις: Πεμ 28 Ιούν 2012 09:57 »
H κατασταση χειροτερευει μερα με την μερα,και δυστυχως βγαινω προφητικος για ΧΒ,και αυτο που θα επακολουθησει στην ΑΜΟ θα ειναι μαρτυριο σε σχεση με το 2003




Ο ανθρωπος αυτος θα μας εξαφανισει,και το γεματο Ζωσιμαδες πλεον θα ειναι μια αναμνηση για ολους μας......περαστικα μας


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #334 στις: Παρ 29 Ιούν 2012 22:27 »
Οπως ξερουμε ολοι και ....οπως θα μας πουνε παλι τα επαγγελματικα παπαγαλακια...... για ολα φταινε οι "χομπιστες"* δημοσιογραφοι  (ο Σκουμπος, ο Καλυβας, ο Τριανταφυλλου, ο Μοιρωτσος κ. λπ.)  και γενικα οσοι τους χαλανε το παρεακι που εχουν στησει τοσα χρονια διοικουντες, παραδιοικουντες, "επαγγελματιες"* δημοσιογραφοι και καθε λογης παρασιτα που τοσα χρονια εχουν καταστρεψει τον ΠΑΣ.

*Χομπιστες = Χομπι που επιφερει χρημα δεν ειναι χομπι, ειναι επαγγελμα, οποιος δεν το ξερει ας ξεκινησει και παλι το δημοτικο, ποτε δεν ειναι αργα.

* Επαγγελματιες = Επαγγελμα τους δεν ειναι ουτε η δημοσιογραφια, ουτε η ενημερωση. Επαγγελμα εχουν κανει, αυτο που για την λογικη και ηθηικη ειναι χομπι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #335 στις: Σαβ 30 Ιούν 2012 00:50 »
σκουρα απ νειχε ο κιτσιομαης δγια τν αδγεια
τα γροσια  στο τζιεπη 
κι φλατσκα  στο τζιπι

τετοια νουμρα απ ειμηστε
θα μας κοντρολαρνε κιολι

κι αρχνικνε κατοπ
οι ντελαλδαι
λατε στο γηπδο
δγια τν ομαδα μ

κ αρχιπισκουπος
θα βλογαη τα σπανογενια τ

λεμεδαι ε λεμεδαι
οντε ειν να κριντε δε κρεντε

σκολσ ο Πας
τν σκολασαν
δημοσιογραφ κ πασομετραδε

ααα γεισ ετσ   
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 30 Ιούν 2012 00:55 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #336 στις: Σαβ 30 Ιούν 2012 03:45 »
Δυσκολα τα πραγματα παιδια...μεταγραφες μηδενικες...προεδρος και μανατζαραιοι χορτατοι παιχτες πεινασμενοι και ολοι οι φιλοι πασολεδες στα ορια νευρικης κρισης...πηρε την ομαδα για να την κανει τον παλιο ajax της ηπειρου ειχε πει...εγω του λεω οτι την πηρε και την εκανε σμπαραλια...διαρκειας δεν σου πληρωνω φιλαρακι...ουτε ενα εισητηριο δεν θα κοψεις απο μενα...και ξερεις γιατι??γιατι το λεφτα ΘΕΩΡΩ πως πανε στην τσεπη σου(προς διοικηση)...ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Στην μεταγραφεολογια τωρα,βρες τους κολοβετσιους ολους και κανε ομαδα...παιχτες ποιοτικη υπαρχουν...και ας μην τελειωνουν τα επιθετα τους σε ινιο,αιρι,γοκο,ιντ....

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #337 στις: Σαβ 30 Ιούν 2012 23:29 »
Ασχετο ακομα περιμενουμε την αστραπιαια και κατατοπιστικη ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σχετικα με το αποτελεσμα της αδειοδοτησης
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #338 στις: Δευ 02 Ιούλ 2012 01:01 »
Παράθεση
FINANCIAL CRITERIA - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/uefa_gr/oikonomika_kritiria.pdf


10.2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Τα οικονομικά κριτήρια στοχεύουν πρωταρχικά στο να:
• Βελτιωθεί η οικονομική και χρηματοπιστωτική ικανότητα των ομάδων,
• Αυξηθεί η διαφάνεια και η αξιοπιστία των ομάδων,
• Δοθεί η πρέπουσα σημασία στην προστασία των πιστωτών,
• Διαφυλαχτεί η συνέχεια των διεθνών διοργανώσεων για μια περίοδο, και
• Παρακολουθείται το οικονομικό «ευ αγωνίζεσθαι» στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

10.3. ΟΦΕΛΗ

10.9.6. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ο εκδότης, ως μέρος της αξιολόγησης, πρόκειται να αναγνώσει τα στοιχεία σε σχέση με τις οφειλές προς εργαζόμενους και αρχές κοινωνικής ασφάλισης/φορολογικές και επίσης να αναγνώσει την έκθεση ορκωτού λογιστή επί των συμφωνημένων διαδικασιών, αν υποβληθεί τέτοια έκθεση.

Η άδεια πρέπει να μη χορηγηθεί:
Α) Αν τα στοιχεία σε σχέση με τις οφειλές προς εργαζόμενους και αρχές κοινωνικής ασφάλισης/φορολογικές δεν υποβληθούν στον εκδότη.
Β) Αν ο υποψήφιος υποβάλλει στοιχεία που δεν ικανοποιούν τις ελάχιστες απαιτήσεις δήλωσης.
Γ) Αν ο υποψήφιος έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ποδοσφαιρικές ομάδες προκύπτουν από δραστηριότητες μετεγγραφών από την 31 Δεκεμβρίου του έτους που προηγείται της περιόδου για την χορήγηση της άδειας.
Για τους σκοπούς του συστήματος αδειοδότησης, αν ο υποψήφιος έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές στις 31 Δεκεμβρίου που προηγείται της προς αδειοδότηση περιόδου (δείτε το σημείο Γ παραπάνω), η άδεια μπορεί να …

Επιμέλεια: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΓΑΡΑΣ (SKAUTSPOTR)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #339 στις: Δευ 02 Ιούλ 2012 21:30 »
Ασχετο ακομα περιμενουμε την αστραπιαια και κατατοπιστικη ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σχετικα με το αποτελεσμα της αδειοδοτησης

Κι εγώ περιμένω μια γκόμενα που τα είχαμε στα φοιτητικά χρόνια να επιστρέψει.Κοινός παρονομαστής :ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

 Φέτος δεν πήραμε αδειοδότηση,το χαρακτήρισαν σκάνδαλο του αιώνα (αυτά τα βαρύγδουπα ποιος τα σκέφτεται),βρήκαν κι έναν ο οποίος ''είναι εμπαθής'' με τον ΠΑΣ και καθαρίσαμε.Γλιτώσαμε από την υποχρέωση να στήσουμε μια τουλάχιστον αξιοπρεπή ομάδα (και την υποχρέωση να ανανεώσουμε και κανά καλό συμβόλαιο-Μπεσέρα).Κι όλοι μες την τρελή χαρά και την ευτυχία.
Το θέμα είναι ότι δημιουργήθηκε ''δεδικασμένο'' και πλέον όταν θα πηγαίνουμε για αδειοδότηση θα θεωρείται δεδομένο ότι ΔΕ θα την πάρουμε.Δε θα χρειάζονται πλέον ούτε χαζοδικαιολογίες ούτε τίποτα.Θα θεωρείται τεράστια υπέρβαση το να ζητήσουμε αδειοδότηση με αξιώσεις.

Και θα έχεις και τους αυλικούς να σου λένε τα δικά τους  %-|

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #340 στις: Δευ 02 Ιούλ 2012 23:07 »
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να βρεις ποιος μας μισεί και δεν μας δίνει την άδεια;;;

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #341 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 01:11 »
Για μένα ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία που δεν πήραμε αδειοδότηση. Εύκολο και ....ελληνικό το να τα ρίχνουμε αόριστα σε άλλες αιτίες που άκουσον άκουσον δεν ξέρουμε ποιες είναι! Σκάνδαλο λέει! Άνοιξε τους φακέλους και τότε δικαιούσαι να φωνάζεις για σκάνδαλο. Μέχρι τότε όμως η φωλιά σου θεωρείται πολύ λερωμένη δυστυχώς.
Και εδώ που τα λέμε, να ανοίξουν ΟΛΟΙ οι φάκελοι. Έχω βαρεθεί ως μέλος του ελληνικού καταχρεωμένου λαού να σηκώνω και αυτά τα βάρη των ανωνύμων εταιρειών.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #342 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 03:30 »
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να βρεις ποιος μας μισεί και δεν μας δίνει την άδεια;;;

ε?ξερεις???
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #343 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 08:57 »
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να βρεις ποιος μας μισεί και δεν μας δίνει την άδεια;;;

Αλέφαντος
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #344 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 12:31 »
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να βρεις ποιος μας μισεί και δεν μας δίνει την άδεια;;;

ε?ξερεις???
Τόνους ιδρώτα...
Ξέρεις τι δύσκολο είναι να βρεις ποιος μας μισεί και δεν μας δίνει την άδεια;;;

Αλέφαντος
Βαμβακούλας

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #345 στις: Τρι 03 Ιούλ 2012 20:35 »
Η παραμύθα που έχει χτιστεί με πολύ μεράκι απο την αδειοδότηση και μετά θα συνεχιστεί και στις 7/7 που είναι αν δεν κάνω λάθος η επίσημη πρώτη.

Θα παρευρεθούν άπαντες της "διοίκησης"...κανα 2 γραφικοί απο αυτούς που έχουν τα Γιάννενα. Και 5-10 περίεργοι.

Θα ανάψουν καπνογόνα...θα ακουστούν συνθήματα....και οι γνωστοί τσανακογλείφτες και σφουγκοκολάριοι θα βγούν την επομένη να εξάρουν την παρουσία του κόσμου (200-300 άτομα) και το μεγαλείο του λαού του ΠΑΣ που δεν κωλώνει πουθενά παρά τον καύσωνα...παρά την οικονομική κρίση...παρά τις θάλασσες και τα γάργαρα νερά του Ιονίου... παρά ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...μπλα μπλα μπλα μπλα....

Μετά απο 3 ή 4 διαδοχικές "πρώτες" με άδειες απο δουλειά...επιστροφές απο θάλασσες άρον άρον...και ότι ανώμαλο μπορεί να φανταστεί κανείς..φέτος δεν θα πάω. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ. ΣΙΧΑΘΗΚΑ με τον συρφετό που έχει μαζευτεί. Δεν με πειράζουν οι μεταγραφές και τα παιδάκια...

Με τρελαίνει η κοροϊδία. Και το ψέμα.  :stop:
 :stop:
ΥΓ: 2000 "Φανατικοί" μέσα στο Γήπεδο...και 10.000 "Γιαννενάρες-Μοντέρνοι" απ έξω.
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #346 στις: Τετ 04 Ιούλ 2012 01:49 »
σκατά και απόσκατα δυστηχώς... :( >:(

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #347 στις: Τετ 04 Ιούλ 2012 09:42 »
Δυστυχώς παίδες πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Χριστοβασίλης μας κέρδισε.Κάνει ότι γουστάρει,κάνει τη δουλειά του με δικούς του ανθρώπους χωρίς να ενοχλείτε από κανέναν.Χάσαμε κύριοι...

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #348 στις: Τετ 04 Ιούλ 2012 09:59 »
Ακριβώς όπως τα λέει ο spiros 315 είναι.Επιπλέον στην πρώτη συγκέντρωση θα τύχει και μιας αποθεωτικής υποδοχής (αυθόρμητα πάντα) από τους παρευρισκόμενους και όλα βαίνουν καλώς.Για το γεγονός ότι στο γήπεδο θα πηγαίνουν στην Α' Εθνική το 20% από αυτούς που πήγαιναν στη Β',υπάρχουν εξηγήσεις.Αυτοί που δεν έρχονται,είναι γραφικοί,είναι μοδάτοι,είναι με άλλες ομάδες,δεν εκτιμούν το έργο της διοίκησης κλπ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν
« Απάντηση #349 στις: Τετ 04 Ιούλ 2012 12:08 »
ΥΓ: 2000 "Φανατικοί" μέσα στο Γήπεδο...και 10.000 "Γιαννενάρες-Μοντέρνοι" απ έξω.

Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό;Γιατί οι λίγοι να διώχνουν τους πολλούς;