Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247970 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #225 στις: Παρ 05 Απρ 2013 18:06 »
Εγώ πάλι γιατί τρέμω κάτι δηλώσεις τύπου << ...Μετά τις 21 του μηνός, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα... » ???  :(

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #226 στις: Παρ 05 Απρ 2013 18:15 »
Εγώ πάλι γιατί τρέμω κάτι δηλώσεις τύπου << ...Μετά τις 21 του μηνός, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα... » ???  :(

Ρίξτε κανένα παλτό παρα-πάνω σου, όταν ακούς ... "Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις" (Καμπουρίδης - Πίτσα Π)
"Η πόρτα του ΠΑΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για μένα" είχε δηλώσει ο τέως ... ¨Κλείστε τις πόρτες να μη φύγει" (Βαρδής - Μαραγκόζη):P  :P :P :P :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #227 στις: Παρ 05 Απρ 2013 20:53 »
Είχα πει πως:
Παράθεση
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ « Απάντηση #9 στις: Τρι 02 Απρ 2013 22:24 »
Και για να έχεις σοβαρό προπονητή, πρέπει να έχει πέσει και καμιά τζίφρα εκατέρωθεν για να ισχύει η συμφωνία, το φιλότιμο δεν φτάνει...

Δώστε ρε του ανθρώπου τα χαρτιά και τα κλειδιά της πόλης, τί περιμένετε;

Επειδή είδα πως ανησυχείτε, σας δίνω ένα στοιχείο, ψάξτε για το τι λέει το συμβόλαιο του κόουτς.

Κάντε μου αναπάντητη, να βγω.


 :mono:

Υ.Γ. Πρότασή μου κλειστό 4ετές, με ρήτρα και δώρο ένα γήπεδο με φούσκα για να μη βρέχονται ώστε να οργώσουμε μετά την ευρώπη...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Απρ 2013 20:57 από Anton »

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #228 στις: Παρ 05 Απρ 2013 21:49 »
Ένα στοιχειώδους επιπέδου γαμωγήπεδο χρειάζεται ο κόουτς για να μπορεί να βάζει τους παίκτες να υλοποιούν τις γνώσεις του.
Κανένας επαγγελματίας - πόσο μάλλον κάποιος καλός στο αντικείμενό του - δεν μπορεί να δουλέψει με μηδενικές υποδομές.

edit. Είναι αυτό,  αυτό το ένα κλικ που χρειάζεται για την καθιέρωση.


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #229 στις: Δευ 08 Απρ 2013 00:10 »
Παράθεση
«Τρία βήματα πριν το στόχο μας»
04/04/2013, 22:34

Το ίδιο ...

Παράθεση
Χριστόπουλος: «Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό το ματς με ΑΕΚ»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 18:22

Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Χριστόπουλος το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες».
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε o τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου:
 
«Έχουμε φτάσει τρία βήματα από το στόχο μας, που είναι τα πλει οφ. Κάποιες φορές, όσο κοντά μπορεί να δείχνει ένας στόχος, τόσο μακριά μπορεί να είναι και το ανάποδο, όσο μακριά μπορεί να φαίνεται, τόσο κοντά μπορεί να γίνει. Έχουμε μπροστά τρία βήματα. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας μέχρι την 30η αγωνιστική θα αγωνίζεται και θα βρίσκεται κοντά σ' αυτόν τον στόχο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο νεαρός τεχνικός.
 
Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα καθοριστικό. Πρέπει να το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία και να πλησιάσουμε πολύ κοντά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, που, πέρα από τη συγκέντρωση και το πάθος, θα χρειάζεται και πολύ μυαλό και μεγάλη ηρεμία. Το παιχνίδι αυτό θα κρατήσει 90 λεπτά και τις καθυστερήσεις και θα θέλει σωστή διαχείριση. Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ του πρώτου γύρου».
 
Για το πόσους βαθμούς χρειάζεται ο ΠΑΣ: «Είχαμε πει ότι 44 πόντοι πιστεύω ότι θα είναι η πεντάδα. Από εκεί και μετά, αν θα χρειαστούν παραπάνω ή παρακάτω, αυτό θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να χρειαστούν παραπάνω, μπορεί και λιγότεροι. Θα σας πω όμως κάτι. Μην ξεγράφετε κανένα παιχνίδι από αυτά που έχουμε μπροστά μας και μην ξεγράφετε κανένα παιχνίδι από αυτά που έχουν οι αντίπαλοι. Είναι ποδόσφαιρο, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να συμβεί κάτι με μαθηματικό τρόπο».
 
Για το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΣ: «Μου δίνετε ένα πολύ ωραίο βήμα για να υποστηρίξω αυτό που είπα πριν από δύο λεπτά. Ότι πρέπει και εσείς να βοηθήσετε στη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Εγώ έχω μιλήσει επανειλημμένα για εμένα και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Μετά τις 21 του μηνός, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα».
 
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Απρ 2013 00:24 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #230 στις: Δευ 08 Απρ 2013 23:57 »
sportdog.gr
Παράθεση
Ο πρωτάρης που τους έβαλε τα γυαλιά



Ο Σταύρος Κόλκας αποθεώνει τον Γιάννη Χριστόπουλο, εξηγεί το ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν οι επαρχιακές ομάδες αλλά και το γιατί το ποδόσφαιρο δεν... είναι πυρηνική επιστήμη!

Παρακολουθούσα πριν από λίγο τον αγώνα του ΠΑΣ με την ΑΕΚ και έχω διάθεση να αναλύσω λίγο τη δουλειά που έκανε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην ομάδα των Ιωαννίνων φέτος.

Τον είχα υποψιαστεί από πέρυσι, όταν είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ από σπόντα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν προσληφθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ήταν ο αγώνας αμέσως μετά το έπος του Λονδίνου και μπορώ να πω πως μας είχε διαβάσει καλά και πως από σπόντα δε χάσαμε. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2.

Αν αναλύσω λίγο το πώς βλέπω ομάδες σαν τα Γιάννενα, νομίζω πως είναι – συνήθως – έρμαια των κλειστών κοινωνιών που ανήκουν. Ο ΠΑΣ, η Λάρισα, ο ΟΦΗ, είναι ομάδες που συχνά πυκνά πληρώνουν την πίεση της κλειστής κοινωνίας.

Πολλοί ίσως να μην καταλάβουν τι εννοώ και θα προσπαθήσω να γίνω σαφής. Στον ΠΑΣ π.χ. στο παρελθόν που έτυχε να έχω αρκετούς φίλους που έπαιζαν εκεί, υπήρχε ένα πρόβλημα μεταξύ των παικτών που προέρχονται από τις γύρω περιοχές με αυτούς που προέρχονταν από μεταγραφή και άλλες κοινωνίες.

Όταν ο τοπικός παίκτης αισθανόταν να απειλείται από τον νεοφερμένο, ξεκινούσαν οι διαρροές προς το κομμάτι των οπαδών και των «συναδέλφων» που βρίσκονται πολύ πιο κοντά απ΄οσο πρέπει στην ομάδα.

Η πίεση μεγάλωνε, τα αποδυτήρια χαλούσαν, η ομάδα λύγιζε, ο κόσμος έψαχνε φταίχτες παρότι συμμετείχε άθελά του και αυτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτή είναι μία παράμετρος, είναι ένα παράδειγμα για το πώς μία κλειστή κοινωνία μπορεί να «πνίξει» μία ομάδα. Υπάρχουν και άλλα γεγονότα τα οποία δεν έχει ουσία να αναλύσω γιατί απλούστατα νομίζω πως έγινα σαφής.

Σε αυτές τις κοινωνίες λοιπόν, οι απαντήσεις μπορεί να είναι μόνο ποδοσφαιρικές. Να υπάρχει δηλαδή το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αυτό που έχει κάνει ο Χριστόπουλος στα Γιάννενα, στη πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, είναι για σεμινάριο. Επειδή προφανώς μόνο οι Γιαννιώτες παρακολουθούν τον ΠΑΣ, θα γίνω λίγο πιο αναλυτικός. Ξεκινάμε.

1.Ο Ντε Βίθεντι, βρήκε ρόλο στην ομάδα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια σε αυτή. Ούτε που είχαν καταλάβει στα Γιάννενα τι είχαν στα χέρια τους, με αποκορύφωμα την περυσινή σεζόν που ούτε ξεκινούσε. Για να πάρει ρόλο ηγέτη βέβαια ο Αργεντίνος, η ομάδα «ντύθηκε» ανάλογα. Από πίσω του υπήρχαν δύο πολύ αθλητικοί χαφ όπως ο Λίλα με τον Τσουκαλά και μπροστά του δύο γρήγοροι πλάγιοι που ξέρουν να παίζουν στους χώρους. Ο Αργεντίνος θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού από του χρόνου, δικαιολογημένα, αφού έχει αποδείξει πως είναι ένας έξοχος μποξ του μποξ χαφ που του λείπει μόνο το γκολ.

2.Οι μεταγραφές που έγιναν ήταν αυτές που έπρεπε. Ένας Κοροβέσης που δεν τον ήξερε η μάνα του και κοστίζει στον ΠΑΣ ένα χιλιάρικο τον μήνα και του έχει βάλει έξι γκολ. Ο Τσουκαλάς που έδεσε άψογα με τον Λίλα έχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Ίλιτς, που από το πουθενά εμφανίστηκε και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, σταθερός με πολύ καλά στοιχεία. Με αυτούς τους τρεις, βρέθηκε η χημεία για να δέσει η υπόλοιπη ομάδα.

3.Υπήρξαν και εσωτερικές κινήσεις. Για παράδειγμα ο Τζημόπουλος δεν θα ήταν ποτέ ένα πολύ καλό χαφ ή έστω καλύτερος του Λίλα και του Τσουκαλά. Ως στόπερ όμως, εμφανίζει πολύ καλύτερες προοπτικές καριέρας και κάνει εξαιρετική σεζόν. Κίνηση του Χριστόπουλου και αυτό. Έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη σε Κολοβέτσιο και Μιχαήλ, κερδίζοντάς τους, ενώ βρήκε τον τρόπο να δώσει κίνητρο στον Πάντο για μία – ακόμη εξαιρετική σεζόν.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική επιστήμη αλλά ένα απλό παζλ χαρακτηριστικών. Και στα Γιάννενα του Χριστόπουλου αυτό συνέβη άψογα μέσα από τις επιλογές του Χριστόπουλου. Δύο ακραία μπακ που είναι καλύτεροι αμυντικοί, αλλά έχουν το θράσος να παίξουν και πιο ψηλά. Δύο στόπερ, ο ένας κοντρολαρισμένος, ο άλλος πιο σωματώδης και aggressive, δύο αμυντικά χαφ, ο ένας σκληρός κόφτης με πολλά τρεξίματα, ο άλλος πιο κοντρολαρισμένος, πιο 8άρι με επίσης πολλά τρεξίματα. Αυτοί οι δύο, πίσω από τον ηγέτη της ομάδας, για τον οποίο πρέπει να δουλεύουν και οι υπόλοιποι για να βγει το πλάνο ανασταλτικά. Δύο εξτρέμ εργάτες τακτικά, αλλά με καλές στιγμές επιθετικά και ένας φορ – ομάδας που έχει και έναν σεβαστό αριθμό γκολ.

Μπράβο στον Γιάννη Χριστόπουλο λοιπόν και μακάρι να τον αφήσουν και στο μέλλον να αραδιάσει τις ποδοσφαιρικές του σκέψεις. Είτε στα Γιάννενα, είτε κάπου αλλού.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #231 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 23:52 »
Ανοιχτή Επιστολή

Κύριε Χριστόπουλε,

Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια που να περιγράφουν το πως μας κάνατε να νιώθουμε φέτος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με επιστέγασμα την αποψινή έκρηξη συναισθημάτων.

Σας ευχαριστούμε για την περηφάνια που νιώθουμε με τις εμφανίσεις σας και πολύ περισσότερο με τις νίκες σας.
Σας ευχαριστούμε γιατί παίζετε σε κάθε παιχνίδι με όλη σας την ψυχή για τη νίκη.
Σας ευχαριστούμε για την υγιή εικόνα που βγάζει προς τα έξω η ομάδα, αναφορικά με τις σχέσεις μεταξύ των παικτών.
Σας ευχαριστούμε γιατί επί των ημερών σας είδαμε, εμείς οι νεότεροι τουλάχιστον, το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ στην Α Εθνική.
Σας ευχαριστούμε που με τις δηλώσεις σας καταφέρνετε να ταυτίζεστε με τις σκέψεις όλων. Πραγματικά είναι στιγμές που νιώθουμε πως μιλάτε εξ ονόματος μας.
Σας ευχαριστούμε που γράψατε ιστορία για τον ΠΑΣ. Είναι τιμή μας που είστε κομμάτι αυτής.
Σας ευχαριστούμε για τα χαμόγελα στα πρόσωπα μας και των φίλων μας απόψε και ακόμα περισσότερο για τα δάκρυα στα μάτια μας.

Ελπίζουμε να καταφέρνουμε με τις εκδηλώσεις μας να σας κάνουμε να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος των όσων νιώθουμε.
Ευχόμαστε να σας παραδοθούν εν λευκώ τα κλειδιά της ομάδας και της πόλης, αν κριθεί αναγκαίο.
Θέλουμε να παραμείνετε για χρόνια αυτός που θα οδηγεί τα όνειρα μας σε όλο και μεγαλύτερους δρόμους.

ΜΕ ΤΙΜΗ

 
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #232 στις: Δευ 15 Απρ 2013 00:00 »
Μπράβο στον Γιάννη Χριστόπουλο λοιπόν και μακάρι να τον αφήσουν και στο μέλλον να αραδιάσει τις ποδοσφαιρικές του σκέψεις. Είτε στα Γιάννενα, είτε κάπου αλλού.

χικ  ::) 
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #233 στις: Δευ 15 Απρ 2013 01:07 »
Κάποτε είχε πει ο Γκάντι «πρώτα σε αγνοούν μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά τους νικάς». Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο, ήθελα να πω πολλά, αλλά δεν έχω συγκέντρωση. Θέλω να πάω να πανηγυρίσω
Ο τεράστιος Γιάννης μας. Σε μια πρόταση είπε τα πάντα. Είναι και με τη βούλα ένας από εμάς. Ρε μήπως είναι Γιαννιώτης και μας το κρύβει...ΠΑΣ από κούνια.

Αποσυνδεδεμένος midnight

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 635
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #234 στις: Δευ 15 Απρ 2013 02:49 »
          Γεννιόσουνα όταν o ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ  ΗΠΕΙΡΟΥ ήταν ακόμη στα σπάργανα.
          Όταν εκείνος θέριευε ζούσες τις πρώτες εικόνες της ζωής.
          Μεγάλωνες παράλληλα καθώς εκείνος μεσουρανούσε στον καιρό του.
          Όταν μας έλειψε και μείναμε με τις αναμνήσεις,εσύ έπαιρνες το δρόμο σου στη ζωή.
          Κι όλα τα βήματα παίρνανε τη σειρά τους στο χρόνο για σε φέρουν εδώ.
          Τί ν' άκουγες άραγε για τον ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ όταν ήσουν μικρός,
          αγνοώντας τα περίτεχνα κόλπα της μοίρας?
          Πόσα απ' τα σχέδια της ζωής φαντάστηκες πως καταλήγαν εδώ?
          Να σκέφτηκες αλήθεια ποτέ πως στο απότερο άγνωστο  μέλλον θα ήσουν o λόγος
          που η ιστορία μας θα έγραφε τη σελίδα που της στερούσαν?
          Εμείς λοιπόν σ' αυτήν εδώ τη γωνιά ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ πιστεύουμε ακόμη στη μοίρα.
          Κι όταν η μοίρα συναντά την ιστορία όλο το σύμπαν υποκλίνεται στο μεγαλείο της στιγμής.
          ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ
          ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #235 στις: Τρι 16 Απρ 2013 00:37 »
Παράθεση
«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει»
15.04.2013 - 19:47
http://www.sportdog.gr/article/165054/eimai-o-pio-eytyxismenos-anthropos-poy-yparxei
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 18 Απρ 2013 14:19 »
είπες:


Παράθεση
«Το όνειρό μου είναι ο ΠΑΣ να γίνει μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα. Ακόμη δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον πρόεδρο, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΣ».

Μείνε είκοσι χρόνια στην ομάδα, και έχοντας τη χάρη του Λονδίνου θα σε ονομάσουμε Σερ!!!(σαν άλλος Άλεξ)
Εμείς σε πιστεύουμε...Εσύ;
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 18 Απρ 2013 22:31 »
Για την παραμονή του: Το ξεκαθαρίζω και να μεταφερθεί όπως ακριβώς το λέω. Εμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μ' έχει κερδίσει συναισθηματικά, θέλω να παραμείνω και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα είμαι και επαγγελματίας προπονητής. Και πρέπει να βάλω τη λογική. Περιμένω τον πρόεδρο να ετοιμαστεί για να κάνουμε μία συζήτηση, εγώ δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, ούτε θα μιλήσω μέχρι να συζητήσω με τον πρόεδρο και από εκεί και πέρα ανάλογα τα αποτελέσματα θα δω αν έχω τη δύναμη να δώσω κι άλλα πράγματα σ' αυτήν την ομάδα ή όχι. Απλώς όσο είμαι στην ομάδα θα πρέπει να λειτουργώ ως προπονητής και να προσπαθώ να ετοιμάσω την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #238 στις: Πεμ 18 Απρ 2013 23:46 »
Παράθεση
Χριστόπουλος: "Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΣ"
Τη θέλησή του να παραμείνει στον ΠΑΣ εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Αναλυτικά ο Ελληνας κόουτς τόνισε: Τα play off είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Γίνονται έξι ματς μέσα σε τρεις εβδομάδες κι εκεί οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας. Και οι τρεις ομάδες που θα παίξουμε είναι πολύ δύσκολες και έχουν διαφορά από εμάς στο μπάτζετ, την οργάνωση και στο ρόστερ, όπου έχουν εμπειρία και βάθος. Εμείς έχουμε 11 παίκτες στο όριο των καρτών. Νιώθω ότι έχω πάρει από τους παίκτες μου ό,τι είχαν μέσα τους σε αντοχές, σε ψυχικά αποθέματα, κατά μία έννοια τους έχουμε στύψει. Σίγουρα όμως πρέπει πάντα να έχουμε κάποιο στόχο. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες θα πάνε σπίτι τους να ξεκουραστούν και όταν γυρίσουμε θα μιλήσουμε στα αποδυτήρια για να δω κι εγώ μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και τι κυνηγάμε. Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτή η ομάδα έχει το πνεύμα του νικητή και σε όλους αρέσει να κερδίζουμε. Αυτή η ομάδα, παρά τις δυσκολίες που είχαμε τον χειμώνα, είναι προετοιμασμένη για να αντέχει μέχρι και τον Μάιο. Οι «ρεζέρβες» που χρησιμοποιήσαμε μάς έδειξαν ότι έχουν να δώσουν και ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους, οπότε μετά τη μικρή άδεια θα δούμε τους στόχους που θα βάλουμε.

Είναι τελείως διαφορετική ομάδα η περσινή και η φετινή. Έχει τεράστιες διαφορές στο ρόστερ, στο στυλ του παιχνιδιού, αποδίδει περισσότερο οργανωμένο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και είναι τελείως διαφορετικές οι ομάδες.

Θα σας πω, επομένως, μόνο για τη φετινή ομάδα. Πιστεύω ότι το πιο όμορφο και μεγάλο που πετύχαμε δεν είναι η 3η, 4η, 5η θέση που θα πάρουμε, αλλά η διαδρομή. Ο ΠΑΣ πιθανότατα φέτος θα πετύχει ίσως τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του κι αυτό θα συμβεί στην πιο δύσκολη συγκυριακά χρονιά της ιστορίας του. Κι αυτό κάνει το επίτευγμα τεράστιο. Αν συζητήσουμε πως έγινε η κάθε μια μεταγραφή με τον περιορισμό που υπήρχε, τότε κάθε μεταγραφή είναι και μια ξεχωριστή ιστορία. Κάθε παιχνίδι, ακόμα και ο χειμώνας που περάσαμε, κι αυτά είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Ακόμα και όσα δεν γνωρίζετε ότι συνέβησαν στα αποδυτήρια είναι μια ιστορία. Το μέγεθος της επιτυχίας δεν μπορεί να το αντιληφθεί ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος, που δεν έχει ζήσει την κάθε στιγμή όπως εμείς. Ούτε εσείς, ούτε καν όλοι οι παίκτες δεν το αντιλαμβάνονται τι έγινε φέτος.

Η ομάδα πήγαινε μόνη της, όπως πρέπει να πηγαίνει η κάθε ομάδα. Δεν αφήνω υπονοούμενα γι' άλλες ομάδες, αλλά ξέρω ότι η δική μου ομάδα δεν είχε δανεικό παίκτη, ήταν μακριά από τα κέντρα αποφάσεων, κατά τη διάρκεια της χρονιάς μόνο δυο  πέναλτι δεν δόθηκαν σε αντιπάλους μας, που ήταν όπως είδα μετά, και αναφέρομαι στα ματς με Άρη στο Χαριλάου και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αν όμως βάλω όλες τις άλλες διαιτησίες, ακόμα και τη συνολική στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια, θα καταλάβετε όλοι ότι η ομάδα μας ευνοήθηκε από στιγμιαία λάθη των διαιτητών. Κόντρα σε όλα αυτά και ακόμα και στο μυαλό κάποιων συμπολιτών μας που δεν πίστευαν ότι εμείς παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, αυτοί οι παίκτες βρήκαν την ψυχή, το σθένος, τον τσαμπουκά να κάνουν αυτήν τη μεγάλη επιτυχία. Και θα πρέπει όλο το επόμενο διάστημα αυτά τα παιδιά να τα αποθεώσετε.

Για το πώς θα αγωνισθεί ο ΠΑΣ στην Τούμπα: Δεν μπορώ να σας το πω, γιατί θα το πείτε στον κ. Δώνη (σ.σ. γέλια). Θα σας πω κάτι άλλο. Στο β' γύρο του πρωταθλήματος πολλοί και δημοσιογράφοι και φίλαθλοι μιλούσαν για άγχος των ποδοσφαιριστών. Εμείς καταφέραμε να παίζουν τα παιδιά χωρίς άγχος. Τους κάναμε το άγχος θέληση και κίνητρο και δύναμη της θέλησης για να αποδείξουν πόσο καλή ομάδα είμαστε. Άρα ούτε στο παιχνίδι της Κυριακής θα έχουμε άγχος. Από εκεί και πέρα πάμε πάντα για τη νίκη και μετά από 10 μήνες αυτό πέρασε στο DNA της ομάδας. Αν καταφέρουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα ψυχικά και σωματικά και αν καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα το δούμε την Κυριακή.

Για το ρόστερ και το φετινό σκάουτιγκ: Πέρυσι το ρόστερ χτίστηκε πάνω στη βάση ένδεκα παικτών, που μάλιστα κάποιοι είχαν από ελάχιστη ως μηδαμινή συμμετοχή την περσινή περίοδο,  ψάξτε όλες τις ομάδες, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ, τι ρόστερ είχαν που συνέχισε να παίζει φέτος, εμείς προσθέσαμε τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών, εκ των οποίων δύο ήταν οι Πάντος και Τζημόπουλος και συμπληρώσαμε το ρόστερ με παιδιά κάτω των 24 ετών και παιδιά από την Ακαδημία. Τον Ιανουάριο πάλι ίσως ήμασταν η μοναδική ομάδα που δεν έκανε μεταγραφή και ήταν μεγάλο το ρίσκο που πήρα τότε. Ίσως ήταν και λίγο εγωιστικό, αλλά είχα βάλει πάνω απ' όλα τη λογική και κάποια κριτήρια που είχα εγώ. Εμείς είχαμε αποδυναμωθεί με την αποχώρηση δυο παικτών και αποφασίσαμε να ανεβάσουμε δυο παιδιά από την Κ-20 που τα πιστεύω πολύ. Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε και προσπαθούμε να εξελίξουμε αυτά τα παιδιά.

Όσον αφορά το σκάουτινγκ, δεν υπήρχε η δυνατότητα να δημιουργηθεί τμήμα φέτος, αλλά πιστεύω και εύχομαι να υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί τη νέα σεζόν. Έχω πάρει και έχω οργανώσει κατάλληλα τη δουλειά, ώστε από εδώ και πέρα, ανάλογα τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν και το μπάτζετ που θα υπάρξει, να γίνει η κατάλληλη έρευνα στην αγορά, ώστε οι λίγες προσθήκες που πιστεύω ότι θα χρειαστούν, να μπορεί η ομάδα να τις κάνει.

Για την παραμονή του: Το ξεκαθαρίζω και να μεταφερθεί όπως ακριβώς το λέω. Εμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μ' έχει κερδίσει συναισθηματικά, θέλω να παραμείνω και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα είμαι και επαγγελματίας προπονητής. Και πρέπει να βάλω τη λογική. Περιμένω τον πρόεδρο να ετοιμαστεί για να κάνουμε μία συζήτηση, εγώ δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, ούτε θα μιλήσω μέχρι να συζητήσω με τον πρόεδρο και από εκεί και πέρα ανάλογα τα αποτελέσματα θα δω αν έχω τη δύναμη να δώσω κι άλλα πράγματα σ' αυτήν την ομάδα ή όχι. Απλώς όσο είμαι στην ομάδα θα πρέπει να λειτουργώ ως προπονητής και να προσπαθώ να ετοιμάσω την επόμενη μέρα της ομάδας.

Για το αν ο ΠΑΣ είναι πλέον ελκυστικός ώστε να προσελκύει ποδοσφαιριστές: Αυτό πρέπει να γίνει για να αλλάξει επίπεδο και μέχρι να καθιερωθεί στην Α' Εθνική και ίσως και σε ψηλότερες θέσεις. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει ελκυστικός αγωνιστικά όσον αφορά την εικόνα και το οργανωμένο ποδόσφαιρο που παίζει, το κλίμα και τη δουλειά που γίνεται, αλλά πρέπει να γίνει ελκυστική και στην οργάνωση που θα έχει στο λειτουργικό και τις υποδομές για να προσελκύσουμε και ποδοσφαιριστές που θα δουλέψουν εδώ με την καρδιά τους.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ  ΚΟΟΥΤΣ !!!  :mono: :mono: :mono:
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #239 στις: Παρ 19 Απρ 2013 00:15 »
Είναι εξωφρενικά παράλογο το πώς "περνάνε" στο κόσμο αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ( ; ) ΠΑΣ Γιάννινα τις δηλώσεις του προπονητή σχετικά με το θέμα της παραμονής του.
Σ' όλες τις συνεντεύξεις του που τον έχω δει, είναι πολύ προσεκτικός στις λέξεις που χρησιμοποιεί.
Δε γίνεται, εσύ που φτιάχνεις τους τίτλους, απ' αυτά που λέει να καταλαβαίνεις "Χριστόπουλος: Θέλω να μέινω στον ΠΑΣ", και να το βάζεις ως τίτλο, επειδή αυτό θα ήθελες να ακούσεις.
Η πρόταση δε σταματάει στο κόμμα, αλλά στη τελεία.
Κι όταν μετά το κόμμα ακολουθεί ένα "αλλά", αλλάζει όλο το νόημα ή έστω, το διαφοροποιεί.

Δεν λέω ότι είναι διαστρέβλωση -που θα μπορούσε να το πει κάποιος...- αλλά είναι σίγουρα κακή ερμηνεία.
Οι λέξεις που ακολουθούνε μετά το "αλλά" του προπονητή, είναι όλη η ουσία κι απ' το αν αυτές παραμείνουν λέξεις ή εξελιχθούν σε πράξεις, θα εξαρτηθεί το αν τελικά παραμείνει ή όχι.

Κι εδώ έρχεται το μπαλάκι στο Χρηστοβασίλη.
Απ' το κατά πόσο αυτός θα βρει τις απαντήσεις για τα "αλλά" και τα ερωτηματικά του προπονητή, θα εξαρτηθεί εξολοκλήρου η παραμονή του στο πάγκο της ομάδας.
Ο προπονητής το 'χει αποδείξει και συνεχίζει να το αποδεικνύει σε κάθε κομμάτι της δουλειάς του ότι λειτουργεί με απίστευτο -για τα ελληνικά δεδομένα- επαγγελματισμό.
Ας ελπίσουμε ότι για μία φορά θα πράξει το ίδιο και η διοίκηση και δεν θα γκρεμίσει ό,τι με πολύ κόπο (και) η ίδια έχτισε.
Αυτή χάνει, αυτή κερδίζει.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #240 στις: Παρ 19 Απρ 2013 00:39 »
Ξεξάθαρος και άγριφος.

Απλά τα πράματα.
Ο κόουτς είναι ο πελαργός του Αγγελόπουλου.

Σου πετάει μια ομάδα ΟΥΕΦΑ μέσα υποδομές Κανδήλας (Ξερόμερο) και τον έχεις στο περίμενε.
Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Πολλή λάσπη.
Ντρέπεται να κοιτάξει στα μάτια το ρόστερ.

Έλεος κ. Χριστοβασίλη και Άρχοντες εραστές του ΠΑΣ.


 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #241 στις: Παρ 19 Απρ 2013 00:40 »
Θα φυγω οταν με βαρεθει ο κοσμος και η διοικηση ειχες πει coach.... Να το θυμασαι αυτο.

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #242 στις: Παρ 19 Απρ 2013 00:55 »
Νομίζω πως και ο Χριστοβασίλης θελει να μεινει
βεβαια μένει να επιβεβαιωθει.
Αυτά που ζηταει ο Χριστόπουλος ειναι το παγιο αιτημα οσων προπονητων περασαν απο τα Γιαννενα επι διοικησεως του (δεν με απασχολουν οι "προπονητές")

Νομίζω πως αν η διοικηση δείξει καλη διαθεση (ακομη και αν δεν γινουν ολα)
θα μετρησει.
Θλεω να πιστευω πως πλεον ο Χριστοβασίλης εμαθε από τα λάθη του.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #243 στις: Παρ 19 Απρ 2013 01:02 »
ο χριστοπουλος ειπε αυτα που λεει τοσο καιρο,δεν ειπε κατι καινουργιο.δεν φευγει απο δω ο κοουτς που εφτιαξε τα αποδυτηρια και τολμησε τα βαγερει τον τζανη.α και που εκανε ανθρωπο τον κειτα.δεν μπορει να φυγει!!
βλεπω παντως προσπαθεια και διαθεση να επιλυθουν καποια προβληματα που μαστηγωνουν την ομαδα.
πρεπει να καταλαβουν πως με ολα αυτα που ζηταει ο κοουτς(τα αυτονοητα δηλαδη) απλα ανεβαινεις επιπεδο σαν συλλογος.
το πρωτο βημα εγινε περσυ το καλοκαιρι εστω και με αυτον τον τροπο.συνεχιστε το ιδιο.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #244 στις: Παρ 19 Απρ 2013 01:13 »
ο άνθρωπος είναι έτη φωτός μπροστά...όχι απλά έχει στο μυαλό του τον αγωνιστικό ΠΑΣ αλλά όλο το οικοδόμημα του ΠΑΣ.Μακάρι να μείνει χρόνια να το φτιάξει.Ο χβ θα κερδίσει πολύ περισσότερα από αυτά που θα βάλει.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #245 στις: Παρ 19 Απρ 2013 14:52 »
Νομίζω πως και ο Χριστοβασίλης θελει να μεινει
βεβαια μένει να επιβεβαιωθει.
Αυτά που ζηταει ο Χριστόπουλος ειναι το παγιο αιτημα οσων προπονητων περασαν απο τα Γιαννενα επι διοικησεως του (δεν με απασχολουν οι "προπονητές")

Νομίζω πως αν η διοικηση δείξει καλη διαθεση (ακομη και αν δεν γινουν ολα)
θα μετρησει.
Θλεω να πιστευω πως πλεον ο Χριστοβασίλης εμαθε από τα λάθη του.
Κάτσε πρώτα να πέσουν οι υπογραφές , έτσι λέγαμε και την προηγούμενη φορά με τον Ογίος και μείναμε με την χαρά...
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #246 στις: Παρ 19 Απρ 2013 16:16 »
Τοσο ανοιχτα που εκφραζει την επιθυμια του να μεινει ο γιανναρος ουτε ο ογιος την ειχε εκφραση ουτε κανεις...
Εαν δε μεινει θα μιλαμε για κατορθωμα του χβ και δεν θελω να σκεφτομαι τις συνεπειες...
Ελπιζω πως ο χβ εχει μαθει απο τα λαθη του...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #247 στις: Παρ 19 Απρ 2013 16:25 »
Εχουμε πει οτι μετα το φετινο κατορθωμα ο ΧΒ πρεπει να καταφερει τρια πραγματα:

1) Παραμονη Χριστοπουλόυ
2) Γηπεδο
3) Αδειοδοτηση

Και αλλα πρεπει να κανει, αλλα αυτα ειναι τα βασικα....


Εχω την εντυπωση σχετιζονται το ενα με το αλλο, ο Χριστοπουλος πιστευω οτι εχει θεσει ως προτεραιοτητα στο ΧΒ και την αδειοδοτηση της ομαδας αλλα και το φτιαξιμο του γηπεδου για να συνεχισει το εργο του.

Για να παρουμε αδειοδοτηση πρεπει να βελτιωθει η κατασταση του γηπεδου.

Αν δεν καταφερουμε αυτα τα τρια πραγαματα, φοβαμαι οτι θα γκρεμιστει μονομιας, οτι φτιαχνονταν ολη τη χρονια.
Αν τα καταφερουμε η ομαδα παει μετα για μεγαλα πραγματα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #248 στις: Δευ 22 Απρ 2013 16:29 »
Παράθεση
Ο τεχνικός – ρούκι της φετινής Superleague Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Γήπεδο” (21.00 ΟΤΕ Sport3).

Λίγες ώρες μετά το τέλος της καλύτερης σεζόν στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Μιχάλη Τσόχου και του Βασίλη Σαμπράκου σχετικά με τα όσα πέτυχε με την ομάδα των Ιωαννίνων,  αλλά και για το αν πρόκειται να παραμείνει ή όχι στον ΠΑΣ.
 

gazzeta
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #249 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 11:36 »
Παράθεση
Γιάννης  Χριστόπουλος
 
Ο παίκτης, ο βοηθός, ο δημοσιογράφος, ο διαμεσολαβητής και προπονητής  του ΠΑΣ

(...)

Αυτός είναι Γιάννης  Χριστόπουλος, που από σήμερα 8 Ιουνίου 2012  αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κάνοντας έτσι το  ντεπούτο του ως επαγγελματίας προπονητής στην ελληνική  S.L..

Παράθεση
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Με τον πρόεδρο, έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων και σκοπός μας είναι η δημιουργία μίας ομάδας αντάξιας των προσδοκιών των φιλάθλων μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νοιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Είναι τιμή μου να δουλεύω στον ΠΑΣ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της».


Ο Κόυτς με φόντο τον ΠΑΣ (σε παλαιότερη φωτογράφιση)
Πηγή: Από 2 - 3 site, νομίζω ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 11:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς