Σωστή και απαραίτητη η κίνηση που περιγράφει ο Χάρης κι ελπίζω να σχεδιάζεται ήδη. Εμείς οι συνδεσμήτες, θα είμαστε εκεί. Ελπίζω να έρθουν και αυτοί που μετά παρρησίας δηλώνουν πως δεν ανήκουν σε συνδέσμους.
Οι σύνδεσμοι φίλε, είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι των φιλάθλων του ΠΑΣ.
Και χωρίς διάθεση υποτίμησης.
Αυτό είναι το πρόβλημα παλιόγερα κι αυτό λέμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ότι ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΣ έχει διάθεση να ασχοληθεί επί της ουσίας και να συζητήσει τα θέματα της ομάδας πέρα από το 5λεπτο κράξιμο στο ίντερνετ.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλα σκεφτείτε λιγο τις δυσκολίες που υπάρχουν για ένα τέτοιο εγχείρημα, πολύ ποιο εύκολο και απλό ειναι αυτές οι συζητήσεις να γίνονται στους συνδέσμους, για αυτο άλλωστε υπάρχουν οι σύνδεσμοι για να ακούγονται οι απόψεις όλων και να γίνετε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα!!
Αυτό ισχύει στο ακέραιο. Άλλωστε, αν "ξαφνικά" αποφασίσουν 400 άτομα να ασχοληθούν ενεργά με τα της ομάδας, μπορούν να αναλάβουν, να καθαρίσουν και να μετ εξελίξουν οποιονδήποτε από τους υπάρχοντες συνδέσμους. Σύνδεσμοι είναι οι επιλογές, οι απόψεις και η συμμετοχή. Όχι 3 άτομα. Αυτός ο δρόμος είναι ο εύκολος. Μακάρι το εγχείρημα να πετύχει είτε έτσι είτε μέσω του δύσκολου.
Θέλω, πολύ μάλιστα, αυτή η κίνηση να δικαιωθεί και μεσω αυτής να δημιουργηθεί μια πολύ στιβαρή παρουσία στα οπαδικά του ΠΑΣ. Μακάρι να φτάσει σε επίπεδο μιας λέσχης που να καταστήσει ανενεργούς τους συνδέσμους.
Μακάρι αυτοί που στο παρελθόν δεν ακολούθησαν καν αυτούς που βγήκαν μπροστά, να εκτεθούν τώρα οι ίδιοι.
Εγώ θα είμαι εκεί. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΗ.