Αποστολέας Θέμα: Γιαννης Χριστοπουλος.  (Αναγνώστηκε 249913 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Γιαννης Χριστοπουλος.
« Απάντηση #300 στις: Πεμ 30 Μάι 2013 11:46 »
Κι επειδή πολύ παραφιλολογία έπεσε για το σήμαινε η ρήση του κόουτς, το ΠΑΣγκρ αποκρυπτογράφησε τι ήθελε να πει ο Προπονητής μας.

Όχι μόνο ΠαγουρΑΣ φίλε, αλλά, όπως λέν στο χωριό του ΜικΠλιν και...

ONE OF US

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Πεμ 30 Μάι 2013 12:22 »
Παράθεση
Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Αν ο πρόεδρος είπε ότι θα μείνω κάτι θα ξέρει».

Eχω και μια παρομοια δηλωση ενος αλλου στα αργεντινικα πριν 4 χρονια  :P :P :P :P

πλακα κανω

αιντε μακαρι.........

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 30 Μάι 2013 18:46 »
Θα ήθελα να μείνει.

Στη θέση του θα έφευγα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Παρ 31 Μάι 2013 14:50 »
ΜΕΙΝΕ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 00:28 »
Παράθεση

Χριστόπουλος Ιωάννης (Μακεδονομάχος) - Χριστόπουλος Ιωάννης (Προπονητής ΠΑΣ)

Παράθεση
Παντρεύτηκε την Αναστασία Αντωνοπούλου και απέκτησε 12 παιδιά, ζουν σήμερα τα 11, και 15 εγγόνια, ένα από τα οποία είναι ο φίλος μου Ιωάννης Δημ. Χριστόπουλος που του μοιάζει  καταπληκτικά και στο χωριό του οι παλιοί, που γνώρισαν τον παππού του, τον φωνάζουν «καπετανόπουλο».

Δηλ., πιθανά και όχι ακριβώς και ενδεχόμενα  ;)ο κόουτς :)

Υ.Γ.: ...  :P
::)

Παράθεση
Ξεκαθαρίζει του Χριστόπουλου

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως είχε ραντεβού χθες με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη, σχετικά με το θέμα της παραμονής του και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

«Χθες είχα ένα ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη, θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να τρέξει ο προγραμματισμός. Καταλαβαίνω, όμως, γιατί το έκανε καθυστερημένα. Την Τρίτη το βράδυ θα έχουμε νέο ραντεβού και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει θετική η αρνητική απάντηση».

Ερωτηθείς για τη σεζόν απάντησε: «Ήταν μία φοβερή χρονιά, πιστεύω δεν μας άξιζε αυτή η ήττα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω σε αυτά τα πλέι οφ, αποδείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και μας βοήθησε πολύ».

sportdog.gr
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 01:01 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Pasalek

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος jtsiou

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 09:41 »
Απόλυτα ικανοποιημένοι για την πορεία που είχαν τη φετινή σεζόν παρουσιάζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εξασφάλισε μια θέση στο Europa League και άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο 41χρονος τεχνικός κατάφερε φέτος να κερδίσει το «στοίχημα» και δημιούργησε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να χαίρει της εκτίμησης των οπαδών της ομάδας.

«Ολα θα τελειώσουν την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη, αν κι αυτό έπρεπε να γίνει νωρίτερα γιατί στένεψαν τα χρονικά περιθώρια για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο Αντώνης Νικοπολίδης προβάλει ως φαβορί να διαδεχθεί τον προπονητή των Ηπειρωτών, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, στο πλευρό του ενδέχεται να βρίσκεται ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Τάσος Πάντος ως βοηθός προπονητή.

Άλλωστε, οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένες στις 18 και 25 Ιουλίου, όταν και έχει οριστεί ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League.

Σταύρος Καλογεράκης (www.sport-fm.gr)

Έχει γουστο...............................

ΥΓ. Εμένα πάντως ο χαιρετισμός του Χριστόπουλου προς την κερκίδα πριν αρχίσει το χθεσινό ματς μου φάνηκε σαν χαιρετισμός του στυλ ευχαριστώ αλλά φεύγω...........

Μακάρι να διαψευστώ.............

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 09:52 »
Και εμένα μου πέρασε αυτό από το μυαλό μου! Ότι ήταν η τελευταία απόκλιση πριν το πικρό αντίο.

Κι ήρθαν και οι δηλώσεις για το νέο ραντεβού την Τετάρτη, εκεί που ο Χριστοβασίλης είχε πει ότι όλα θα είχαν ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή.

Τέλος πάντων! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνει ο Χριστόπολους! Τετάρτη κοντή γιορτή! Σε λίγο θα ξέρουμε!

Αποσυνδεδεμένος bones

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:18 »
Δε ξέρω, και γω το φοβάμαι πάρα πολύ...
Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Europa League και Χριστόπουλο, θα διάλεγα ασυζητητί Χριστόπουλο!
Το Europa League έρχεται και παρέρχεται, όμως ο Χριστόπουλος θα ήταν η καλύτερη εγγύηση οτι η ομάδα θα παίζει καλή μπάλα και θα κυνηγάει πάντα τις δυνατότητές της.

Ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί θα πρέπει να αγωνιστεί για να μείνει αυτός ο άνθρωπος στον πάγκο μας. Πρόεδρε ακούς???  :mono:

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:24 »
Χριστοβασιλη εαν δεν μεινει ο Χριστόπουλος ετοιμασου του χρονου να εχεις 500 δειαρκειας και πολυ θα ειναι
δεν ειναι δυνατον μετά απο χρόνια βρήκες εναν προπονητή καλό μεθοδικο και σοβαρο που χαρη σε αυτον κυριως σε εβγαλε ευρωπη και να θες να τον φουνταρεις,

τι να πω

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 11:08 »
Δεν νομίζω ότι ο ΧΒ θέλει να φουντάρει τον Χριστόπουλο. Απεναντίας. Όπως και με τον Άγγελο πέρσυ. Απλά νομίζω ότι μεγάλο εμπόδιο αποτελούν οι εγγυήσεις για βελτίωση υποδομών καθώς απαιτεί αρκετό χρήμα αλλά και παράκαμψη κάποιας αργής γραφειοκρατείας.

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 11:10 »
Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο Αντώνης Νικοπολίδης προβάλει ως φαβορί να διαδεχθεί τον προπονητή των Ηπειρωτών, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο γνωστός "κηπουρός" μπορεί να έρθει μόνο σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα έργα για την ανακατασκευή στο Ζωσιμάδες, για να περιποιείται το χορτάρι.

ΟΧΙ για προπονητής!!!!!
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 12:26 »
Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο Αντώνης Νικοπολίδης προβάλει ως φαβορί να διαδεχθεί τον προπονητή των Ηπειρωτών, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο γνωστός "κηπουρός" μπορεί να έρθει μόνο σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα έργα για την ανακατασκευή στο Ζωσιμάδες, για να περιποιείται το χορτάρι.

ΟΧΙ για προπονητής!!!!!

Προσωπικά δεν θα ήμουν τόσο κάθετος. Ένας προπονητής μπορεί να πιάσει σε μια ομάδα και σε άλλη όχι. Ο Χριστόπουλος έπιασε με εμάς, αλλού μπορεί όχι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Στη δικιά μας ομάδα υπήρχαν πολλά πιτσιρίκια και ο Χριστόπουλος έχει εμπειρία με αυτά. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν κυρίως πριμαντόνες όπου ο Νικοπολίδης και άλλοι σοβαροί προπονητές είχαν πρόβλημα.
Αν ο Χριστόπουλος δεν ανανεώσει (που το απεύχομαι) δεν θα με πείραζε να έρθει κάποιος που δεν τον είδαμε εδώ. Γιατί κάτι Αναστοτσαλάνηδες τους έχουμε δει και δεν πιάνουν εδώ, ενώ αλλού πιάνουν.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 12:39 »
Ημουν στο ξενοδοχειο χθες για να συνοδευσουμε την ομαδα μεχρι το γηπεδο.Με μεγαλη λυπη μου,ειδα τον κοουτς πολυ σφιγμενο οταν βγηκε και τον αποθεωσαμε.Σαν να ενιωθε ασχημα που δειχναμε τοση λατρεια στο προσωπο του.Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα μεινει,αλλα ελπιζω απλα να ειμαι μαλακας και να καταλαβα λαθος λογω της μεγαλης θελησης μου να τον εχουμε για πολλα χρονια στον παγκο μας.Θα ειναι <ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ> του χρηστοβασιλη αν δεν δωσει σε αυτον τον ανθρωπο τις εγγυησεις που θελει για να ανεβασει επιπεδο την ομαδα.Υπομονη 2 μερες ακομα με ελπιδα να πει το μεγαλο ΝΑΙ και να συνεχισουμε να ονειρευομαστε...

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

• Jr. Member
  • **
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 12:43 »
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι κίνηση '' εκβιασμού ''  προς τον Γιάννη Χριστόπουλο για να υπογράψει με τους όρους της ΠΑΕ.

Επίσης δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μου φέρει τον Κηπουρό στα Γιάννενα

Τον άνθρωπο που σε βγάζει από την ποδοσφαιρική σου μιζέρια τον κρατάς από τον Γενάρη  κε ΧΒ

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 12:51 »
Παράθεση
Θα ειναι <ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ> του χρηστοβασιλη αν δεν δωσει σε αυτον τον ανθρωπο τις εγγυησεις που θελει για να ανεβασει επιπεδο την ομαδα.
Που να τις βρει τις εγγυήσεις, ακόμη κ η άδεια αυτή καθ εαυτή έγινε με "ταμειακές διευκολύνσεις". :(
Ας περιμένουμε λίγο...αν κ βρώμισε το πράμα...αλλά ας περιμένουμε  :-?>:(

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 12:59 »
Δυστυχώς τα ''μηνύματα'' της ''γλώσσας σώματος '' Χριστόπουλου ήταν άσχημα από το διπλό της Τούμπας .Για θυμηθείτε ...

ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ  !!!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 13:54 »
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι κίνηση '' εκβιασμού ''  προς τον Γιάννη Χριστόπουλο για να υπογράψει με τους όρους της ΠΑΕ.

Επίσης δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μου φέρει τον Κηπουρό στα Γιάννενα

Τον άνθρωπο που σε βγάζει από την ποδοσφαιρική σου μιζέρια τον κρατάς από τον Γενάρη  κε ΧΒ
   εγω αν ημουν στη θεση τ πραεδρα, θα ριχνα ενα απρο χαρτι μπροστα του για να το συμπληρωσει οπως θελει...
   οτιδηποτε αλλο εκτος απο λευκη επιταγη σ αυτο το Γιγαντα της ΗΘΙΚΗΣ,της λογικης και τς επιστημης το θεωρω μικροπρεπεια...
   ακομα  κι αυτο το δημοσιευμα στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη στο γαυρο  περι κρουσεως στον κηπουρο ,αν ισχυει,δειχνει να χει χαρακτηρα αντιπερισπασμου στη διαπραγματευση ,αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι μικροπρεπες.
   ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΛΕΙΕς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕς ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΑς..αν δεν αντικρουστουν ΑΜΕΣΑ ειναι μειωτικα για τον ευσωμουλη μας ..
   κυρα ΠΑΕ βγες ΤΩΡΑ και διαψευσε τα γτ καπως ετσι σπερονται οι σποροι της διχονοιας και της απομακρυνσης...ΧΟΝΤΡΕ δειξε το κιμπαρλικι σου ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙς...μονο καλυτερες μερες θα δουμε  μαζι του...το μαγαζι σου απο περιπτερο στο κανε πολυεθνικη και συ καθεσαι και μετρας τα φραγκοδιφραγκα?
βεβαια κι απ την πλευρα του ο κουτς θα πρεπει να συνεκτιμησει οτι το ματι του χοντρου τον εμπιστευτηκε ως headcoachs  και του δωσε την ευκαιρια της ανελιξης,αλλα ειμαι σιγουρος λογω  της αυτοσυγκρατησης που δειχνει καθε τοσο στο χαρακτηρα του, οτι το χει κιολας συνεκτιμησει...
στην περιπτωση μας το καλο το πραμα δεν χρειαζεται ν αργησει ...εδω το γοργο και χαρην εχει...
κ επισης οπως ειπε κι ο συνταυρος απαχπαν μιας και το ρξα σ τς παροιμιες :joker: των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν ;)
 :dj: αντε αργειτε λεεμεεεε.... :dj:

:flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
υγ...κ εγω χοντρος ειμαι  πραεδρα :P και δεν παρεξηγουμαι απ το χαρακτηρισμο... :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Ιούν 2013 14:11 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 14:17 »
Να ερωτήσω κάτι.Τα περί Νικοπολίδη-Πάντου είναι  κάποια σκέψη της διοίκησης ως εναλλακτική σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση Χριστόπουλου ή έχουν γίνει επαφές? Γιατί αν έχουν γίνει επαφές με Νικοπολίδη πριν γίνει συζήτηση με Χριστόπουλο* , το πράγμα καταντάει αηδία.Για να μη πω τίποτα χειρότερο.

*Στην οποία συζήτηση με το Χριστόπουλο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι  θα έπρεπε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραμείνει ο προπονητής που κατόρθωσε το ακατόρθωτο.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 14:27 »
Το θεμα ειναι τα μπικικίνια
Οχι αυτα που θα παρει ο προπονητής, αλλα αυτα που χρειαζονται για τις υποδομές.
Αυτα δυσκολα να εξευρεθουν. :(

Το θεμα ειναι ποιος θα υποχωρήσει και πόσο.

Προσωπικά, θεωρω οτι μια χρονια ακόμα θα επρεπε να μεινει ο κοουτς, και για το δικό του (νομιζω ) καλό.
Και για να μην παρει την δόξα του κανας ασχετος..

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 14:28 »

ΟΧΙ για προπονητής!!!!!

Προσωπικά δεν θα ήμουν τόσο κάθετος. Ένας προπονητής μπορεί να πιάσει σε μια ομάδα και σε άλλη όχι. Ο Χριστόπουλος έπιασε με εμάς, αλλού μπορεί όχι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Στη δικιά μας ομάδα υπήρχαν πολλά πιτσιρίκια και ο Χριστόπουλος έχει εμπειρία με αυτά. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν κυρίως πριμαντόνες όπου ο Νικοπολίδης και άλλοι σοβαροί προπονητές είχαν πρόβλημα.
Αν ο Χριστόπουλος δεν ανανεώσει (που το απεύχομαι) δεν θα με πείραζε να έρθει κάποιος που δεν τον είδαμε εδώ. Γιατί κάτι Αναστοτσαλάνηδες τους έχουμε δει και δεν πιάνουν εδώ, ενώ αλλού πιάνουν.

Σαφώς και ισχύει ότι η τύχη ενός προπονητή καθορίζεται κι από άλλους παράγοντες.

Ο Νικοπολίδης, όμως, μπορεί να έχει περισσότερη προϋπηρεσία σαν κηπουρός στο Δήμο Γλυφάδας (νομίζω) που είχε διοριστεί λόγω Εθνικής, παρά σαν προπονητής.

Ο Χριστόπουλος δούλευε 12 χρόνια σε Ακαδημίες και ομάδες (πέρα από τις σπουδές του). Ο κηπουρός (πέρα από τις 3 αγωνιστικές που κάθησε στον πάγκο του γαύρου) πού αλλού δούλεψε???

Κι εγώ δεν έγραψα ούτε γι' Αναστόπουλους ούτε για Παράσχους.

Έγραψα ότι η ομάδα χρειάζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #322 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 14:56 »
XΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ τελείωνε με τον ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ αναν έωσε γιατί διαφορετικά θα το ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ!!! >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 15:06 »
Σαφώς και ισχύει ότι η τύχη ενός προπονητή καθορίζεται κι από άλλους παράγοντες.

Ο Νικοπολίδης, όμως, μπορεί να έχει περισσότερη προϋπηρεσία σαν κηπουρός στο Δήμο Γλυφάδας (νομίζω) που είχε διοριστεί λόγω Εθνικής, παρά σαν προπονητής.

Ο Χριστόπουλος δούλευε 12 χρόνια σε Ακαδημίες και ομάδες (πέρα από τις σπουδές του). Ο κηπουρός (πέρα από τις 3 αγωνιστικές που κάθησε στον πάγκο του γαύρου) πού αλλού δούλεψε???

Κι εγώ δεν έγραψα ούτε γι' Αναστόπουλους ούτε για Παράσχους.

Έγραψα ότι η ομάδα χρειάζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Σύνταυρε, αν δεν είχες γνωρίσει τη δουλειά του Χριστόπουλου από κοντά, και είχες μόνο από τη μια μεριά έναν σπουδαγμένο και με πείρα 14 χρόνια αλλά όχι σε σκουπρολίγκα, και από την άλλη έναν που έχει παίξει εθνική και σκουπρολίγκα, έχει κοουτσάρει έστω και 3 φορές στη σκουπρολίγκα και μάλιστα το γαύρο (όντας βοηθός άλλες φορές) και με δίπλωμα προπονητή, ποιον θα διάλεγες;
Επιμένω, ότι δεν μπορούμε να παραγράφουμε προπονητές που δεν έχουν δουλέψει μαζί μας. Συναισθηματικά κι εγώ δεν τον θέλω. Αντικειμενικά όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν τον θέλω, αφού δεν ξέρω αν θα κάνει καλή δουλειά ή όχι εδώ.

Ε.Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕΙΝΕ γιατί μετά θα αρχίσουν τα πειράματα!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 15:15 »
Ρε παιδια ηρεμηστε..ελεος. Ενα δημοσιευμα (μπορει και αρβυλα) διαβασατε και αρχισατε τα καντηλια.  Ο χριστοπουλος ειπε τεταρτη θα εχουν ολα τελειωσει ειτε θετικα ειτε αρνητικα, αναμενουμε για ακομα μια φορα.

Stile di vita