Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247924 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #150 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 10:23 »
Ο ανθρωπος βλεπει πολυ μπροστα ετη φωτος μπροστα και δειχνει οτι ξερει τον μοναδικο τροπο που μπορει να κανει την ομαδα μας μεγαλη.
Τα λογια ειναι περιττα

Χριστοβασιλη τωρα σε σενα ο κυβος εριφθει

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #151 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 11:23 »
Ο ανθρωπος βλεπει πολυ μπροστα ετη φωτος μπροστα και δειχνει οτι ξερει τον μοναδικο τροπο που μπορει να κανει την ομαδα μας μεγαλη.
Τα λογια ειναι περιττα

Χριστοβασιλη τωρα σε σενα ο κυβος εριφθει

Τον ακούει κανείς?

Πάντος,  η άνεση που συνεχώς μιλάει και θίγει ... αντιπαρβάλλοντας προβλήματα και προοπτικές και από τη στιγμή που κανένας γηπεδοδοικητικός δεν έχει καν αρθρώσει αντίλογο που να λέει θα κανουμε αυτό και εκείνο για τις στοιχειώδεις υποδομές μας και για την εν όψει νέου καθεστώτος αδειοδοτήση  ... ώρες -ώρες περνάει από το μυαλό μου ότι ο κόουτς είναι ήδη στον πρόλογο ενός πικρού "αντίο".

Να φάω τη γλώσσα μου?
'Οχι.
Να σαλιώσει τη γλώσσα της η ΠΑΕ και να πάρει το λόγο.
Άμεσα και προτού ο Κόουτς μπει στο "κυρίως θέμα".
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #152 στις: Τρι 29 Ιαν 2013 12:31 »
Να φύγει άμεσα το λαμόγιο, ο μιζαδόρος, ο κιθαρίστας ο Χριστόπουλος από την ομάδα μας και να γυρίσει ο Μίλτος ο Μάστορας. :stop:

Déjà vu %-|
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #153 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 18:43 »
Παράθεση
sday.gr- Βασίλης Μοιρώτσος
30/01/2013
Το θαύμα του ΠΑΣ
Το σκάουτινγκ του Χριστόπουλου, η απόφαση για την απόκτηση του Ίλιτς, οι συνεντεύξεις για τους συνεργάτες, η αλλαγή θέσης του Τζημόπουλου.


Αρχές καλοκαιριού του 2012. Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Χριστοβασίλης καλεί στο γραφείο του τον Γιάννη Χριστόπουλο. Του εξηγεί τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, του δίνει να καταλάβει πως το πρότζεκτ δεν συμπεριλαμβάνει εκατομμύρια ευρώ και η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί κυρίως σε νεαρούς παίκτες. Η απάντηση που ακούει; «Πρόεδρε, κανένα πρόβλημα. Είμαι έτοιμος για όλα».

Λίγους μήνες αργότερα, τόσο ο Χριστοβασίλης όσο και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχουν αντιληφθεί πως εκείνες οι κουβέντες του Χριστόπουλου δεν ήταν λόγια του αέρα. Το δικό του πρότζεκτ προχωράει όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει και το... θαύμα του ΠΑΣ Γιάννινα, που δουλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες, παίζει σε γήπεδο-βούρκο και κάνει προπονήσεις σε γήπεδα 7Χ7, έχει γίνει θέμα συζήτησης και... ανάλυσης.
Ο Χριστόπουλος γνώριζε όλες τις δυσκολίες, αλλά δεν πανικοβλήθηκε. Οταν του είπαν πως μπορούν να γίνουν μόνο τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών, εκείνος επέλεξε να ανανεώσει τους Πάντο και Τζημόπουλο διότι εκτός από καλοί παίκτες, γνώριζαν τα αποδυτήρια, τις συνθήκες που επικρατούν, τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, τα άσχημα γήπεδα, τη δυσκολία ακόμα και να προπονηθείς. Μαζί με αυτούς, έψαξε -και βρήκε- ένα γρήγορο και ποιοτικό επιθετικό, όπως ο Ιλιτς.

Εφταναν αυτά; Φυσικά και όχι. Χάρη στο εξάμηνο που δούλεψε σαν σκάουτερ, είχε «ανακαλύψει» παίκτες όπως ο Κοροβέσης, ο Τσουκαλάς, ο Κολοβέτσιος, που μπορούσαν να σταθούν. Τους ζήτησε και τους πήρε. Παράλληλα, έφαγε... μερόνυχτα για να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες. Εκανε συνεχόμενα ραντεβού και συνεντεύξεις πριν καταλήξει στον βοηθό του, τον γυμναστή, ακόμα και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Ανθρωποι που δεν ήξερε και πλέον τους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Υποχρεώθηκε να χτίσει πάνω στο τρίπτυχο Πειθαρχία - Αγωνιστικότητα - Μυαλό. Εφτιαξε μια ομάδα που δεν θα μπορεί να σταθεί μόνο το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, αλλά θα φορμαριστεί έπειτα απ' αυτό. Ενα σύνολο που όλοι μαζί θα αμύνονται και όλοι μαζί θα επιτίθενται. Αυτός είναι ο σημερινός ΠΑΣ Γιάννινα. Ολοκληρωτικό έργο του Γιάννη Χριστόπουλου.
 
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
 
ΤΟΜΑΣ Ντε ΒΙΝΣΕΝΤΙ
 
Ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας. Ο άνθρωπος που αλλάζει τον ρυθμό, μοιράζει με ακρίβεια το παιχνίδι, σκοράρει εντυπωσιακά -μα πάνω απ' όλα- πολύτιμα γκολ, που χαρίζουν βαθμούς. Είτε παίζει στο «χαλί» του ΟΑΚΑ είτε στον «βούρκο» των Ζωσιμάδων, αποδεικνύει την τεράστια ποιότητα που έχει. Ο Χριστόπουλος τού έδωσε να καταλάβει πως είναι πολύ καλύτερος ποδοσφαιριστής από πολλούς διαφημιζόμενους αστέρες της Super League και εκείνος, με περίσσια αυτοπεποίθηση και ποδοσφαιρικό θράσος, ανέλαβε να τον δικαιώσει. Δικαιώθηκε, βεβαίως, και ο ίδιος, που από το καλοκαίρι θα ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
 
ΜΠΡΑΝΑ ΙΛΙΤΣ
 
Ο Χριστόπουλος ήθελε γρήγορο και ποιοτικό επιθετικό. Οταν ξεκινούσε την... παρακολούθηση, κατέληξε σε δύο περιπτώσεις. Τον Ιλιτς και ένα Γάλλο φορ, με εμπειρία από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Πώς κατέληξε στον Σέρβο; Εβλεπε πως είχε παίξει σε άσχημα γήπεδα και παρ' όλα αυτά δεν τον... χαλούσε. Ετρεχε σαν σκυλί σε γήπεδα-χωράφια και κατάφερνε να δείξει την ποιότητά του. Κατάλαβε αμέσως πως ο Ιλιτς δεν πρόκειται να... ξενέρωνε, αν τον έβαζες να παίξει σε ανάλογες συνθήκες. Δεν θα έλεγε ποτέ τη φράση «πού ήρθα;», σε αντίθεση με τον Γάλλο, που είχε μάθει αλλιώς και πιθανότατα να δυσκολευόταν πολύ να προσαρμοστεί και εν τέλει να βοηθήσει την ομάδα, όπως κάνει ο Ιλιτς.
 
ΘΕΜΗΣ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 
Στο πλαίσιο της τακτικής, πάνω στην οποία ήθελε να δουλέψει ο Χριστόπουλος, αποτελούσε προτεραιότητα να ξεκινήσει το χτίσιμο από τα μετόπισθεν και να έχει ποιότητα στην άμυνα. Παίκτες που ξέρουν ποδόσφαιρο και μπορούν να προωθήσουν με επιτυχία το παιχνίδι από πίσω. Γι' αυτό και η πρώτη του «απαίτηση» ήταν η ανανέωση του Θέμη Τζημόπουλου. Θα τον έπαιρνε από τα χαφ και θα τον μετέφερε λίγο πιο πίσω, στο κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν ο παίκτης-κλειδί στο μυαλό του προπονητή. «Ξέρεις μπάλα και μπορούμε το παιχνίδι να το ξεκινάμε μαζί σου από πίσω», ήταν η φράση-πρόκληση του Χριστόπουλου στον Τζημόπουλο. Οπερ και εγένετο.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #154 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 23:59 »
Χριστόπουλος στη συνέντευξη τύπου
Οι ομάδες όλες ενισχύονται, εμείς δεν έχουμε κάνει μεταγραφές, βλέπετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι γίνεται, υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως είμαστε μόνοι μας τελείως, μάλλον μόνοι μας ήθελα να είμαστε, δεν ήθελα να έχουμε παρέα αλλά νιώθουμε οτι έχουμε πολλούς απέναντι μας. Εγώ βλέπω οτι γίνεται ένας πόλεμος, αυτό που θέλω είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και είμαστε πιστεύω 2 νίκες μακριά απο την παραμονή, μακάρι να τις πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Εννοεί ότι, οι μεταγραφές δεν ήταν απαραίτητες και δεν τις κάναμε, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του περί ρόστερ που ανάπτυξε  αρχικά και πρόσφατα.
Παράθεση
«υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως είμαστε μόνοι μας τελείως, μάλλον μόνοι μας ήθελα να είμαστε, δεν ήθελα να έχουμε παρέα αλλά νιώθουμε οτι έχουμε πολλούς απέναντι μας»

Αυτό, πολύ «ποέτα αντία» μου ακούγεται …    κάποια πόστ που διάβασα, μιλάνε για στοχοποίηση του ΠΑΣ σε σημείο μεθόδευσης ανακοπής της πορείας του.

Χριστόπουλος διευκρινίζει
Παράθεση
Όσον αφορά επίσης αυτό που είπα ότι 'γίνεται ένας πόλεμος', δεν ανέφερα ποτέ ότι γίνεται πόλεμος στην ομάδας μας. Εννοούσα ότι κάθε ομάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην κατηγορία κι εμείς εκεί έξω κάθε Κυριακή ματώνουμε πραγματικά για να πάρουμε τον πόντο ή τους πόντους. Τα παιδιά κάνουν έναν πόλεμο για να κερδίσουν. Όσον αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας, σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο, μ' έναν πολύ καλό προπονητή, πιστεύω όμως στην ομάδα , πιστεύω στις δυνατότητές μας. Σίγουρα το να πάρουμε το «τρίποντο» δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μέσα στις δυνατότητές μας».

Καλά κάνεις Κόυτς και διαβάζεις Pas.gr ... όπως και όλο το ρόστερ. Ο δε Πάντος, άβγαλτος ...
Αλλά ποιός πούστης σε πιέζει όμως?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #155 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 23:43 »
Για τους  οκτώ μήνες παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΣ:
Παράθεση
Εμένα στη ζωή μου ο Θεός μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ και συνέχεια με βοηθάει. Βέβαια μου τα δίνει όλα με μεγάλες δυσκολίες. Ποτέ δεν πήρα κάτι εύκολα. Ίσως αυτό κάνει πιο γλυκό όταν κατακτάς κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε σχεδόν στη μέση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν οκτώ  μήνες. Έχουν μείνει άλλοι δυόμισι  μήνες για να ολοκληρώσουμε αυτήν την προσπάθεια και να δούμε που θα μας βγάλει. Σίγουρα οι χαρές και η ικανοποίηση που νιώσαμε σαν ομάδα, ήταν μεγάλες, όπως και οι δυσκολίες. Είναι νωρίς για να κάνουμε απολογισμό. Καλύτερα να τον κάνουμε τον Μάιο.

Για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στον ΠΑΣ :
Παράθεση
Είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξουμε μια τέτοια συζήτηση. Έχουμε μπροστά μας πολλά δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, οπότε κάθε τέτοιου είδους συζήτηση είναι πολύ επικίνδυνη να γίνει αυτή την στιγμή . Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια και στην προσπάθεια που κάνουμε.

Μύρισε Μάιος, μύρισε Άγγελος.  ;)

 :mono:

τα υπόλοιπα εδώ:http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=272971&Sport=1&Season=115137&Team=17089&Competition=1713&Round=290561&Country=82] [url]http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=272971&Sport=1&Season=115137&Team=17089&Competition=1713&Round=290561&Country=82[/url]

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #156 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 00:00 »
Το να φυγει και ο χριστοπουλος απο την ομαδα μετα απο ογιος αναστασιαδη,δε θελω ουτε καν να το σκεφτομαι...οριστικα η ταφοπλακα της ομαδας...ουτε τα σημαιακια δε θα πανε στο γηπεδο...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #157 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 00:22 »
σου λεω φευγει.που θα παει καλυτερα απο δω;μην λεμε οτι ναναι...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #158 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 01:05 »
σου λεω φευγει.που θα παει καλυτερα απο δω;μην λεμε οτι ναναι...

Αν και η συζήτηση είναι ένας φαύλος κύκλος, το ερώτημα "πού θα βρει καλύτερα;" είναι πολύ προκλητικό για να μείνει αναπάντητο.

Καλύτερα λοιπόν, θα βρει κάπου που υπάρχουν εγκαταστάσεις, γήπεδα, ακαδημίες, σοβαρές διοικήσεις.
Δεν έχει νόημα να το προσδιορίσουμε ακριβώς.

Αλλά δυστυχώς, στεναχωριέμαι που το λέω, στον ΠΑΣ των τόσων χρόνων ιστορίας, με τις υπάρχουσες όμως συνθήκες, ο Χριστόπουλος μας κάνει χάρη που κάθεται εδώ.
Άποψή μου.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #159 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 01:39 »
σιγα ρε φιλε που μας κανει την χαρη...την χαρη εμεις την καναμε που του δωσαμε την ευκαρια αλλιως σε κανα θρασυβουλο θαταν.
μερικοι μην γινεστε χομπιστες και παιζετε με τις λεξεις.καλα εκανε ο ανθρωπος και ειπε αυτα που ειπε για το συμβολαιο.οταν θα σωσει την ομαδα θα το συζητησουν ή θα το αναοινωσουν ή οτιδηποτε.τοτε ασχολουμαστε.τωρα γιατι να αρχιζουμε τις μιρλες παλι....
δεν νομιζω πως ο χοντρος μετα το περσινο εγκλημα με Αγγελο να αρχισει τα καθυστερημενα του. ο Χριστοπουλος ειναι παντως κλασεις ανωτερος του αγαπητου Αγγελαρα και πρεπει να μεινει ποοοολλα χρονια...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Φεβ 2013 01:44 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #160 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 08:25 »
 
Καλύτερα λοιπόν, θα βρει κάπου που υπάρχουν εγκαταστάσεις, γήπεδα, ακαδημίες, σοβαρές διοικήσεις.
Δεν έχει νόημα να το προσδιορίσουμε ακριβώς.

Οπότε PASaris μου, η 350αρα του Κολοβέτσιου δεν φτάνει ούτε για τα "χαλαστικά' των γηπέδων.
Θα ήταν άδικο να πάρουν το Χριστόπουλο για 2 τούφες χόρτο Παιανίας.

Κάτι πρέπει να γίνει ... Θα το κάνω το έγκλημα, αν σκεφτείς να μ’ αφήσεις, θα το κάνω το έγκλημα, θα το πουν στις ειδήσεις.


 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #161 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 10:03 »
Ο κύριος ρόλος ενός προπονητή εκτός από τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι οι προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά.Οταν δεν παρέχονται τα εχέγγυα σε αυτόν τον τομέα οποιοσδήποτε σοβαρός προπονητής δεν συνεχίζει.Και ο κ.Χριστόπουλος είναι σοβαρός προπονητής.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #162 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 10:11 »
Ε ωρε παιδιά
Στα Γιαννενα βρεχει και δεν μπορουν να προπονηθουν.
Η Ηγουμενιτσα, Πλαταρια κλπ ειναι μιση ωρα -τρια τεταρτα μακρια (οσο κανουν οι Αθηναιοι να παν στην δουλεια)
Γιατι δεν κανουν εκει ενα γηπεδάκι για να κανουν προπόνηση, να μην εχει την ασφαλτο που λεει κι ο Πατσα?

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #163 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 12:37 »
Ο κύριος ρόλος ενός προπονητή εκτός από τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι οι προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά.Οταν δεν παρέχονται τα εχέγγυα σε αυτόν τον τομέα οποιοσδήποτε σοβαρός προπονητής δεν συνεχίζει.Και ο κ.Χριστόπουλος είναι σοβαρός προπονητής.
  Εκτος απ το σχεδιασμο και την υλοποιηση της καθημερινης προπονησης, ενα προπονητικο team,αν εχει μακροπνοο σχεδιο, πρεπει να χει ικανοτατο τμημα σκαουτιγκ...
  περσι αυτο ηταν το  εργο του σημερινου κοουτς...αρα η φετινη καλη πορεια εχει τις βασεις της στον περσινο σχεδιασμο...μεχρι εδω καλα κι ωραια...
   φετος ομως που ο κουτς ανελαβε  πρωτος προπονητης,  υπαρχει τμημα σκαουτινκ?υπαρχει σχεδιασμος γι αργοτερα?απ οσο δυναμαι να γνωριζω οχι.κι ομως οπως αποδεικνυεται περιτρανα απ την περιπτωση Κολοβετσιου εκει ειν το μελλον της ομαδας ,μαζι με τα τμηματα υποδομων βεβαια...
  εκει ειν το ψωμι πραεδρα και μπορει αν εισαι τυχερος να βρεις και το χαβιαρι ..
  και δοθεισης ευκαιριας τα  :pas: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :pas: στον κοουτς και για την περσινη του δουλεια...
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #164 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 17:11 »
νταβέλη έχει διόδια... :P :P :P

γρήγορα συμβόλαιο για να μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα.Κάποτε πρέπει να πάρει και ένα ρίσκο.Όχι όταν κάνει όνομα κάποιος και τον ζητάνε όλοι να λες προσπάθησα να τον κρατήσω γιατί τότε αντίο ζωή...
για προπονητές έχουμε ακούσει κιθαρίστας,μεθύστακας,πνευματικός.Ελπίζω το καλοκαίρι να μην ψάχνουν για δικαιολογίες και για προπονητή,άδεια,παίχτες και διαρκείας...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #165 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 19:02 »
Εχει δηλώσει πουθενά ο Χριστόπουλος οτι θελει να μείνει στον ΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #166 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 20:07 »
Ο άνθρωπος είπε οτι θα φύγει όταν τον βαρεθούμε. Πρόσφατα νομίζω. Να βαρεθούμε λέει...

εδώ μείναμε με μια γυναίκα 66,6 χρόνια
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #167 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 21:47 »
Εχει δηλώσει πουθενά ο Χριστόπουλος οτι θελει να μείνει στον ΠΑΣ;
...
Χριστόπουλος « ... η ομάδα να γίνει ένας μεγάλος σύλλογος και αυτό είναι το όνειρό μου.
Να έχει ένα δικό του προπονητικό κέντρο, να βγάζει παίκτες, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να το ευχαριστιέται.
Τίποτα δεν είναι απίθανο


Εμμέσως δήλωσε ότι γουστάρει ... πιο απλά,  μη (με) ξυπνάτε.


Παράθεση
«
07/02/2013, 19:27

Χριστόπουλος «Για τους οκτώ μήνες παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΣ: Εμένα στη ζωή μου ο Θεός μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ και συνέχεια με βοηθάει. Βέβαια μου τα δίνει όλα με μεγάλες δυσκολίες. Ποτέ δεν πήρα κάτι εύκολα. Ίσως αυτό κάνει πιο γλυκό όταν κατακτάς κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαστε σχεδόν στη μέση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν οκτώ μήνες. Έχουν μείνει άλλοι δυόμισι μήνες για να ολοκληρώσουμε αυτήν την προσπάθεια και να δούμε που θα μας βγάλει. Σίγουρα οι χαρές και η ικανοποίηση που νιώσαμε σαν ομάδα, ήταν μεγάλες, όπως και οι δυσκολίες. Είναι νωρίς για να κάνουμε απολογισμό. Καλύτερα να τον κάνουμε τον Μάιο.»
sport-fm.gr  


Τα πατήματα του "Άγγελου"

 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Φεβ 2013 22:11 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #168 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 22:10 »
Σταματηστε ρε γκρινιες αλλα λεει ο Χριστοπουλος  :)

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/xristopoylos_na_spasoyme_thn_paradosh.2119715.html

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #169 στις: Παρ 08 Φεβ 2013 23:09 »
Σταματήστε μερικοί να βλέπετε φαντάσματα και να είστε κολλημένοι και να ψάχνετε ευκαιρία να βρείτε θέμα.
Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και θελει να τελειώσει η σεζόν και να συζητήσει μετά με τους δημοσιογράφους.καλα λέει οτι τώρα υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα.να διαβάζετε ακριβως τι λέει και μην αρχίζετε κάθε φορα να βγάζετε παραμύθια.μερικοι έχουν γίνει πραγματικα γραφικοί.
Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και υπεύθυνος,όχι τενεκες όπως οι πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #170 στις: Σαβ 09 Φεβ 2013 00:39 »
Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και υπεύθυνος,όχι τενεκες όπως οι πλειοψηφία των Ελλήνων προπονητών.

Το είπαμε αυτό pas1966 πολύ πριν το πιστοποιήσουν οι "αρμόδιοι"!
Πάρακάτω ...

Από πότε θεωρείται θεματοθηρία  η συζήτηση γύρω από τον κόουτς?
Κείμενα διαβάζουμε όλοι ... άλλα φίλτρα έχεις ο ένας, άλλα ο άλλος, για την επεξεργασία κάθε πληροφορίας.
Και επειδή ο κ. Χριστόπουλος, χειρίζεται άψογα το λόγο και με γλωσσική ποικιλία ... αυτό το  «άλλοι δυόμισι μήνες για να ολοκληρώσουμε αυτήν την προσπάθεια και να δούμε που θα μας βγάλει.» το βρίσκω χύμα στο κύμα.

Γιατί, όταν παίζεις SL 3 στάνταρ πράματα συμβαίνουν: 1. Πλέι οφ  2. παραμονή 3. υποβιβασμός 
Σε 1 από τα 3 θα μας βγάλει ... θεωρητικά το 3ο αποκλείεται (βαθμολογικά), άρα ισχύει το 2ο και παίζει το 3ο.
Και αν εννοεί αυτό το 3ο, γιατί δεν το λέει στα ίσια (πάμε πλέι οφ) και λέει να δούμε που θα μας βγάλει?
Για μένα ακούγεται ως "γριφάκος", αν το θες ... και ούτε φαντάσματα, ούτε μαριοντέτες, ούτε κολλήματα.

Γιατί ουαί, αν άλλα ξέραμε στην αρχή και άλλα δούμε στο τέλος ... αν του είπε 'κάποιος' κάτι "τέτοιο".

Μετά λες, να συζητήσει με τους δημοσιογράφους!
Να συζητήσει με τους δημοσιογράφους τί? αυτοί τον προσέλαβαν, αυτοί τον πληρώνουν?

Μεταξύ μας, κάπου ενδιάμεσα είσαι υπερβολικός,  για το πως γράφει ή θα γράφει ο καθένας.
Να διαβάζεις και τα άλλα κείμενα των συντρόφων μας  :) όλοι έχουν 1 καλό λόγο και πίστη στον κόουτς που "όργωσε" τα προπονητήρια του ΠΟΚ και καλότυχος ο ΠΑΣ που τον έχει.

Κόουτς, πίεσε για το Όνειρο  :mono:... κι εσείς Δημοσιγράφοι πιέστε έγκαιρα, αλλά με το μαλακό.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Φεβ 2013 00:50 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #171 στις: Σαβ 09 Φεβ 2013 10:18 »
Μου αρέσει που διαβάζω την ερμηνεία των λόγων του κοουτς  που γίνεται απο πολλούς απο εμάς !!!!το λέω για ακόμη μια φορά ο κοουτς είναι έξυπνος ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ξέρει πολυ καλα να πλασάρει τον εαυτό του με έργα (πολυ καλο αυτο γία μας)αλλα & με λόγια (πολυ καλο γι αυτόν -αδιάφορο για μας).Διαβασα διάφορα θα ήθελα να δώ τι θα γράψουν αυτοί που τον εχουν "ανεβάσει" τόσο τώρα αν αύριο.....φέρει αλλα αποτελέσματα .Δυστυχως πολυ εύκολα ανεβάζουμε κάποιους στην κορυφή και ακόμη πιο εύκολα τους καθηλωνουμε ...Ο καιρός θα δείξει !!!!σημασια  εχει οτι κάνουμε να εχει διάρκεια.....και να είμαστε προσγειωμενοι
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #172 στις: Σαβ 09 Φεβ 2013 12:09 »
Παράθεση
Για την κακή παράδοση:
Χριστόπουλος ... «Δεν το ήξερα ότι δεν έχουμε νίκη ούτε στη Νέα Σμύρνη.
Για τον Λεβαδειακό το είχα ακούσει.
Μακάρι να σπάσει αυτή η παράδοση»
.

Σωστός και 1000 φοβερός!!!
Επιτέλους, να και ένας κόουτς στον ΠΑΣ που γράφει στα πελέ του τις παραδόσεις.
Δεν "κολλάει" σε αυτές - δεν τις χρησιμοποιεί ως άλλοθι.

ΈσΠΑΣε του Λεβαδειακού και αύριο του "πούστη" ... θα τη σΠΑΣει, που θα πάει?




 
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Φεβ 2013 12:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #173 στις: Κυρ 10 Φεβ 2013 18:18 »
Σε ερώτηση για το αν οι οπαδοί του ΠΑΣ πρέπει να ετοιμάζουν τα διαβατήρια τους, απάντησε:
"Οχι αυτά είναι υπερβολές. Υπάρχει ένας τελικός το Σάββατο στα Γιάννενα με τον Πανθρακικό. Αν κερδίσουμε το Σάββατο ίσως μπορέσουμε να αλλάξουμε τον στόχο".
 :P
Περισσότερα: http://www.sport.gr/Article
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #174 στις: Κυρ 10 Φεβ 2013 18:48 »
Πλέρωνε να πάρεις αδειοδότηση γιατί δεν ξεπλένεσαι ούτε αν ΠΑΣ κολυμπώντας από Ηγουμενίτσα μέχρι Μάλτα (τυχαία διαδρομή).
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ