Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247930 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #975 στις: Τρι 28 Ιαν 2014 02:08 »
Όσο για τον Μουρίνιο της Καλαμάτας, κάποια στιγμή, θα γυρίσει κι αυτός στη ΜΠΛΕ ομάδα της καρδιάς του. Γιατί ξέρει πολύ καλά πως έχει αφήσει κάτι στη μέση και οι πρώτες αγάπες, ο,τι και να κάνεις, θα 'ναι πάντα πρώτες.

Τι Μουρίνιο της Καλαμάτας ρε συ, ο Χριστόπουλος είναι σοβαρός, αξιόλογος και με ήθος, δεν έχει καμία σχεση με το πορτογαλικό ποδοσφαιρικό σίχαμα των πάγκων.




Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #976 στις: Τρι 28 Ιαν 2014 18:26 »
Αν δώσουν απάντηση γράψτε τίποτα...
Επίσης βρε new δεν μας λες και εμάς να μάθουμε;;;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #977 στις: Δευ 03 Φεβ 2014 14:04 »
tharrosnews.gr

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλά αποκλειστικά στο «Θάρρος»…

Τελευταία Ενημέρωση: 02/02/2014 18:37



Συνέντευξη του Καλαματιανού πρωην προπονητή της Ταβρίγια και του ΠΑΣ Γιάννενα με αφορμή την επιλογή του στην Καλύτερη 3αδα της Σούπερ Λίγκας


Την προσεχή Δευτέρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή απονομής των ετήσιων βραβείων στους κορυφαίους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών. Ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο, αλλά και εμάς τους συμπατριώτες του στη Μεσσηνία, αποτελεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Χριστόπουλου, στην κατηγορία των καλύτερων προπονητών, μαζί με τους Γιώργο Δώνη και Σάκη Τσιώλη.

Ήταν μια καλή αφορμή να «τα πούμε» με τον 42χρονο Καλαματιανό προπονητή, ο οποίος έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας χάρις στο μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα που κατάφερε πέρυσι, να οδηγήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα από το …πουθενά, στην ευρωπαϊκή πρόκριση!

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο νεαρός Μεσσήνιος τεχνικός αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και περιορίζεται να πει ότι είναι ένα πολύ θετικό γεγονός για τη ζωή και την καριέρα του το ότι οι ποδοσφαιριστές τον ψήφισαν στην 3άδα των καλύτερων προπονητών, ανεξαρτήτως που θα καταλήξει τελικά το βραβείο του κορυφαίου…

Μπορεί για τον πολύ κόσμο το όνομα Χριστόπουλος να ακούστηκε στο ευρύ κοινό όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννενα και να αποτυπώθηκε –ανεξήτιλα πια στον «προπονητικό χάρτη»- χάρις στην έξοδο των Ηπειρωτών στην Ευρώπη, κόντρα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και δυσοίωνες προβλέψεις, όμως ο Καλαματιανός τεχνικός στα 42 του χρόνια έχει συνολικά 15ετή επαγγελματική καριέρα: αρχίζοντας αμέσως μετά τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία στα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας, έπειτα 5 χρόνια στα εφηβικά του Παναθηναϊκού και διαδοχικά στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και εν συνεχεία στα Γιάννενα, αρχικά ως βοηθός και σκάουτερ και εν συνεχεία ως πρώτος, συν φυσικά πέρυσι την εμπειρία στο εξωτερικό και την Ταβρίγια, μέχρι το Δεκέμβρη.

«Άργησα να βρεθώ σε μια ομάδα Α’ Εθνικής. Θα μπορούσε να έχει συμβεί πιο γρήγορα, αλλά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει το στερεότυπο να έχεις παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Αυτό “φρέναρε” κάποιον πρόεδρο να με εμπιστευτεί. Δεν κοίταγε ικανότητες ή γνώσεις, αλλά αν έχω παίξει.
Στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου αυτό θα αλλάξει και στην Ελλάδα. Μακάρι να έκανα εγώ την αρχή και ν’ ακολουθήσουν κι άλλα νέα παιδιά που αξίζουν» λέει ο ίδιος και συνεχίζει, με αφορμή την επισήμανση ότι η σελίδα του στο Facebook κατακλύζεται από φίλους του ΠΑΣ που ζητούν την επιστροφή του:

«Ο μεγαλύτερος κριτής είναι τελικά ο κόσμος. Στα Γιάννενα ζήσαμε μια απίστευτη χρονιά, έχοντας πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας επιτυχίες και παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο.
Το δέσιμο με τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννενα είναι πολύ δυνατό και μακάρι να μη χαλάσει ποτέ. Το να φεύγεις από μια ομάδα και όταν φεύγεις ν’ αναγνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά σου, όχι μόνο σαν επαγγελματία, αλλά και σαν άνθρωπο είναι σπουδαίο και εν τέλει αυτό μένει».

Όσο για τα επόμενα σχέδια της καριέρα του:
-«Έχω επιλέξει να περιμένω μέχρι το Καλοκαίρι, να ξεκουραστώ λίγο και να ξεκινήσω μια ομάδα από την αρχή για την επόμενη σεζόν. Αν μέχρι τότε προκύψει κάποια πρόταση η οποία πραγματικά θα με ενθουσιάσει και θα μου δώσει ένα μεγάλο κίνητρο τότε σίγουρα δεν θα πω όχι. Δε βιάζομαι όμως, βασικός στόχος είναι να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι» εξηγεί ο ίδιος, αν και –όπως μαθαίνουμε- έχει ήδη δεχθεί κάποιες “κρούσεις” από ελληνικές και κυπριακές ομάδες!

-Για την ώρα ο Γιάννης Χριστόπουλος βρίσκεται στα …πάτρια εδάφη και απολαμβάνει τις διακοπές που δικαιούται, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά από την «περιπέτειά» του στο Ουκρανικό πρωτάθλημα και την Ταβρίγια:
«Ήταν σημαντική εμπειρία. Πέρασα πολύ δύσκολα, καθώς υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα και θέματα να λύσουμε. Αν με τα Γιάννενα καταφέραμε ένα μικρό θαύμα όταν από εκεί που πέρυσι μας είχαν ανάμεσα στους υποψήφιους για υποβιβασμό να βγούμε τελικά στην Ευρώπη, αυτό με την Ταβρίγια, ήταν τρεις φορές θαύμα! Λόγω της απόλυτης απαγόρευσης μεταγραφών ήταν η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που είχε 10-11 έμπειρους παίκτες και όλοι οι άλλοι ήταν παιδιά 17-19 ετών από τη δεύτερη και τρίτη ομάδα, ενώ ξεκινήσαμε με μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.
Ο στόχος ήταν να οργανώσουμε το αγωνιστικό τμήμα και να είμαστε σε απόσταση βολής από την παραμονή, ώστε όταν επιτραπούν οι μεταγραφές, να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις ενίσχυσης. Τελικά καταφέραμε στα πρώτα 18 ματς η ομάδα να σώζεται...».

-Όσο για τη ζωή εκεί:
«Και το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό -υψηλότερο από το ελληνικό- και η διαβίωση είναι πολύ ικανοποιητική. Ο καθένας βέβαια την πατρίδα και την πόλη τη χώρα του δεν είναι εύκολο να την αλλάξει ή να τη συγκρίνει με κάτι άλλο, αν και το ελληνικό στοιχείο είναι πράγματι πολύ έντονο εκεί.
Εισέπραξα πολύ έντονα αυτή την αγάπη και από τους φιλάθλους. Πάντα είχαμε στο γήπεδο μια ελληνική σημαία….».

-Για το τι «κρατάει» από την εμπειρία στην Ταβρίγια ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρει:
«Επειδή είχα συγκεκριμένους παίκτες και όχι λύσεις για όλες τις θέσεις δούλεψα πάνω σε ένα σχήμα 5-4-1, που γινόταν στην 3-4-3 στην επίθεση, βάζοντας κάποιες δικές μου ιδιαιτερότητες και με αυτό αγωνιστήκαμε σε 14 ματς.
Επίσης, ήταν μια σπουδαία εμπειρία ότι δούλεψα με ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών με πολλές ιδιαιτερότητες (προβλήματα φυσικής κατάστασης, πολλά παιδιά από τη β’ και γ’ ομάδα, ανομοιογενές) και προσπαθούσαμε να αυξήσουμε την αθλητική τους απόδοση.
Φυσικά είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε πολύ ωραία γήπεδα και ν’ αντιμετωπίζεις προπονητές σαν τον Μπλαχίν ή τον Ράμος και ομάδες τέτοιου επιπέδου, με πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές» μεταφέρει ο Μεσσήνιος τεχνικός και συνεχίζει:
«Αυτό που με εξέπληξε ήταν η αγάπη του κόσμου και ο σεβασμός. Χάναμε και όταν βγαίναμε, είτε σε εντός, είτε σε εκτός έδρας παιχνίδια, μας ζητούσαν αυτόγραφα.
Χαρακτηριστικά είναι δύο περιστατικά: Στο 7ο παιχνίδι μας που ήταν και η 7η συνεχόμενη ήττα, στην έδρα μας, βγαίνοντας για να μπω στο λεωφορείο βρήκα μπροστά 200 οργανωμένους φιλάθλους, οι οποίοι άρχισαν να με αποθεώνουν! Εκτιμούσαν την προσπάθεια που κάναμε.
Ή στο γειτονικό ντέρμπι με τη Σεβαστούπολη, παρ’ ότι χάσαμε 1-0 κάποια στιγμή όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει το όνομα της ομάδας μας και στο τέλος μας αποθεώνανε, ενώ στη συνέντευξη Τύπου σηκώθηκαν όρθιοι και μας χειροκροτούσαν οι δημοσιογράφοι, καθώς όλοι αντιλαμβάνονταν και σέβονταν το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλαμε...».


-Για τις διαφορές που εντοπίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το εξωτερικό ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε την πιο ωραία ατάκα της συνέντευξης: «Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο παντού, ό,τι ιδιαιτερότητα κι αν έχει. Κάθε λαός έχει την κουλτούρα του. Εδώ στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια σε σχέση με χώρες της κεντρικής, βόρειας ή δυτικής Ευρώπης το επίπεδο είναι διαφορετικό όσον αφορά στην οργάνωση, τη λειτουργία και τη φιλοσοφία των παραγόντων φιλάθλων και ποδοσφαιριστών».


-Με τη Μαύρη Θύελλα στην καρδιά του, ο ανερχόμενος Μεσσήνιος τεχνικός είχε φτάσει δύο φορές, με Γρηγορόπουλο και Ράλλη, κοντά στο ν’ αναλάβει την ανδρική πια ομάδα της Καλαμάτας, αλλά την τελευταία στιγμή η συμφωνία δεν προχώρησε… «Ποτέ κανένας δεν ξέρει το μέλλον. Μακάρι να έχουμε υγεία. Για μένα θα ήταν μεγάλη τιμή, κάποια στιγμή, να δουλέψω για την Καλαμάτα που ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο σε ηλικία 14 ετών και η πρώτη που προπόνησα, στις ακαδημίες, το 1999...» είναι η απάντηση του Γιάννη Χριστόπουλου για το ενδεχόμενο να τον δούμε τελικά στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας.
Συνεχίζει να παρακολουθεί πάντως, έστω και από μακριά, την πορεία της και εύχεται στην Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό που μας εκπροσωπούν σε υψηλότερο επίπεδο: «Να πάνε καλά και μακάρι να βρεθεί καλαματιανή ομάδα στη Β’ Εθνική και στο μέλλον στην Α’ Εθνική»…



Ο Γιάννης Χριστόπουλος σε δέκα ερωτήσεις…


-Πώς θα περιέγραφες με λίγα λόγια την προπονητική σου φιλοσοφία;


Μου αρέσει το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο -έντεκα άμυνα, έντεκα επίθεση- και το τρίπτυχο πειθαρχία, αγωνιστικότητα και μυαλό…


-Ποια προπονητική στιγμή/επιτυχία σου έχει δώσει μέχρι τώρα τη μεγαλύτερη χαρά;


Η περυσινή περίοδος με τον ΠΑΣ Γιάννενα και η έξοδος στην Ευρώπη


-Ποιος προπονητής σε ενέπνεε και σε εμπνέει;


Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν κάποιοι δάσκαλοι, όπως ο Ρίνους Μίχελς, ο Γιόχαν Κρόιφ και ο Μπιέλσα, ο μεγάλος Αργεντινός δάσκαλος… Κατά καιρούς μου αρέσουν προπονητές, όπως ο Καπέλο, Ο Βενγκέρμ, ο Γκασπερίνι, ο Γκουαρντιόλα, ο Κόντι -αυτοί μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό- οι οποίοι καινοτομούν και φέρνουν νέα πράγματα στο ποδόσφαιρο.


-Ποιο είναι το μεγαλύτερο προπονητικό σου όνειρο;

Τα όνειρα είναι περισσότερο προσωπική υπόθεση και είναι καλύτερο να ονειρεύεσαι σιωπηλά…


-Αν δε γινόσουν προπονητής ποιόν άλλο επαγγελματικό δρόμο θα διάλεγε η καρδιά σου;


Θα σπούδαζα φυσικός ή μαθηματικός, αλλά πιστεύω ότι θα ασχολιόμουν με κάτι επιχειρηματικό.

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος στη Μεσσηνία;


Αυτή η διαδρομή στη Ναβαρίνου, δίπλα στη θάλασσα, μέχρι το Φιλοξένια είναι η πιο ωραία στον κόσμο! Όλη η Μεσσηνία όμως έχει πολλές ομορφιές που αξίζει κανείς να ανακαλύψει και να επισκεφτεί!


-Οικογένεια και προπονητική σε κορυφαίο επίπεδο συνδυάζονται;


Σε κορυφαίο επίπεδο συνδυάζεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν ξεκινάς από πιο χαμηλά και προσπαθείς να εξελιχθείς…


-Τι θα συμβούλευες προπονητικά τους νέους ποδοσφαιριστές;


Να κάνουν σωστή αυτοκριτική και να δουλεύουν σκληρά!


-Και τι τους προπονητές που ξεκινούν τώρα;


Να προσπαθούν να επιμορφώνονται διαρκώς και κυρίως να αναλύουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Να έχουν ανοικτό μυαλό, να αναλύουν και να υιοθετούν νέες ιδέες και πράγματα. Και να έχουν γερό στομάχι…


-Την Τετάρτη θα διεξαχθούν εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΠΣΜ τι θα συμβούλευες τους παράγοντες και τι θα ευχόσουν στην επόμενη διοίκηση της Ένωσης;


Δεν έχω την εμπειρία της διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας, αλλά θέλω να ευχηθώ όποιος και να εκλεγεί να έχει καλή επιτυχία, να κάνει καλό έργο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βοηθάει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #978 στις: Δευ 03 Φεβ 2014 21:45 »
Παράθεση
.
.
.
Καλύτερος προπονητής Super League: Γιάννης Χριστόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα)
.
.
.


www.contra.gr


Στα βραβεία του Π.Σ.Α.Π.
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #979 στις: Δευ 03 Φεβ 2014 22:24 »
Α ρε τι να ξέρουν αυτοί είναι αθηναίοι...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #980 στις: Δευ 03 Φεβ 2014 22:59 »
Εμ άμα ήξεραν οι Αθναίοι, θα βράβευαν και τον πρόεδρο των ρεκόρ. Τόσα και τόσα έκανε  8)


Υ.Γ: "Ο πρόεδρος έδωσε ένα καλό μάθημα στον άνεργο Χριστόπουλο με την πρόσληψη Πετράκη".  Ναι, το είπαν και αυτό  %-|
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #981 στις: Τρι 04 Φεβ 2014 09:46 »
Για τα βραβεία που δόθηκαν χθες δεν ψήφισαν δημοσιογράφοι, αλλά οι ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερη αξία στη βράβευση.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Φεβ 2014 09:54 από jesPAS »
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #982 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 11:40 »
Συγχαρητήρια στον Καλαματιανό κόουτς, αλλά είναι πλέον "άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο".
Ο κ. Πετράκης μας θέλει δίπλα του και ο κ. Χριστοβασίλης απέναντί του.

Παράθεση
Ψήφισαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων με βάση πραγματικές αλλά και διαισθητικές "αντιλήψεις", με ποσοτικά και με ποιοτικά κριτήρια.



Ο Δώνης σε διένεξη με Παόκ για το συμβόλαιο...
Ο Τσιώλης 6 μήνες γκέλα με άδειασμα στα Γιάννινα...
Ο Χριστόπουλος στον αφρό των επιτυχιών του ΠΑΣ.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Φεβ 2014 11:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #983 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 18:50 »
Παράθεση
Δημοσίευση : 04/02/2014 19:30:53

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος και μίλησε για τη χθεσινή του βράβευση, ως καλύτερου προπονητή του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2012-2013 στη γιορτή του ΠΣΑΠ, αλλά και για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος και των ομάδων τις Θεσσαλονίκης.

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της προηγούμενης σεζόν:

«Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος και είναι πολύ σημαντικό που με ψήφισαν αυτοί και τους ευχαριστώ. Είναι μεγάλη η τιμή για έναν προπονητή όταν αναγνωρίζεται η δουλεία του από τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν ήταν το 2013 η καλύτερη του χρόνια, από τότε που εργάζεται ως προπονητής:

«Σίγουρα ήταν η καλύτερη. Είχα όλα αυτά τα χρόνια, που δουλεύω ως επαγγελματίας προπονητής, ωραίες στιγμές και πολλές συγκινήσεις οι οποίες είναι λογικό να μην έχουν τόση μεγάλη προβολή, επειδή είχα εργαστεί κυρίως σε ομάδες της Β? εθνικής. Οπότε το 2013 ήταν μια πολύ καλή χρονιά που την είδε όλος ο κόσμος και αυτό έδωσε μια μεγαλύτερη προβολή».

Για την επιλογή του φέτος να εργαστεί εκτός Ελλάδας και για την εμπειρία που αποκόμισε από το Ουκρανικό πρωτάθλημα:

« Ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα δεν γνωρίζει το ουκρανικό πρωτάθλημα, όμως το ουκρανικό πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό. Έχει πολλές καλές ομάδες, πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ και το ουκρανικό πρωτάθλημα είναι υψηλότερα στη λίστα της UEFA από το ελληνικό. Έφυγα λοιπόν από εδώ για να δουλέψω σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου. Βέβαια, η ομάδα που διάλεξα, η Ταυρίγια, να πάω είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και πολλές δυσκολίες. Δεν περνούσε από το μυαλό μου να φύγω από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά κάποιες εξελίξεις που είχαμε τους τελευταίους μήνες με ανάγκασαν να πάρω αυτή την απόφαση. Είχα δύο προτάσεις, η μία από την Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας και η άλλη από την Ταυρίγια και διάλεξα αυτή των Ουκρανών».


Για τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Όχι δεν υπήρξε καμία πρόταση και καμία επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαι από τις 10 Ιανουαρίου χωρίς ομάδα, μου έχουν γίνει πέντε προτάσεις, αλλά καμία δεν είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την επιστροφή του Κρίστι Βαγγέλη στον Άρη, για τον οποίο έχει εικόνα από την Ουκρανία:

«Δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό, ο οποίος αγωνιζόταν σε μια πολύ καλή ομάδα, την Τσερνομόρετς, η οποία προχώρησε και στους «32» του Europa League. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ουκρανικού πρωταθλήματος και πραγματικά ήταν τυχερός που αγωνιζόταν σε αυτή την ομάδα».

Για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα:

«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από το περσινό, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλες. Είναι μεγάλη καινοτομία ότι είναι δύο ομάδες περισσότερες. Πολλές ομάδες έχουν την ίδια δυναμική και έτσι τα αποτελέσματα είναι πιο ανοιχτά και αυτό κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, είναι πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία και με δυο-τρεις συνεχόμενες νίκες μιας ομάδας αλλάζουν τα δεδομένα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Για να καταφέρεις να φτιάξεις μια ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν γίνεται να χτιστεί από την μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται βάθος χρόνου. Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα, όμως ο ΠΑΟΚ κάνει συνέχεια βήματα προς τα εμπρός. Ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Έχει προσλάβει τον Χουμπ Στέφενς , ο οποίος είναι προπονητής εγνωσμένης αξίας, κάνει συνεχώς μεταγραφές, ρίχνει πολύ βάρος στις υποδομές. Βλέπουμε πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ να προωθούνται στην μεγάλη ομάδα και αυτά είναι πολύ σημαντικά βήματα. Αν συνεχίσει έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα και ο ΠΑΣ δεν παρουσιάζεται φέτος ανταγωνιστικός, αφού λείπω πολύ καιρό από την ομάδα. Ο ΠΑΣ είχε μια πολύ καλή βάση από την περσινή περίοδο, παρέμεινε η ίδια ομάδα, ενώ μάλιστα ενισχύθηκε και το καλοκαίρι. Επίσης, η ομάδα και οι παίκτες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από πέρυσι και μεγαλύτερες παραστάσεις. Δεν ξέρω αν ο στόχος του ΠΑΣ ήταν η πεντάδα, αλλά υπήρχε η υποδομή, ώστε να κάνει η ομάδα καλύτερη πορεία από την περσινή».

Για τα προβλήματα των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη και αν εξαιτίας αυτών το πρωτάθλημα έχει χάσει κάποια από την αίγλη του:

«Ο Ατρόμητος είναι σταθερά καλή ομάδα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει φέτος καλύτερο πρόσωπο από το περσινό, θα προσθέσω και τον Παναιτωλικό που κάνει μια εξαιρετική πορεία. Όλες αυτές οι ομάδες δείχνουν να βαδίζουν στο σωστό δρόμο. Σίγουρα όμως χρειάζονται οι παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Άρης και η ΑΕΚ, αλλά και άλλες επαρχιακές ομάδες. Δίνουν άλλη νότα ομορφιάς».

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Περιμένω να τελειώσει η χρονιά, να δω τι προτάσεις θα έχω και μετά να διαλέξω κάτι και να το χτίσω από την αρχή. Αν έρθει βέβαια κάποια πρόταση η οποία θα με συγκινεί ιδιαιτέρως και θα με συναρπάζει, είμαι αύριο το πρωί έτοιμος να πάω να δουλέψω».
metrosport.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #984 στις: Τετ 12 Φεβ 2014 20:19 »
... κάποια πρόταση η οποία θα με συγκινεί ιδιαιτέρως και θα με συναρπάζει...».
 

"Φουκαρά" μου...

1. Άσε τον κ. Πετράκη να κάνει τη δουλειά του και μη αποσΠΑΣ τον Κόσμο, από προσώπου του.
2. Εάν δεν εννοείς τη Ρεάλ η οποία σε συγκινεί ιδιαιτέρως και σε συναρπάζει, την έχεις βαμμένη από τώρα.
3. Να την πιεις και να 'ναι κρύα... τη μπιρίτσα στην οδό Κανάρη.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Φεβ 2014 21:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #985 στις: Πεμ 13 Φεβ 2014 17:32 »
... κάποια πρόταση η οποία θα με συγκινεί ιδιαιτέρως και θα με συναρπάζει...».
 

"Φουκαρά" μου...

Γιατί ρε Καλαματιανέ δεν τα έλεγες στην ώρα τους και τα ξεφουρνίζεις τώρα...???

Παράθεση
«… "Ευχαριστώ για την αγάπη σας";!... Είναι πολύ φτωχό.
Και εσείς αντιλαμβάνεστε τα δικά μου συναισθήματα για εσάς. Έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ δυνατό και ειλικρινές που δεν αλλάζει.
Δεν πρέπει να πώ περισσότερα.
Απλά εύχομαι να στέκομαι πάντα αντάξιος της αγάπης και της εκτίμησής σας.
… αυτά τα έγραψες  στο  facebook  στις 27/01 κορυφούμενης της συζήτησης γύρω από Γιάννη Πετράκη, δηλ., παραμονή ανάληψης καθηκόντων Πετράκη  στον πάγκο μας και ενόψει ματς  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ… («δεν άνοιξε ούτε μύτη»… κιχχχχ δεν ακούστηκε.)

Παράθεση
"Δεν περνούσε από το μυαλό μου να φύγω από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά κάποιες εξελίξεις που είχαμε τους τελευταίους μήνες με ανάγκασαν να πάρω αυτή την απόφαση."
... αυτά τα είπες στο Αθλητικό Metropolis 95,5  στις 04/02 παραμονή ματς SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... για τη βράβευσή σου («Θάρρος»)….

Προσωπικά σε περίμενα να ξαναχτυπήσεις με τον Παναιτωλικό αλλά δεν είχες παρτίδες… με το Νιώνιο πέρσι,  ουδέν σχόλιο.

Περιττό να σας πω ότι μου είστε συμπαθής... αλλά τι τα λέτε και τα ξαναλέτε αφού δεν λέτε τίποτα επί της ουσίας... γιατί ποιο λόγο τα σκαλίζετε???

Και... πως θα βλέπατε το γεγονός να ήταν ο κ. Πετράκης στη θέση σας και φυσικά εσείς ο Πετράκης... στην μεταπαντελιδοτσιωλική συγκυρία?

Τέλος...  συντρόφια μου φαντάσματα βλέπω μη με παρεξηγήσετε, αλλά δε φταίω, εκείνα φταίνε που του μοιάζουν... πάντως «δεν άνοιξε ούτε μύτη»… κιχχχχ δεν ακούστηκε.
   
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 13 Φεβ 2014 18:07 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Kun

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.156
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #986 στις: Κυρ 16 Φεβ 2014 23:03 »
Στην "Αθλητικη" Κυριακη αυτη τη στιγμη ο coach. Αυτον τον ανθρωπο χαιρεσαι να τον ακους να μιλαει για ποδοσφαιρο.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #987 στις: Σαβ 01 Μάρ 2014 19:10 »
τυχαία από skai.gr:

Παράθεση
Εκτός ελέγχου τείνει να βρεθεί η κατάσταση στην Ουκρανία. Η ουκρανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι 13 μεταγωγικά, με 2.000 ρώσους στρατιώτες συνολικά, προσγειώθηκαν σε αεροδρόμιο κοντά στη Συμφερόπολη, το οποίο από το πρωί της Παρασκευής ήλεγχαν ένοπλοι άνδρες άγνωστης εθνικότητας.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε διάγγελμά του εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τις εξελίξεις, προειδοποιώντας τη Μόσχα ότι οι ΗΠΑ έχουν κοινή γραμμή με τη διεθνή κοινότητα, ότι θα υπάρξουν συνέπειες σε ενδεχόμενη ρωσική στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.
Ο προσωρινός πρόεδρος της Ουκρανίας Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν "να σταματήσει αμέσως την απροκάλυπτη επίθεση και να αποσύρει τους στρατιώτες του από την Κριμαία".
"Απευθύνομαι προσωπικά στον πρόεδρο Πούτιν για να του ζητήσω να σταματήσει αμέσως την απροκάλυπτη επίθεση και να αποσύρει τα στρατεύματά του από την Κριμαία", είπε ο Τουρτσίνοφ σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.
....

Ολη η γη παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Σήμερα εισέβαλαν Ρώσοι στρατιώτες στην Συμφερόπολη που είναι η πόλη της Ταβρίγια!

Την κατάλληλη στιγμή έφυγες από κει κόουτς. Μην το πεις ούτε του παπά...


ΥΓ.
Μεγαλεία για το pas.gr! Και μέλος του φόρουμ στην καρδιά των γεγονότων! Γιατί εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!

Ο φίλος μας ο Tavriya Birzha" ο οπαδός της ομάδας που έγραφε μετά από κάθε ήττα και λέγαμε για τα καλαματιανά μαντήλια τι να κάνει τώρα?

Hey "Tavriya Birzha"!! Whats up my friend? Everything all right?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #988 στις: Σαβ 01 Μάρ 2014 21:35 »
Από αθλητικό θα γίνει πολιτικό το θέμα αλλά με αρνητικό τρόπο... :(

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #989 στις: Κυρ 09 Μάρ 2014 20:40 »
Ταβρίγια, Σεβαστουπόλ στη ρωσική Λίγκα!

Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει ξεφύγει. Οι εξελίξεις με την κατάληψη της χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία προκαλούν σοβαρά προβλήματα και στην αθλητική δραστηριότητα της χώρας, με το ποδόσφαιρο να μην αποτελεί εξαίρεση. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πήρε και τρίτη αναβολή η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι περισσότερες ομάδες έφυγαν και πάλι για την Τουρκία, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους και να είναι έτοιμες όταν έρθει η ώρα να μπουν και πάλι στα γήπεδα. Βεβαίως, ακόμη κι αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τελείως διαφορετικούς όρους, καθώς με βάση τα όσα ισχύουν τη δεδομένη στιγμή, τουλάχιστον δύο ομάδες δεν θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Πρόκειται για τις δύο ομάδες της περιοχής της Κριμαίας, την Ταβρίγια της Συμφερούπολης και τη Σεβαστούπολη, οι οποίες μέχρι και πριν από λίγο καιρό συμμετείχαν κανονικά στη λίγκα. Κάτι που θεωρείται απίθανο να συνεχίσει να συμβαίνει και όλα δείχνουν ότι θα ενταχθούν στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Αν όχι από φέτος, σίγουρα από τη νέα χρονιά.

http://fbisports.gr/2014/03/08/tavrigia-sevastoupol-sti-rosiki-ligka/
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #990 στις: Τρι 11 Μάρ 2014 22:49 »
http://fbisports.gr/2014/03/11/perni-to-chrisma-o-christopoulos/

Τον καπάρωσε ο ... "τίγρης" λέει εδώ.
Λογικό. Ποιόν να έκλεινε; Αυτός ήταν ελεύθερος κι ο Τσιώλης.
Τον Τσιώλη τον ακολουθεί το μυστήριο γιατί έφυγε από δώ.
Ενώ οι Παντελίδης(που διαπρέπει αυτή τη στιγμή με τον Λεβαδειακό) και ο Πετράκης(που δεν έχει κριθεί ακόμα) δεσμεύονται με συμβόλαιο.
Ρεκόρ όμως κι αυτό ε, να θέλει η ΑΕΚ όλες τις προπονητικές σου επιλογές  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #991 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 14:49 »
Παράθεση

Συνεντεύξεις / Ποδόσφαιρο / Γιάννης Χριστόπουλος
«Επικίνδυνος ο ΠΑΣ Γιάννινα»
21 Μαρ 2014 15:18, PAOK24
http://www2.paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=231&title=%C2%AB%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82%20%CE%BF%20%CE%A0%CE%91%CE%A3%20%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1%C2%BB

Αφορμή, το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του συλλόγου των Ιωαννίνων, με τον Έλληνα τεχνικό να καταθέτει την άποψή του και για τις δύο ομάδες.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

(...)
Για το μέλλον του: «Είχα επαφές με κάποιες ομάδες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Προτίμησα να μην εργαστώ μέχρι το καλοκαίρι, όποτε και θα αξιολογήσω τις προτάσεις που θα έχω και θα αποφασίσω, εφόσον βέβαια υπάρξουν».


... ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)  8)


* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #992 στις: Τρι 01 Απρ 2014 11:58 »
 Στα Γιάννινα βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο προσφιλής στους γιαννιώτες φιλάθλους  προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος.
 Την πληροφορία μας διαβίβασε "σεφ" γνωστού εστιατορίου της πόλης.
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 631
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #993 στις: Τρι 13 Μάι 2014 20:43 »
Συνέντευξη του Γιανναρου τωρα στο Super-fm 104,3

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #994 στις: Τρι 13 Μάι 2014 23:29 »
skygoal.gr
Παράθεση
Χριστόπουλος: Στα Γιάννενα ένα κομμάτι της ψυχής μου

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Δωδώνη superfmκαι τον Μιχάλη Μερτζιανίδη ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και για τα επόμενα σχέδια στην καριέρα του. Μεταξύ άλλων ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές μίλησε για:

Το πώς ήρθε στα Γιάννενα:

Είχα μιλήσει και εγώ με τον πρόεδρο πίστευα ότι έπρεπε να είχε έρθει πιο έμπειρος προπονητής και ίσως ο κόσμος του ΠΑΣ να μην εμπιστευόταν έναν άσημο προπονητή σαν εμένα και η επιλογή του Αναστασιάδη ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ο κ. Χριστοβασίλης μου πρότεινε έναν λόγο στην ομάδα εγώ του αντιπρότεινα κάποιον άλλον λόγο και έτσι τελικά έμεινα ως σκάουτερ. Νομίζω ότι αυτός ο τομέας έλειπε από την ομάδα κι πιστεύω ότι βοήθησαν σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Σε κάποιες περιοχές υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα όπως είναι στην Θεσσαλία. Τα παιδιά πρέπει να ξεκινούν από μικροί, να δουλεύουν σε σωστές βάσεις και την κατάλληλη στιγμή να κάνουν τα κατάλληλα βήματα.

Όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα:

Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά έχω λίγο τρακ γιατί μιλάω μετά από πάρα πολύ καιρό. Ολη αυτή η ιστορία το πώς χτίστηκε η ομάδα, το πως έγιναν τα βήματα είναι μία φοβερή ιστορία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του κ. Χριστοβασίλη. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο στην Αθήνα. Μου είπε ότι θέλει να αναλάβω την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά θέματα να λύσουμε. Πήραμε την αδειοδότηση στην συνέχεια μας την πήραν πίσω και μπήκαμε στην διαδικασία να δημιουργήσουμε μία ομάδα με περιορισμούς. Υπήρχαν πάρα πολλά ζητούμενα. Ο πρόεδρος μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας.

Ημασταν μια ομάδα που θα παλεύαμε για την παραμονή στην κατηγορία. Θα κάναμε άμυνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια θα παίζαμε με κόντρα επιθέσεις. Αρα θέλαμε από την μέση και μπροστά παίκτες γρήγοροι, κάποιους παίκτες που να είναι από πίσω και να κάνουν παιχνίδι από εκεί και κάποιους παίκτες που θα στήριζαν τους πιο νέους. Θέλαμε να μείνει στην ομάδα ο Πάντος, ο Τζημόπουλος και μετά να βρούμε σέντερ φορ.

Η πρώτη μεταγραφή ήταν του Νίκου Κοροβέση, που ήταν και η πρώτη μου μεταγραφή ως προπονητής. Σαν αριστερός αμυντικός θα ήταν δύσκολο να λειτουργήσει στην superleagueαλλά θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σαν αριστερός μέσος. Ο Πάντος πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι μία σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να φτιάξει και τα αποδυτήρια. Ήταν παράδειγμα για μίμηση για κάθε έναν ποδοσφαιριστή. Ο Τζημόπουλος είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είχα επιλέξει να τον τοποθετήσω σε θέση στόπερ για να μιλήσουμε να δημιουργούμε και από πίσω.

Για τα πλέι οφ με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Στοχεύαμε στο πρώτο ματς με την Τρίπολης στην έδρα μας, το τρίτο και τέταρτο με τον Ατρόμητο και το τελευταίο με τον ΠΑΟΚ. Ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε 6 πόντους και να είμαστε πρώτοι. Ηρθε το ματς με τον Ατρόμητο που στα πρώτα λεπτά έσπασε το πόδι του ο Πάντος, χτύπησε ο Κεϊτά, δεχθήκαμε γκολ και με τον Ατρόμητο εκεί που στοχεύαμε σε τέσσερις πόντους στα δύο αυτά ματς πήραμε έναν. Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα πράγματα.

Για την αποχώρησή του από την ομάδα:

Ηθελα να μείνω στην ομάδα όσο μπορούσα. Τους τελευταίους τρεις μήνες και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα και μου έδιναν την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε όπως είχαμε ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα πλάνο στο μυαλό μου και πίστευα πως την επόμενη τριετία θα είχαμε μία ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Ηθελα να κάνουμε κάποια βήματα που δεν μπορούσα να τα κάνω. Αυτό που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν πως δεν είχαμε κάποια πρόταση από την ομάδα. Η πρόταση από τον ΠΑΣ μου έγινε την 1η Ιουνίου, το τελευταίο βράδυ πριν το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν μιλούσα με καμία άλλη ομάδα. Δεν ήθελα να πάω σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα του ΠΑΣ. Δέχθηκα μία πρόταση από την Λάρνακα, μετά μου ήρθε η πρόταση για την Ταβρίγια. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ενημέρωνα τον πρόεδρο για κάθε κίνηση. Μου είχαν καταλογίσει πολλά τότε. Τι έφυγα για τα χρήματα. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Τα χρήματα που μου έδιναν μπορούσα να τα βρω και ελληνική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που χαράσσει την πορεία. Αν δεν σου αρέσει διαφωνείς και φεύγεις. Το άσημο είναι να παραμείνεις και να λύσεις με κάποιον διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Εξακολουθώ να εκτιμώ τον κ. Χριστοβασίλη.

Για την Ταβρίγια:

Οι ένδεκα πόντοι που κατακτήσαμε ήταν μεγάλη επιτυχία. Βρήκα μία ομάδα με παιδιά μόνο από τις ακαδημίες. Δεν υπήρχαν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σύστημα. Πολύ δουλειά, πολλή κούραση, πίεση. Εζησα απίστευτες στιγμές από τον κόσμο. Αυτούς τους πέντε μήνες που έζησα εκεί πιστεύω ότι έγινε μία πολύ καλή δουλειά.

Για το μέλλον του:

Συζητήσεις με ομάδες υπάρχουν αλλά θα δούμε. Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ, ούτε έχω συμφωνήσει μαζί της. Δεν θέλω να κάνω σχέδια, θα δούμε το τι θα γίνει.

Για την αγάπη του κόσμου:

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να έχω ήταν η αγάπη του κόσμου και των ποδοσφαιριστών μου. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην καρδιά μου για πάντα. Ένα κομμάτι της ψυχής μου είναι σίγουρο πως θα μείνει σε αυτή την πόλη.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 123
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #995 στις: Τετ 14 Μάι 2014 09:32 »
skygoal.gr
Παράθεση
Χριστόπουλος: Στα Γιάννενα ένα κομμάτι της ψυχής μου

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Δωδώνη superfmκαι τον Μιχάλη Μερτζιανίδη ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και για τα επόμενα σχέδια στην καριέρα του. Μεταξύ άλλων ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές μίλησε για:

Το πώς ήρθε στα Γιάννενα:

Είχα μιλήσει και εγώ με τον πρόεδρο πίστευα ότι έπρεπε να είχε έρθει πιο έμπειρος προπονητής και ίσως ο κόσμος του ΠΑΣ να μην εμπιστευόταν έναν άσημο προπονητή σαν εμένα και η επιλογή του Αναστασιάδη ήταν η καλύτερη επιλογή.

Ο κ. Χριστοβασίλης μου πρότεινε έναν λόγο στην ομάδα εγώ του αντιπρότεινα κάποιον άλλον λόγο και έτσι τελικά έμεινα ως σκάουτερ. Νομίζω ότι αυτός ο τομέας έλειπε από την ομάδα κι πιστεύω ότι βοήθησαν σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Σε κάποιες περιοχές υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα όπως είναι στην Θεσσαλία. Τα παιδιά πρέπει να ξεκινούν από μικροί, να δουλεύουν σε σωστές βάσεις και την κατάλληλη στιγμή να κάνουν τα κατάλληλα βήματα.

Όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα:

Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά έχω λίγο τρακ γιατί μιλάω μετά από πάρα πολύ καιρό. Ολη αυτή η ιστορία το πώς χτίστηκε η ομάδα, το πως έγιναν τα βήματα είναι μία φοβερή ιστορία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του κ. Χριστοβασίλη. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο στην Αθήνα. Μου είπε ότι θέλει να αναλάβω την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά θέματα να λύσουμε. Πήραμε την αδειοδότηση στην συνέχεια μας την πήραν πίσω και μπήκαμε στην διαδικασία να δημιουργήσουμε μία ομάδα με περιορισμούς. Υπήρχαν πάρα πολλά ζητούμενα. Ο πρόεδρος μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας.

Ημασταν μια ομάδα που θα παλεύαμε για την παραμονή στην κατηγορία. Θα κάναμε άμυνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια θα παίζαμε με κόντρα επιθέσεις. Αρα θέλαμε από την μέση και μπροστά παίκτες γρήγοροι, κάποιους παίκτες που να είναι από πίσω και να κάνουν παιχνίδι από εκεί και κάποιους παίκτες που θα στήριζαν τους πιο νέους. Θέλαμε να μείνει στην ομάδα ο Πάντος, ο Τζημόπουλος και μετά να βρούμε σέντερ φορ.

Η πρώτη μεταγραφή ήταν του Νίκου Κοροβέση, που ήταν και η πρώτη μου μεταγραφή ως προπονητής. Σαν αριστερός αμυντικός θα ήταν δύσκολο να λειτουργήσει στην superleagueαλλά θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα σαν αριστερός μέσος. Ο Πάντος πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι μία σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να φτιάξει και τα αποδυτήρια. Ήταν παράδειγμα για μίμηση για κάθε έναν ποδοσφαιριστή. Ο Τζημόπουλος είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είχα επιλέξει να τον τοποθετήσω σε θέση στόπερ για να μιλήσουμε να δημιουργούμε και από πίσω.

Για τα πλέι οφ με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Στοχεύαμε στο πρώτο ματς με την Τρίπολης στην έδρα μας, το τρίτο και τέταρτο με τον Ατρόμητο και το τελευταίο με τον ΠΑΟΚ. Ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε 6 πόντους και να είμαστε πρώτοι. Ηρθε το ματς με τον Ατρόμητο που στα πρώτα λεπτά έσπασε το πόδι του ο Πάντος, χτύπησε ο Κεϊτά, δεχθήκαμε γκολ και με τον Ατρόμητο εκεί που στοχεύαμε σε τέσσερις πόντους στα δύο αυτά ματς πήραμε έναν. Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ αν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα πράγματα.

Για την αποχώρησή του από την ομάδα:

Ηθελα να μείνω στην ομάδα όσο μπορούσα. Τους τελευταίους τρεις μήνες και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα και μου έδιναν την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε όπως είχαμε ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα πλάνο στο μυαλό μου και πίστευα πως την επόμενη τριετία θα είχαμε μία ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Ηθελα να κάνουμε κάποια βήματα που δεν μπορούσα να τα κάνω. Αυτό που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν πως δεν είχαμε κάποια πρόταση από την ομάδα. Η πρόταση από τον ΠΑΣ μου έγινε την 1η Ιουνίου, το τελευταίο βράδυ πριν το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν μιλούσα με καμία άλλη ομάδα. Δεν ήθελα να πάω σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα του ΠΑΣ. Δέχθηκα μία πρόταση από την Λάρνακα, μετά μου ήρθε η πρόταση για την Ταβρίγια. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ενημέρωνα τον πρόεδρο για κάθε κίνηση. Μου είχαν καταλογίσει πολλά τότε. Τι έφυγα για τα χρήματα. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Τα χρήματα που μου έδιναν μπορούσα να τα βρω και ελληνική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που χαράσσει την πορεία. Αν δεν σου αρέσει διαφωνείς και φεύγεις. Το άσημο είναι να παραμείνεις και να λύσεις με κάποιον διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Εξακολουθώ να εκτιμώ τον κ. Χριστοβασίλη.

Για την Ταβρίγια:

Οι ένδεκα πόντοι που κατακτήσαμε ήταν μεγάλη επιτυχία. Βρήκα μία ομάδα με παιδιά μόνο από τις ακαδημίες. Δεν υπήρχαν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σύστημα. Πολύ δουλειά, πολλή κούραση, πίεση. Εζησα απίστευτες στιγμές από τον κόσμο. Αυτούς τους πέντε μήνες που έζησα εκεί πιστεύω ότι έγινε μία πολύ καλή δουλειά.

Για το μέλλον του:

Συζητήσεις με ομάδες υπάρχουν αλλά θα δούμε. Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ, ούτε έχω συμφωνήσει μαζί της. Δεν θέλω να κάνω σχέδια, θα δούμε το τι θα γίνει.

Για την αγάπη του κόσμου:

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να έχω ήταν η αγάπη του κόσμου και των ποδοσφαιριστών μου. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην καρδιά μου για πάντα. Ένα κομμάτι της ψυχής μου είναι σίγουρο πως θα μείνει σε αυτή την πόλη.

Σταματήστε ν' ανεβάζετε συνεντεύξεις του Χριστοπουλου γιατί με πιάνει μελαγχολία  :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #996 στις: Τετ 14 Μάι 2014 13:56 »
Παράθεση
Για την αποχώρησή του από την ομάδα:

Ηθελα να μείνω στην ομάδα όσο μπορούσα. Τους τελευταίους τρεις μήνες και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα και μου έδιναν την αίσθηση ότι δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε όπως είχαμε ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα πλάνο στο μυαλό μου και πίστευα πως την επόμενη τριετία θα είχαμε μία ομάδα ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Ηθελα να κάνουμε κάποια βήματα που δεν μπορούσα να τα κάνω. Αυτό που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν πως δεν είχαμε κάποια πρόταση από την ομάδα. Η πρόταση από τον ΠΑΣ μου έγινε την 1η Ιουνίου, το τελευταίο βράδυ πριν το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν μιλούσα με καμία άλλη ομάδα. Δεν ήθελα να πάω σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα του ΠΑΣ. Δέχθηκα μία πρόταση από την Λάρνακα, μετά μου ήρθε η πρόταση για την Ταβρίγια. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ενημέρωνα τον πρόεδρο για κάθε κίνηση. Μου είχαν καταλογίσει πολλά τότε. Τι έφυγα για τα χρήματα. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Τα χρήματα που μου έδιναν μπορούσα να τα βρω και ελληνική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που χαράσσει την πορεία. Αν δεν σου αρέσει διαφωνείς και φεύγεις. Το άσημο είναι να παραμείνεις και να λύσεις με κάποιον διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Εξακολουθώ να εκτιμώ τον κ. Χριστοβασίλη.
Ηθελε να μείνει, να κάνει βήματα μπροστά, είχε πράγματα στο μυαλό του να κάνει ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Δεν ερχόταν πρόταση από την ομάδα, ενώ αντιθέτως γίνονταν πράγματα που του δείχναν που δεν θα πραγματοποιούνταν ότι σκέφτονταν.
Να καθήσει να λύσει αυτά τα ζητήματα με "άλλους" τρόπους, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, προτίμησε να φύγει.
Στην τελική, ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που χαράσει την πορεία και αυτός έκανε τις επιλογές του, τι θα, και τι δεν θα, γίνει.

Υ.Γ: Μπας και καταλάβει κι ο επιτηδευμένα μπανταλούτσκος σουπεργουφάκης που ακόμα συνεχίζει να καλύπτει τους τυχοδιώκτες και τον κ@λο του, λέγοντας και σήμερα πως δεν κατάλαβε τελικά γιατί έφυγε..  :stop:
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #997 στις: Κυρ 18 Μάι 2014 00:31 »
Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι πολύ κοντά στην Τρίπολη...
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #998 στις: Παρ 23 Μάι 2014 17:07 »
Ο Χριστοπουλος εκλεισε στον Πλατανια....


Δεν μπορουσε να τον κλεισει ο @@@@ τον Χριστοπουλο και τον κλεινει τσακ μπαμ ο Πλατανιας......


Αλλα μια τεραστια επιτυχια του αρχιγυφτου


Αλλα ειμαι σιγουρος πως πολλοι θα θελουν να αποτυχει ο Χριστοπουλος και να μας το παιξουν καμποσοι....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #999 στις: Παρ 23 Μάι 2014 17:48 »
Ενδεχομένως να έχει περισσότερο ενδιαφέρον την επόμενη σεζόν η παρακολούθηση του Πλατανιά, παρά του ΠΑΣ έτσι όπως έχει η κατάσταση.