Ζώντας σε αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό τρόμου που ξεκίνησε το 2010 και κάθε μέρα κορυφώνεται όλο και περισσότερο οδηγώντας τη χώρα στην καταστροφή,δεν είχα την ευκαιρεία να παρακολουθήσω τον ΠΑΣ όπως τα προηγούμενα χρόνια.Όταν είδα το ματς με τον Δαφνόπουστα και τον κύριο Χριστόπουλο να κατεβάζει τα δευτεροτρίτα τον απεκάλεσα <σφωγκοκωλάριο> και θεώρησα ότι κι αυτός είναι ένα παπαγαλάκι του βρώμικου συστήματος που κάνει το κάθετι για να μοιράσει ακούραστα έναν ακόμη τίτλο στον ΚΑΛΠΙΚΟ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ!!!!
Όταν είδα τον τελικό του κυπέλου κι έμεινα ΑΝΑΥΔΟΣ,όπως ολόκληρη η Ελλάδα, με την αποκαθήλωση ακόμη και του μηδαμινού προσχήματος,άρχισα α θορυβούμε!!!ΝΑΙ,ο κύριος Χριστόπουλος είχε δίκιο.....δεν είχε νόημα να παλέψεις με αυτή την ΒΡΩΜΟΜΑΔΑ του ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ προέδρου!!!Ακόμη και 15 γκολ να βάλεις θα φας 16 και δε θα ανοίξει ρουθούνι!!!
Προχθές πήγα στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό κι ομολογώ ότι ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!Η ομάδα μου φάνηκε....άλλων ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!Ειδα παίκτες υπερηχητικούς!!!Είδα πρέσιγκ,είδα αλληλοκάλυψη,πάθος,προσανατολισμό στο γήπεδο,ομαδικότητα!!!Είδα τον Ντεβινσέντι και τον Μιχαήλ να έχουν ανέβει 3 επίπεδα σε σχέση με έναν χρόνο πριν!!!Ε όχι,αυτά τα πράγματα δε γίνονται μόνα τους!!!Αυτά τα πράγατα τα έχει κάνει κάποιος.
Οφείλω να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ τον κύριο Χριστόπουλο που τον αμφισβήτησα αλλά απ την άλλη δε νιώθω ένοχος.Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ σε μια χώρα που ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ να μην ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό!!!!Επίσης,οφείλω να ζητήσω συγγνώμη απ τον κύριο Χριστόπουλο που ως οπαδός αλλά και πολίτης αυτής της χώρας επιτρέπω ακόμη να υπάρχουν........ΣΠΑΘΕΣ που κλέβουν τον ιδρώτα του,τη δουλειά του και ότι του ανήκε κι εγώ να το ανέχομαι γιατί φοβάμαι ή γιατί δεν έχω βρει τον τρόπο να το καταστείλω.
Κύριε Χριστόπουλε,για την ομάδα που είδα προχθές στο γήπεδο,υποκλίνομαι και σας ευχαριστώ πολύ γιατί το δικό σας δημιούργημα έχει στην καρδια του το σήμα με τον ταύρο και ακούει στο όνομα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!