Αποστολέας Θέμα: ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ!!  (Αναγνώστηκε 27363 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ!!
« Απάντηση #25 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 19:52 »

Σεβασμό κατεχουν και οι Παναθηναικοι και οι Αεκτζηδες. Και θα σας εξηγησω το λογο αμεσως. Ο Ολυμπιακός γνωριζουμε ΟΛΟΙ πως απο τα 12 πρωταθληματα τα μισα αξιζει. Μ αυτο το τροπο οι οπαδοι ανταξιοι του ολυμπιακου οπως οι παναθηναικοι και οι αεκτζηδες δεν εβρισκαν τροπο να χονεψουν την αδικια και κατεληγαν ειτε στα βαρια ναρκωτικα ειτε στα πολλα επεισοδια. Η σταση αυτη ειναι δικαιολογημενη οταν βλεπεις την ομαδα σου να αδικειται κατα αυτο το τροπο (θυμιζοωντας σας και την αθοωστη του Μαρινακη κ του Κοκαλη απ τα σκανδαλα περυσι και το παρανομο ρπωταθλημα του γαυρου επι της αεκ το 2008). Και επισης γνωριζουμε πως καθενας μας εαν μας στερουσαν με αδικια τον στοχο της  ομαδας μας για παραμονη στη κατηγορια απο ομαδα ιδιου δυναμικου με της δικης μας θα καταλειγαμε σε τετοιες ενεργειες.
Αξιοι σεβασμου κατα την αποψη μου αεκτζηδες και παναθηναικοι.

Φιλαράκι πως το πήρες έτσι το θέμα?
Κάπως στραβά το πήρες το θέμα.
Πάμε λοιπόν απο την αρχή κ βάση αυτών που λες:
Λες ότι επειδή υπήρξε αδικία κατά της Αεκ κ του Παο οι οπαδοί τους το έριξαν στα ναρκωτικά κ στα επεισόδια κ λες ότι αν υπήρξε αδικία κατά της ομάδας μας κ δεν μέναμε κατηγορία θα κάναμε κ εμείς το ίδιο.
Να σου θυμίσω λοιπόν ότι εμάς μας έριξαν κατηγορία όταν το 3 έγινε μεγαλύτερο του 24 κ επίσης πρόπερσι υπήρξε καθαρή αδικία κ τεράστια διαιτητικά λάθη κ πέσαμε κατηγορια αλλά για τον εαυτό μου που ξέρω δεν το έριξα στα ναρκωτικά κ ούτε επισόδια έκανα κ πιστεύω πως γενικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΣ δεν είχαν τέτοια αντίδραση κ δεν άκουσα να γεμίζουν τα κέντρα απεξάρτησης με ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ
Με τόση αδικία κ τόσες πίκρες που έχουμε γευτεί εμείς οι φίλθλοι του ΠΑΣ είμαστε ήρωες που τόσα χρόνια έχουμε κρατήσει μια βάση 3.500 κόσμου κ ακολουθούμε την ομάδα στα 4 άκρα της χώρας κ πολύ απλά μην μας συγκρίνεις με τους κανίβαλους
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PasGroup7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 20:10 »

Σεβασμό κατεχουν και οι Παναθηναικοι και οι Αεκτζηδες. Και θα σας εξηγησω το λογο αμεσως. Ο Ολυμπιακός γνωριζουμε ΟΛΟΙ πως απο τα 12 πρωταθληματα τα μισα αξιζει. Μ αυτο το τροπο οι οπαδοι ανταξιοι του ολυμπιακου οπως οι παναθηναικοι και οι αεκτζηδες δεν εβρισκαν τροπο να χονεψουν την αδικια και κατεληγαν ειτε στα βαρια ναρκωτικα ειτε στα πολλα επεισοδια. Η σταση αυτη ειναι δικαιολογημενη οταν βλεπεις την ομαδα σου να αδικειται κατα αυτο το τροπο (θυμιζοωντας σας και την αθοωστη του Μαρινακη κ του Κοκαλη απ τα σκανδαλα περυσι και το παρανομο ρπωταθλημα του γαυρου επι της αεκ το 2008). Και επισης γνωριζουμε πως καθενας μας εαν μας στερουσαν με αδικια τον στοχο της  ομαδας μας για παραμονη στη κατηγορια απο ομαδα ιδιου δυναμικου με της δικης μας θα καταλειγαμε σε τετοιες ενεργειες.
Αξιοι σεβασμου κατα την αποψη μου αεκτζηδες και παναθηναικοι.

Λοιπον αλλος ο οκγος των οπαδων του παναθηναικου και αλλος του πας. Ελπιζω να συμφωνουμε ολοι σ αυτο. 2ον οταν μια ομαδα οπως ο παο και η αεκ διεθεταν τοσα χρηματα για παιχτες και χανονταν λεφτα τοσο απο οπαδους οσο κ απο προεδρους ειναι επομενο να γινουν αυτα.. Τελος ελπιζω ολοι να μπορουμε να συμπερανουμε τις διαφορετικες καταστασεις καθε ομαδας. Αλλο Β εθνικη και Γ που οντως ηταν τεραστια αδικια αλλα οταν παιζει η ευρωπη τα τεραστια ποσα και η Αθηνα στη μεση ειναι πολυ πιο διαφορετικα τα πραγματα.

Παιδες ο ΠΑΣ ειναι μες  στη καρδια μας αλλα σε σημειο που να μπορουμε να βρουμε καπου μεσα μας την αληθεια κ οχι οτι μας πλασαρουν!

Φιλαράκι πως το πήρες έτσι το θέμα?
Κάπως στραβά το πήρες το θέμα.
Πάμε λοιπόν απο την αρχή κ βάση αυτών που λες:
Λες ότι επειδή υπήρξε αδικία κατά της Αεκ κ του Παο οι οπαδοί τους το έριξαν στα ναρκωτικά κ στα επεισόδια κ λες ότι αν υπήρξε αδικία κατά της ομάδας μας κ δεν μέναμε κατηγορία θα κάναμε κ εμείς το ίδιο.
Να σου θυμίσω λοιπόν ότι εμάς μας έριξαν κατηγορία όταν το 3 έγινε μεγαλύτερο του 24 κ επίσης πρόπερσι υπήρξε καθαρή αδικία κ τεράστια διαιτητικά λάθη κ πέσαμε κατηγορια αλλά για τον εαυτό μου που ξέρω δεν το έριξα στα ναρκωτικά κ ούτε επισόδια έκανα κ πιστεύω πως γενικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΣ δεν είχαν τέτοια αντίδραση κ δεν άκουσα να γεμίζουν τα κέντρα απεξάρτησης με ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ
Με τόση αδικία κ τόσες πίκρες που έχουμε γευτεί εμείς οι φίλθλοι του ΠΑΣ είμαστε ήρωες που τόσα χρόνια έχουμε κρατήσει μια βάση 3.500 κόσμου κ ακολουθούμε την ομάδα στα 4 άκρα της χώρας κ πολύ απλά μην μας συγκρίνεις με τους κανίβαλους

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 20:55 »
Παράθεση
Γι αυτο και εξηγειτε η ηρεμια των φιλαθλων του ολυμπιακου τα τελευταια χρονια.

χαχαχαχαχα καλο...μαλλον δε γνωριζεις και πολλα απο τα οπαδικα...αμα κατσω να σου πω επεισοδια των γαυρων τα τελευταια 2 χρονια θα χρειαστω να ανοιξω ολοκληρο τοπικ...

καλα για το σεβασμο σε βαζελο-αεκτζηδες δε σχολιαζω καν....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 21:12 »
Μ αυτο το τροπο οι οπαδοι ανταξιοι του ολυμπιακου οπως οι παναθηναικοι και οι αεκτζηδες δεν εβρισκαν τροπο να χονεψουν την αδικια και κατεληγαν ειτε στα βαρια ναρκωτικα ειτε στα πολλα επεισοδια.

Κατανοητή   η άποψή σου,  όχι όμως η ερμηνεία (με όρους ψυχολογίας)  και  στο  λέω  αυτό όντας  ευτυχώς εν  τη ζωή.
Γιατί,  με τις τότες αδικίες  που έχει υποστεί η ομάδα «μου»  θα έπρεπε να είμαι μακαρίτης από … «ουσία»  και με 0 περιουσία.
Δηλαδή, αν  το αντίδοτο της  αδικίας  των ομάδων ήταν η «ουσία»,  στα Γιάννινα  «θα έπρεπε»  να την πουλάνε στους φούρνους  …

Αν δυσκολεύεσαι να πεις ότι,  τα γήπεδα (κάποιες  «γωνιές»  των γηπέδων) είναι πιάτσα … «ουσίας» και  βίας, σου το είπα μόλις.
Πρόσεξε  φίλε μου,  αυτοί  που τους  αδικούν, οι ίδιοι τους καλμάρουν … πρόσεξέ το αυτό και κάντο  μια αναγωγή στην πολιτική των ημερών μας.

Τα Βαζέλια  εδώ,  ποια αδικία  εκτονώνουν … καταγγέλλουν  … το γκολ του Σαριέγκι    με σκαρφάλωμα  στην πλάτη του Μπεσέρα  στο  (2 – 0)  εκτός?

Εκτός την περίπτωση εδώ, όπου η  αδικία  είναι συνουσιακά κατάφορη.

Ο Πακιστανός  που μαχαίρωσαν  οι άλλοι  ήταν  οπαδός  του παναθηναϊκού … επειδή φορούσε βαζελοφανέλα (πολιτισμική  η επιλογή χρώματος  φανέλας και  ασφαλώς  πολιτική   στη χώρα υποδοχής του) επειδή αδικήθηκαν και έχασαν το νταμπλ?

Κάποιοι αντιμετωπίζουν το ζήτημα άνευ «ουσίας», δηλ. επί της ουσίας ... ο ένας στο γήπεδο, ο άλλος στο PlayStation.

«Δεν πιστευουμε σε εχθρες και μιση, απλα πιστευουμε στις ομαδες μας και σε ενα καλυτερο αυριο για τα Ελληνικα γηπεδα.»

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 06 Ιούν 2012 21:17 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ARwstos7

• Newbie
  • *
  • No Smoking, No Video, ONLY VOICE!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 23:00 »
φιλαρακι εχεις μεγακι αδικο γ βαζελες κ χανουμια!!!
No Smoking, No Video, ONLY VOICE!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 06 Ιούν 2012 23:21 »
Παράθεση
Εννοειται πως το οτι πλεον υπαρχουν τετοιες φιλιες μονο θετικο μπορει να ειναι, καθώς αποδεικνύει πως ο σεκταριανισμος εχει καταπολεμηθει απο τα γηπεδα  .

Επιδερμικά. Γιατί εσωτερικά γίνεται χαμός. Δες αυτό (και τα 5 μέρη):
BBC Hooligans - Scotland's Secret Shame (Celtic - Rangers) part 1/5

Υ.Γ. Shit at the queen's dogs
ανάμεσα στους οπαδούς των Celtic κ Rangers,υπάρχει ένα μεγάλο ποτάμι αίμα(ο όρος δεν είναι καθόλου υπερβολικός) κ αυτή η κόντρα δεν θα σβήσει ποτέ,είτε τα γαμημένα Βρετανικά στρατεύματα φύγουν απ τη Β.Ιρλανδία είτε όχι....Τώρα για το ποιος σύλλογος του Liverpool είναι περισσότερο "Ιρλανδικός",οι απόψεις διίστανται εδώ κ χρόνια....χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω,κ γω πιο πολύ για τα "ζαχαρωτά" έχω ακούσει....Εκτός αυτού, αδελφοποίηση των "κόκκινων" με τους οπαδούς της Celtic δεν υπάρχει,κ δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ είτε με τη κόκκινη είτε με τη μπλε πλευρά  του Liverpool,αφού κατά πάσα πιθανότητα το Ιρλανδικό στοιχείο είναι εξίσου έντονο κ στους δυο συλλόγους...Στο παρελθόν,αν θυμάμαι καλά σε φιλικό Everton-Glasgow Rangers προς τιμήν του Gary Stevens,οι οπαδοί των "ούνων" έτρωγαν ξύλο απ την αρχή ως το τέλος του ματς ,κ αρκετή ώρα μετά απ αυτό..... :) :)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 07 Ιούν 2012 00:10 »
Δηλ. pasgroup7 επειδη μαλλον εισαι μικρος στην ηλικια, με τη δικη σου λογικη, οταν σαρωναν τα πρωταθληματα οι βαζελοι επι καπτεν, τοτε που σ ολα τα γηπεδα που επαιζε ο βαζελος ακουγονταν μονο το "εξω οι τσατσοι του Βαρδινογιαννη", καλα εκαναν και  τα σπαγαν τοτε οι γαυροι... Ημαρτον.......

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 07 Ιούν 2012 00:36 »
εδώ ο κόσμος καίγεται
Και το νιμου χτενίζεται...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 07 Ιούν 2012 00:48 »
Παράθεση
.χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω,κ γω πιο πολύ για τα "ζαχαρωτά" έχω ακούσει....Εκτός αυτού, αδελφοποίηση των "κόκκινων" με τους οπαδούς της Celtic δεν υπάρχει,κ δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ είτε με τη κόκκινη είτε με τη μπλε πλευρά  του Liverpool,αφού κατά πάσα πιθανότητα το Ιρλανδικό στοιχείο είναι εξίσου έντονο κ στους δυο συλλόγους...

http://www.thecelticwiki.com/page/Liverpool+FC
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Πεμ 07 Ιούν 2012 01:09 »
Παράθεση
.χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω,κ γω πιο πολύ για τα "ζαχαρωτά" έχω ακούσει....Εκτός αυτού, αδελφοποίηση των "κόκκινων" με τους οπαδούς της Celtic δεν υπάρχει,κ δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ είτε με τη κόκκινη είτε με τη μπλε πλευρά  του Liverpool,αφού κατά πάσα πιθανότητα το Ιρλανδικό στοιχείο είναι εξίσου έντονο κ στους δυο συλλόγους...

http://www.thecelticwiki.com/page/Liverpool+FC

Φίλε μου,με κάθε σεβασμό στη Liverpool κ πολύ περισσότερο στη Celtic ;)θα μου επιτρέψεις να επιμένω στο ποσοτικά ίδιο Ιρλανδικό στοιχείο (όσον αφορά τους δυο συλλόγους του Liverpool)  :) :) :)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Πεμ 07 Ιούν 2012 02:25 »
Κάπου σ' έναν τοίχο στα Γιάννενα, πριν από αρκετά χρόνια κάποιος είχε γράψει:"Σύντροφοί μας όσοι δε μας γαμούν την αξιοπρέπεια" (ήταν κοντά στο στάδιο και νομίζω φαίνεται ακόμη).

Πέρα από την όποια πολιτική υπόσταση του εν λόγω συνθήματος, καθώς είχε πολιτική υπογραφή, θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα που έχουν γραφτεί ποτέ. Γιατί πέρα από τις όποιες χρωματικές διαφορές υπάρχουν, ο άνθρωπος πάντα είναι άνθρωπος, πάνω απ'όλα. Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι σε όλες τις ομάδες.

Ένας γαύρος π.χ που έχει μεγαλώσει βλέποντας τον Ντέταρι, τον Φούνιες και τους Ουκρανούς προς το τέλος του '80 (με μόνο ένα κύπελλο στην κατοχή τους) είναι δικαιολογημένος για μένα να υποστηρίζει αυτή την ομάδα καθώς έχει δει-ζήσει κάτι άλλο. Από την άλλη μπορεί να μου πει κάποιος πως αυτούς τους έφερε ο Κοσκωτάς και ο Σαλιαρέλης. Ναι οκ αλλά τότε ο Μπουμπλής τί ήταν...?  Επίσης πολύ καλά κάνει και είναι Πανιώνιος ένας που είναι γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης, από τη στιγμή που υποστηρίζει κάτι το οποίο υπάρχει 120 χρόνια. Δικαιολογημένος είναι και ο θεσσαλονικιός ξάδερφός μου που μεγάλωσε βλέποντας τον Άρη του Γκάλη και του χει μείνει από τότε.

Κάφροι υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού ανεξαρτήτως χρωμάτων.

Όπως και υποκειμενικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Καθώς από τις καταβολές του το ποδόσφαιρο εμπεριείχε πολιτικές-κοινωνικές-τοπικιστικές διαφορές οι οποίες ανάλογα την περίσταση (και τον εκάστοτε άνθρωπο πάντα) είναι εμφανείς ή υποβόσκουν.

Έτσι για κάποιον ο Παναθηναϊκός που μέχρι πριν από κάποια χρόνια πρέσβευε το κατεστημένο, την Χούντα (βλ. το μεγάλο ψέμα του Γουέμπλεϊ), το βασιλιά (καθότι ο Κοκός είναι επίτημος πρόεδρος του βάζελου), του φίλους των ναζί (έχουν παίξει φιλικό με τα SS), τους νεοναζί (βλ. ΝΟΠΟ) τώρα για κάποιον άλλον μπορεί να πρεσβεύει την αντίδραση στην κυριαρχία του γαύρου, τον καλύτερου εκπρόσωπο του A.C.A.B και ultras κινήματος στην Ελλάδα (βλ. επεισόδια στο τελευταίο ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ και γενικότερη στάση κερκίδας, ύπαρξη της θύρα 13 από το 1966) κτλ κτλ.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως πάντα, μα πάντα, σε τέτοιες ερωτήσεις ελοχεύει το υποκειμενικό στοιχείο. Και δεν υπάρχει ουσιαστικό μέτρο σύγκρισης καθότι δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια. Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημα που τίθεται, πιο κοντά στο να μη μου γαμούν την αξιοπρέπεια είναι: οι Fentagin, οι Πινέζες, η Αυτόνομη Θύρα 10, κάποια club της Οriginal, οι Καρδιτσιώτες, οι Δραμινοί, οι της Νικης Βόλου, οι Alternatives (Εργοτέλη), η Ελαφρά Ταξιαρχία (Απόλλων Αθηνών), ο κόσμος του Φωστήρα ίσως ακόμη και κάποιος κόσμος από τη Λάρισα αξίζουν τον σεβασμό μας γιατί η πλειοψηφία τους και ξέρει από μπάλα και έχει περάσει δύσκολες στιγμές και δεν είναι κατά βάση hooligans.

Τα περί Ευρώπης είναι μια τελείως διαφορετική κουβέντα κυρίως γιατί επικρατούσαν και επικρατούν διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με το εδώ "οπαδικό" κίνημα.

Όλα τα παραπάνω παραδείγματα ήταν εσκεμμένα.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος ARwstos7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 08:58 »
Απο το euro εγω μπορω να διακρινω τους Ισπανους που εχουν καταφθασει πανω απο 15000 ατομα..

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 09:23 »
Ποιοι ισπανοί ρε παιδιά που έχουν ταξιδέψει ισπανοι  και έχουν και κόμπλεξ μεγάλο με τους Ελληνες.Aυτούς που έχω διακρίνει στο euro είναι οι Ιρλανδοί

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 09:30 »
Εμενα παλι ολες οι ωραιες γυναικες - οπαιδοι ανξαρτητως εθνικοτητας μου προκαλουν εναν.....σεβασμο!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 13 Ιούν 2012 09:46 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ARwstos7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 11:27 »
με την ιταλια ηταν παρα πολυ..το ειδα το ματςς!

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 13 Ιούν 2012 12:54 »
ιρλανδοι ηταν γυρω στους 25000  ;)

αλλα ενταξει τι ψαχνετε τωρα στις εθνικες
κανενας δεν ασχολειται οπαδικα με τις εθνικες (και καλα κανουν κατ'εμε)
εκτος απο πολωνους ρωσους και κροατες
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 15 Ιούν 2012 14:11 »

Παράθεση
Οι κροατες επισης τα εκαναν  πουτανα στο EURO2012

Δεν κατάλαβα πως κολλάνε οι πορδοτσόγλανοι οι Κροάτες σε τούτο το topic ...

Υπάρχει περίπτωση ... για την Κροατία που πέρασε  στο γαλλικό μπέχο χτες και  επειδή τα χαϊβάνια της τα έσΠΑΣαν στα καλά καθούμενα,   να τυχαίνουν  (κατέχουν)  και του σεβασμού μας???

... στο topic ΕURO 2012 ναι, ως είδηση.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 15 Ιούν 2012 15:10 »
επειδη δημιουργησαν επεισοδια πρεπει να θεωρουνται ηλιθιοι οχι και σεβασμο...
ελα μην λεμε οτι να ναι....

μιλαμε για λιβερπουλ και απο κατω μπαινουν οι καφροι απο το μπουρναζι χαχαχαχααχ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 15 Ιούν 2012 15:29 »
Εξαιτίας της @μημένης της UEFA το πρώτο βιντεάκι δεν παίζει. Δεν πειράζει:
Irish fans singing The Fields of Athenry vs Spain
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 18 Ιούν 2012 14:04 »
και στα μετρα μας...
Brigata Tifosi 2009-2010

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 20 Ιούν 2012 23:55 »
Οι κροάτες έπρεπε να μαζέψουν πολλά κατακέφαλα.Αηδιαστικοί.
Οι Ιρλανδοί με εντυπωσίασαν στο ματς με Ισπανία,όταν παρά την ήττα τους (και αποκλεισμό) ξεσήκωσαν το γήπεδο.Eκεί πρέπει να κέρδισαν ''πολλούς πόντους σεβασμού'' παγκοσμίως.

Ακριβώς αυτά τα βιντεάκια που παρέθεσε ο chilly, αλλά τα έκοψαν οι χαζοαπαγορεύσεις.

Αποσυνδεδεμένος ARwstos7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 21 Ιούν 2012 07:56 »
Εμενα παλι μου προκαλουν απολυτο σεβασμο οι ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ!!!