Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι κίνηση '' εκβιασμού '' προς τον Γιάννη Χριστόπουλο για να υπογράψει με τους όρους της ΠΑΕ.
Επίσης δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μου φέρει τον Κηπουρό στα Γιάννενα
Τον άνθρωπο που σε βγάζει από την ποδοσφαιρική σου μιζέρια τον κρατάς από τον Γενάρη κε ΧΒ
εγω αν ημουν στη θεση τ πραεδρα, θα ριχνα ενα απρο χαρτι μπροστα του για να το συμπληρωσει οπως θελει...
οτιδηποτε αλλο εκτος απο λευκη επιταγη σ αυτο το Γιγαντα της ΗΘΙΚΗΣ,της λογικης και τς επιστημης το θεωρω μικροπρεπεια...
ακομα κι αυτο το δημοσιευμα στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη στο γαυρο περι κρουσεως στον κηπουρο
,αν ισχυει,δειχνει να χει χαρακτηρα αντιπερισπασμου στη διαπραγματευση ,αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι μικροπρεπες. ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΛΕΙΕς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕς ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑς..αν δεν αντικρουστουν ΑΜΕΣΑ ειναι μειωτικα για τον ευσωμουλη μας .. κυρα ΠΑΕ βγες ΤΩΡΑ και διαψευσε τα γτ καπως ετσι σπερονται οι σποροι της διχονοιας και της απομακρυνσης...ΧΟΝΤΡΕ δειξε το κιμπαρλικι σου ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙς...μονο καλυτερες μερες θα δουμε μαζι του...το μαγαζι σου απο περιπτερο στο κανε πολυεθνικη και συ καθεσαι και μετρας τα φραγκοδιφραγκα?βεβαια κι απ την πλευρα του ο κουτς θα πρεπει να συνεκτιμησει οτι το ματι του χοντρου τον εμπιστευτηκε ως headcoachs και του δωσε την ευκαιρια της ανελιξης,αλλα ειμαι σιγουρος λογω της αυτοσυγκρατησης που δειχνει καθε τοσο στο χαρακτηρα του, οτι το χει κιολας συνεκτιμησει...
στην περιπτωση μας το καλο το πραμα δεν χρειαζεται ν αργησει ...εδω το γοργο και χαρην εχει...
κ επισης οπως ειπε κι ο συνταυρος απαχπαν μιας και το ρξα σ τς παροιμιες
των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν αντε αργειτε λεεμεεεε....
υγ...κ εγω χοντρος ειμαι πραεδρα
και δεν παρεξηγουμαι απ το χαρακτηρισμο...