Σοβαρά τώρα , υπάρχει κανείς που τώρα , 9.45 , πιστεύει ακόμη ότι θα μείνει ο Χριστοπουλος ???Και μα την αληθεια ,μας ...λυπαμαι ετσι που μπαινουμε ολοι καθε τρεις και λιγο ,μπας και διαβασουμε κανενα νεωτερο . Ισως να παρακαλεσα πολυ τον Αγγελο περυσι και φετος να εχω αδειασει απο ...ικεσιες και θεοποιησεις ! Σε καθε περιπτωση ...Ας ξημερώσει αύριο η γαμωμερα , να κλείσει και το συγκεκριμένο topic και να πάμε για ...αλλα !
Έχω αρχίσει να ενοχλούμαι εντονα απο το συγκεκριμένο θέμα εδώ και 2 μέρες .
Πλέον έχω παγώσει τελείως !
Απλά ας τελειώνει .Διοτι υπάρχει μια πρωτοφανής παράκρουση των Πασολεδων ( ΟΧΙ μονο στο forum ) που ούτε ο Θεός δεν την θέλει ούτε ο διαβολος .
Και κάτι τελευταίο .Μια σύγκριση ως τροφή για σκέψη .
Απο το πρωί ο Χριστοπουλος παρουσιάζεται κλεισμένος απο τους Ρωσομαφιοζους .Αποψε τα δημοσιεύματα έχουν πλέον την μορφή επίσημης ανακοίνωσης .Καποιοι βρίζουν και χλευαζουν τα ΜΜΕ , ίσως και καλώς .Και εγω μαζί .
Δεν υπάρχει όμως ούτε διάψευση απο πλευράς του .ΟΧΙ φυσικά απο τον ΧΒ .Απολυτη σιγή .Και ο κόσμος να ψήνεται .
Πριν λίγες μέρες υπήρξε πρωινό δημοσίευμα κωλοφυλλαδας για ΠΑΝΤΟ και Νικοπολιδη .Μεχρι τις 10 ο Τασαρος το είχε διαψεύσει ηδη με γραπτή δήλωση που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ !!!
Αυτά ...