Εγώ λέω απλά ότι τα 200000 ουκρανικά ευρά,
αυτό ήταν το ποσό που είχε διαρρεύσει,
ήταν πολλά λεφτά (Τα πήρε?) και πολλοί τον δικαιολόγησαν τότε για την απόφαση που πήρε να φύγει, ενώ πολύ εύκολα χώθηκαν στον Ηπειρώτη-Κρητικό όταν μίλησε για μεγαλύτερες ομάδες, τα θυμάστε φαντάζομαι...
Από εκεί και πέρα, ούτε έμενα δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε και φυσικά σαν κλασσικοί Γιαννιώτες ξερόλες είπαμε το κλασσικότατο "ο μ@λάκας ο πρόεδρας φταίει.
Βέβαια ο μ@λάκας ο πρόεδρας φταίει που του είχε κάνει πρόταση ανανέωσης κανά μήνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος...
Προσωπικά, έχω στηρίξει σχεδόν το σύνολο των προπονητών που έχουν περάσει από τον ΠΑΣ,
είμαι της άποψης ότι μόνο αν τους αφήσεις να δουλέψουν, θα σου παράγουν έργο.
Ούτε για τον Σάββα θυμάμαι να έχω εκφραστεί άσχημα.
Μόνο τον αναστό δεν θέλω ξανά στα Γιάννενα,
γκαραγκιοζιλίκια δεν γουστάρω ξανά στην Ομάδα.
Και θα συμφωνήσω με τον chilly στην άτυπη "σύγκριση" που κάνει μεταξύ Χριστόπουλου και Πετράκη.
Ναι, νέος, ωραίος, ευγενέστατος ο Γιαννάκης, έκανε το γκελ του, ίσως είχε και κάποιες καλές ιδέες τις οποίες μπορούσε να υλοποιήσει εύκολα με έναν Ντε Βινσέντι, με Ίλιτς καβλωμένο και όχι με την κοιλιά στα γόνατα, με Τσουκαλά, με Πάντο, με Οικονόμου, με Κοροβέση. Στο απυρόβλητο ο νεαρός τεχνικός, καλώς για εμένα.
Από την άλλη, ο Γιάννης ο Κρητικός, ο δουλευταράς, ο δάσκαλος (δεν είναι δικοί μου χαρακτηρισμοί, αλλά παικτών που πέρασαν από τα χέρια του, και συναδέλφων του), αυτός ντε, που απαυτώνεται το νησί του, αυτός που αμφισβητήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΠΑΣολέδων, αυτός που μας έβγαλε δύο φορές στην Ευρώπη,
αυτός που απέκλεισε τους Νορβηγούς και χτύπησε στα ίσα τους Ολλανδούς, αυτός που καθημερινά παράγει έργο και έχει φτιάξει ποδοσφαιριστές,
αυτός που παλεύει με τους "άχρηστους" (σύμφωνα με πολλούς), "Μπέριους", με "ρόστερ που χρειάζεται ξήλωμα" και που με αυτούς πορεύεται τρεισήμισι χρόνια τώρα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ...
Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΣ έχει προπονητή, λέγεται Γιάννης Πετράκης, είναι ο μακροβιότερος προπονητής σε συνεχόμενη θητεία στην Ομάδα μας και αυτός που θα μνημονεύεται για πάντα στην Ιστορία.
Εάν ΠΑΕ και κόουτς δεν τα βρούνε, τότε και πάλι θα στηρίξω αυτόν που θα τον αντικαταστήσει.