Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247952 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #175 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 08:25 »
Παράθεση
Χριστόπουλος ... «Δεν το ήξερα ότι δεν έχουμε νίκη ούτε στη Νέα Σμύρνη.
Για τον Λεβαδειακό το είχα ακούσει.
Μακάρι να σπάσει αυτή η παράδοση»
.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #176 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 10:10 »
Τα εχουμε χιλιοπει για τον προπονητη μας μπραβο του οχι μονο για την στρωτη ομαδα που εχει φτιαξει την χημεια κτλ αλλα και τα λογια του  που ειναι σοβαρα και με οραμα
Τι να πω  μπραβο ειναι λιγα 

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #177 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 23:01 »
Μεγαλε ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ σε ευχαριστω....

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #178 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 23:09 »
Το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς πρέπει να του το στείλουν με courier σπίτι του από τώρα.
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #179 στις: Δευ 11 Φεβ 2013 23:29 »
Παράθεση
Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» και στον Γιάννη Καραλή, για τη φετινή πολύ καλή σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα, την έξοδο στην Ευρώπη, τον Ντε Βινσέντι αλλά και για πολλά άλλα θέματα.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, ο πρόεδρος με κάλεσε εσπευσμένα για να αναλάβω, η ομάδα στη συνέχεια  δεν είχε πάρει την αδειοδότηση και προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα με στόχο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η φιλοσοφία μου στηρίζεται κατά 50% στο ρόστερ και στο υπόλοιπο 50% στη δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με αποτέλεσμα την τωρινή πορεία»

Για το ότι άργησε η δική του καταξίωση

«Οι παράγοντες στην Ελλάδα δεν δίνουν μεγάλη σημασία στη δουλειά που γίνεται αλλά και στους ανθρώπους που εργάζονται στις υποδομές».

Γιατί είναι συγκρατημένος για την έξοδο στην Ευρώπη

«Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για τον ΠΑΣ, αλλά όπου υπάρχει προγραμματισμός και οργάνωση από πλευράς διοίκησης, έρχονται και τα αποτελέσματα. Οι στόχοι που θέσαμε ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, να εξυγιανθεί και να επενδύσουμε στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μη βιαζόμαστε και να έχουμε υπομονή. Η παραμονή θα κριθεί στους 33 πόντους. Αν τους φτάσουμε τότε κοιτάμε τον επόμενο στόχο. Αν νικήσουμε τον Πανθρακικό, τότε θα έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας, τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό».

Για το «σφιχτό» παιχνίδι που χαρακτηρίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις νίκες αλλά και στις ήττες και για το αν χρειάζεται η ομάδα σέντερ φορ

«Τα γκολ δεν τα κάνουν μόνο τα σέντερ φορ, σκοράρουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Εάν δούμε πόσες κλασικές ευκαιρίες δημιουργεί η ομάδα, τότε θα διαπιστώσουμε πως στη σχετική στατιστική κατηγορία είμαστε πρώτοι. Αν είχαμε πιο εύκολο το γκολ σίγουρα θα μιλούσαμε για ακόμα καλύτερη πορεία».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»

«Είναι ανασταλτικός παράγοντας το γήπεδο, που δεν ευνοεί τεχνικές ομάδες που παίζουν με τη μπάλα κάτω, όπως επίσης πολύ κακός είναι και ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό κέντρο. Εφόσον ο ΠΑΣ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, πρέπει να φτιάξει τις υποδομές της».

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας

«Είναι δύσκολο να κάνεις αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και πρωταθλητισμό. Εμείς έχουμε πετύχει το πρώτο. Στόχος είναι να πάρει η ομάδα την αδιεοδότηση και τότε πιστεύω πως θα λυθούν τα προβλήματα. Για να μπορεί να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΣ πρέπει να πάει βήμα βημά και το πρώτο είναι οι υποδομές του».

Για τον Ντε Βινσέντι

Πιστεύω πολύ στον Ντε Βινσέντι. Έχω δουλέψει με πολλά ταλέντα και σε αυτόν πιστεύω πολύ. Είναι αθλητής υψηλού επιπέδου με ποδοσφαιρική ευφυία και τεχνική, που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, μπορεί να κάνε μεγάλη καριέρα. Προσπαθούμε ήδη να βρούμε λύσεις για τον αντικαταστάτη του αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον προγραμματισμό και το μπάτζετ».

Για την προσέλευση του κόσμου

Υπάρχει σε όλα τα γήπεδα μείωση στην προσέλευση του κόσμου, το «Γ. Καραισκάκης» είναι αρκετές φορές μισοάδειο όπως και η Τούμπα. Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο να είναι δίπλα μας, ο πρόεδρος έχει μειώσει το εισιτήριο. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο αλλά και αυτούς που δεν μπορούν να έρθουν αλλά μας στέλνουν τη θετική τους ενέργεια».

 

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #180 στις: Τρι 12 Φεβ 2013 14:49 »
Παράθεση
Αλλά δυστυχώς, στεναχωριέμαι που το λέω, στον ΠΑΣ των τόσων χρόνων ιστορίας, με τις υπάρχουσες όμως συνθήκες, ο Χριστόπουλος μας κάνει χάρη που κάθεται εδώ.
Άποψή μου.

Το ιδιο και ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.......Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ.......ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ..........

βεβαια....αγαλματα στο ποδοσφαιρο δεν φτιαχνουν(εκτος england)........ΑΛΛΑ ΗΡΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΡΥΛΟ........

ΑΙΝΤΕ

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #181 στις: Τρι 12 Φεβ 2013 17:09 »
Παράθεση
Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Πριν το παιχνίδι με τη Βέροια είχα πει ότι χρειαζόμαστε εφτά βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει τα 3 ματς και έχουμε συγκεντρώσει εφτά βαθμούς σε αυτά. Μας μένει το ματς του Σαββάτου στην έδρα μας με τον Πανθρακικό.

Πρόκειται για ένα πολυ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τα τελευταία 10 περίπου παιχνίδια κάνει εξαιρετική πορεία. Πορεία πρωταθλητισμού με πολύ καλές εμφανίσεις. Διαθέτει πολύ ποιοτικούς, ικανούς και γρήγορους παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας το Σάββατο.

Βέβαια για μας η αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού, ένα ματς που αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε θα έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος. Τότε θα μπορούμε, έχοντας μπροστά μας οχτώ παιχνίδια, να μιλήσουμε γι' άλλα πράγματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές 21 παιχνίδια ήταν εδώ και το Σάββατο θα είναι εδώ. Ο κόσμος σε όλη αυτή την προσπάθεια έχει συμπαρασταθεί δυναμικά και με ποιότητα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, η ομάδα έχει ανάγκη μεγαλύτερης συμπαράστασης. Βαδίζουμε σε λεπτές ισορροπίες, δουλεύουμε όλοι στα κόκκινα και ήρθε η ώρα η ομάδα να πάρει την ώθηση που της αξίζει και που της μπορεί από τον κόσμο της. Υπάρχουν τέσσερις ημέρες μπροστά μας για να καταλάβουμε όλοι πόσο σημαντικό ματς είναι αυτό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να είμαστε το Σάββατο όλοι εδώ δυνατοί».

Για τη δυνατή τριάδα που διαθέτει στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Πανθρακικός: «Δεν διαθέτει μόνο μια καλή τριάδα ποδοσφαιριστών, έχει μια πλειάδα ποιοτικών παικτών και στα αμυντικά χαφ και στη μεσοεπιθετική γραμμή και στην επίθεση. Έχει πολλές λύσεις ο Πανθρακικός και πολλά έμπειρα παιδιά, ικανούς και γρήγορους. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε δυνατοί».

Για το ότι ο κόσμος του ΠΑΣ λέει «ή τώρα ή ποτέ» για την ευρωπαϊκή έξοδο και αν το προσεγγίζει με παρόμοιο τρόπο το θέμα: «Το "ή τώρα" το καταλαβαίνω το "ποτέ" δεν το καταλαβαίνω. Η ομάδα αυτή έχει παρόν και μέλλον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει ποτε "ποτέ" για τον ΠΑΣ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για το να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη με τον Πανθρακικό. Μακάρι το Σάββατο το βραδύ να είμαστε εδώ για να μιλάμε γι' άλλα πράγματα».

Για το σε πόσους βαθμούς θα κριθεί η μάχη εισόδου στα πλέι οφ στην πέμπτη θέση: «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω γύρω στους 44 με 45 πόντους».

Για τις απουσίες που θα έχει ο ΠΑΣ το Σάββατο: «Έχουμε την απουσία του Τζημόπουλου, δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τον είχαμε δηλώσει και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τέσσερις κίτρινες, οπότε χάνουμε τον ηγέτη της αμυντικής μας γραμμής για τα επόμενα δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Την Πέμπτη θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Φεγκρούς».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται και για το ντεφορμάρισμα που ανέφερε μετά τη Λιβαδειά: «Πολλές φορές λέω κάποια πράγματα και κάποιοι κρατάνε μια λέξη και μένουν σε αυτή. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μίλησα για ντεφορμάρισμα στις πάσες και τις επαφές μας με τη μπάλα και στην ποιότητα των τρεξιμάτων μας.

Δεν μίλησα για ντεφορμάρισμα της ομάδας. Η ομάδα μας δεν είναι καθόλου κουρασμένη, είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα δεν μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε αλλά βρίσκουμε τις λύσεις και θα συνεχίζουμε να τις βρίσκουμε. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το ματς του Σαββάτου. Όλα τα άλλα θα τα δούμε μετά».

Για το πώς εισπράτουν οι ποδοσφαιριστές την πιθανότητα εξόδου στην Ευρώπη: «Θα σας πω κάτι άλλο. Εμένα στη ζωή μου μ'αρέσει να κατακτώ κάποια πράγματα και μετά να συζητώ γι' αυτά. Όλοι ονειρευόμαστε, αλλά είναι καλύτερο να το κάνουμε σιωπηλά. Έχω πολύ καλούς παίκτες στον ΠΑΣ με ισχυρές προσωπικότητες και δυνατούς χαρακτήρες. Όλοι αναλογιζόμαστε την ευθυνη που υπάρχει. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια».

Για το πόσο εύκολο είναι το έργο ενός προπονητή για να διαχειριστεί ενδεχόμενη υπεραισιοδοξία στα αποδυτήρια: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Έχω μάθει να δουλεύω σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, σε μεγάλα κλαμπ. Να ξέρετε, όμως, ότι τα παιδιά είναι προσγειωμένα. Δεν μ'αρέσει όλο αυτό που γίνεται με την υπεραισιοδοξία και τα κολακευτικά σχόλια που ακούγονται τόσο έντονα. Κλείνουμε τα αυτιά μας και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».


http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/371020-xristopoylos-kleinoyme-t-aytia-mas
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2013 17:15 από Nikolaos »

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #182 στις: Τρι 12 Φεβ 2013 17:22 »
Τι ωραίος είναι ο Κοουτς ρε!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #183 στις: Τρι 12 Φεβ 2013 18:00 »
Παράθεση
Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται και για το ντεφορμάρισμα που ανέφερε μετά τη Λιβαδειά: "Πολλές φορές λέω κάποια πράγματα και κάποιοι κρατάνε μια λέξη και μένουν σε αυτή. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μίλησα για ντεφορμάρισμα στις πάσες και τις επαφές μας με τη μπάλα και στην ποιότητα των τρεξιμάτων μας.
Δεν μίλησα για ντεφορμάρισμα της ομάδας. Η ομάδα μας δεν είναι καθόλου κουρασμένη, είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα δεν μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε αλλά βρίσκουμε τις λύσεις και θα συνεχίζουμε να τις βρίσκουμε. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το ματς του Σαββάτου. Όλα τα άλλα θα τα δούμε μετά."


Μη μασάς κόουτς.
Πες τα εσύ, κάποια στιγμή θα καταλάβουν και οι άσχετοι κουτοπόνηροι κατσαπλιάδες 2-3 πράγματα.

Όταν έχεις συνηθίσει σε μη ποδοσφαιρικές κουβέντες, οτιδήποτε πιο πάνω είναι πολιτισμικό σοκ.


Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #184 στις: Τρι 12 Φεβ 2013 18:09 »
Παράθεση
Το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς πρέπει να του το στείλουν με courier σπίτι του από τώρα.

Μπαααα.. Θα το μοιράσουν στα 3: Ζαρντίμ, Νικοπολίδης, Μίτσελ. ............. Τον ... Σπάθα μάλλον θα τον ξεχάσουν!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #186 στις: Τετ 13 Φεβ 2013 01:12 »
Εκανε το καλεσμα και ο μεγαλος γιαννης χριστοπουλος...αντε να δουμε...
 :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #187 στις: Τετ 13 Φεβ 2013 19:15 »
Τι ωραίος είναι ο Κοουτς ρε!
εγω λέω μια που είναι ανυπαντρος να τον κάνουμε γαμπρό στα Γιάννενα για να τον έχουμε ¨δεμενο¨. Να τον κάνουμε  ¨σογαμπρο¨ !!!!!χαχαααχα
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #188 στις: Τετ 13 Φεβ 2013 20:21 »
Α, ωραία θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #189 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 22:32 »
Κοουτς  ξεκολα απο τα κόλληματα που έχεις με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες .Καποια παιδιά μπορει να κουραστικαν δεν το βλέπεις δεν πανε δώσε χρόνο και σε άλλους  έτσι ώστε να βγάλουμε την χρονια άνετα
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #190 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 22:37 »
Ενδεχομένως να ξέρεις καλύτερα από τον κόουτς που τους βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις.


Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #191 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 23:43 »
Ενδεχομένως να ξέρεις καλύτερα από τον κόουτς που τους βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις.
φυσικα και ο κοουτς τους βλέπει στις προπονήσεις (η αλήθεια είναι ότι εχω παρακολουθήσει αρκετές προπονήσεις )εγω βλέπω το αποτέλεσμα στο γήπεδο (και δεν το λέω μόνο απο το σημερινό αγώνα).
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #192 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 23:49 »
Παράθεση από: gecks
Ενδεχομένως να ξέρεις καλύτερα από τον κόουτς που τους βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις.


Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #193 στις: Σαβ 16 Φεβ 2013 23:53 »
Παιδες μια λεξει εχει βγει ωστε να προβληματίζεστε και να καθησυχαζεστε αυτη ειναι .....ΗΡΕΜΙΑ.....

Μεχρι χτες φωναζαμε ολοι μας μπραβο στον Χριστοπουλο και ρυθμικα το ονομα του στον Πανιωνιο.

Θελει ακομα 8 αγωνιστικες το πρωταθλημα.

Αυτο ισχυει που λεει ο  gecks δν μπορει να κανει αλχημιες στο ματς. Κατι ξερει παραπανω αυτος.

Παμε γερα. Γιαννεναρα παντα στα ΨΗΛΑ ..
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #194 στις: Κυρ 17 Φεβ 2013 23:25 »
Παράθεση


Χριστόπουλος: «Στα δύο επόμενα ματς πρέπει να βρούμε τους δύο πόντους που αφήσαμε εδώ».
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #195 στις: Τετ 20 Φεβ 2013 16:39 »
Κοουτς χαλαρωσε λιγο
Ο πανθρακικος αφησε 2 βαθμους αν δεν το καταλαβες
Και αν απο πριν υπολογιζες τουλαχιστον 1 νικη στα επομενα 2 ματς τωρα τι εννοεις οτι πρεπει να βρουμε αλλους 2?
Οτι παμε για να κανουμε 2 νικες?
Τριπολη ξανθη ειναι τα παιχνιδια κλειδια
Και ανακατεψε λιγο την τραπουλα τωρα που εχουμε βασικες ελλειψεις θα το χρειαστουμε



 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #196 στις: Τετ 20 Φεβ 2013 17:33 »
Παράθεση
Αυτο ισχυει που λεει ο  gecks δν μπορει να κανει αλχημιες στο ματς. Κατι ξερει παραπανω αυτος.

Σώπα καημένε που ξέρει κάτι παραπάνω. Εδώ μέσα (αλλά και στην κερκίδα) έχουμε "προπονητές" από Μουρίνιο και πάνω. Τι να μας πει ο "άμπαλος" ο Χριστόπουλος ... ο βοηθός του ΝτεΜολ!!!!!

Α ρε ........ Παπαχρήστου που θέλετε μερικοί!!!!!

ΥΓ. Αν μπορεί κάποιος, ας ξαναφέρει στο προσκήνιο το topic με τα φιλικά του καλοκαιριού!! Ιδίως μετά το φιλικό με τη Βέροια (χάσαμε 4-0) να δούμε τι έγραφε ο καθένας μας τότε. Εκεί να δούμε ...... ξεβρακώματα!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #197 στις: Τετ 20 Φεβ 2013 17:55 »
born_in_drakolimni ... εννοεί ότι,  το 0 – 0 έφαγε 2 βαθμούς από το 0 – 3, πιο απλά τους ψάχνει γιατί δεν τους έχασε ο ίδιος, κάποιος τον τσιλάλεψε.

Οπότε για μας τους θεατές, θεωρητικά ο Πανθρακικός μας έδωσε 4 βαθμούς ... ενώ η φίρμα Πλατανιάς και λόγω πρώτης Αγ., τότε, με το ζόρι 2 στην τελική.
Δώσαμε κανονικά στο Γαύρο το χαράτσι  των  6 βαθμών ... που ήταν για τον π., εδώ μέσα.
Σε Βάζελο συμβατά ... εεε όχι και σωτήρες των ΠΟΚ!

Με βάση το "δίκαιο", υπολογίζουμε 2 βαθμούς από Ατρόμητα και με μτας στα ίσια 4 β.
Με Βέροια εκτός δε θυμαμαι φάσεις ...

Πάντος τον Πανθρακικό πιστεύω ότι τον παίξαμε  σβηστές μηχανές, αλάρμ και μπαλαμούτι … καλά ρε έτσι εύκολα προείται μια ομάδα που την ξέρουμε ... και αυτό, δηλ., το 0 - 0, είναι αρκετά  παρήγορο ενόψει Τρίπολης,  Άεκ, Άρη, Κέρκυρας … όσο για τους 2 βαθμούς που ψάχνει ο Κόουτς είναι μέσα στο δίλλημα που λέει … να πάμε Χ ή Ι με τον Άρη?

Τα διλλήματα εντός έδρας απαγορεύονται. :stop:

Καλά ρε μια υπόθεση έκανα …  ::) 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #198 στις: Τετ 20 Φεβ 2013 19:12 »
Παράθεση
Τα διλλήματα εντός έδρας απαγορεύονται.  :stop:

Σωστός

Αποσυνδεδεμένος Panapas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 44
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #199 στις: Πεμ 21 Φεβ 2013 21:42 »
 :mono:κοουτς το νου σου να στήσεις σωστά την ομάδα για να μπορέσουμε να παλέψουμε για το διπλό  :pas:γιατι αλλιώς θα αρχίσει πάλι η γκρίνια  8)γιατι το έχουμε οι περισσότεροι στο αίμα μας :stop:Ευχομαι Πασολεδες το καλύτερο για την Ομαδα μας :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 21 Φεβ 2013 22:06 από deceiver »
Οτι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό