Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 249768 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #1025 στις: Παρ 07 Απρ 2017 13:12 »
Άλλο ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον διάδοχο του Πέτρου Μιχου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ ξανά ένας προπονητής δεν έχει πιάσει τόσους κοτσους σε αυτή την πόλη.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #1026 στις: Παρ 07 Απρ 2017 13:25 »
Άλλο ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον διάδοχο του Πέτρου Μιχου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ ξανά ένας προπονητής δεν έχει πιάσει τόσους κοτσους σε αυτή την πόλη.

Φίλε δεν ξέρω τι σου ξινίζει στον Χριστόπουλο...πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Δεν σου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΣ και η 5η θέση φαντάζομαι...ποιους έπιασε κότσους και πως;

Το ότι δεν έπιασε στις άλλες ομάδες, δεν μου λέει τπτ εμένα προσωπικά...σε ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα, μόνο ο Άγγελος μπόρεσε και έβγαλε άκρη.
Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα στην πορεία μιας ομάδας...η χημεία, το επιτελείο, οι συνεργασίες, οι κλίκες κλπ... μη ξεχνάμε ότι ήταν βοηθός προπονητή για μεγάλο διάστημα στον ΠΑΣ, πριν γίνει ο πρώτος και ήξερε καλά πρόσωπα και πράγματα.

Για μένα, ότι καλύτερο για τον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια. Αυτός μας μπόλιασε με χαρακτήρα ομάδας με μεγάλες προοπτικές και χαρακτήρα και με τον Άγγελο και αυτόν, υπερπηδήσαμε κάποια ταμπού που μας διακατείχαν για χρόνια.

Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...καλά να περνάς εκεί που είσαι!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1027 στις: Παρ 07 Απρ 2017 13:40 »
Φίλε δεν ξέρω τι σου ξινίζει στον Χριστόπουλο...πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Δεν σου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΣ και η 5η θέση φαντάζομαι...ποιους έπιασε κότσους και πως;

Και μένα μου άρεσε ο Χριστόπουλος αλλά ως δικηγόρος του διαόλου θα σου κάνω την ερώτηση:
μήπως μπορούσε ο ΠΑΣ και ψηλότερα με άλλον προπονητή (π.χ. Πετράκη; )
Δες κάποιο από το υλικό που είχε ο Χριστόπουλος να διαχειριστεί:
ΚΑΡΙΜ ΦΕΓΚΡΟΥΣ
ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ (στα καλά του)
ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ (ο καλύτερος κατ εμέ εκείνη τη χρονιά)
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΡΑΝΑ ΙΛΙΤΣ
ΤΟΜΑΣ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ
ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

αφήνω απ' έξω κάτι Βίλες τιμωρούς, Μιχαήληδες, Κοροβέσηδες, Μπέριους, Γιάκους, Γεωργίου, κλπ.
Πες μου αν είχε αυτούς ο Πετράκης ποια θέση λες να πιάναμαν;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1028 στις: Παρ 07 Απρ 2017 13:57 »
Μυθικέ τύπε  :)) μπορεί να πηγαίναμαν  :P καλύτερα, μπορεί και να παίρναμαν  :))  κα τα παπά(γ)ια μας.
Με τα αν δεν γίνεται δλεια...

Η 5η θέση εκείνη τη χρονιά, ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση...δύσκολα ξαναγίνεται...Γιατί; Το υλικό του ΠΑΣ γίνεται όλο και φτωχότερο με τη δικαιολογία της έλλειψης μπάτζετ, λόγω ανοιχτών υποχρεώσεων του ΠΑΣ σε πολλά μέτωπα. Η αλήθεια είναι πως θα εκπλαγώ αν του χρόνου καταφέρουμε να μην υποβιβαστούμε.
Μεταγραφές δεν θα κάνει, θα προωθήσει πιτσιρικάδες στην πρώτη ομάδα, αλλά η μπίλια μία ή δύο φορές θα σου κάτσει.
Τώρα αν ο χοντρός έχει το κοκαλάκι του Γκαστόνε, τι να πω...μακάρι για την ομάδα της καρδιάς μας!!!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1029 στις: Παρ 07 Απρ 2017 14:11 »
Πέρσυ πάντως ο Πετράκης μας έβγαλε 6ους με χειρότερο υλικό από αυτό που είχε ο Χριστόπουλος.
Οι ανησυχίες βέβαια για το μέλλον του υλικού μας είναι φυσικά δικαιολογημένες.

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1030 στις: Παρ 07 Απρ 2017 14:15 »
Το πρόβλημα με τον Χριστόπουλο δεν είναι τι έκανε όσο ήταν στον ΠΑΣ.
Το πρόβλημα είναι το πότε αποφάσισε να μην είναι στον ΠΑΣ και το τι έκανε ύστερα.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1031 στις: Παρ 07 Απρ 2017 15:13 »
Εγω καταλαβα οτι αποφασισε να μην ειναι στον ΠΑΣ οταν διαπιστωσε οτι η ομαδα δεν θα αγωνιστει στην ευρωπη
Κανω λαθος?
Μετα πιστεψε πολυ στον εαυτο του και τον εφαγε το μαυρο σκοταδι
Δεν ξερω για ποιο λογο απο τη στιγμη που ειχε δειξει πολυ καλα δειγματα
Τωρα φανταζομαι καταλαβαινει τη διαφορα μεταξυ ΠΑΣ και πλατανια-λιβαδειας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1032 στις: Παρ 07 Απρ 2017 18:17 »
Το πρόβλημα με τον Χριστόπουλο δεν είναι τι έκανε όσο ήταν στον ΠΑΣ.
Το πρόβλημα είναι το πότε αποφάσισε να μην είναι στον ΠΑΣ και το τι έκανε ύστερα.

Ακριβως ετσι.
Και για να μην ξεχνιομαστε,αν δεν εκανε το μισομπανταλο ο Κειτα την καρατιά στον Δημουτσο
την τριτη αγωνιστικη των play off με ατρομητο και μας αφηνε με 10 παιχτες,τωρα πολύ πιθανο
να σιχτιριζαμε τον ΧΒ όχι γιατι δεν παιξαμε προκριματικα uefa,αλλα champions league.
Κυριος σε όλα του και αξιοπρεπέστατος ο Χριστόπουλος,παρα την αγκουσα και το σφιξιμο του ΧΒ
όπως φανηκαν με τις δηλωσεις μετα το διπλο στην τουμπα στους αγωνες play off,
δεν διανοηθηκε σε καμια περιπτωση να βαλει φρενο και να συμβιβαστεί με μια καλη πορεια,αλλα
εξαντλησε τις δυνατότητες για διακριση.Απο εκει και περα δεν μπορω να τον κατακρινω ή να θηωρησω
ότι ηταν αθεμιτο όταν αποφασισε κατά τη διαρκεια των play off να μην ανανεωσει.Λιγο οι σειρήνες
του πετυχημενου μανατζερ Σελουκ,λιγο η αβεβαιοτητα με τον ΧΒ και την μη αδειοδοτηση,δεν θελει
και πολύ να ξεφυγει το μυαλο και η φιλοδοξια να μετατραπει σε αμετροέπεια.Ο χρονος εδειξε ότι
κακο του κεφαλιού του εκανε.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1033 στις: Παρ 07 Απρ 2017 19:18 »
Παράθεση

...του είπα ότι σκέφτομαι σοβαρά να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ουκρανία. Είναι μεγάλο δέλεαρ για μένα, η προοπτική που μου δίνει η Ταβρίγια. Η εξέλιξη. Το δικαίωμα να εργαστώ στο εξωτερικό. Η παρουσία μου σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία της Ευρώπης. Μου συνέβη τώρα, και ίσως να μην είχα ποτέ ξανά την ευκαιρία.

Γ. Χριστόπουλος

2010–2011   Panionios (Assistant Manager)
2011–2012   PAS Giannina (Assistant Manager)

2012–2013   PAS Giannina
2013–2014   Tavriya Simferopol
2014–2015   Platanias
2015–2016
2016–   Levadiakos
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1034 στις: Παρ 07 Απρ 2017 20:22 »
....
Το ότι δεν έπιασε στις άλλες ομάδες, δεν μου λέει τπτ εμένα προσωπικά...σε ανεμομαζώματα και διαβολοσκορπίσματα, μόνο ο Άγγελος μπόρεσε και έβγαλε άκρη.
....
Kοιτάχτε, γενικά δεν μου αρέσουν οι παπατζήδες και σαν άνθρωποι και σαν προπονητές.
Σαν άνθρωπος: ''Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, δεν τα έχουμε βρει ακόμα'' κλπ κλπ όταν έχεις συμφωνήσει με ουκρανική ομάδα. Εγώ το λέω παπατζιλίκι αυτό. Δεν ξέρω για εσάς. Επίσης, είδα την συμπεριφορά του και ως προπονητής του Πλατανιά, αλλά και του Λεβαδειακού απέναντι στην ομάδα μας. Και ρωτήστε επίσης, γιατί σκύλιαζαν (στις προπονήσεις) όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό οι παίχτες μας. Και ρωτήστε επίσης, τι κλίμα μετέφερε ο Χριστόπουλος στους παίχτες του Λεβαδειακού την ίδια εβδομάδα.

Σαν προπονητής: Καταρχήν μιλάει το έργο του όπου και αν πήγε μετά από εμάς. Ουκρανία, Πλατανιάς, Λεβαδειακός. Και αν όπως λέτε, για τον Λεβαδειακό οτι ήταν ανεμομάζωμα, για τις άλλες δυο ομάδες το αντίθετο είναι. Τις έχτισε από την αρχή όπως ο ίδιος ήθελε και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Αλλά τι συζητάμε...όταν στην καριέρα του έχει μια ανατροπή αποτελέσματος και αυτή απέναντι σε εμάς πριν ένα μήνα, φτάνει και αρκεί για να μου ξινίζει σαν προπονητής. Αλλά είπαμε: ωραίος, ζεν πρεμιέ, με τα moncler του μέσα στην μόδα, άρχιζε και εκείνα τα ''σε λυπούνται,κλπ κλπ μετά σε σέβονται '' του Γκάντι για να γλείψει λίγο τον κόσμο και έπηξε το τυρί. Δώστου ανοιχτό στόμα ο Γιαννιώτης οπαδός-φίλαθλος...Ουάου τι είπε τώρα, αυτός είναι προπονητής...Ήρθε ο Χριστόπουλος σαν πρώτος, ''ας τον δοκιμάσουμε'' ο Γιαννιώτης. Ήρθε ο Πετράκης, ''έλα μωρέ με τον κωλοοφητζη τον αποτυχημένο'' ο Γιαννιώτης. Το γυρνούσε ο Χριστόπουλος σε 5-3-2, τεσσάρα από τον γαύρο μεσά στα Γιάννενα, ''ουάου αυτός είναι ο προπονητής ...μπροστά σε συστήματα''. Το έκανε ο Πετράκης με τον βάζελο, ο άχρηστος ο Ίλιτς αστοχούσε σε 2 φάσεις στο δεκάλεπτο να το έχουμε 2-0, 0-0 τελικό αποτέλεσμα, ''αμαν ρε Πετράκη, τι κατεβάζεις την ομάδα με 3 στόπερ, δεν παίζεις με την barca'' o Γιαννιώτης. Έβγαζε ο Χριστόπουλος την ομάδα Ευρώπη, ''ουάου προπονητάρα μας...για πάντα μαζί μας'' ο Γιαννιώτης. Έβγαζε ο Πετράκης την ομάδα Ευρώπη 2 φορές!, ''ε δεν μετράει γιατί βγήκαμε 6οι, σιγά τον Πετράκη, τα έκανε όλα ο πρόεδρος''. Με Ντεβισέντι-Οικονόμου ο Χριστόπουλος, ''Χριστόπουλος περομπερομ'' ο Γιαννιώτης. Με Μπέριο και Καρανίκα ο Πετράκης, ούτε μια φορά δεν έχει φωνάξει το ονομά του ο Γιαννιώτης στο γήπεδο. Γλείψιμο στον κόσμο ο Χριστόπουλος, εκσπερμάτωση ο Γιαννιώτης. Σοβαρότητα ο Πετράκης, ''άσε μας μωρέ με τον αντιαισθητικό τον κωλοΚρητικό'' ο Γιαννιώτης, ''θέλουμε νέο και φιλόδοξο προπονητή πλέον''.
Αυτά. Με τον καιρό θα έχουμε και άλλα να πούμε.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1035 στις: Παρ 07 Απρ 2017 20:40 »
Λες αυτά που ακούγονταν σαν κουτσομπολιά σε δρόμους και καφετέριες.
Εγώ σκέφτομαι μήπως ο Χοντρός, δεν του πρόσφερε το ανάλογο χρήμα, που αντιστοιχούσε σε αυτή την επιτυχία και τον έκανε να ψάξει την τύχη του αλλού.
Από λόγια του αέρα έχουμε ακούσει πολλά για αυτή την ιστορία. Το τι έγινε, είναι καλά κρυμμένο σε κάποια αίθουσα στο Πανηπειρωτικό.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1036 στις: Παρ 07 Απρ 2017 21:25 »
(...) ο Γιαννιώτης, ''θέλουμε νέο και φιλόδοξο προπονητή πλέον''.
Αυτά. Με τον καιρό θα έχουμε και άλλα να πούμε.

Χάβο, Καβακά ή "ξένο" ήθελε πριν λάβει χρίσμα ο Καλαματιανός... ο Γιαννιώτης  και εφεξής Νάρκισσος 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Παρ 07 Απρ 2017 22:08 »
Εγώ λέω απλά ότι τα 200000 ουκρανικά ευρά,
αυτό ήταν το  ποσό που είχε διαρρεύσει,
ήταν πολλά λεφτά (Τα πήρε?) και πολλοί τον δικαιολόγησαν τότε για την απόφαση που πήρε να φύγει, ενώ πολύ εύκολα χώθηκαν στον Ηπειρώτη-Κρητικό όταν μίλησε για μεγαλύτερες ομάδες, τα θυμάστε φαντάζομαι...
Από εκεί και πέρα, ούτε έμενα δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε και φυσικά σαν κλασσικοί Γιαννιώτες ξερόλες είπαμε το κλασσικότατο "ο μ@λάκας ο πρόεδρας φταίει.
Βέβαια ο μ@λάκας ο πρόεδρας φταίει που του είχε κάνει πρόταση ανανέωσης κανά μήνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος...  ;)

Προσωπικά, έχω στηρίξει σχεδόν το σύνολο των προπονητών που έχουν περάσει από τον ΠΑΣ,
είμαι της άποψης ότι μόνο αν τους αφήσεις να δουλέψουν, θα σου παράγουν έργο.
Ούτε για τον Σάββα θυμάμαι να έχω εκφραστεί άσχημα.
Μόνο τον αναστό δεν θέλω ξανά στα Γιάννενα, γκαραγκιοζιλίκια δεν γουστάρω ξανά στην Ομάδα.
Και θα συμφωνήσω με τον chilly στην άτυπη "σύγκριση" που κάνει μεταξύ Χριστόπουλου και Πετράκη.
Ναι, νέος, ωραίος, ευγενέστατος ο Γιαννάκης, έκανε το γκελ του, ίσως είχε και κάποιες καλές ιδέες τις οποίες μπορούσε να υλοποιήσει εύκολα με έναν Ντε Βινσέντι, με Ίλιτς καβλωμένο και όχι με την κοιλιά στα γόνατα, με Τσουκαλά, με Πάντο, με Οικονόμου, με Κοροβέση. Στο απυρόβλητο ο νεαρός τεχνικός, καλώς για εμένα.

Από την άλλη, ο Γιάννης ο Κρητικός, ο δουλευταράς, ο δάσκαλος (δεν είναι δικοί μου χαρακτηρισμοί, αλλά παικτών που πέρασαν από τα χέρια του, και συναδέλφων του), αυτός ντε, που απαυτώνεται το νησί του, αυτός που αμφισβητήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΠΑΣολέδων, αυτός που μας έβγαλε δύο φορές στην Ευρώπη,
αυτός που απέκλεισε τους Νορβηγούς και χτύπησε στα ίσα τους Ολλανδούς, αυτός που καθημερινά παράγει έργο και έχει φτιάξει ποδοσφαιριστές,
αυτός που παλεύει με τους "άχρηστους" (σύμφωνα με πολλούς), "Μπέριους", με "ρόστερ που χρειάζεται ξήλωμα" και που με αυτούς πορεύεται τρεισήμισι χρόνια τώρα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ...

Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΣ έχει προπονητή, λέγεται Γιάννης Πετράκης, είναι ο μακροβιότερος προπονητής σε συνεχόμενη θητεία στην Ομάδα μας και αυτός που θα μνημονεύεται για πάντα στην Ιστορία.

Εάν ΠΑΕ και κόουτς δεν τα βρούνε, τότε και πάλι θα στηρίξω αυτόν που θα τον αντικαταστήσει.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 17:20 »
Σαν προπονητής: Καταρχήν μιλάει το έργο του όπου και αν πήγε μετά από εμάς. Ουκρανία, Πλατανιάς, Λεβαδειακός. Και αν όπως λέτε, για τον Λεβαδειακό οτι ήταν ανεμομάζωμα, για τις άλλες δυο ομάδες το αντίθετο είναι. Τις έχτισε από την αρχή όπως ο ίδιος ήθελε και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.
Ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα ας χρησιμοποιούμε αληθινά δεδομένα. Η Ταβρίγια ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ αφού είχε υπογράψει ο Χριστόπουλος και μάζεψε με το ζόρι 14 παίκτες παλαίμαχους και νέους για να κατέβει στο πρωτάθλημά τους. Η κρίσιμη χρονιά για την καριέρα του Χριστόπουλου ήταν η συγκεκριμένη και ήταν πράγματι άτυχος ... Με δεδομένη τη συνεργασία με Σέλουκ αν είχε άλλη κατάληξη η συγκεκριμένη χρονιά θα ήταν όντως ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του.
Επίσης δεν μπορεί ο χρόνος να μειώνει τόσο τη μνήμη μας ... δεν ήταν ο Χριστόπουλος που ανέβαλλε τη νέα συμφωνία αλλά ο πρόεδρος της ομάδας μας ο οποίος εφαρμόζοντας τακτική αναμονής περίμενε πως θα μείωνε τις λογικά αυξημένες απαιτήσεις του.
Επισημαίνω ότι τα παραπάνω δεν τα γράφω υποστηρίζοντας το Χριστόπουλο στο δίλημμα Χριστόπουλος vs Πετράκη ... Ο καθένας δούλεψε σε διαφορετικές συνθήκες με άλλης ποιότητας ρόστερ με άλλη ποιότητα αντιπάλων κλπκλπ Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς συγκρίσιμοι και ενδέχεται ο καθένας να ήταν καταλληλότερος για τον ΠΑΣ τις συγκεκριμένες περιόδους που τον προπονούσαν ...

dk  :mono: 

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 18:55 »
(...)
...υποστηρίζοντας το Χριστόπουλο στο δίλημμα Χριστόπουλος vs Πετράκη ...
(...)

... στη σύγκριση "Χριστόπουλος vs Πετράκη". Από πού δίλημμα ? 

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 21:11 »
όπως έγραψα και πιο πάνω new δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης καθώς :
"δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς συγκρίσιμοι και ενδέχεται ο καθένας να ήταν καταλληλότερος για τον ΠΑΣ τις συγκεκριμένες περιόδους που τον προπονούσαν" ...

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 22:24 »
Θα εξετάσουμε την ανθρώπινη πλευρά των 2 προπονητών ή την προπονητική τους επάρκεια;
Για την πρώτη παράμετρο, δεν το συζητώ... ο Ζάννης, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας...προσηνής, ήπιος, ντόμπρος, με άλλα λόγια ένας άνθρωπος που θα ήθελες να τον έχεις φίλο.
Για την δεύτερη παράμετρο, επίσης δεν το συζητώ...νέος, τολμηρός, με όραμα και ιδέες που μεταμόρφωσαν τον ΠΑΣ σε ομάδα-μοντέλο και διεκδίκησε με αξιώσεις στα πλέι-οφ μέχρι ενός σημείου και τη δεύτερη θέση (για Τσάμπιονς Λιγκ, μιλάμε για να μην ξεχνάμε) και εκεί επίσης ο Χοντρός έκανε την σούπερ δήλωση ότι ο ΠΑΣ δεν έχει γίνει ακόμη ομάδα για τόσο ψηλά... με συνέπεια ξαφνικά να καταρρεύσουμε στη συνέχεια (αν τα θυμάμαι καλά τα γεγονότα...) και να μείνουμε στην 5η θέση με τις γνωστές στη συνέχεια εξελίξεις...
Γνωστοί κορυφαίοι προπονητές δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά...Κλαφ, Μουρίνιο, Κόντε...δεν θα τους πάρουμε σπίτια μας, την ομάδα μας θα προπονούν, οπότε δεν με ενδιαφέρουν τα τυχόν ¨θέματα¨ στον χαρακτήρα τους.

Οπότε ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡ...θα χαιρόμουν πολύ αν ξαναερχόταν...¨ΚΑΠΟΤΕ¨!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 22:41 »
Παράθεση
Παράθεση από: dk στις Σήμερα στις 17:20
(...)
...υποστηρίζοντας το Χριστόπουλο στο δίλημμα Χριστόπουλος vs Πετράκη ...
(...)

... στη σύγκριση "Χριστόπουλος vs Πετράκη". Από πού δίλημμα ? 

όπως έγραψα και πιο πάνω new δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης καθώς :
"δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς συγκρίσιμοι και ενδέχεται ο καθένας να ήταν καταλληλότερος για τον ΠΑΣ τις συγκεκριμένες περιόδους που τον προπονούσαν" ...

Το δίλημμα τίνος είναι? ... αυτό ρώτησα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 10:57 »
Γενεθλια σήμερα για το Γιαννη Χριστόπουλο ο οποίος γίνεται 45 χρονών!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Δευ 22 Ιαν 2018 19:22 »
Παράθεση
Στην πόρτα εξόδου ο Χριστόπουλος
O Άρης Λεμεσού τη Κυριακή το βράδυ γνώρισε εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες με 1-0 από τον Απόλλων Λεμεσού που είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν αποκλείεται αυτό το ματς να ήταν το τελευταίο του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Κύπρου παρά το γεγονός ότι η δουλειά του έχει αναγνωριστεί απ' όλους αλλά δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα.
Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες τις επόμενες ώρες, ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Πηγή: sport24.gr
sportsioannina.gr

Ούτε εκεί στεριώνει.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Δευ 22 Ιαν 2018 23:56 »
Νο4...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Τρι 23 Ιαν 2018 00:10 »
Κάποιοι εδώ μέσα τον λησμονούν ακόμα και τομ συγρίνουν με τον Πετράκη.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Παρ 02 Φεβ 2018 14:29 »
Μη μας τρελαίνετε ρε. ΜΟΝΟ στον ΠΑΣ θα ξαναπιάσει ο Γιάννης.  :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Παρ 25 Μάι 2018 17:23 »
Παράθεση
Την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του αναλαμβάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Μεσσήνιος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας με στόχο να την επαναφέρει σε υψηλότερες κατηγορίες.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο. Ο καταξιωμένος Καλαματιανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Παρ 25 Μάι 2018 17:39 »
Γιατι δεν κανανε προπονητη τον Γεωργουντζο;Κατι περισσοτερο απο τον Γιαννη ξερει.