Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 247978 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #250 στις: Δευ 06 Μάι 2013 16:45 »

Παράθεση
Κυριακή, 5 Μαΐου 2013, 11:09
Γιάννης Χριστόπουλος: Ένας υπέροχος άνθρωπος
http://www.pamesports.gr/241557/giannhs-xristopoylos-enas-yperoxos-anthrwpos
Συντάκτης : Μελίνα Ντισλιάν

Είναι ένας προπονητής που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό της συζήτησης μαζί του, είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, λατρεύει το ποδόσφαιρο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει τη δική του νικηφόρα επανάσταση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η επανάσταση του Έλληνα προπονητή που μπορεί να αναλάβει μία ομάδα από το μηδέν και να την οδηγήσει στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος, κόντρα στις παραδόσεις, κατάφερε και απέδειξε πως οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους ξένους, που έφταναν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ανά δεκάδες. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος και υπομονή και στα Γιάννινα φαίνεται ότι έχουν πολύ και από τα δύο... Ευτυχώς!

Γεννημένος το 1972 στην Καλαμάτα, κατάλαβε από νωρίς πως ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Κόντρα στα όνειρα που είχε η μητέρα του Κωστούλα για τον πρωτότοκο γιο της, τον οποίο και ήθελε να δει επιστήμονα, μαθηματικό ή φυσικό, ο Γιάννης Χριστόπουλος ακολούθησε τα δικά του θέλω και τις δικές του επιθυμίες και όπως όλα δείχνουν δικαιώνεται. Το μακρύ ταξίδι για την προπονητική ξεκίνησε πριν από 14 περίπου χρόνια, κάπου στο 1999, όταν ο 27χρονος τότε τεχνικός του ΠΑΣ, έδινε τέλος στην ιδιότητα του ποδοσφαιριστή (αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Πάμισο Μεσσήνης, Αστέρα Ληξουρίου) και ξεκινούσε μία νέα σελίδα στην καριέρα του, σαν προπονητής. Οι ακαδημίες της Καλαμάτας ήταν αυτές που άνοιξαν πρώτες τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος μετά από αρκετές συνεντεύξεις και βιογραφικά σημειώματα, πήρε το ΟΚ και ανέλαβε δράση. Ο τότε πρόεδρος της Καλαμάτας, Σταύρος Παπαδόπουλος έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από το βιογραφικό του νεαρού τεχνικού, ο οποίος είχε ήδη κάνει το δικό του πέρασμα σαν προπονητής στις μικρές ομάδες και στις ακαδημίες της Λέφσκι Σόφιας, στα πλαίσια των σπουδών του στη Βουλγαρία, στη γυμναστική ακαδημία. Μία σχολή που ήρθε στη ζωή του μετά από αρκετή συζήτηση με τους γονείς του, Μίμη και Κωστούλα, όταν απέτυχε στις εξετάσεις του Λυκείου (σαν μαθητής της πρώτης δέσμης) και δεν πέρασε στο τμήμα μαθηματικών ή φυσικής.

Ένας περιζήτητος εργένης με αδυναμία στα ανίψια του

Θεωρείται – και όχι άδικα – ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη Σούπερ Λίγκα, με τις θαυμάστριες στο γήπεδο των Ζωσιμάδων να περιμένουν πως και πως για ένα βλέμμα του. Το ποδόσφαιρο τον απορρόφησε τόσο τα τελευταία χρόνια, που δεν έκανε ακόμα τη δική του οικογένεια, ωστόσο είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του και δεν το αποκλείει. Άλλωστε η αγάπη και η αδυναμία που τρέφει για τα δύο παιδιά του μικρότερου αδερφού του Τάσου, είναι η καλύτερη απόδειξη πως η οικογένεια του ταιριάζει γάντι και πως ο τίτλος του οικογενειάρχη του πηγαίνει πολύ. Κάθε φορά που θα βρει έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο, θα ταξιδέψει από τα Γιάννινα στην Καλαμάτα προκειμένου να δει τους δικούς του ανθρώπους και φυσικά τα ανίψια του, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, με τους οποίους θα βγει έξω, θα πάει βόλτα στα μαγαζιά, θα τους ψωνίσει ότι ζητήσουν και φυσικά θα παίξουν ατελείωτες ώρες ποδόσφαιρο, μαθαίνοντάς τους από νωρίς τα μυστικά της μπάλας. Κάπου εκεί ανάμεσα θα βρεθεί και λίγος χρόνος για έναν καφέ με παλιούς καλούς φίλους, οι οποίοι ξεκινάνε στενό μαρκάρισμα προκειμένου να τους πει το μυστικό της φετινής επιτυχίας του ΠΑΣ. 

Η σχέση με τους παίκτες του και ο ρόλος του... ψυχολόγου

Πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να εξηγήσουν φέτος αυτό το μικρό θαύμα που έγινε στα Γιάννινα και η ομάδα για πρώτη φορά στη ιστορία της θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Άλλοι κάνουν λόγο για ένα δυνατό ρόστερ που απλά ήθελε χρόνο για να δείξει την αξία του, άλλοι πάλι κάνουν αναφορά στον σωστό και τυπικό πρόεδρο της ομάδας, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για ένα μαγικό ραβδί που κρατούσε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ίσως να είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων. Ίσως να είναι κάτι από αυτά. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αν ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν κατάφερνε να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αν και η εμπειρία του σαν πρώτος προπονητής δεν είναι τόσο μεγάλη όσο άλλων συναδέλφων του στη Σούπερ Λίγκα, έβαλε σε πολλούς τα γυαλιά, δείχνοντας πως καλός προπονητής και άνθρωπος δεν γίνεσαι, αλλά γεννιέσαι, αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο συστήματα και τακτική, αλλά και ανθρώπινες σχέσεις. Κάποιοι παίκτες του τον αποκαλούν δάσκαλο, κάποιοι άλλοι τον χαρακτηρίζουν σαν τον δικό τους άνθρωπο και για ορισμένους άλλους είναι ένας ψυχολόγος, που την κατάλληλη στιγμή θα δώσει τη συμβουλή του και θα διαθέσει αρκετό από το χρόνο του, προκειμένου να ασχοληθεί με τον κάθε ποδοσφαιριστή του ξεχωριστά. 

Ο Αντώνης Ρέμμος, η συναυλία της Σακίρα και τα λαϊκά τραγούδια στο πούλμαν

Ο ελεύθερος χρόνος του είναι περιορισμένος, αφού οι υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ αλλά και η δική του τρέλα με το ποδόσφαιρο, δεν τον αφήνουν να ασχοληθεί σχεδόν με τίποτα άλλο. Ωστόσο όταν θελήσει μία μικρή αποτοξίνωση από όλα αυτά, θα μείνει στο σπίτι του (δεν είναι τύπος που του αρέσει να βγαίνει πολύ έξω), θα διαβάσει κάποιο βιβλίο και θα ακούσει μουσική. Και όταν λέμε θα ακούσει μουσική, μην περιμένετε να έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, αφού στις επιλογές και στα ακούσματά του υπάρχει τέτοια ποικιλία που θα τη ζήλευε ακόμα και ο πιο έμπειρος Dee Jay του κόσμου. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, ενώ η Σακίρα είναι μία τραγουδίστρια την οποία θα ήθελε να δει live σε κάποια συναυλία της. Την ίδια στιγμή θα συγκινηθεί με τα ηπειρώτικα τραγούδια που θα ακούσει, αφού όπως λέει η πένθιμη μουσική τους και ο ρυθμός τους, τον αγγίζουν από το πρώτο άκουσμα. Ο Καλαματιανός καλλιτέχνης Γιάννης Χρυσομάλλης είναι μία από τις πρώτες επιλογές στο αμάξι του, ενώ όταν ανεβαίνει στο πούλμαν με τους παίκτες του, νιώθει ότι βρίσκεται σε πανηγύρι, αφού οι παραγγελίες προς τον οδηγό αφορούν αποκλειστικά και μόνο ελληνικά λαϊκά τραγούδια  Με τέτοια πορεία στο πρωτάθλημα, πως να τους χαλάσει χατίρι;

Το δείπνο με τον Αρσέν Βενγκέρ και η ταινία «Θα σε δω στον παράδεισο»

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο με σπάνια προσωπικότητα, που αναζητά ποικιλία και συγκινήσεις στη ζωή του, που θέλει να μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο και ποτέ δε σταματά να κυνηγάει αυτό που θέλει. Ο προπονητής που φαίνεται να τον έχει εμπνεύσει περισσότερο σε όλα τα παραπάνω, φαίνεται πως είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον οποίον ο 41χρονος τεχνικός του ΠΑΣ θα ήθελε να βγει για φαγητό και να συζητήσει. Δυναμικός και αισιόδοξος, έχει κερδίσει τους πάντες στα Γιάννινα, με τον ίδιο να πιστεύει πως με λίγη υπομονή και ένα χαμόγελο μπορούν όλα να πάνε καλύτερα. Αυτή η στάση ζωής δεν ήρθε έτσι τυχαία... Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως η ταινία «Θα σε δω στον παράδεισο» ήταν αυτή που τον στιγμάτισε και έμεινε χαραγμένη στο μυαλό του, βλέποντας πως μία άσχημη κατάσταση και μία δύσκολη στιγμή, μπορεί να αλλάξει ριζικά με ένα και μόνο χαμόγελο και πως η ελπίδα δεν χάνεται ποτέ.

Πολιτική, χρήματα και βιβλία

Τι και αν το ποδόσφαιρο απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς του, ο ίδιος φροντίζει να ενημερώνεται και να έχει άποψη για ότι συμβαίνει γύρω του. Η οικονομική κρίση στη χώρα μας, καθώς επίσης και η γενικότερη απογοήτευση γύρω από την πολιτική ηγεσία, δεν τον αφήνουν αδιάφορο. Προβληματίζεται, αγωνιά και θέλει να είναι αισιόδοξος, ότι στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ωστόσο δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την νοοτροπία των Ελλήνων πολιτικών αλλά και την δήθεν κουλτούρα όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά, αφού σε μεγάλο βαθμό αυτοί είναι που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει απέλθει η χώρα μας. Όταν θέλει να ξεφύγει από όλο αυτό το χάος, προτιμά να διαλέξει ένα από τα δεκάδες βιβλία που έχει στη συλλογή του, τα οποία αφορούν κυρίως βιογραφίες αθλητών και προπονητών, μαθηματικά και στατιστικά του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και ψυχολογία των παικτών. Και μπορεί τα χρήματα που έχει διαθέσει σε βιβλία να είναι αρκετά, ωστόσο παραδέχεται πως ποτέ δεν έχει κάνει άσκοπες αγορές και σπατάλες. Τα χρήματα που βγάζει από το ποδόσφαιρο, του δίνουν τη δυνατότητα να ζήσει καλά, η σχέση που έχει με τα λεφτά είναι μία σχέση υγιής και μοναδική περίπτωση που δεν θα σκεφτεί το ποσό που θα ξοδέψει, θα είναι για κάποιο δώρο που θα  προορίζεται για ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Η Ρεάλ του ’80, ο Ζινεντίν Ζιντάν και η απόκτηση του Φαλκάο

Περνώντας τα εφηβικά του χρόνια στη δεκαετία του ΄80, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να αποκτήσει μία μεγάλη ποδοσφαιρική αδυναμία. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ομάδα φόβητρο για όλους τους αντιπάλους της, τόσο σε Ισπανία όσο και σε Ευρώπη, με τους Σάντσεζ, Μπούγιο και Βαλντάνο να αποτελούν ίσως την καλύτερη τριάδα που πέρασε ποτέ από τη Βασίλισσα. Η Ρεάλ εκείνης της δεκαετίας, που μπορεί να έτρωγε τρία γκολ εκτός έδρας και να έβαζε στο Μπερναμπέου πέντε, ήταν η ομάδα με την οποία μεγάλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ και όπως παραδέχεται δύσκολα θα υπάρξει αντίστοιχή της. Ο Ζινεντίν Ζινάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να....  χωρέσει σε εκείνη τη μαγική ομάδα, αφού ο Γάλλος άσσος είναι σύμφωνα με τον Καλαματιανό τεχνικό ένας παίκτης που σπάνια συναντάμε πλέον στα γήπεδα. Αν μάλιστα του δινόταν η ευκαιρία από τον Γιώργο Χριστοβασίλη να φέρει έναν παίκτη της αρεσκείας του στα Γιάννινα, ο Ζιντάν θα ήταν η πρώτη του επιλογή. Επειδή όμως πλέον ανήκει στο κλαμπ των παλαιμάχων, η αμέσως επόμενη επιλογή του θα ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ένας παίκτης με απίστευτη αίσθηση του γκολ, πλούσια ποδοσφαιρικά χαρίσματα και μοναδική τεχνική κατάρτιση.

Η γνωριμία με τον Νταμάσιο Αντόνιο και ο... εξωγήινος Μουρίνιο

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα γι΄ αυτόν. Βιβλία, σεμινάρια, συζητήσεις και αναλύσεις γύρω από το ποδόσφαιρο, αποτελούν την καθημερινότητα του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος δεν βλέπει μόνο μία μπάλα, 22 παίκτες και συστήματα τακτικής. Για τον τεχνικό του ΠΑΣ, το άθλημα αυτό είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής και μία βαθύτερη ανάλυση, που αγγίζει τα όρια της ψυχολογίας αλλά και της νευροβιολογίας. Για το λόγο αυτό, αν τον ρωτήσει ποτέ κανείς ποια προσωπικότητα θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά, θα απαντούσε τον Αντόνιο Νταμάσιο. Οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν ποιος είναι αυτός ο κύριος. Ωστόσο ο Γιάννης Χριστόπουλος γνωρίζει όλο το βιογραφικό του, αφού πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο επιστήμονα με διατριβή στη νευροβιολογία και στον τρόπο με τον οποίον αυτή λειτουργεί στο ποδόσφαιρο και επηρεάζει τους παίκτες. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που ο καλύτερος μαθητής του συγκεκριμένου επιστήμονα, ο Ρουί Φαρία, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το δεξί χέρι του Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, όταν ο Ιταλός δημοσιογράφος Σάντρο Μοντέο αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την πολύπλευρη ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Μουρίνιο και να τον σκιαγραφήσει μέσω της νευρο-επιστήμης, η συμβολή του Ρουί Φαρία και του Αντόνιο Νταμάσιο ήταν καθοριστική. Είπαμε πως πλέον το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και ο Γιάννης Χριστόπουλος το έχει εμπεδώσει με τον καλύτερο τρόπο. 


 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #251 στις: Δευ 06 Μάι 2013 17:38 »
άντε ακόμα να του βρούμε μια ΠΑΣολού να τον δέσουμε;  8)

Αποσυνδεδεμένος gecks

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 590
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #252 στις: Τρι 07 Μάι 2013 00:10 »
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόουτς (αν και προτιμώ τον όρο manager) έχει άριστα πρότυπα.


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #253 στις: Σαβ 18 Μάι 2013 08:37 »
άντε ακόμα να του βρούμε μια ΠΑΣολού να τον δέσουμε;  8)

Δύσκολο ...   8)

Αν και δίνει τη μάχη των play off με ξεκάθαρο στόχο την πρωτιά, ωστόσο όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του δουλεύει το πλάνο της επόμενης χρονιάς.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του κ.κ., Θωμαΐδη, Παγανιά, Παπαδάκη, "κοσκινίζουν" τα 3 ρόστερ του ΠΑΣ, τεστάρουν "ανερχόμενους" και γκαητέρουν "συμφέρουσες" περιπτώσεις μεταγραφικών ενισχύσεων.
Η σεζόν 2013-14 θα είναι "δύσκολη" για τον κ. Χριστόπουλο καθώς καλείται να υποστηρίξει τα επαξίως κεκτημένα του.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ο κ. Χριστόπουλος δεν είναι Αναστόπουλος και η εποχή που διοικητικά στελέχη χειροκροτούνταν από τα πλήθη όταν χαρακτήριζαν τους αντίπαλους προπονητές "ουρακοτάγκους, παρήλθε ανεπιστρεπτί.
Αν η φιλοσοφία, το στυλ, το ύφος, το ήθος της παρουσίας του στα προπονητικά και η στάση του στην "τεχνική γραμμή" των γηπέδων ήταν αυτά που έλλειπαν από τον αγωνιστικό πυλώνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ας τα υιοθετήσει και ο υποστηρικτικός πυλώνας που δε φαίνεται να κατανοεί ότι το θέμα "άδειες εξέδρες" είναι απλά θέμα συμπεριφοράς και τίποτα άλλο.

Αν όπως παρατηρούν άπαντες και πρόσφατα παίκτες και προπονητές ... το γήπεδο που υποδέχονταν τις 7.000 κόσμο και τώρα μόλις καταφέρνει τις 2020 ... τι έγινε και αδειάσαμε?
Τους "ξέβαψε" όλο τους το μπλε  ο φραπές της ΝΟΒΑ?
Δηλαδή, η κρίση χτύπησε τους 4.980 και χάιδεψε τους 2.020?

Έξω οι "ουρουκοτάγκοι" ... :mono:
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #254 στις: Σαβ 18 Μάι 2013 23:28 »
Σήμερα το απόγευμα άκουσα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι η διοίκηση και ο Χριστόπουλος δεν τα βρήκαν όχι λογω χρηματικο τ αλλά σε οτι αφορά τις ακαδημίες και σε θέματα υποδομής, και όπως ανέφεραν είναι κατα 99,9% στην πόρτα της εξόδου! Μάλλον για ομάδα του εξωτερικού! Γνωρίζει κανείς κάτι! Κρίμα αν ισχύει! Λάθος της διοίκησης! Ο καλύτερος κατα την γνώμη μου προπονητής! Πάντως ουδείς αναντικατάστατος! :mono:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #255 στις: Σαβ 18 Μάι 2013 23:59 »
Μακάρι να πάει έξω να σωθεί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #256 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 00:15 »
Αυτό με τις υποδομές είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για την ομάδα μας.
Επιπλέον δύσκολα θα έρχονται αξιόλογοι παίκτες να εργαστούν για την ΠΑΕ αν οι υποδομές δεν βελτιωθούν, πόσο μάλλον προπονητές.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #257 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 00:16 »
Σήμερα το απόγευμα άκουσα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι η διοίκηση και ο Χριστόπουλος δεν τα βρήκαν όχι λογω χρηματικο τ αλλά σε οτι αφορά τις ακαδημίες και σε θέματα υποδομής, και όπως ανέφεραν είναι κατα 99,9% στην πόρτα της εξόδου! Μάλλον για ομάδα του εξωτερικού! Γνωρίζει κανείς κάτι! Κρίμα αν ισχύει! Λάθος της διοίκησης! Ο καλύτερος κατα την γνώμη μου προπονητής! Πάντως ουδείς αναντικατάστατος! :mono:

Τελεια μας εφτιαξες το βραδυ... :(
Μακάρι να πάει έξω να σωθεί.
Και να σωθουμε και εμεις απο τον χριστοβασιλη...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #258 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 00:28 »
Σήμερα το απόγευμα άκουσα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι η διοίκηση και ο Χριστόπουλος δεν τα βρήκαν όχι λογω χρηματικο τ αλλά σε οτι αφορά τις ακαδημίες και σε θέματα υποδομής, και όπως ανέφεραν είναι κατα 99,9% στην πόρτα της εξόδου! Μάλλον για ομάδα του εξωτερικού! Γνωρίζει κανείς κάτι! Κρίμα αν ισχύει! Λάθος της διοίκησης! Ο καλύτερος κατα την γνώμη μου προπονητής! Πάντως ουδείς αναντικατάστατος! :mono:

Σαρελάκος, μούφες?

Ρε, μΠΑΣ και έλεγαν για το Γιάννη Χριστόπουλο που πήγε στην Κίνα για μπάσκετ? ... αλλά άκουσες ονόματα, ΠΑΣ, Χριστοβασίλης, ακαδημίες, λάσπες ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #259 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 00:41 »
Σήμερα το απόγευμα άκουσα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ οτι η διοίκηση και ο Χριστόπουλος δεν τα βρήκαν όχι λογω χρηματικο τ αλλά σε οτι αφορά τις ακαδημίες και σε θέματα υποδομής, και όπως ανέφεραν είναι κατα 99,9% στην πόρτα της εξόδου! Μάλλον για ομάδα του εξωτερικού! Γνωρίζει κανείς κάτι! Κρίμα αν ισχύει! Λάθος της διοίκησης! Ο καλύτερος κατα την γνώμη μου προπονητής! Πάντως ουδείς αναντικατάστατος! :mono:

Σαρελάκος, μούφες?

Ρε, μΠΑΣ και έλεγαν για το Γιάννη Χριστόπουλο που πήγε στην Κίνα για μπάσκετ? ... αλλά άκουσες ονόματα, ΠΑΣ, Χριστοβασίλης, ακαδημίες, λάσπες ...

Δυστυχώς έλεγαν για τον ΠΑΣ! Σε επικοινωνία που είχα με γνωστό μου πριν λίγο μου το επιβεβαίωσε αλλά για άλλο λόγο! Υπάρχει απ'ὀτι μου είπε παραθυρό επικοινωνίας αλλά δύσκολο να μείνει!

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #260 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 01:25 »
Εχει βάλει στόχο ο Χριστοβασίλης να έχει 30 άτομα το γήπεδο; >:(

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #261 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 08:44 »
Παράθεση
Τελειώνει η υπομονή του Χριστόπουλου
17/05/2013, 09:16
http://www.sport-fm.gr/article/teleiwnei-i-upomoni-tou-xristopoulou/675892

Την υπομονή του δοκιμάζει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος ακόμα περιμένει τον Γιώργο Χριστοβασίλη έτσι ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Η φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα κρίνεται τουλάχιστον εξαιρετική και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ευθύνη φέρει ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έφτιαξε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα καλό και αυτή η ομάδα κατάφερε να μπει στα play-offs. Αν εξασφαλίσει αδειοδότηση τότε θα βγει και στην Ευρώπη.

Το πιο φυσιολογικό θα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, να του είχε ανανεώσει ήδη το συμβόλαιο αλλά φαίνεται πως αυτά που του έχει ζητήσει ο Χριστόπουλος είναι αρκετά. Κι αυτά δεν έχουν να κάνουν με χρήματα ή με ποδοσφαιριστές αλλά με εγκαταστάσεις και Ακαδημίες.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως η υπομονή του Χριστόπουλου τελειώνει, θέλει να κοιτάξει το μέλλον του και καλοβλέπει και την περίπτωση να δουλέψει κάπου στο εξωτερικό.
Αν και βέβαια, το πρώτο του μέλημα είναι τα ματς των play-offs.
Παράθεση
Χριστόπουλος: «Όνειρό μου ένα προπονητικό κέντρο και όχι οι μεταγραφές»
Παρασκευή, 21/12/2012 09:19
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/cristopoulos_loneiro_mou_ena_proponetiko_kentro_kai_oci_oi_metagrapesr
(...)
Όπως ήταν αναμενόμενο, εξέφρασε κι εκείνος το παράπονό του για την έλλειψη χώρων προπόνησης και αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει κάνει στον πρόεδρο για το πώς θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν πόροι για την κατασκευή ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου. «Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, που θα περιέχει 2 γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα γήπεδο πλαστικό που να είναι σκεπαστό με μπαλόνι. Εντυπωσιάστηκα από το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα. Έχω προτείνει στον πρόεδρο από πού μπορούμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, ότι είναι να γίνει ας γίνει άμεσα.

Βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή, είναι δύσκολο να βρεθούν κεφάλαια τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί ο πρόεδρος να κλείσει παλιές πληγές. Υπάρχουν όμως τρόποι να εξοικονομήσουμε χρήματα. Για παράδειγμα να δώσουμε το καλοκαίρι 2-3 παίκτες με μεταγραφή. Μπορούμε να μειώσουμε το μπάτζετ άλλες 200-250 χιλιάδες. Ίσως θα μπορούσε μια εταιρία να δώσει το όνομά της στο προπονητικό κέντρο. Το προπονητικό κέντρο θα βάλει τις βάσεις να εξελιχθεί η ομάδα και να γίνει πραγματικά μεγάλη.

Τελειώνοντας η χρονιά, όλοι θα έχουν όνειρο η ομάδα να κάνει μεταγραφές για να πάει ψηλότερα. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι η ομάδα να μείνει για έναν ακόμα χρόνο ταπεινή, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αγωνιστικά, επενδύοντας όμως σε υποδομές και Ακαδημίες. Όταν επενδύσουμε εκεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η δυνατή ομάδα, που όχι μόνο θα κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά θα απαιτεί και αποτέλεσμα απ' αυτόν».

Τέλος, ο κ. Χριστόπουλος απάντησε για το αν βλέπει τον ΠΑΣ ως σκαλοπάτι ανάδειξης στην καριέρα του: «Θα είμαι απόλυτος. Ο κ. Χριστοβασίλης μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να περάσω τις ιδέες μου και τη φιλοσοφία μου. Από την άλλη ο κόσμος με αγκάλιασε και το εκτιμώ.
Θα ήθελα να φύγω όταν θα κουράσω τον κόσμο και τον πρόεδρο».
Παράθεση
Το πιάσαταν το υποννοούμενο, α;

Όχι, μπααααα ... και δοθείσης, να πω στον φίλο που μου είπε (...) ... ενώ, είπε ... βάζει (έβαζε θέλω να πιστεύω) «προτεραιότητα στο “χτίσιμο” της ομάδας και βλέπουμε για “υποδομές” και για “αδειοδοτήσεις”, το καλοκαίρι»… θέλω να πιστεύω  ότι έπαψε να είναι 1ς τρόπος να «αδειάσει» κανείς τον Χριστοβασίλη ... στην ώρα του.
Όμως, το αφήνω στην άκρη αυτό το δαιμονικό και πάω στον ΑΓΙΑΞ.

Παράθεση
Ένας Μάγκας στο Βοτανικό
15/04/2013
http://oi46.tinypic.com/rivwib.jpg

Άλλες πηγές ΕΡΑ SITE ΤΕΧΝΙΚΕΣ αναφέρουν ότι η υπομονή δεν έχει εξαντληθεί εντελώς και ότι τα Γιάννινα παραμένουν πρώτα στα άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα.

Προλαβαίνετε ...



« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 19 Μάι 2013 08:56 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #262 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 10:06 »
Εχει βάλει στόχο ο Χριστοβασίλης να έχει 30 άτομα το γήπεδο; >:(

Και ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι οι 30...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος midnight

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 635
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #263 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 21:58 »
          Πες μου μόνο πού το ΠΑΣ λεβέντη μου?
          Κάθε φορά μου απαντάς,χωρίς λόγια,ενώ εγώ κάθε φορά επιμένω ακόμη ν' αναρωτιέμαι...
          Και φτάνω να φαίνομαι σαν και να μην πιστεύω αυτό που ζω.
          Ίσως αλήθεια να μην το πιστεύω.
          Ίσως πάλι και να το πίστευα πάντα.
          Μα τώρα είσαι εσύ που μ' έφερες μπροστά στα άδυτα συναισθήματά μου,και πρέπει εγώ
          να σου απαντήσω αντί να σε ρωτώ.
          Θα σου το πω λοιπόν και άκου το για να ξέρεις:
          Χρειάστηκαν τα χρόνια σου και λίγο παραπάνω για να σου πω σήμερα,χωρίς να υπερβάλλω,
          ότι τα δάκρυα δεν είναι συναίσθημα γνωστό στη λίστα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.
          Είναι "φαινόμενο" που έρχεται να σ'επισκεφθεί όταν πιστεύεις πως τέλειωσες πια με τα συναισθήματα.
          Πως δεν άφησες κανέναν λόγο στη ζωή που να μην σε συνοδεύσαν και πως δεν έχει άλλο.
          Τότε λοιπόν στα μάτια σου έρχεται ο "άγνωστος επισκέπτης" και σε αφήνει άναυδο να ψάχνεσαι
          από πού να 'ναι φερμένος και γιατί ν' άργησε τόσο πολύ να έρθει...

          Είναι πολύ κοινό να πω ευχαριστώ σε σένα και τα υπέροχα "παιδιά σου" που μου δώσατε την
          ευκαιρία να νιώσω έτσι.
          Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να το εκφράσω με λόγια...Συγνώμη που δεν μπορώ...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #264 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 22:39 »
Ο Χριστοπουλος ήταν "κάπως " απόψε σύντροφοι ...Δεν ξέρω... Προβληματισμένος, πικραμένος, στενοχωρημένος, υπέρμετρα μετριοφρων , αγελαστος ...με μια σκιά στο πρόσωπο .Πρελουδιο κακών μαντατων ? Ιδέα μου ? Μακάρι ...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #265 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 22:43 »
          Πες μου μόνο πού το ΠΑΣ λεβέντη μου?
          Κάθε φορά μου απαντάς,χωρίς λόγια,ενώ εγώ κάθε φορά επιμένω ακόμη ν' αναρωτιέμαι...
          Και φτάνω να φαίνομαι σαν και να μην πιστεύω αυτό που ζω.
          Ίσως αλήθεια να μην το πιστεύω.
          Ίσως πάλι και να το πίστευα πάντα.
          Μα τώρα είσαι εσύ που μ' έφερες μπροστά στα άδυτα συναισθήματά μου,και πρέπει εγώ
          να σου απαντήσω αντί να σε ρωτώ.
          Θα σου το πω λοιπόν και άκου το για να ξέρεις:
          Χρειάστηκαν τα χρόνια σου και λίγο παραπάνω για να σου πω σήμερα,χωρίς να υπερβάλλω,
          ότι τα δάκρυα δεν είναι συναίσθημα γνωστό στη λίστα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.
          Είναι "φαινόμενο" που έρχεται να σ'επισκεφθεί όταν πιστεύεις πως τέλειωσες πια με τα συναισθήματα.
          Πως δεν άφησες κανέναν λόγο στη ζωή που να μην σε συνοδεύσαν και πως δεν έχει άλλο.
          Τότε λοιπόν στα μάτια σου έρχεται ο "άγνωστος επισκέπτης" και σε αφήνει άναυδο να ψάχνεσαι
          από πού να 'ναι φερμένος και γιατί ν' άργησε τόσο πολύ να έρθει...

          Είναι πολύ κοινό να πω ευχαριστώ σε σένα και τα υπέροχα "παιδιά σου" που μου δώσατε την
          ευκαιρία να νιώσω έτσι.
          Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να το εκφράσω με λόγια...Συγνώμη που δεν μπορώ...

ούτε ο ίδιος δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει , εγώ ένα έχω να του πω .....

Γιάννη Χριστόπουλε επέλεξε 11 παίχτες την Τετάρτη απ την κερκίδα βάλε μας να παίξουμε , να νοιώσουμε και αυτό το συναίσθημα , θα κερδισουμε ειμαι σιγουρος , αρκει να μας πεις εσύ τι να κάνουμε !!! 


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #266 στις: Κυρ 19 Μάι 2013 23:02 »
Απορώ μετά και το σημερινό τι περιμένει ο πρόεδρος για να του κάνει νεο συμβόλαιο? Είπαμε υπομονή υπομονή αλλά κάποια στιγμή θα μας σκάσει! Ελπίζω Τετάρτη το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ! :pas:

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 151
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #267 στις: Δευ 20 Μάι 2013 14:16 »
Θέλω να πιστεύω πως κ ο πρόεδρος τα έχει χαμένα με τα κατορθώματα του Χριστόπουλου.
Θέλω να πιστεύω ότι κ αυτός περιμένει σε ποια θέση θα τερματίσουμε για να του κάνει την κατάλληλη "μεγάλη" πρόταση.
Θέλω να πιστεύω πως αυτός ο προπονητής θα γίνει ο Arsène Wenger της Ελλάδος και εμείς η Arsenal του.
Θέλω να πιστεύω πως ο ΠΑΣ θα γίνει αυτό που του αξίζει, πρωταγωνιστής!!!!!

Σε ευχαριστώ Γιάννη Χριστόπουλε που με έκανες κ πάλι να πιστεύω.


Υ.Γ. Πρόεδρε αν δε μείνει ο Χριστόπουλος θα πάψω να πιστεύω και δε θα σ αρέσει καθόλου αυτό που θα δεις!!!!
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #268 στις: Δευ 20 Μάι 2013 14:23 »
Ακόμη ν ανανεώσει με τον Χριστόπουλο ο Πρόεδρος ? 2 και 10 πήγε η ώρα ::)

Αποσυνδεδεμένος marios814

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 20
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #269 στις: Δευ 20 Μάι 2013 16:18 »
Τρελοχοντρε μας ΕΣΚΑΣΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #270 στις: Δευ 20 Μάι 2013 16:32 »
Ο Χριστοπουλος ήταν "κάπως " απόψε σύντροφοι ...Δεν ξέρω... Προβληματισμένος, πικραμένος, στενοχωρημένος, υπέρμετρα μετριοφρων , αγελαστος ...με μια σκιά στο πρόσωπο .Πρελουδιο κακών μαντατων ? Ιδέα μου ? Μακάρι ...
Το ιδιο ακριβως μου ειπε φιλος που πηγε στο πανηπειρωτικο το βρεδυ για τους πανυγηρισμους...ελπιζω να ειναι η ιδεα μας και η μεγαλη μας αγωνια σχετικα με την ανανεωση της συνεργασιας ....

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #271 στις: Δευ 20 Μάι 2013 16:48 »
Επανερχομαι γιατι εφαγα φλασια...φανταστειτε φαση ο χβ την τεταρτη ωρα 6.10 να επαιρνε το μικροφωνο ,να πηγαινε στο κεντο του γηπεδου και να ελεγε:ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω την ανανεωση τη συνεργασια μας με το ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ...
Θα επεφτε το γηπεδο!!!πω πω κατουρηθηκα...
Εγω εαν ημουν προεδρος αυτο θα εκανα... 8)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #272 στις: Δευ 20 Μάι 2013 17:57 »
Επιβαλλεται λινατσα για χριστοπουλο στο επομενο εντος.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #273 στις: Δευ 20 Μάι 2013 17:59 »
sportday.gr
Παράθεση
Είναι της μόδας φέτος οι Ελληνες προπονητές. Σε όλα τα αθλήματα. Από τον Μπαρτζώκα μέχρι τον Τσιώλη και από τον Πεδουλάκη μέχρι τον Χριστόπουλο.

 Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος

Κι αν οι τρεις πρώτοι έκαναν πράγματα που μπορούν να γίνουν (ο μπασκετικός Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα όποιος κι αν τη φοράει, ο Αστέρας Τρίπολης είναι η φυσική εξέλιξη των όσων έχουν γίνει εκεί τα προηγούμενα χρόνια), ο Χριστόπουλος έκανε στα Γιάννενα κάτι που δεν γίνεται. Κάτι που - πολύ απλά - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πήρε μια ομάδα που βρισκόταν σε ίδια ή και χειρότερη μοίρα από την ΑΕΚ. Χωρίς δικαίωμα περισσότερων από τριών μεταγραφών άνω των 24 ετών, εκ των οποίων τις δύο τις «σπατάλησε» για ανανεώσεις των Πάντου και Τζημόπουλου. Εψαξε σε όλα τα γήπεδα της χώρας για να βρει αμούστακα παιδιά, που θα έσωναν την κατηγορία (αυτός ήταν ο στόχος στο ξεκίνημα). Αναγκάστηκε να τα βάλει να προπονούνται σε χειρότερες συνθήκες ακόμα κι από εκείνες που βρίσκονταν στις προηγούμενες ομάδες τους, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Μέχρι και σε γήπεδα 8Χ8 έκανε προπονήσεις ο ΠΑΣ, λίγες μέρες πριν από κρίσιμα παιχνίδια.

Κι όμως. Το ποδοσφαιρικό θαύμα του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα δεν έτυχε, όπως πολλοί θα έχουν υποπτευθεί. Πέτυχε. Το είχε οργανώσει ο Χριστόπουλος μέσα στο κεφάλι του. Στιγμή προς στιγμή. Μέρα προς μέρα. Αγώνα με αγώνα. Μεταγραφή με μεταγραφή. Δεν πήγε στο «κουτουρού», να αρπάξει ότι βρει μπροστά του, ότι περισσέψει από τους υπόλοιπους. Δεν αποτελεί λαχείο ο Κοροβέσης. Προϊόν καλού σκάουτινγκ αποτελεί. Το ίδιο και ο Κολοβέτσιος, ο Τσουκαλάς, ο Ιλιτς, ο Αυγενικού.

Ο Χριστόπουλος κλείστηκε για μέρες μέσα σε ένα γραφείο, άνοιξε τον υπολογιστή του, σήκωσε το τηλέφωνο, έκανε συνεντεύξεις για να επιλέξει τους συνεργάτες του, ρώτησε, έμαθε, προβληματίστηκε. Και βγήκε από 'κει μέσα έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε: πρώτος προπονητής σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Στον ιστορικό «Αγιαξ της Ηπείρου». Αν η ομάδα έπεφτε κατηγορία, κανείς δεν θα του ζητούσε τα ρέστα. Αυτό που κατάφερε όμως θα μνημονεύεται για χρόνια. Τι έγραψα; «Αυτό που κατάφερε»; Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, γιατί έτσι όπως το πάει θα καταφέρει στο τέλος να κάνει μια ολόκληρη πόλη να δει... αστεράκια.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #274 στις: Δευ 20 Μάι 2013 18:27 »
Επιβαλλεται λινατσα για χριστοπουλο στο επομενο εντος.

Του στυλ "ΜΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ"? ... έφυγε, δεν λύγισε στα παρακάλια μας.

Δε θέλω να χαλάσω τις ζαχαριένες κανενός με τον Πρόεδρο, αλλά η λινάτσα επιβάλλεται για τον Πρόεδρο ... από πέταλο σε πέταλο (διακριτικά) και αφού κλειδώσουμε το ματς.

Υ.Γ.: π.χ. "ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?"
 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 20 Μάι 2013 18:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς