Αποστολέας Θέμα: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ  (Αναγνώστηκε 6990 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
« στις: Παρ 01 Ιούν 2012 16:22 »
Αδερφια  καλησπερα.... Θα ηθελα παρα πολλα να γραψω μετα τις τελευταιες εξελιξεις, ειμαι ομως τοσο πολυ οργισμενος και συναισθηματικα φορτισμενος που δε θα το κανω...

εχουν γραφτει παρα πολλα στο forum μετα και το χθεσινο στραπατσο, οπως γραφτηκαν παρα πολλα μετα τη φυγη του Αγγελου,μετα φυγη του ογιος, μετα τις περσινες αποκαλυψεις για τα στημενα κλπ.....

το φορουμ ειναι ωραιο για την ανταλλαγη αποψεων, για να εκφραστει ο καθενας ,αλλα οσα γραφονται παντα θα ειναι σκορπιες αποψεις που καταληγουν σε φιλολογικη συζητηση χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα

το φορουμ κατα την αποψη μου ποτε δε θα αντικαταστησει τη ζωντανη συζητηση.......

Κανω ανοιχτη προταση και εκκληση προς ολα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ να πραγματοποιησουμε - διοργανωσουμε ανοιχτη συνελευση , ωστε να βρεθουμε και να μιλησουμε απο κοντα.....και που ξερετε κατι καλο μπορει να βγει μεσα απο το διαλογο......να ακουστουν ολες οι αποψεις , προτασεις -αντιπροτασεις κλπ...μηπως και  καταληξουμε σε μια κινηση απο ολους μας....

σε διαφορετικη περιπτωση ας ακολουθησει ο καθενας το δρομο του......
Τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 20:34 »

Αδερφια  καλησπερα.... Θα ηθελα παρα πολλα να γραψω μετα τις τελευταιες εξελιξεις, ειμαι ομως τοσο πολυ οργισμενος και συναισθηματικα φορτισμενος που δε θα το κανω...

εχουν γραφτει παρα πολλα στο forum μετα και το χθεσινο στραπατσο, οπως γραφτηκαν παρα πολλα μετα τη φυγη του Αγγελου,μετα φυγη του ογιος, μετα τις περσινες αποκαλυψεις για τα στημενα κλπ.....

το φορουμ ειναι ωραιο για την ανταλλαγη αποψεων, για να εκφραστει ο καθενας ,αλλα οσα γραφονται παντα θα ειναι σκορπιες αποψεις που καταληγουν σε φιλολογικη συζητηση χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα

το φορουμ κατα την αποψη μου ποτε δε θα αντικαταστησει τη ζωντανη συζητηση.......

Κανω ανοιχτη προταση και εκκληση προς ολα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ να πραγματοποιησουμε - διοργανωσουμε ανοιχτη συνελευση , ωστε να βρεθουμε και να μιλησουμε απο κοντα.....και που ξερετε κατι καλο μπορει να βγει μεσα απο το διαλογο......να ακουστουν ολες οι αποψεις , προτασεις -αντιπροτασεις κλπ...μηπως και  καταληξουμε σε μια κινηση απο ολους μας....

σε διαφορετικη περιπτωση ας ακολουθησει ο καθενας το δρομο του......
Τι λετε?

ή ιδέα μου ειναι για τον που.......ή όλη η οργη των συνταυρων εξαντλείται στο pc,,,,,,,, :( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 20:44 »
Πρέπει να γίνει , όμως που και πότε ? Πρέπει να υπάρξει ανταπόκριση και θα πρεπει να οργανωθούμε κατά τη γνώμη για όλη τη σεζόν με διαμαρτηρίες. Να μη μείνει μόνο σε επίπεδο συνδέσμου και να απευθύνεται σε οποιονδήποτε τάσσεται εναντίον της διοίκησης ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 20:55 »
δεν ειμαι καν συνδεσμιτης....απευθυνομαι σε ολους τους ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ που ειναι δυσαρεστημενοι με την υπαρχουσα κατασταση.......ας δουμε πρωτα αν υπαρχει ανταποκριση και το που και ποτε ειναι το τελευταιο....πολυ φοβαμαι ομως οτι αν μετρηθουμε,τελικα ειμαστε λιγοι αυτοι που θελουμε με πραξεις να εκφρασουμε τη δυσαρεσκεια μας.....
το ζητουμενο ειναι αν ειμαστε πολλοι ωστε να κανουμε κατι ή απλα λιγοι και συνεπως γραφικοι που τα βλεπουμε ολα στραβα?????

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 21:13 »
Π Ρ Ε Π Ε Ι  και μπορούμε να το κάνουμε ,τώρα που είναι σχετικά νωρίς (έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω)
είναι ώρα ευθύνης και δική μας....
Ας προχωρήσουμε όλοι μαζί και ας αφήσουμε τα πληκτρολόγια για λίγο
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 21:24 »
εγώ είμαι μέσα...

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 21:28 »
Συμφωνώ απόλυτα, αλλα σκεφτείτε λιγο τις δυσκολίες που υπάρχουν για ένα τέτοιο εγχείρημα, πολύ ποιο εύκολο και απλό ειναι αυτές οι συζητήσεις να γίνονται στους συνδέσμους, για αυτο άλλωστε υπάρχουν οι σύνδεσμοι για να ακούγονται οι απόψεις όλων και να γίνετε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 22:37 »
Συμφωνώ απόλυτα, αλλα σκεφτείτε λιγο τις δυσκολίες που υπάρχουν για ένα τέτοιο εγχείρημα, πολύ ποιο εύκολο και απλό ειναι αυτές οι συζητήσεις να γίνονται στους συνδέσμους, για αυτο άλλωστε υπάρχουν οι σύνδεσμοι για να ακούγονται οι απόψεις όλων και να γίνετε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα!!

Και ποιός σας λέει ότι αυτό το εγχείρημα δε θα μπορούσε να είναι πρόδρομος ενός νέου Σύλλογου Υποστηρικτών της ΑΜΟ ... καθόλου απίθανο.
Μια σκέψη έκανα ... αν και προσωπικά δεν πρόκειται να φύγω από το Σύνδεσμο «ΑΜΟ - Αρρωστημένη Μου Ομάδα»
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 22:42 »
υπάρχει και άλλος τρόπος πιο <<σύγχρονος>>...το άνοιγμα ενός σέρβερ στο τιμ σπικ...

βέβαια αυτό απαιτεί και χρήματα, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποια λύση...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #9 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 22:57 »
Οι σύνδεσμοι φίλε, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΣ.
Και χωρίς διάθεση υποτίμησης.

Η ιδέα του Χάρη είναι πολύ καλή.

Το πρόβλημα της επόμενης γενιάς του καφενέ μας, δεν είναι καθόλου η έλλειψη ιδεών ή προτάσεων.
Είναι που δεν υπάρχει η άμεση επαφή και το δέσιμο που υπήρχε, που έφτιαξε παρέες και φιλίες, που είναι γερές και θα κρατάν για χρόνια.
Και στο χέρι σας πιτσιρικάδες μου και μη είναι να το κάνετε. Στο χέρι σας.
Και να πάτε τον καφενέ πολλά βήματα ακόμη μπροστά.
Απείχα συνειδητά μέχρι τώρα από την κατάθεση άποψης για τα τελευταία.
Ήθελα να δω πως το βλέπει η νέα γενιά.
Και πολύ χαίρομαι που και η νέα γενιά ΠΑΣολέδων έχει καθαρό μυαλό και κρίση.

Χάρη αφού το ξεκίνησες ανέλαβε δράση.
Αυτές οι μαζώξεις συνήθως κολάν σε μικρά...
Τόπο, χρόνο και τέτοια.
Ξεκίνα με αυτά, αντάλλαξε ΠιέΜια, βρεθείτε επιτέλους, πείτε τα από κοντά.
Κι όλο και θα ακολουθήσουν οι πάπδες, μην έχετε καμιά αμφιβολία γι' αυτό.

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 01 Ιούν 2012 23:16 »
Μέσα και γώ.....

Άντε σιγά σιγά να μετρηθούμε...να δούμε ποιοι είναι οι πολύ και ποιοι οι λίγοι.

Ο ΠΑΣ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.-
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 00:49 »
προχωρα
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 01:32 »
Δυστυχώς είμαι Αθήνα και δεν μπορώ να συμμετάσχω αν και θεωρώ την πρόταση εξαιρετική.Εσεις οι πασολέδες των Ιωαννίνων κανονίστε το μην το αφήσετε να κολλήσει σε λεπτομέρειες.Πεἰτε μέρος και ώρα ειδοποιήστε και άλλα παιδιά που δεν είναι στο παρών forum και βρεθείτε να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες.Ειρηνικά και με διάλογο μόνο κάτι καλό μπορούμε να βγάλουμε.Να μάθουν και οι νεότεροι κάποια πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.Ευκαιρία είναι.Ντουγρού.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 09:51 »
Μαζι σας και εγω,δυστυχως μενω Πατρα μακαρι να εμενα στα Γιαννινα ::)τα λαμογια πρεπει να φυγουν απο τον ΠΑΣ και αυτο οντως θα γινει με ξεσηκωμο ολων εμας εδω μεσα..Παντως μου ειναι περιεργο πως καποιοι συνδεσμοι δεν εχω ακουσει να φωναζουν και να γκρινιαζουν με τη κατασταση της ομαδας..Πορεια διαμαρτυριας εχουν κανει ποτε??

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 11:40 »
Ας αφήσουμε στην άκρη τους συνδέσμους και ας καταθέσουμε τις απόψεις μας και τις συμμετοχές σαν άτομα που αγαπάμε τον ΠΑΣ.
Ούτε πορείες χρειάζονται (αυτά είναι για τους Θεσ/κείς) καθαρές κουβέντες θέλουμε , αποψεις και έπονται ...οι αποφάσεις για δράσεις

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 13:22 »
Παράθεση
Ούτε πορείες χρειάζονται (αυτά είναι για τους Θεσ/κείς) καθαρές κουβέντες θέλουμε , αποψεις και έπονται ...οι αποφάσεις για δράσεις
με το να συζητησουμε απλα την κατασταση δε λεει κατι...το κανουμε και εδω ειδη...το θεμα ειναι να συναντηθουμε ολοι μαζι να βγαλουμε μια κοινη αποφαση με σκοπο πορεια-διαμαρτυρια ή και συμβολικη καταληψη των γραφειων της ΠΑΕ με σκοπο καταρχην την αμεση αναλυτικη αναφορα της ΠΑΕ πανω στο θεμα της αδειοδοτησης αλλα και των οικονομικων της ομαδας και κατα δευτερον να δειξουμε στην ΠΑΕ πως δεν εχει να κανει με προβατα αλλα με νοημωνες περηφανους φιλαθλους-οπαδους!!!Σε περιπτωση που η ημερομηνια που θα κανονηστει πεσει πανω σε εξεταστικη κτλπ.θα κοιταξω να μεταφερω καπως τις αποψεις μου!

Παράθεση
Ας αφήσουμε στην άκρη τους συνδέσμους και ας καταθέσουμε τις απόψεις μας και τις συμμετοχές σαν άτομα που αγαπάμε τον ΠΑΣ.
δε διαφωνω στο να το παρουμε ως γενικο πλαισιο για οσους αγαπανε τον ΠΑΣ,απλα καλο ειναι να γινει οταν αποφασιστει μια κληση προς τους συνδεσμους τις ομαδας και βλεπουμε....

Αυτα απο εμενα.
Εννοειτε πως ειμαι μεσα σε τετοιες κινησεις-ζυμωσεις για το καλο της ομαδας μας!

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 13:34 »
Προφανώς και πρέπει να γίνουν και πορείες. Αυτά γίνονταν στο εξωτερικό πολύ πρίν τα κάνουν οι Θεσσαλονικείς KASABIAN. (Όχι οτι παίζει κάποιο ρόλο.)  ;)
Αναμένουμε ΠΜ.  :) :mono:

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 14:18 »
Ολες οι προτάσεις και οι απόψεις είναι δεκτές...αυτή η προσπάθεια ΛΟΚΟ θέλει όλους μας μικρούς-μεγάλους ή μάλλον θέλει όλους αυτούς που αγαπάνε αυτή την ομάδα που ενώ παίρνει τόση αγάπη δυστηχώς ανταποδίδει πίκρα και στεναχώρια...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 15:32 »
Σωστή και απαραίτητη η κίνηση που περιγράφει ο Χάρης κι ελπίζω να σχεδιάζεται ήδη. Εμείς οι συνδεσμήτες, θα είμαστε εκεί. Ελπίζω να έρθουν και αυτοί που μετά παρρησίας δηλώνουν πως δεν ανήκουν σε συνδέσμους.

Παράθεση
Οι σύνδεσμοι φίλε, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΣ.
Και χωρίς διάθεση υποτίμησης.

Αυτό είναι το πρόβλημα παλιόγερα κι αυτό λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ότι ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΣ έχει διάθεση να ασχοληθεί επί της ουσίας και να συζητήσει τα θέματα της ομάδας πέρα από το 5λεπτο κράξιμο στο ίντερνετ.

Παράθεση

Αυτό ισχύει στο ακέραιο. Άλλωστε, αν "ξαφνικά" αποφασίσουν 400 άτομα να ασχοληθούν ενεργά με τα της ομάδας, μπορούν να αναλάβουν, να καθαρίσουν και να μετ εξελίξουν οποιονδήποτε από τους υπάρχοντες συνδέσμους. Σύνδεσμοι είναι οι επιλογές, οι απόψεις και η συμμετοχή. Όχι 3 άτομα. Αυτός ο δρόμος είναι ο εύκολος. Μακάρι το εγχείρημα να πετύχει είτε έτσι είτε μέσω του δύσκολου.

Θέλω, πολύ μάλιστα, αυτή η κίνηση να δικαιωθεί και μεσω αυτής να δημιουργηθεί μια πολύ στιβαρή παρουσία στα οπαδικά του ΠΑΣ. Μακάρι να φτάσει σε επίπεδο μιας λέσχης που να καταστήσει ανενεργούς τους συνδέσμους.

Μακάρι αυτοί που στο παρελθόν δεν ακολούθησαν καν αυτούς που βγήκαν μπροστά, να εκτεθούν τώρα οι ίδιοι.

Εγώ θα είμαι εκεί. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΗ.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 15:55 »
Παράθεση
Θέλω, πολύ μάλιστα, αυτή η κίνηση να δικαιωθεί και μεσω αυτής να δημιουργηθεί μια πολύ στιβαρή παρουσία στα οπαδικά του ΠΑΣ. Μακάρι να φτάσει σε επίπεδο μιας λέσχης που να καταστήσει ανενεργούς τους συνδέσμους.

αν και συνδεσμιτης κι εγω οπως και ο deceiver ,θα συμφωνησω απολυτα.μακαρι!!

μη θεωρειται τιποτα ως δεδομενο.μια κινηση 400 ατομων μπορουν να φερουν τα πανω κατω σε συνδεσμους οπαδικα και στα της ομαδας.

σκεφτειτε και δραστε
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 16:59 »

Και ποιός σας λέει ότι αυτό το εγχείρημα δε θα μπορούσε να είναι πρόδρομος ενός νέου Σύλλογου Υποστηρικτών της ΑΜΟ ... καθόλου απίθανο.

Το να προχωράμε τη συζήτηση  αγνοώντας την άποψη του proedrara, δε θα το σχολιάσω καθόλου.

Και ασφαλώς το άτομο  proedrara, δεν εννοεί συνδέσμους και συνδεσμίτες εκείνους που προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια ελέω προέδρου για να συζητήσουν με παίκτες, γεγονός και συμπεριφορές που δεν φαίνεται να απηχούν τις απόψεις όλων ή να αφορούν συζήτηση για θέματα της ομάδας ... πρόσωπα και πράματα σχετικά με αυτή την παρτίδα, δεν μπορούν να μετεξελιχτούν σε κάτι θετικό και πλουραλιστικό.

Είμαι σίγουρος ότι το άτομο  proedrara συμφωνεί μαζί μου, ανεξάρτητα από το αν ο λόγος του φαίνεται αποτρεπτικός και μάλλον πέρασε στα ψιλά του topic, σχετικά με την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα παιδιά που εκφράστηκαν για το θέμα ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, διαφωνώ όμως κάθετα με καταλήψεις κ.ά. που γίνονται αλλού και τους φτύνουμε σε απόσταση 450 χλμ. (να καταλάβεις τι? και ως τι?)  ...  ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ = Ο ΠΑΣ ΨΗΛΑ (συζήτηση, προβληματισμός, γνωριμία νέοι - παλιοί, σύσφιξη παλιανέα σκεπαστή,  μακριά από εξαρτήσεις και  χειραγώγήσεις) και κόψιμο την καραμέλα, χαλάνε τα δόντια. 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 17:46 »
Πολύ καλή η πρόταση σου xari, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Και όπως πολύ σωστά προσθέτει ο fadomas, μια κοινή απόφαση για κάποια διαμαρτυρία θα ήταν μια καλή κίνηση.
Πρέπει να οριστεί μια ημερομηνία μέσα στο Καλοκαίρι κατά προτίμηση μετά την εξεταστική για να μπορούν και οι φοιτητές, μπορεί μάλιστα και ένα γκάλοπ στο forum για το ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη ημερομηνία και οριστεί έτσι η συγκέντρωση...
Αντέ μΠΑΣ και δούμε κάτι καλό για την ομάδα μας!!
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 18:32 »
Παράθεση
Μακάρι να φτάσει σε επίπεδο μιας λέσχης που να καταστήσει ανενεργούς τους συνδέσμους.

μας φτάνουν οι <<άλλες>>, που μας έχουν γαμήσει την ζωή...τι θέλουμε και άλλη;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 19:17 »
Πολυ καλη ιδεα και ωραια πρωτοβουλια, μπραβο ρε Χαρη!

Το ζητουμενο τωρα ειναι η υλοποιηση της ιδεας.

Για εμας τους μακρινους ειανι δυνατον να παραχωρηθει η δυνατοτητα, να μας ενημερωσεται για τα πεπραγμενα, μεσω ετουτου εδω του ηλεκτρονικου καφενε και να συνεισφερουμε και εμεις με την σειρα μας στον διαλογο.

Το αποτελεσμα εξαρταται απο εμας τους ιδιους.

Υ.Γ. Το νου σας σε ρουφιανους, σαμποτερ που ενδεχομενως θα προσπαθησουν να χαλασουν την συζητηση αν θιξετε τα "κεκτημενα" τους. Τους ξερετε, απομονωστε τους!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 02 Ιούν 2012 20:14 »
Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο για την πρωτη συγκεντρωση. Μετα κανονιζονται και τα υπολοιπα και μελλοντικες συναντησεις ετσι ωστε ολοι να μπορεσουν να παραβρεθουν. Χρονος για γκαλοπ και ιστοριες δεν υπαρχει,ουτε μας παιρνει να ορισουμε μακρινη ημερομηνια για την πρωτη. Το βασικό ειναι η δημιουργια ενος κινηματος-ενωσης απο ατομα που ειτε προερχονται , ειτε οχι απο συνδεσμος συμφωνουν σε βασικα σημεια και ειναι ετοιμοι να διαμαρτυρηθουν. Βεβαια αν αυτο παει σε αλλο επιπεδο , δεκτο. Αυτη ειναι η γνωμη μου.