οσνοι κ ειν σα τ εμας
Για κάποιους από μας υπήρχε από παλιά στενή σχέση με οπαδούς της Δόξας και υπάρχουν αναφορές (βλ. HarmPas) σε κάποια εποχή.
Πέρσι μέσα στη Δράμα (αν και δεν συναντήσαμε τα γνωστά μας πρόσωπα) καθώς τα πίναμε στο σύνδεσμό τους μετά το μάτς, δηλ.μας κέρασαν 2 ποτήρια, κάναμε την ερώτηση ΛΟΚΟ ... ρε μάγκες, αν δε πέρνατε το 2 - 0 θα μας καμαρώνατε έτσι?
Προσωπικά, δεν έχω καμία επιφύλλαξη για το ότι θα συμπεριφέρονταν το ίδιο.
Στην στην Καισαριανή πήγαμε ουκ ολίγες φορές, στις Γριές, στο Βόλο ξεμείναμε 5 άτομα μας φιλοξένησε ο Βασίλης Νικολαϊδης και η παρεά του. Στην Καρδίτσα, στον Πύργο το ίδιο,στο Άργος ο Στηβ (έπαιζε ο Δώνηςπριν μετά?), Γκίνης φενταγίν ...
Οι σχέσεις χτίζονται στη φιλοξενία.
Τι να τα πούμε για τα ... 2 λεοφωρεία των Ξανθιωτών που την έβγαλαν στο Μέτσοβο, όταν η πόλη δίνει το κλειδί στους γαυροβάζελους και ευτυχώς που μετράς καθίσματα και όχι θύματα.
Νομίζω ότι οι οπαδοί διαλέγουν οπαδούς και κάποιοι δίνουν αναλόγως το ok.
Για να μη αραδιάζω εκδρομές και φιλοξενίες του απόλυτου σεβασμού και έξω από συνδεσμικές διασυνδέσεις, θα πω μόνο ότι βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο ΓΚ 2 - 3 φορές, τίποτα άλλο.
Αν πήγατε εσείς, ξαπήγα και εγώ.
Τώρα πια πηγαίνω όπου και να είναι, γνωρίζοντας καλά ότι παντού και πάντα υπάρχει ένας πορδοτσόγλανος ... ένας φτάνει να χαλάσει και να κάνει το σεβασμό, μίσος.
Τα ΠΟΚ έχουν τα πρωτεία και δυστυχώς βρίσκουν μιμητές στην επαρχία.
Σεβασμός στους συμΠΑΣχοντες γενικά, που δεν μας έβρισαν ποτέ.
Ιδιαίτερος σεβασμός ... Μαυραετοί, Ηρακληδείς (νυν αυτόνομοι), 300 πινέζες Λεωνίδα, Απόλλων Θ1, Φενταγίν ... δεν πάω τα νέα Σκουλήκια S3 από τη φάση που μας έγραψαν στα πελέ τους και έκαναν ντου (παλιά αποδυτήρια) στο γκολ ... μετά έβγαλαν τον πίρο στην 7.
Στην Καβάλα και στις Σέρρες ούτε και καλά περάσαμε ... μπαοκιά σκέτη.