Αποστολέας Θέμα: ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΞΗΣ  (Αναγνώστηκε 51633 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΞΗΣ
« Απάντηση #50 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 12:40 »

Αν δεν υπαρξει προβλημα με τις ανανεωσεις λογω αδειοδοτησης
θεωρω οτι ειναι απιθανο να φυγει
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Μάρ 2016 13:35 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 20:00 »
Και Βεροια και Αγρίνιο, λεει το ρεπορταζ μου, τον θέλουν  ;)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 27 Μάρ 2015 20:17 »
δεν φευγ κανενας λεμε.......εχουμε εξελιξεις.......

εχω την εντυπωσ πως μονο η μερκελ μπορει φετο να μας κοψ τη φορα.......εις αυτην βεβαια  την περιπτωση το θεμα ΠΑΣ  δεν θα κυκλοφορει καν στον εγκεφαλο μας κοθοτ θα βανουμε πατατες στον καμπο να φαμε το χειμωνα....και μεις και τα αγριμια και ολοι μαζι....οβερ

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:08 »
Είμαι υπέρμαχος ενός σταθερού κορμού παιχτών -κι όχι τώρα που αποδεδειγμένα μας βγήκε σε καλό- και ενός τεχνικού επιτελείου που θα δουλέψει με συγκεκριμένο υλικό για πολλά χρόνια. Και σ' αυτά τα πλαίσια θα προσπαθούσα όσο το δυνατόν περισσότερο να κρατήσω παίχτες.
Υπάρχουν κι εκείνοι όμως που προσφέρανε πολλά στην ομάδα κι αν κάποια στιγμή μπορούν να πάρουν χρήματα (που εγώ δεν έχω να δώσω) από κάπου, θα χαιρόμουν γι' αυτούς. 

Σ' αυτούς εντάσσεται κι ο Μιχαήλ. Μακάρι να μπορεί να πάρει 100.000 το χρόνο και να λύσει το πρόβλημά του στην Κύπρο. Κάνει σερί καλά πρωταθλήματα και ήταν λογικό να του χτυπήσουν την πόρτα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:13 »
Αν ολα τελειωσουν ομαλα με την αδεια, οι δυο αρχηγοι της ομαδας εχουν υπογραψει.
Τοσο πασιφανες ειναι, ποσο πιο ξεκαθαρο μπορει να γινει δλδ...
Ουτε ο Αλεξης ουτε ο Γιωργος-μια γουλια φραπε ατελειωτη ευχαριστηση- δε εχουν προθεση να φυγουν απο την πολη και την ομαδα τους.
Ετσι κ αλλιως μολις κρεμασουν τα παπουτσια, δε τελειωνει για αυτους ο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 28 Μάρ 2015 00:19 »
Παράθεση
Είμαι υπέρμαχος ενός σταθερού κορμού παιχτών -κι όχι τώρα που αποδεδειγμένα μας βγήκε σε καλό-
Ωστε εσύ είσαι ο άμπαλλος γιαννενάρας πούλεγε παλιά ο σαϊκόδλας..."δεν ξέρουν από μοντέρνο ποδόσφαιρο και για αυτό κατηγορούν τον προεδρούλη που φέρνει κάθε χρόνο δεκάδες μεταγραφάρες"  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 18 Απρ 2015 12:53 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/730012/protathike-o-mihail-stin-aek
Παράθεση

Προτάθηκε ο Μιχαήλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ψάχνει για κεντρικό αμυντικό στη βόρεια Ευρώπη, τη στιγμή που προτάθηκε ο Αλέξης Μιχαήλ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ένωση ψάχνει στο βορρά για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και όπως αναφέρει η Live Sport, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ήδη υπόψιν του ορισμένες περιπτώσεις που εξετάζει αν πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι «κιτρινόμαυροι». Ωστόσο, αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, δεν αποκλείεται να γίνει στροφή στην ελληνική αγορά. Σε αυτό το πνεύμα άλλωστε, φαίνεται πως προτάθηκε ο Αλέξης Μιχαήλ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 29χρονος αμυντικός που αποτελεί βασικό στέλεχος των Ηπειρωτών τα τελευταία τρία χρόνια (86 συμμετοχές, 4 γκολ), θεωρείται μία αξιόπιστη λύση και το όνομά του υπάρχει μεταξύ αυτών που έχουν φτάσει στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Στα θετικά, είναι το γεγονός ότι ο Μιχαήλ μπορεί κατά συνθήκη να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τρι 05 Μάι 2015 21:15 »
Μιχαήλ: «Η καρδιά μου στον ΠΑΣ»

Πρόκειται για ένα από τα Γιαννιωτόπουλα που έβγαλε από τα σπλάχνα του ο ΠΑΣ Γιάννινα και διαπρέπει στην πρώτη ομάδα.

Ο εκ των αρχηγών του 'Αγιαξ" της Ηπείρου, που συμπλήρωσε έντεκα χρόνια με τον ταύρο στο στήθος, μίλησε στο PASsports.gr και τους Θανάση Μυριούνη και Χρήστο Καλύβα για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ, τη μη αδειοδότηση της ομάδας. τον προπονητή και άνθρωπο Γιάννη Πετράκη, αλλά και για το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ευχαριστούμε το Cafe-Bar Makris για την φιλοξενία.

Αλέξη θέλω να ξεκινήσουμε κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

«Βάσει της εικόνας νομίζω ότι δικαιούμασταν κάποιο γκολ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλασικές και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός αλλά παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ. Συγκριτικά με άλλα παιχνίδια νομίζω ότι ο ΠΑΣ ήταν καλός, το 0-0 σε έχει ακόμα στην πεντάδα που για εμάς είναι σημαντικό παρόλο που δεν θα πάρουμε αδειοδότηση. Κοιτάμε το τελευταίο παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε και από αυτό βαθμούς και να μείνουμε στην πεντάδα».

Η κατάληψη της πέμπτης θέσης είναι πλέον θέμα γοήτρου, πρεστίζ, εγωισμού;

Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Άσχετα με το αν θα μπούμε στην πεντάδα η όχι είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στην Λεωφόρο. Έχουμε αποδείξει ότι αυτή η ομάδα δεν φοβάται καμία έδρα αν είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και ακολουθήσει το πλάνο της».

Την Κυριακή τελειώνει το πρωτάθλημα. Κάνοντας ένα απολογισμό, πως την είδες αγωνιστικά αυτή τη χρονιά;

«Αν στην αρχή του πρωταθλήματος λέγαμε ότι θα συζητούσαμε την τελευταία αγωνιστική ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάλευε για να παραμείνει στην πεντάδα θα γελάγαμε οι περισσότεροι Γιαννιώτες. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας λέγανε ότι θα παλέψει για να σωθεί, εμείς όμως είχαμε διαφορετική γνώμη, μπορεί να κρατούσαμε χαμηλά τον πήχη, θα λέγαμε ότι θα παλέψουμε για να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά στο μυαλό μας ψάχναμε το κάτι καλύτερο. Η χρόνια κύλησε σχεδόν εξαιρετικά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά την διάρκεια όλου του πρωταθλήματος δεν έκανε κάποια "κοιλιά" όπως κάνουν όλες οι ομάδες»;

Με το χέρι στην καρδιά ο ΠΑΣ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος από ότι τη σεζόν 2012-2013;

«Είναι διαφορετικές οι χρονιές και οι ποιότητες των δύο ομάδων. Φέτος ο ΠΑΣ όπως και κάποιες άλλες ομάδες πήρε έξι βαθμούς στα χαρτιά, υπήρχαν 18 ομάδες, κάποιες ομάδες είναι στα ίδια επίπεδα ακόμη παλεύουν να σωθούν. Τότε η ομάδα ήταν πιο δεμένη αλλά νομίζω ότι δεν έπαιζε τόσο καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Το ότι ο ΠΑΣ φέτος παίζει καλό ποδόσφαιρο το έχει αναγνωρίσει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Δεν έχει χάσει από τις ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα και κοιτάει στα μάτια όλους τους "μεγάλους".

«Να συμπληρώσω ότι δεν έχει χάσει από τις οκτώ πρώτες ομάδες. Επειδή εμείς τα ψάχνουμε αυτά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει να τον σέβονται όλοι οι αντίπαλοι και να τον αντιμετωπίζουν σαν μια ομάδα δυνατή. Παλαιότερα δεν υπήρχε αυτό και λέγανε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν πέρναγε το Ριο έχανε, τώρα αυτό δεν ισχύει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά για να το πετύχουμε».

Το στοιχείο που έχει χτιστεί ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα πιστεύεις ότι είναι η ομοιογένεια;

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΣ έχει ένα κορμό. Από εκεί και μετά έχουν μπει οι βάσεις και μπαίνουν κάθε χρόνο υποστηρικτικά κομμάτια στο ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αναδεικνύει ταλέντα. Να είναι έτοιμα να μπουν στην πρώτη ομάδα, είτε αυτός είναι από την δεύτερη ομάδα όπως είναι ο Χαρίσης, είτε αυτά είναι παιδιά που έχουν έρθει να δουλέψουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, να είναι έτοιμα και με την βοήθεια όλων μας να καταφέρουν να μπουν στην ομάδα. Αυτό είναι ένα βασικό κομμάτι και ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τρία τελευταία χρόνια σε αυτό το κομμάτι ίσως να είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα σε ότι έχει να κάνει με νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Κάθε προπονητής που έχει έρθει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι δεν αλλάζει τη φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο. Ο Γιάννης Πετράκης ήρθε στα μέσα της περσινής περιόδου, ολοκλήρωσε την χρονιά και φέτος έχει δώσει την δική του "πινελιά" στην ομάδα.

«Ο κ. Πετράκης έχει προσθέσει κάποια κομμάτια στο παζλ και αυτό φαίνεται σιγά-σιγά. Νομίζω ότι τον πρώτο καιρό δεν φαινόταν πολύ αυτό. Δουλέψαμε πάρα πολύ το καλοκαίρι πάνω στα στοιχεία που ήθελε ο κ.Πετράκης να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας και βλέπουμε όλοι ότι αυτά έχουν φέρει καρπούς στην ομάδα και ευχαριστιόμαστε πλέον ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μας».

Πως νιώθετε οι παίκτες όταν σας αφαιρούν το δικαίωμα να παίξετε στην Ευρώπη που το έχετε κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους;

«Είναι κάτι που εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει αυτό στην ομάδα μας. Έχουμε φτάσει με πολύ κόπο, με μεγάλη προσπάθεια να παλεύουμε για μια θέση στο όνειρο, να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα Γιάννενα. Το έχουμε καταφέρει δύο φορές και ούτε αυτή τη φορά δεν θα μας αφήσουν να παιξουμε. Μας στενοχωρεί, μας λυπεί πάρα πολύ αυτό, από εκεί και μετά όμως δεν πρέπει να σταθούμε τόσο πολύ στο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση γιατί δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς την δουλειά μας πρέπει να την κάνουμε ασχέτως αποτελέσματος, το αποτέλεσμα είναι ότι δεν πήραμε από εκεί και μετά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, στεναχωριόμαστε, σκεφτόμαστε ,αν αφήσουμε αυτό να μας πάρει από κάτω το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε πράγματα κια όχι να κερδίσουμε».

Ποιά ήταν η πρώτη αντίδραση σας όταν μάθατε ότι ο ΠΑΣ δεν πήρε αδειοδότηση.

«Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ευφορία στην ομάδα ότι θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση,αυτό πέρναγε μέσα στην ομάδα, βλέπαμε κάποιοες κινήσεις μέσα στην ομάδα ενθαρρυντικές ότι κινούνταν, κάλυψε κάποιες τρύπες, έτρεχε να μαζέψει τα χαρτιά και τα έγγραφα που χρειαζότανε και θεωρούσαμε σίγουρο ότι η ομάδα θα πάρει την αδειοδότηση και θα παίξει στην Ευρώπη. Να σας πω όμως και την πικρή αλήθεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο συμπαθητική ομάδα και αν λένε όλοι ότι είναι, έχει δεχτεί πόλεμο γιατί χαλάει συμφέροντα, έχει μπλεχτεί στα πόδια των "μεγάλων" και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που όλοι την χαίρονται αλλά μόλις πηγαίνει για κάτι καλό προσπαθούν να τον σταματήσουν ο καθένας με τον τρόπο του».

Με τους περιορισμούς που υπάρχουν στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές πιστεύεις ότι θα διαταραχθεί ο κορμός της ομάδας;

«Αυτό είναι το πιο λυπηρό. Από την στιγμή που η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά δεν πρέπει να αλλάζεις τίποτα, να συμπληρώνες μεν, να μην φεύγει τίποτα δε και να αφομοιώνει. Από κει και πέρα δεν πρέπει να φεύγει κανεί ποδοσφαιριστής από την ομάδα η διοίκηση θα πρέπει να τον κρατήσει εφόσον και ο ίδιος θέλει να παραμείνει και να προσθέτει. Αυτό είναι πολύ στενάχωρο και για αυτό το θέμα γίνεται κουβέντα και στα αποδυτήρια και μας ενοχλεί γιατί είμαστε μια παρέα και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Όποτε για μένα το πιο λύπηρο είναι ότι αν χαλάσει αυτή η παρέα αναγκαστικά θα πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις που να βολεύουν τις συγκερκιμένες συνθήκες»

Ποιά είναι τα δεδομένα στην δική σου περίπτωση αφού είσαι από τους παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους το καλοκαίρι;

«Με τον κ. Χριστοβασίλη εκτός από πρόεδρο έχουμε και μια πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Από εκεί και πέρα η κουβέντα που έγινε μεταξύ μας είπαμε θα μιλήσουμε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναικό για να βρούμε τη λύση. Η διάθεση υπάρχει, από εκεί και μετά μένουν κάποια κομμάτια καθαρά στο επαγγελματικό, το πως σκεφτόμαστε, το πως βλέπουμε το αύριο και ο καθένας από την μεριά του θα κάνει αυτό που μπορεί για να έρθει η λύση. Τώρα αν τα βρούμε ή όχι δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά, αυτό που έχω να πω είναι ότι θα γίνει μια σοβαρή κουβέντα με τον πρόεδρο και εύχομαι η λύση να είναι καλή για όλους μας».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Προτάσεις δόξα τω Θεώ υπάρχουν, νομίζω όμως ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτό που είπα πριν ότι η λύση με τον ΠΑΣ μπορεί να βρεθεί».

Εκτός από το οικονομικό θα παίξει και το συναίσθημα ρόλο στην απόφαση σου;

«Δεν το συζητάω. Φυσικά έπαιξε ρόλο το συναίσθημα και πριν 2,5 χρόνια όπου υπήρχε πρόταση από ομάδα Super League και τώρα παίζει ρόλο σε μεγαλύτερο βαθμό και το συναίσθημα δεν αλλάζει, είτε φύγω, είτε μείνω η καρδιά μου είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ας μην προτρέχουμε να δούμε τις εξελίξεις και πάλι εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε»

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου; Θα ήθελες να παίξεις στην Εθνική;

«Βέβαια θα ήθελα, δεν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής που δεν θα ήθελε να φορέσει το εθνόσημο. Βλέπετε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει να ανεβάσει το επίπεδο ακόμη και στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, πολλοί παίκτες καλούνται στις ομάδες, Νέων, Ελπίδων. Είναι όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή, θα το ήθελα και εγώ τα χρόνια βέβαια περνάνε, αλλά ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Δύο συμπαίκτες σου ο Νίκος Κοροβέσης και ο Χάρης Χαρίσης θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ.

«Είναι δύο πολύ καλά παιδιά, δύο πολύ καλή χαρακτήρες, δύο παιδιά που δουλεύουν αρκετά ο Χάρης είναι πιο μικρός. Το Νίκο τον έχω τρια χρόνια συμπαίκτη, ένα παιδί χαμηλών τόνων, δουλεύει πολύ και εύχομαι τόσο σε αυτόν, όσο και στον Χάρη κάθε επιτυχία. Αν δουλέψουν και σκύψουν το κεφάλι όπως έκαναν και εδώ η επιτυχία θα είναι δεδομένη».

Αν δεν συμφωνήσεις με τον ΠΑΣ θα επιλέξεις να αγωνιστείς στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

«Θα χρειαστεί να κάνουμε μια ακόμη συνέντευξη για αυτό το πράγμα. Θέλω να είμαι ρεαλιστής και να βλέπω τα πράγματα όπως πηγαίνουν, τώρα δεν μπορώ να σας πω».

Κλείνοντας θα θέλαμε δύο λόγια για τον προπονητή και άνθρωπο Γιάννη Πετράκη.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ότι καλύτερο σε χαρακτήρα που έχει περάσει από τον ΠΑΣ. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν έχει προκαλέσει, δεν δημιουργεί πρόβλημα πουθενά, είναι ένα άνθρωπος που είναι μεγάλος δάσκαλος για εμάς και δεν φτάνει μόνο να είσαι καλός προπονητής αλλά να είσαι και καλός άνθρωπος για να μπορέσεις να καταφέρεις να κάνεις μια ομάδα να είναι ομάδα. Βλέπετε στις μέρες μας ότι ένα καλός προπονητής μπορεί σε δύο μήνες να φύγει από μια ομάδα, η διάρκεια είναι αυτή που σε καθιερώνει στο ποδόσφαιρο και ο κ.Πετράκης να μείνει και άλλα χρόνια στον ΠΑΣ και να κάνει καλύτερο έργο».
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=15907:%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%AE%CE%BB&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τρι 05 Μάι 2015 21:35 »
1. Με τον κ. Χριστοβασίλη εκτός από πρόεδρο έχουμε και μια πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο
θεωρούσαμε σίγουρο ότι η ομάδα θα πάρει την αδειοδότηση και θα παίξει στην Ευρώπη

2. ακόμα στην πεντάδα που για εμάς είναι σημαντικό παρόλο που δεν θα πάρουμε αδειοδότηση
Το έχουμε καταφέρει δύο φορές και ούτε αυτή τη φορά δεν θα μας αφήσουν να παιξουμε
δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο

3.ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο συμπαθητική ομάδα και αν λένε όλοι ότι είναι, έχει δεχτεί πόλεμο γιατί χαλάει συμφέροντα, έχει μπλεχτεί στα πόδια των "μεγάλων" και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς
όλοι την χαίρονται αλλά μόλις πηγαίνει για κάτι καλό προσπαθούν να τον σταματήσουν ο καθένας με τον τρόπο του

Αφού τον εμπιστεύεστε, δεν σας γέλασε και μας πολεμάν άλλοι

Εκεί δεν σε πολεμάει κανένας και βρίσκεις το δίκιο σου. Τα άλλα είναι λόγια.

Και αν θέλετε να είστε κι όχι να είστε, αρχηγοί για όοοολους, μάθετε να τους εκπροσωπείτε και όλους.
Οχι μόνο τους εαυτούς σας, τον κύκλο του Χριστοβασίλη, μερικούς συμβιβασμένους και κάμποσους ζαμανφουτίστες.
Αυτοί είστε πολύ λίγοι μπροστά στο ΟΛΟΝ του ΠΑΣ. Και οικογένεια στον ΠΑΣ πρέπει να είναι μονο το ΟΛΟΝ.
Αν θέλουμε να μιλάμε για ΠΑΣ... Και το λέω σε σένα γιατί από αλλού δεν περίμενα. Κι από παλιά μάλιστα.
Αυτά. Λίγα, καθαρά και ξηγημένα. Ούτε φωνές ούτε κραξίματα. Λίγα από καρδιάς και ξηγημένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Μάι 2015 22:03 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 05 Μάι 2015 22:31 »
Ο συγκεκριμενος δυστυχως απογοητευει μιας και αλλη εικόνα έδειχνε . Αλλα ειχαν μαθευτει κι άλλα σχόλια του για την προηγουμενη μη-αδειδοτηση και τον κοσμο της ομαδας.

Γλυφτε κι αλλο τα πελε του Χριστοβασιλη κι εσυ κι ο Ντασιος μπας και παπαριασουν και παιξει συμβολαιο.  :stop:

Α ρε Γιωργοκακος που σας χρειαζεται !

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 05 Μάι 2015 22:38 »
Ο συγκεκριμενος δυστυχως απογοητευει μιας και αλλη εικόνα έδειχνε . Αλλα ειχαν μαθευτει κι άλλα σχόλια του για την προηγουμενη μη-αδειδοτηση και τον κοσμο της ομαδας.

Γλυφτε κι αλλο τα πελε του Χριστοβασιλη κι εσυ κι ο Ντασιος μπας και παπαριασουν και παιξει συμβολαιο.  :stop:

Α ρε Γιωργοκακος που σας χρειαζεται !

Αρχηγος με @@@@@ και οχι @@@@@ αρχηγος ο ΓιωργοΚακος,αυτη ειναι η τεραστια διαφορα με αυτουνους τελικα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 05 Μάι 2015 22:51 »
Είπε κάτι διαφορετικό ο Χριστοβασίλης από τον Μιχαήλ και τον Ντάσιο ή ο Ντάσιος και ο Μιχαήλ από τον Χριστοβασίλη?
 %-|

'Εφαγα 2-3 πετριές την Κυριακή, αλλά δεν πειράζει... και η πλάκα είναι ότι (έλεγα πριν σε φίλο π.μ.) ότι το δουλεύουν καλά το "πάρτο αλλιώς"... 
ΟΛΟΙ!
Μιλάμε για μεγάλη αυΑδεια.

Άιντε μάγκες... μπείτε όλοι μες το καμπριολέ να πάμε για κάνα καφέ... χωράμε, δεν είμαστε χοντροί.
Όπως οι ήρωες του "Βαλκανιζατέρ" που έφτασαν μέχρι την Νιόν...

Υ.Γ.: Φίλος, χολιάζοντας τηλεφωνικά τις δηλώσεις ή αναδιπλώσεις των αρχηγών, έκλεισε με το εξής...  "Το σκυλί αλυχτάει εκεί που το ταΐζουν".

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 05 Μάι 2015 22:59 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 05 Μάι 2015 23:53 »
Την καταλαβα την μαλακια μου γιατι διαβασα αποσπασματικα μια δυο παραγραφους του Μιχαηλ και οχι ολη την συνεντεξη,αρα απολογουμε.....

Και μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ο Μιχαηλ γιατι ποτε του δεν ειχε τοποθετηθει επι του συγκεκριμρνου μουλαριου,καλα οσο για τον ετερο Ντασιο ειναι γνωστο το γλειψιματακι

Αλλα και παλι η λιγικη μου δεν μπορει να βιαζεται απο τον Ντασιο και τον Μιχαηλ που θεωρουνται αρχηγοι του ΠΑΣ....Κοιτατε τα φραγκα απο τον ΧΒ αλλα μην σχολιαζεται ρεεεεεεεεε......Μας αδικουν ολοι την μαθατε και εσεις την παραμυθα.....Μονο και μονο επειδη ειναι Γιαννιωτες και επειδη ειναι πολυ λεπτο το ζητημα της αδειοδοτησης και της Ευρωπης για εμας τους Πασολεδες  επρεπε να σιωπησουν,αλλα που???

Αμα υπαρχει χρημα για την παρτυ του καθενος ολοι καλοι ειναι οι προεδροι,εγω αυτο καταλαβαινω!!!Ο καθενας για την παρτυ του και ποιος γαμαει την ευρωπη και λογικο μου φαινεται....

Και οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου Βολου αν τους ρωτουσες για τον Μπεο τα καλυτερα θα ελεγαν τοτε,αρα ποια η διαφορα......Επαγγελματιες ειναι και δεν τους πεφτει καρφιτσα αν μας κοφτει για την ευρωπη η οχι,αυτη ειναι η αληθεια για τα Γιαννιωτοπουλα μας...

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Μάι 2015 00:10 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 06 Μάι 2015 09:24 »
Δλδ ολοι εδω περα αγαπαμε τον ΠΑΣ περισσοτερο απο οτι οι αρχηγοι του?

Σε οτι ειπε και χθες και την Κυριακη μετα τον αγωνα ειχε απολυτο δικαιο...

Οσοι γνωριζουν προσωπικα τον Αλεξη θα ξερουν οτι αυτα που δηλωσε  τα λεει και στις πρωσοπικες του συζητησεις.

Ειναο ντροπη σαν φιλαθλοι να πιστευουμε οτι 2 παιδια που παιζουν σε αυτη την ομαδα απο πιτσιρικια λενε πραγματα για ν γλυψουν τον ΧΒ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 06 Μάι 2015 10:28 »
δεν ξερω αν ειναι γλυψιμο......πρεπει να ξερω προσωπικα τον καθενα για πω οτι γλυφει

η αληθεια ειναι πως στη ζωη πολλες φορες πρεπει να κανεις πραγματα που ισως δεν θες.....ακομα και αν τα πιστευεις.....ακομα κι αν η σιωπη σε βολευει

απ την αλλη ζυγιζεις τα πραγματα γιατι υπαρχει και η επομενη μερα.....και ατομικη και ομαδικη

θα προτιμουσα να ειναι πιο light στα περι "κυνηγιου"......αλλα οταν το ελαφι εχει δει το χαρο με τα ματια του ...τοτε το σκαει και οταν κλαν η κουκουβαγια....γι αυτο του δινω και ενα μικρο δικιο........

δεν ξερω αν με πιασατε πρωι πρωι(που δε το νομιζω)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 06 Μάι 2015 10:54 »
"Την γλώσσαν μου έδωκαν ελληνικήν..."

Κανείς δεν κακολογεί κανέναν απολύτως, εμείς τη δουλειά μας, αυτοί τη δουλειά τους.
Κατ΄αρχήν (κανόνας) πρόκειται για γερά παιδιά, από "μωρά" στις τάξεις του ΠΑΣ, μαχητικά, συνεπή, ευγενικά, αξιαγάπητα και άλλα... εγκώμια από μένα προσωπικά πριν, νυν και αεί.   
Δεν κακολογούμε (ώ), απλώς ερμηνεύουμε (ω) και διερμηνεύουμε (ω) τις επικοινωνιακές τους περιστάσεις που προφανώς είναι:

Μία έτσι…

«ΝΤΑΣΙΟΣ: Ήμασταν πολύ κοντά στην Ευρώπη και αυτή η απόφαση μας έκοψε τα φτερά. Το είδατε και σήμερα, τα πόδια ήταν πολύ βαριά, το μυαλό δεν ήταν καθαρό και ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα. Ο κ. Χριστοβασίλης έκανε μεγάλη προσπάθεια τελευταία, έχει πληρώσει πολλά πράγματα αλλά ίσως τα έκανε σε λάθος χρόνο.»

… και μία γιουβέτσι.

«ΝΤΑΣΙΟΣ: Δεν πρέπει όμως να τον κακολογούμε γιατί η ομάδα είναι τέσσερα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, έχει σταθερό κορμό και έχουν έρθει παίκτες που κανείς δεν περίμενε ότι θα έρθουν. Η ομάδα είναι πολύ καλή και στο μέλλον πιστεύω ότι κανείς δε θα μας φράξει το δρόμο».

Μία έτσι…

«ΜΙΧΑΗΛ: Δεν στηρίζουμε μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα. Η ομάδα έφτασε στην 5η θέση και έχει την αποδοχή όλων. Αυτό που έγινε με την αδειοδότηση δεν άρεσε σε κανένα, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο. Για μένα είναι αυτό τραγικό. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.»

… και μία κοκορέτσι.

«ΜΙΧΑΗΛ: Ο κόσμος δεν στηρίζει όσο πρέπει την ομάδα και τον θέλουμε να γεμίζει το γήπεδο. Για την αδειοδότηση τους δίνω δίκαιο για να διαμαρτύρονται, αλλά όλοι πικραθήκαμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τώρα αρχίζει. Ο πρόεδρος έκανε προσπάθειες σε πολλά θέματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ο πρόεδρος δεν οφείλει σε κανένα χρήματα.»

Και με τον πρόεδρο και με τον οπαδό… όσες αναγνώσεις και αν προσπαθήσω τα ίδια καταλαβαίνω... και την περιέργειά μου στο τι θα έλεγε ο έτερος αρχηγός… Λίλα.
Προφανώς γνωρίζουν το περιεχόμενο του Φακέλου και τα... "σκοτεινά εμπόδια".

Ως εργαζόμενοι, υπακούν στον εσωτερικό κανονισμό που διέπει το ρόλο τους αγωνιστικά και επικοινωνιακά.
Αν δεν υποστηρίξεις τη δουλειά σου, την χάνεις...

Δεν τους κακολογώ, αλλά θα μπορούσαν να πουν λιγότερα... διακρίνω υπερβάλοντα ζήλο...
Και διαμηνύω στους Αρχηγούς ότι, εγώ ο οσονούπω 60/χρονος που περίμενα να δω τον ΠΑΣ, ΠΑΣ και ΠΑΣ να περνάει τα σύνορα... δεν γουστάρω ούτε γιουβέτσι, ούτε κοκορέτσι.
Θα μπορούσαν να πουν λιγότερα...

Υ.Γ.: Πάντα περιποιούμουν σεβασμό στους παίκτες του ΠΑΣ εκτός 31 που εκτός όσων γενικά «έδειξε», μου την είπε και 2 φορές τετ α τετ (του την είπα χοντρά στα «μπιπ»)… ποτέ όμως δεν υπήρξα φαν κανενός.

Υ.Γ.2: Οι παίκτες γενικά ή θα είναι τσιράκια των μάνατζερ ή σκλαβάκια των διοικήσεων…  αναλόγως και αντιστοίχως σημειώνονται και οι επιδόσεις των ομάδων.

:mono:

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Μάι 2015 11:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 07 Μάι 2015 10:01 »
Noμιζω οτι εχουμε φτασει πλεον σε ενα σημειο που τα ισοπεδωνουμε ολα.
Η ιστορια στην ομαδα του Αλεξη και του Γιωργου δε κρινονται απο τις οποιες δηλωσεις συμπαθειας στο προσωπο του ηπιου (ή οπως καποιοι αναφερουν γλυψιματος), κρινονται απο την προσφορα τους στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια που δε μπορει να την αμφισβητησει κανεις.
Το ποσο εχουν προσφερει αυτοι οι δυο τοσο σε αγωνιστικο οσο και εξωαγωνιστικα μπορει να το γνωριζουν ελαχιστοι αλλα σιγουρα δε ειναι οτι καλυτερο να κρινεις εναν ανθρωπο οταν δε εχεις ολοκληρωμενη αποψη...
Νομιζω οτι ολοι μας εχουμε επηρεαστει απο την κατασταση που εχει δημιουργηθει μετα την μη αδειοδοτηση της ομαδας και εχει παρει η μπαλα τους παντες...
Λιγο σκεψη και πανω απο ολα ψυχραιμια χρειαζεται, ακομα μεγαλυτερη δε οταν μιλαμε για παιδια που βγηκαν απο τη ομαδα και ειναι σιγουρα οτι αγαπουν τον ταυρο τουλαχιστον οσο καθενας απο εμας.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και οι δυο θα μεινουν στη ομαδα. Και ο λογος δεν ειναι μονο αγωνιστικος αλλα και στα αποδυτηρια.
Πολλες φορες μπορει ενας ανθρωπος να μην παιζει πολυ στη ομαδα αλλα να ειναι ο πλεον ιδανικος για να κραταει τις ισορροπιες στα αποδυτηρια, οντας ο παλιοτερος στην ομαδα. Και αυτη την στιγμη η ομαδα αυτο που εχει και κανει τη διαφορα σε σχεση με τις αλλες ομαδες ειναι τα  καλα αποδυτηρια.
Ανατρεξατε επ'αυτου σε παλαιοτερες δηλωσεις μιας παλια καραβανας των ελληνικων γηπεδων, που ειχαμε την χαρα να τον δουμε με το ταυρο , του Τασου Παντου και θα δειτε του παραπανω λογου το αληθες...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 07 Μάι 2015 10:40 »
Κανείς δεν είπε το αντίθετο…  Φίλε vourbiani_30... (+30)

Προσωπικά και στο ποστ   «Απάντηση #65 στις: Χθες στις 10:54», μέσα από τις δηλώσεις των Αρχηγών ανιχνεύω την εσωτερική πολιτική της διοίκησης, που αν όχι ερμηνεύουν ή εξηγούν ή απηχούν την εξωτερική της, τουλάχιστον την αντανακλούν.
Ήμουν σαφής στην  «Απάντηση #65 στις: Χθες στις 10:54»

Υ.Γ.:
http://oi41.tinypic.com/e3wv8.jpg
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2378.msg62923#msg62923

Υ.Γ.2:
Το topic Ντάσιος ξεκίνησε… Κυρ 18 Απρ 2010 15:27
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=521.0

Το topic Μιχαήλ ξεκίνησε… Σαβ 26 Μάι 2012 16:09 
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2378.msg62923#msg62923

Υ.Γ.3: Πολλοί χάρηκαν στην τελευταία ανανέωση του Ντάσιου... άλλοι γιατί πίστευαν και πιστεύουν (παρομοίως στον Αλέξη*) στον Αρχηγό και άλλοι γιατί θα εξασφάλιζαν από τον "ντεφορμέ" μιά τρύπια άμυνα για περνάει ο γαυροβάζελος.
Ε, αυτοί οι 2οι "άλλοι" γνωρίζουν ποιοι είναι, από που την παίρνουν και πως την τρώνε...

* στο γάμο του Αλέξη τραπέζι Νο 42 Χήτος... στου Ντάσιου δεν θυμάμαι...

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Μάι 2015 10:55 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #68 στις: Κυρ 17 Μάι 2015 23:01 »
"Το Σουτ"

Χαμηλή η πρόταση στον Μιχαήλ, έτοιμος να φύγει.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 20 Μάι 2015 22:09 »
"Ναι σε όλα" ο πρόεδρος σε Μιχαήλ.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/o-xristovasilhs-kalypse-se-ola-ton-mixahl.3481230.html

28 / 9 / 2

Και μία ΦΩΤΟ του υπαρχηγού, αλλά...  μην νομίσει ο davelis ότι είναι από το ΠΑΣ - Βέροια 0-1. Από άλλο είναι...  :P

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/article3481235.ece/BINARY/w620/michail.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 20 Μάι 2015 22:19 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 22 Μάι 2015 11:35 »

Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα τα επόμενα τρία χρόνια.

http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_24

Ο Αρχηγός είναι σήμερα... 28 ετών 9 μηνών 4 ημερών
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 22 Μάι 2015 11:40 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 24 Μάι 2015 12:48 »
Παράθεση
Super Fm
22 Μαΐου στις 10:25 π.μ. ·

Έκανε ρελάνς με τις ανανεώσεις ο Γιώργος Χριστοβασίλης, καθώς το βαρύ κλίμα από τη μη αδειοδότηση και τις φήμες που ακολούθησαν ότι οι παίκτες θα προτιμήσουν να πάνε κάπου αλλού, παρά να μείνουν σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους, διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Σιγά Super Fm. Μη βάζεις τόση πλάτη... θα "κόψεις κρέας".

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 24 Μάι 2015 13:01 »
Κάτσε να δεις...
Πώς τους λέγαμε παλιότερα αυτούς τους δημοσιογράφους ρε γαμώτο...
Τσξ Τσξ Τσξ...
Α ναι,
της μπριζόλας!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Κυρ 24 Μάι 2015 17:40 »
Δηλαδή πρέπει να τον επαινέσουμε που έκανε τα αυτονόητα;
...Αλλά για μια στιγμή... Δεν τα έκανε! Τέσσερις φορές μάλιστα δεν τα έκανε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 24 Μάι 2015 17:48 »
''εκανε ρελανς'' και   ''Διαψευστηκαν παταγωδως''

Τωρα αυτοι οι γυμνοσαλιαγκες υποτειθετε πως κρατανε τυπους απεναντι απο τον προεδρουλη τους....Ωρε τι γλειψιμο πατωκορφο απο πανω εως κατω ειναι αυτο!!!!!Αυτοεκτιμηση υπο του μηδενος

Ειναι για κλαματα

Δεν πειθουν ουτε πενταχρονο παιδι με τις μαλακιες που γραφουνε