Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247953 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #50 στις: Δευ 24 Σεπ 2012 16:28 »
ειναι το 3ο ματς που τρωμε γκολ απ το κεντρο της αμυνας με ουσιαστικα 3 ευκαιριες κλασσικες οι αντιπαλοι.εχουν ουσιαστικα 3 στα 3 απολυτο στο σκοραρισμα.εκει νομιζω φταει πως τα χαφ μας και ιδαιτερα ο πατσα δεν αμυνονται στην περιοχη καλα.επισης νομιζω λειπει ο τζημοπουλος εκει,που θα παει τον μηχαηλ αριστερα και τον παντο δεξια.
πρεπει στον παγκο να υπαρχει σιγουρα ο γιακος και μαζι με νικλητσιωτη και κοροβεση να αρχισουν να παιρνουν ευκαιριες.νεοι,γρηγοροι και εξελιξημοι ειναι και διψαν για μπαλα.
ο γεωργιου εφτασε 26 και δεν εχει φτιαξει το τελειωμα,νομιζω ειναι καπως αργα...
ο Χριστοπουλος μαθαινει,και η ομαδα μαθαινει απο αυτον.τουλαχιστον βλεπουμε ενα πλανο,ενα συστημα και καλη φυσικη κατασταση.ξεκινησε με τους εμπειρους για σιγουρια,ειμαι πεποισμενος πως η συνεχεια θα ειναι καλυτερη..δεν ξερω γιατι αλλα τον εμπιστευομαι γαματα τον τυπο και μου αρεσει..
Υ.Γ. ποσο φανερο ειναι το κενο του μπεσερα ε?.....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #51 στις: Δευ 24 Σεπ 2012 16:55 »
Γενικά είμαι κατά των αλλαγών στην μεση της χρονιάς
είναι ενα σπορ που επιδόθηκε πολλες φορες στο παρελθον η ομαδα
με όχι καλά αποτελέσματα, εκτός της περσυνής χρονιάς.

Για τον Χριστόπουλο λοιπόν πιστευω πως πρεπει να μεινει ως το τελος της χρονιάς
αλλωστε έχει και σημασια ποιες είναι η προοπτικές να ερθει καλύτερος (σχεδόν μηδαμηνές),
αν και φοβάμαι πως θα τον διώξουν, γιατι πρεπει καποιος στην πορία να φορτωθει αμαρτίες.

Εμ παση περιπτωση, καλο είναι να μεινει ο Χριστόπουλος
και μακαρι να εχει το στομαχι να αντεξει τα  τρωκτικα.

Εμένα με το φτωχό που το μυαλό και με την καμια γνωση προπονητικής
δεν μ'αρεσε ας πουμε αυτο που δηλωσε δημοσια περι "Βεροιας φαβορι"
πιθανον να πιστευε πως θα βοηθησει, εγω το θεωρω λαθός παντως.

Επισης, δεν μ'αρεσει κι αυτη η φοβία που βγαζει εως τωρα στα παιχνίδια.
Μακάρι να βελτιωσει τις αδυναμιες του και μαζί του να βελτιωθει και η ομαδα.

Μπορει φετός να μην εχουμε προπονητη επιπεδου Αναστασιάδη
αλλα τουλάχιστον δεν έχουμε και κανα σουργελο των προηγούμενων χρόνων.
ο Χριστόπουλος είναι νεος, δεν ειναι παροχυμένος κι αυτο είναι σημαντικο πλεονεκτημα θεωρώ.

Αποσυνδεδεμένος psitakos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #52 στις: Τρι 25 Σεπ 2012 10:24 »
Είναι η τρίτη φορά που τρώμε γκολ από το κέντρο της άμυνας γιατί τα δύο αναντικατάστατα αμυντικά χαφ Τσουκαλάς και Πάτσα φοράνε την φανέλα από το σπίτι, είναι η τέταρτη φορά που παίζει αριστερά ο Πάντος για να στριμωχτούν κάποιοι άλλοι στην 11άδα, είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά ο Νικλητσιώτης για να δώσει λύση, παίκτης χωρίς προετοιμασία και με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς προσόντα μέσα για την περιοχή ( όπως έχει για παράδειγμα ο Γιάκος ).
Αλήθεια από την αριστερή πλευρά πόσοι από αυτούς που παίζουν βασικοί έχουν αριστερό πόδι.....μήπως κανείς;...μήπως η αριστερή πλευρά κάθεται κάπου ψηλά στην κερκίδα;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.121
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #53 στις: Τρι 25 Σεπ 2012 21:38 »
Αν ήθελα να φύγει ο Χριστόπουλος απ'τον ΠΑΣ, θα το έγραφα σε αυτό το θέμα, όχι στο θέμα "Βέροια - ΠΑΣ".

Το γράφω για όσους δεν κατάλαβαν τη διαφορά του "Θέλω να απολυθεί" με το "Τον πιστεύω και θέλω να διορθώσει κάποιες κινήσεις που εγώ θεωρώ λάθος".

Αποσυνδεδεμένος psitakos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #54 στις: Τετ 26 Σεπ 2012 22:51 »
Αυτή τη στιγμή ένα μόνο ερώτημα τίθεται και ζητά απάντηση.
Πόσοι από αυτούς που παίζουν στον Πας σήμερα είναι καλύτεροι από αυτούς που δεν παίζουν ή που δεν είναι ούτε στην 18άδα.  Νομίζω ελάχιστοι. Ακόμα και εκείνος ο πιτσιρίκος της Κ20, ο Χαρίσης ξέρει καντάρια καλύτερη μπάλα από κάποιους άλλους πρωτοκλασάτους και πολυέμπειρους μπαρουτοκαπνισμένους, αλλά βλέπεις το παιδάκι δεν έχει μαμόνια για μανατζαρέους και άλλους........... για να παίζει μόνιμα στην πρώτη ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #55 στις: Τετ 26 Σεπ 2012 23:39 »
Ρε φίλος New Pas. Pas,  ωραία τα λες και τα εξειδικεύεις σε τεχνικό επίπεδο   και κάνεις έκκληση ηρεμίας και αξιοπρέπειας, αλλά σκέψου ότι κατά κάποιο τρόπο …  τον καιρό σου περνάς  και εσύ λόγο του  Κολλήματος  να είσαι ή να μη είσαι ΠΑΣ, δηλ.,, σιγά το θέαμα και τις εμπιστοσύνες  και τις υπομονές και τις πιστώσεις χρόνου και χρήματος και τις κριτικές που έγιναν ή δε θα έπρεπε ή δε έπρεπε να γίνουν και χωρίς άδεια παιδονόμου ... άντε και δεν ήταν ο κ. Χριστόπουλος και ήταν ο κ. Όγιος ή κ. Αναστασιάδης και γιατί όχι ο κ. Παπακώστας που το χώνει το τόπι.

Αφού, το πάπλωμα είναι κοντό … θα απλώνεις τα πόδια όσο φτάνει το πάπλωμα, της ΠΑΕ.

Επειδή όμως έγινε μια ψιλομουρμούρα …  όχι, δεν τραβάει εκείνος, όχι, φταίει ο άλλος, όχι είστε ανυπόμονοι, γκρινιάρηδες   … θεωρώ ρητά ότι,  ο ΠΑΣ SUPER LEAGUE  δεν είναι Σχολή … ούτε στελεχών, ούτε προπονητών, ούτε λογιστών, ούτε ρεπόρτερ, ούτε παικτών  … παίκτες ώριμοι – έτοιμοι, όχι κάτσε να πέσουν οι  τιμές, να μπλοφάρουν οι μάνατζερ και βλέπουμε. 
Το  μενού για φέτος είναι  μακαρόνι κοφτό αλάδωτο … μπαμ!

Ο μπακάλης πήρε παίκτες … καλοί – κακοί, το αντ-αγωνιστικό δέος θα το προκαλέσουν στον αντίπαλο.
Μέχρι του Σταυρού περίμανα επιτελικό παίκτη από τον κ. Χριστοβασίλη, δεν τον έφερε.
Αλήθεια ο Χ. Κωστάκης που παίζει?

Ο ΠΑΣ, ψιλοδυστυχώς,  δεν καινοτόμησε   στον αγωνιστικό του σχεδιασμό, περισσότερο λογιστική έκανε και ασφαλώς σωστή προετοιμασία, μια διαδικασία που γυμνάζει σωστά, αλλά δεν μεταμορφώνει τους παίκτες σε παικταράδες.
Που ΠΑΣ φίλε καβάλα στον ενθουσιασμό σου?

Νο1 παραμύθι της  χρονιάς  η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ και με ότι αυτή συνεπάγεται,  δηλ., 

Νο2  μια σειρά νέα παιδιά που για να πάρουν θέση στο παιχνίδι  θα πρέπει  σηκώσεις  τα γερόντια  που έχουν φυτευτεί στον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα να έχεις χτίσει ήδη εμπιστοσύνη με τους νέους σου, αν όχι, οι  ανασφάλειες θα είναι  διαρκείας και τα παπούδια  σχολασμένα … πόσα ματς να σου βγάλουν και πόσο κοστίζει κάθε ματς και που να χωρέσουν όλοι καθώς το ρόστερ γέρνει από δεξιά, μονόβαρο???

Ότι και να λένε οι επικριτές (διώξε, φύγε) ή οι αβανταδόροι (αρχή είναι, θα δέσει το σιρόπι), μη δίνεις σημασία και μη αλλάζεις στάση, ο  κ. Χριστόπουλος έχει τους λόγους του για να έχει στη διαχείρισή του  τοσυγκεκριμένο ρόστερ, δεν ήρθαν με μέσον οι παίκτες, επιλέχτηκαν συνδυάζοντας ποιότητα - οικονομία και από διορατικότητα … να σου βγει καλός.

Νο3 … ζόρικο …  οι προγραφές, οι διακανονισμοί  της σταδιακής  και αναλογικής  βαθμοδότησης  σε χρονοδιάγραμμα  τελικής κατάταξης, δηλ., ή είσαι ένας από τους 2 που θα πουν αντίο ή δεν είσαι.
Και συ βασανισμένε  φίλε,  συνθέτεις  11δες και συνθηματολογείς  … ααα και τούτη τη Κυριακή θα  αμήσω, ααα  την άλλη, ααα την παράλλη … καλά είναι να φυλάς  τα οπίσθιά σου  γιατί οι ποδοσφαιρικού καιροί είναι αποσταθεροποιημένοι και θα τη φας τραγουδώντας …  και μη κρίνεις τον κάθε  παίκτη από τη μια καλή ή την κακή του στιγμή επειδή  δεν βρήκες   τρύπα επί 3ς αγωνιστικές  (είδες τι έπαθε ο Ντέβι, κόλλησε στη φάση του youtube ... και επειδή τον ακούμπησες λίγο και έξω από τα ρούχα στο Βάζελο  μη νομίζεις  πως άμησες  … για τον προπονητή δε σου λέω,  γιατί εμπίπτει  υποχρεωτικά στο Νο3 και στα εξ’ απορρήτων.   
Και να εύχεσαι αυτά τα παιδιά, να έχουν και να επιδείξουν ως μοναδικό κίνητρο την καλλίτερη  τύχη τους και να παίξουν απρόσκοπτα και για πάρτι τους και για το μισθό τους.

Τον καιρό μας περνάμε φίλε, λόγου  Κολλήματος και καλά είναι να μη μιλάς για να μη τους στεναχωρείς και να τους ευχαριστείς  όλους όσους που κρατάνε την Ομάδα μας στον τόπο μας (σας) και στη μεγάλη κατηγορία, την εποχή που ο υποσιτισμός πέρασε το κατώφλι της χώρας μας και έπονται οι ασθένειες απουσία περίθαλψης.

Ουδέν πρόβλημα με τον  κ. Χριστόπουλο και από μένα, γιατί ούτε μπορώ να του κάνω κριτικές παρατηρήσεις  μια και δεν το κατέχω το επάγγελμα … ξέρω όμως ότι τα ποδοσφαιρικά λάθη δεν  δημοσιογραφικά  κείμενα  να τα ανασκευάσεις ή να τα ρετουσάρεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, ούτε καζανάκια να τους αλλάξεις τα φλοτέρ.

Πάντος  ο Πατσάς στο  Τσουκάλι δε βράζει χωρίς ανακάτεμα.
     
 ΠΑΣ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ
 
(π.μ. =profile;u=141 date=[/quote]) 

Υ.Γ.: Μη γράφεις παραπάνω πράματα και στεναχωρείς τους αρχισυντάκτες  της Αθήνας.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Σεπ 2012 00:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 27 Σεπ 2012 14:30 »
Πολυ καλος προπονητης ειναι ο Χριστοπουλος και με προοπτικες για το μελλον.

Ας τον αφησουν ησυχοι οι δημοσιογραφοι να κανει την δουλεια του οπως την ξερει.

Πολυ καλα κατεβαζει την ομαδα μεχρι τωρα. Το μονο που θενω να δω, ειναι να αρχισει να δινει και στους μικρους ευκαιριες σταδιακα. Οπως εκανε με τον Κολοβετσιο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #57 στις: Παρ 28 Σεπ 2012 21:18 »
,

Το έσβησα  ::)  «φόβου Θεού», αλλά … κάποιοι θα το ξαναδιαβάσουν με άλλα λόγια.

Και σιγά τι θα πω …
Λοιπόν παίρνω την ευθύνη των λόγων και  παρακάμπτω άΠΑΣες τις νουθεσίες   που λένε «αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο κ.ά., αποτρεπτικά ή και απαγορευτικά … που αφορούν  σε πρόσωπα και γεγονότα της ομάδας στο ξεκίνημά της … όπως τότε με τον Ντεμόλ.
Κατ’ αρχήν, δεν κινδυνεύει  από τις συζητήσεις κανένας προπονητής και δη ο κ. Γιάννης  ή οιοσδήποτε ποδοσφαιράκιας του 21ου μ.Χ. αιώνα και ξανα δη ... εν Ιωαννίνοις.

Στο θέμα … ο κ. Χριστόπουλος  είχε πει στους δημοσιογράφους  «Δεν μπορώ να ακούω για τέσσερα στα τέσσερα».
Πολύ σωστά!
Και λέει τώρα ο κ. Χριστόπουλος «Στα επόμενα ματς πρέπει να κάνουμε μία, δύο νίκες ώστε να καταφέρει η ομάδα να δουλέψει και πιο ήρεμα ψυχολογικά και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».

Και  ρωτάω εγώ  εύλογα και  απλοϊκά ( στο αχαρτζιλίκωτο) … στα πόσα επόμενα (από τα 11)  ματς τοποθετεί  αυτές  τις μια … δυο νίκες?

Πόσο προϊδεασμένος είναι ο κ. Χριστόπουλος για τον αντίπαλο (έκβαση) και πως «ντοπάρει» τους παίκτες και το φίλαθλο κοινό (πάμε γι’ άλλα)? … είναι 1 πρόβλημα για μένα, όχι όμως αξεπέραστο  απούσης  βέβαια της σκοπιμότητας... οκ?
Απάντηση: Ειλικρινής, αντικειμενικός, μετριοπαθής, ψηλιασμένος (?) …  άστετο … αρκεί να μη αυτοαναιρείται, προς  τέρψη  των συκοφάγων, ο κ. Χριστόπουλος.

Εν όψει ματς και όλα δύσκολα  8)

Πλατανιάς: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έτυχε τους τελευταίους 5 μήνες να παρακολουθήσω στενά τον Πλατανιά λόγω σκάουτινγκ. O Πλατανιάς έχει ποιότητα και ταχύτητα που την περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες. Έχει ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι με και καλά βιογραφικά. Η δική μας ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο, τα παιδιά με κάνουν να νιώθω κι εγώ δυνατός και το μόνο σίγουρο είναι ότι το Σάββατο θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Χρειάζεται υπομονή, πολύ διάβασμα και να μας βγει ο σχεδιασμός στο παιχνίδι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι ο στόχος μας» … 0 - 0

Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, πολύ δύσκολος αντίπαλος για μας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουμε, κάποια τρικ. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Στο ποδόσφαιρο όμως όσο και δύσκολο να είναι να πάρεις ένα αποτέλεσμα, είναι όλα ανοιχτά». … 1 - 1

Ολυμπιακός: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Ήδη στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν έχει μείνει το μυαλό μας σ' αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια και δύο διαφορετικές ομάδες, και θα χρειαστεί διαφορετική τακτική και στρατηγική για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. … 1 - 2
 
Βέροια: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια είναι μία ομάδα η οποία πραγματοποίησε το καλοκαίρι δεκατέσσερις μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, από τους οποίους νομίζω οι έντεκα είναι ξένοι με πολύ καλά βιογραφικά. Το φαβορί στην αναμέτρηση της Κυριακής είναι η Βέροια. Η δικιά μας ομάδα το καλοκαίρι είχε περιορισμό μεταγραφών και είχε έναν συγκεκριμένο στόχο, και έχει τον ίδιο στόχο και δεν μπορεί να αλλάξει την 3η αγωνιστική.» … 1 - 0

Λεβαδειακός: «Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό που παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένος και δυνατός. Έχει έναν καλό προπονητή και παίζει ένα ιδιαίτερο επιθετικό ποδόσφαιρο, με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έπαιξε με τη Βέροια και τον Πανιώνιο.» …

χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας από 1η - 5η Αγωνιστική: Δύσκολα παιχνίδια, μεγάλες ή ενισχυμένες ομάδες,  καλοί προπονητές, έμπειροι ποδοσφαιριστές,  καλά βιογραφικά.

Πολύ δύσκολα για τον κόουτς και θα τον συμβούλευα ... Υπομονή και Τσαμπουκά.

Για το ρόστερ

23/08: «Ο επιθυμητός για μένα αριθμός ποδοσφαιριστών είναι 27. Δηλαδή 2 σε κάθε θέση συν 1 σε κάθε γραμμή. Αυτή τη στιγμή είμαστε 30 με 4 όμως τερματοφύλακες, όμως, έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια.

23/09: «Η δικιά μας ομάδα το καλοκαίρι είχε περιορισμό μεταγραφών και είχε έναν συγκεκριμένο στόχο, και έχει τον ίδιο στόχο και δεν μπορεί να αλλάξει την 3η αγωνιστική.»

«Είμαι τυχερός γιατί έχω παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, και οι νέοι και οι μεγάλοι σε ηλικία, και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ισχυρή προσωπικότητα αυτών παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»
«Για να μπει το γκολ χρειάζονται δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να δημιουργηθούν οι φάσεις. Και το δεύτερο είναι ο παίκτης να μπορέσει να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Εμείς δημιουργούμε τις φάσεις, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και πιστεύω ότι θα έρθει και η ώρα να μπαίνει η μπάλα και με μεγαλύτερη άνεση στα δίχτυα».

Κρατάω το παρακάτω  από τον κ. Χριστόπουλο και  τον ίδιο τον κ. Χριστόπουλο.

«Σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η καμπύλη θα πάει και προς τα κάτω, αλλά μετά από λίγο θα ξανανέβει».

Καλή συνέχεια με επιτυχίες! :joker:

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 28 Σεπ 2012 21:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος kakarelias

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 3
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #58 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 17:59 »
Είναι η τρίτη φορά που τρώμε γκολ από το κέντρο της άμυνας γιατί τα δύο αναντικατάστατα αμυντικά χαφ Τσουκαλάς και Πάτσα φοράνε την φανέλα από το σπίτι, είναι η τέταρτη φορά που παίζει αριστερά ο Πάντος για να στριμωχτούν κάποιοι άλλοι στην 11άδα, είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά ο Νικλητσιώτης για να δώσει λύση, παίκτης χωρίς προετοιμασία και με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς προσόντα μέσα για την περιοχή ( όπως έχει για παράδειγμα ο Γιάκος ).
Αλήθεια από την αριστερή πλευρά πόσοι από αυτούς που παίζουν βασικοί έχουν αριστερό πόδι.....μήπως κανείς;...μήπως η αριστερή πλευρά κάθεται κάπου ψηλά στην κερκίδα;
ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ  ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ .
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΜΑΛΛΟΝ  ΠΟΛΛΟΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ.  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ...... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΠΟΥΛΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ 18ΑΔΑ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 90!!! ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ  ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #59 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 19:00 »
Είναι η τρίτη φορά που τρώμε γκολ από το κέντρο της άμυνας γιατί τα δύο αναντικατάστατα αμυντικά χαφ Τσουκαλάς και Πάτσα φοράνε την φανέλα από το σπίτι, είναι η τέταρτη φορά που παίζει αριστερά ο Πάντος για να στριμωχτούν κάποιοι άλλοι στην 11άδα, είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά ο Νικλητσιώτης για να δώσει λύση, παίκτης χωρίς προετοιμασία και με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς προσόντα μέσα για την περιοχή ( όπως έχει για παράδειγμα ο Γιάκος ).
Αλήθεια από την αριστερή πλευρά πόσοι από αυτούς που παίζουν βασικοί έχουν αριστερό πόδι.....μήπως κανείς;...μήπως η αριστερή πλευρά κάθεται κάπου ψηλά στην κερκίδα;
ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ  ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ .
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΜΑΛΛΟΝ  ΠΟΛΛΟΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ.  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ...... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΠΟΥΛΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ 18ΑΔΑ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 90!!! ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ  ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!!
!!
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #60 στις: Σαβ 29 Σεπ 2012 21:08 »
 
Παράθεση
Τσουκαλάς και Πάτσα   


 Προς τι η έκπληξη? … ο Τσουκαλάς, γερό παιδί και καλό απόκτημα (στο τσαφ η Αεκ πάτερ), αλλά  περίπου  το ίδιο πρόβλημα με τον Πάτσα (γόνατα).
Αν κάνουν και  δώσουν το 100% (πιεζοδύναμης) θα υποτροπιάσουν, δηλ., θα έχουν ψιλοενοχλήσεις και αποσπασματική συμμετοχή.
Παίζουν όμως προσεκτικά  και οι θέσεις τους είναι τέτοιες που δεν καταπονούνται ιδιαίτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποδίδουν αποτελεσματικά στο στάνταρ πόστο. 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Σεπ 2012 22:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #61 στις: Πεμ 04 Οκτ 2012 22:49 »
Παράθεση
«Με αποφασιστικότητα και ψυχή»
Πέμπτη, 04 Οκτ 2012 19:16
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/331505-me-apofasistikotita-kai-psyxi

(...)
«Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, και αυτό είναι σημαντικό αβαντάζ για εμάς. Ο Πανιώνιος είναι, όπως και εμείς, μία από τις έξι ομάδες που το καλοκαίρι είχαν περιορισμό μεταγραφών. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αναζητήσουμε τη νίκη.
(...)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #62 στις: Δευ 08 Οκτ 2012 09:37 »
«Σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η καμπύλη θα πάει και προς τα κάτω, αλλά μετά από λίγο θα ξανανέβει».

Ως τώρα μιλούσαμε για μια σφιχτή – καλή άμυνα  σε αντίθεση   με την συνήθη  δυσκαμψία στην επίθεση για παραπάνω από 1 γκολ  … (βλ. 0-0, 1-1, 1-2, 1-0, 1-0, 1-2).

Θα  μπορούσε να προστατέψει   το 1-0 χωρίς να μπει στην πίεση για  το 2ο γκολ, εξοικονομώντας δυνάμεις και  περιορίζοντας τα λάθη που ξεκλείδωσαν την άμυνα.
Δυστυχώς όμως   δεν κατάφερε να διατηρήσει τη συνοχή της και την αντοχή της και το παιχνίδι πέρασε από το ομαδικό στο  ατομικό.
Δεν το προστάτεψαν το παιχνίδι, ακολούθησαν λάθη και ερασιτεχνισμοί. Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρκετών συνταύρων, δεν φαινόμαστε και τόσο  σίγουροι για την επάρκεια του ρόστερ μας.
Κάπως έτσι μας πήρε και ο τρύπιος ο Ολυμπιακός, για την πλάκα μας και στην ελεεινή κατάσταση που ήταν τότε ο τρύπιος.


Χτες, μόνο ένας Μάριος Οικονόμου μου έκανε το κέφι, την πάλεψε, σκληρό καρύδι και σιγά – σιγά βλέπω να μαθαίνει  να «σκοτώνει» χωρίς φάουλ.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι,  τα  αποτελέσματα  (0-0, 1-1, 1-2, 1-0, 1-0, 1-2) ούτε τον θέτουν σε άμεση αμφισβήτηση, αλλά ούτε και  κοσμούν ιδιαίτερα τη θέση του στον πάγκο (αν και τον θεωρούσα/ρώ  υπηρεσιακό) για 2 - 3 αποτελέσματα … δύσκολες ομάδες, σημαντικά παιχνίδια, βραδινά – απογευματινά, δείκτες θερμοκρασίας – υγρασίας κ.ά.,

Ωστόσο όμως θα κρατήσω αυτό με τη γραφική παράσταση (ένδειξη που πείθει για προσπάθεια και συστηματική δουλειά) … αν και δεν είναι προπονητής SL.

«Σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η καμπύλη θα πάει και προς τα κάτω, αλλά μετά από λίγο θα ξανανέβει».
Και θα πετάξω αυτό (για ευ-ανόητους λόγους) ...
Παράθεση
«Δεν είναι ομάδα  του αναπήρου, είναι ο Άγιαξ της Ηπείρου»

 
Καλά Χριστούγεννα 


Y.Γ.: Το καρύδι φέτος, σΠΑΣμένο 8,5 ε. - άσΠΑΣτο 2,9 ε. (ΚαρυσΠΑΣστήριο Θεόδωρος Καρφύτσας)


Υ.Γ.2:
Δε  δεσμεύομαι με κανένα συμβόλαιο από κανέναν μέντορα, ώστε να  συμπορεύομαι σιωπηρά ή να παπαγαλίζω με τις επιλογές και τις επιδιώξεις της διοίκησης, που αποδεδειγμένα έχουν απολύτως επιχειρηματικό – λογιστικό χαρακτήρα και απέχουν  παρασάγγες μακράν  του ελαχίστου Άγιαξ της Ηπείρου, πόσο μάλλον μέσα σε 1 γήπεδο όπου,  το θέαμα που θα περίμενε να δει κανείς στον αγωνιστικό χώρο, έχει μεταφερθεί στην κερκίδα.

Τον πρόεδρο, αν και ελλείψει άλλου «ζεστού», τον θεωρώ  λίγο και σε 1 βαθμό αναξιόπιστο σε ό,τι αφορά  φετινό πρωτάθλημα σχετικά με την αδειοδότηση/μπάτζετ, με τη φρεσκαδούρα του ρόστερ, με το μινιμαλιστικό επίπεδο του στόχου, αλλά και γενικά με το  όλο και  πιο συγκεντρωτικό – στεγανό  διοικητικό πλαίσιο/προφίλ  που διαμόρφωσε γύρω του, δίκην Γ.Γ. (πρώην)  χώρας του υπαρκτού σοσιαλισμού.
 
Δύσκολοι καιροί για προέδρους, αλλά καιρός και για το δέοντα σεβασμό στον ΠΑΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Οκτ 2012 10:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #65 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 00:05 »
μπηχτες κουγια για χριστοπουλο στο σκαι οτι ειναι βαλτος στον ΠΑΣ απ τον ολυμπιακο για να κανει κουμαντο στην ομαδα μας....
τι αλλο θα ακουσουμε....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #66 στις: Τρι 13 Νοέ 2012 08:23 »
μπηχτες κουγια για χριστοπουλο στο σκαι οτι ειναι βαλτος στον ΠΑΣ απ τον ολυμπιακο για να κανει κουμαντο στην ομαδα μας....
τι αλλο θα ακουσουμε....

… στον Τριανταεναφυλλόπουλο του ΣΚΑΙ
Μου έκανε εντύπωση που ενώ με τόση περίσκεψη απαρίθμησε προέδρους  (κ.κ. Πανόπουλο, Αρβανιτίδη και  μ. Παπουτσάκη)  που πλήρωσαν κανονικά και αγόρασαν  «πακέτα» με δικό τους χρήμα και δεν ανάφερε τον κ. Χριστοβασίλη που είναι διάδοχος τους στον ΠΑΣ.
ΠΑΣ, Κέρκυρα, Πλατανιάς, Βέροια  έχουν ανθρώπους  από  το Γαύρο …

Όμορφος: Το Χριστόπουλο τον γνωρίζατε?
Τριανταεναφυλλόπουλος: Όχι!
Άλλος: Να σου χώσει ο γάιδαρος ...


Παράθεση
Ποιος άλλος έλληνας προπονητής είναι εισηγητής σε σεμινάρια της UEFA και ξέρουν το όνομά του στην ποδοσφαιρική Ευρώπη?
2 ονόματα που γνωρίζουν οι προπονητικοί κύκλοι της Ευρώπης είναι: Γιάννης Αναστασίου, Γιάννης Χριστόπουλος και Γιάννης Χριστόπουλος.
Δεν είναι Τσιώλι, δεν είναι Αναστόπουλος, δεν είναι Παπακώστας, δεν είναι τάμπα τούμπα,
… δεν είναι και των προσδοκιών μας … αλλά αυτόν είχαμε μπακ -απ και τον δεχτήκαμε, νομίζω με τον πιο ήπιο τρόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Νοέ 2012 08:37 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος proedrara

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 205
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #67 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 16:16 »


από ένα οχτάχρονο... απο μόνος του άφησε τζανη εκτός αποστολής και έβαλε μιχαηλ αρχηγό... (μόνο τους νικλη, γιακο, οικονομου του είπα εγώ)

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #68 στις: Τετ 14 Νοέ 2012 16:48 »
ο κουγιας δε θυμιζει αδωνι γεωργιαδη???
και οι δυο μπορουν να κανουν το ασπρο μαυρο και αναλογα τι τους συμφερει να επιχειρηματολογησουν
ΟΥΣΤ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #69 στις: Δευ 19 Νοέ 2012 12:19 »
Ξεπούλησαν τα καλαματιανά μαντήλια στην αγορά από το πρωί. Δε βρίσκεις πλέον μαντήλι καλαματιανό ούτε για δείγμα. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες πολλοί συμπολίτες μας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρου χυσίματος ... δακρύων από συγκίνηση. Οι φοβερές εμφανίσεις του ΠΑΣ τον τελευταίο καιρό οδήγησαν πολλούς Πασολέδες να ψάχνουν ένα μαντήλι για να σκουπίζουν τα δάκρυά τους, αλλά και για να το φοράνε στο λαιμό τώρα με τα κρύα.  :pas:


13 χρόνια περιμέναμε.
13 χρόνια κάναμε αμάν.
13 χρόνια και ακόμα θυμόμαστε το πάθος σου, τα θανατηφόρα τάκλιν, τους τσαμπουκάδες σου, αλλά και το ότι ερχόσουν στις εκδρομές και πετούσες τη φανέλα στην κερκίδα.
13 χρόνια πέρασαν, αλλά οι παγουράδες δε σε ξεπέρασαν!
Και τώρα έρχεται ο Χριστόπουλος να σου αμφισβητήσει τα σκήπτρα! Ο τίτλος «ο πιο συμπαθής Καλαματιανός όλων των εποχών στα Γιάννενα» παίζεται πλέον σε μια κλωστή. Τρίζει η καρέκλα σου μεγάλε Θανάση Σεντεμέντε-ς (οέ οέ οέ)   :pas:

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #70 στις: Τρι 20 Νοέ 2012 02:42 »
Παράθεση
Οι προπονητές της κρίσης
 γράφει: Αντώνης Καρπετόπουλος

...
Ο Χριστόπουλος από τη μεριά του βρήκε μια καλή ομάδα που όμως δεν είχε ένα απαραίτητο εργαλείο: ένα σέντερ φορ. Άλλος θα σήκωνε τα χέρια ψηλά, αλλά ο νεαρός κόουτς μετέτρεψε την αδυναμία σε πλεονέκτημα. Ενας κινητικός κυνηγός όπως ο Ιλιτς, ένας all around οργανωτής-κρυφός φορ σαν τον Ντε Βινσέντι και δυο ακραίοι χαφ με πνευμόνια, δηλαδή ο Γεωργίου και ο Κοροβέσης, συνιστούν μια τετράδα ελεύθερων σκοπευτών, που πιέζουν, γυρνάνε, ξεδιπλώνονται και χτυπάνε στις αντεπιθέσεις παίζοντας ο ένας για τον άλλο. Ναι φορ δεν υπάρχει, αλλά ούτε η Μπάρστελόνα έχει καθαρό τέτοιο: κι εκεί μια ιδέα έφερε την επανάσταση.
...
http://www.sport.gr/Article/Blogs/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%9F%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82/85-150902.html
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #71 στις: Τετ 21 Νοέ 2012 16:23 »
Παράθεση
Και τώρα, που, χάρη στη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη ο ΠΑΣ έφτασε τους 15 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 7η θέση, αρχίζει να φωτίζεται η δουλειά του Γιάννη Χριστόπουλου... Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.


Ενός κανονικού προπονητή που έζησε για χρόνια στην αίθουσα αναμονής του ποδοσφαίρου, περιμένοντας μια καλή ευκαιρία για δουλειά. Του την έδωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, επειδή τον έπεισαν όσα είδε από τον 40χρονο προπονητή στο διάστημα της προηγούμενης σεζόν, δηλαδή τον καιρό που ο Χριστόπουλος εργάστηκε πρώτα ως βοηθός του ΝτεΜολ, στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής των τριών αγώνων, προτού παραδώσει στον Άγγελο Αναστασιάδη και αναλάβει το εγχώριο, κυρίως, scouting.

Πιθανόν ο Χριστοβασίλης να μην είχε ενθαρρυνθεί για να ακούσει το ένστικτό του και να δώσει την ευκαιρία στον Χριστόπουλο, αν δεν συνέβαινε στον ΠΑΣ να μπει, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών, με τόσο χαμηλές προσδοκίες στη σεζόν. Πιθανόν να μην είχε εμπιστευθεί τον Χριστόπουλο, αν δεν είχε αντιληφθεί ότι αυτός είχε αποκτήσει λαϊκό έρεισμα στα Γιάννινα χάρη στα όσα έδειξε στα λίγα ματς που κάθισε στον πάγκο και στα όσα σχολίαζαν οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί του. Σίγουρα δεν θα είχε εμπιστευθεί τον Χριστόπουλο, αν άκουγε όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους που του έβαζαν δηλητήριο στο κεφάλι.

Τελικά, για την ώρα, ο Χριστοβασίλης βλέπει την επιλογή του να δικαιώνεται. Ομως το σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά κυρίως ο τρόπος της δικαίωσης. Δεν είναι οι 15 βαθμοί, αλλά ο τρόπος της συλλογής τους. Ο ΠΑΣ παίζει ποδόσφαιρο κανονικό, προσχεδιασμένο. Το παιχνίδι του έχει ήδη αποκτήσει σήματα κατατεθέντα και είναι αναγνωρίσιμο, με ταυτότητα. Και σύγχρονο. Κι όλο αυτό συμβαίνει με έναν εκ των χαμηλότερων προϋπολογισμών λειτουργίας ομάδας της φετινής Super League και με όλο αυτό τον περιορισμό που έβαλε στον σχεδιασμό η απαγόρευση των μεταγραφών.
Αυτό που κάνει μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό. Πιθανόν όμως για το ντόπιο ποδόσφαιρο να είναι ακόμη σημαντικότερο αυτό που κάνει ο Χριστόπουλος στα Γιάννινα. Κι αυτό επειδή, σε αντίθεση με τον «Ελέ», ο σημερινός προπονητής των Ιωαννίνων δεν είχε δημιουργήσει brand name με ποδοσφαιρικά παπούτσια, και μπήκε στην προπονητική για να πάρει την ευκαιρία χάρη στη γνώση και τη δουλειά του και όχι χάρη στην ποδοσφαιρική φήμη και τη δημοφιλία του.

Αν του «βγει» λοιπόν του ΠΑΣ με τον Χριστόπουλο, θα υπάρξουν επιχειρηματίες που θα γυρίσουν, επιτέλους, στο κεφάλι τους την ιδέα να μιμηθούν τον Χριστοβασίλη και να δώσουν την ευκαιρία σε προπονητές που σπούδασαν, δούλεψαν, απέκτησαν εμπειρία και σύγχρονη αντίληψη για την επιστήμη τους και δεν κάθισαν πάνω στο ποδοσφαιρικό όνομά τους για να βρουν «αμόρφωτοι» προπονητικά πάγκο, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2012 ο Χριστόπουλος περίμενε ένα σωρό χρόνια κι αφού είχε δουλέψει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό (στις ακαδημίες) μέχρι να πάρει μια ευκαιρία της προκοπής, την ώρα που έβρισκαν δουλειά και πάγκους ένα σωρό «ανεκπαίδευτοι», που δεν είχαν καν το δίπλωμα της UEFA...

Πηγή: Sportday
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #72 στις: Τετ 21 Νοέ 2012 16:36 »
Εγω ειχα δει καλα πραγματα περυσι απο τον χριστοπουλο στον εντος εδρας αγωνα με παοκ που δεν καθησε στον παγκο ο αναστασιαδης
Δεν θελω να αμφισβητησω τον αγγελο αλλα με αυτα που βλεπω τωρα απο τον χριστοπουλο αρχιζω να πιστευω οτι και περυσι θα ειχαμε σωθει με αυτον στον παγκο οχι με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο αγγελος αλλα πιο φυσιολογικα
Δηλαδη με ποντους απο την αρχη και οχι με 7 αρνητικα αποτελεσματα μαζεμενα και μετα 10 θετικα που καναμε περυσι
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν θα τυγχαναμε του ιδιου σεβασμου χωρις αναστασιασιαδη στον παγκο που πιστευω επαιξε και αυτο το ρολο του



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #73 στις: Τετ 21 Νοέ 2012 17:15 »
Α ρε Καρπετόπουλε!!! Γιατί με αντιγράφεις. Μήνες τώρα μιλάω για το ποδόσφαιρο αλά Μπάρσα. Ο Άγγελος το ξεκίνησε, ο Χριστόπουλος το συνεχίζει.

Και οι άλλοι ακόμα ονειρεύονται σεντερ φορ ψηλό κλπ και είχε μαλλιάσει η γλώσσα τους να μας λένε γιατί ο ΠΑΣ δεν έχει σεντερ φορ!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #74 στις: Τετ 21 Νοέ 2012 20:13 »
ο ΠΑΣ  δεν εχει σεντερ ΦΟΡ
ειτε ψηλο ειτε κοντο ειτε γαλανοματη
γιατι εντος μας εχει βγει το ματι

υ.γ.....συνελθετε με τις μπαρτσες.....γιατι θα ρθουν και μπατσες
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 21 Νοέ 2012 20:16 από thodoris »