Η γλώσσα του σώματος πασολέδες μου, μόνο ανατριχίλα και ρίγος μου φέρνουν, από αυτόν τον άνθρωπο.. Ούτε οπαδιλίκι, ούτε πολλά πολλά, μόνο ευγένεια, σεβασμό και μετρημένα λόγια, από την αρχή μέχρι το τέλος.. Gentleman!! Sir!!
Δηλαδή όταν ένα γήπεδο φωνάζει παθιασμένα εν χορό το όνομά του τι έπρεπε να κάνει, να χοροπηδάει και να κάνει σαν νούμερο? Υπόκλιση για το δέος και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νοιώθει από τις αγνές φωνές μιας πόλης όπου και αν τις συναντήσει κάνει ο άνθρωπος. Το λιγότερο συγκίνηση νοιώθει..
Για την παραμονή του.
Ακόμη και χτες από τη συνέντευξη τύπου μπορείς να αντλήσεις κουβέντες όπως "θέλω να μείνω στον ΠΑΣ και το δείχνω με τη στάση μου", "υπάρχει καλή προσέγγιση από μένα και από τον πρόεδρο", "σε καλό κλίμα η συζήτηση", μόνο απαισιόδοξο δεν σε αφήνει.. Ακόμα και το "μουτράκι" που βγάζει ότι έπρεπε να έχει γίνει η κουβέντα νωρίτερα, αμέσως καλύπτει τον πρόεδρο λέγοντας ότι το σέβεται και ότι είχε τους λόγους του..
Προφανώς και ήθελε η κουβέντα (πες το συμφωνία) να γίνει νωρίτερα ώστε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς να ήταν σήμερα (σχεδόν) έτοιμος. Ο ΧΒ δεν είχε στάνταρ την αδειοδότηση, οπότε τι σχεδιασμό να κάνεις και ο Χριστόπουλος από την άλλη μαλάκας δεν είναι να κάνει σενάρια χωρίς συμφωνίες, χωρίς τιμές και νούμερα. Οπότε μετά από όλα αυτά ο Χριστόπουλος (και συνεργάτες του) κινδυνεύει να μην κάνει διακοπές (καθόλου όμως) και να μένει πίσω να τρέχει πανικόβλητος να μαζέψει την επόμενη χρονιά, μιας και η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίς. Αυτό είναι το σπάσιμο και το παράπονο του Χριστόπουλου.
Ο Χριστόπουλος, ως λογικότατος άνθρωπος, γνωρίζει ότι δεν ξύπνησε σήμερα Arsene Wenger και τα μυαλά του πατάν ακόμα στη γη, γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πρόεδρος για την ομάδα και ποιες είναι πλέον οι απαιτήσεις του, οι οικονομικές και εργασιακές, πάντα με τον παράγοντα "ελληνική πραγματικότητα".