Καλημέρα σε όλους!
Καλή τύχη στο Γιάννη Χριστόπουλο!
Τον ευχαριστούμε που μας ευχαρίστησε φέτος.
Μακάρι κι άλλα μέλη της ομάδας που θα έρθουν στο μέλλον να έχουν τη δική του φιλοδοξία και να "χρησιμοποιούν" τον ΠΑΣ ως σκαλοπάτι για ανέλιξη στην καριέρα τους, αφήνοντας πίσω τόση χαρά, τόσο έργο και τόσες αναμνήσεις σε εμάς τους οπαδούς.
Ήθελα να μείνει, αλλά δεν ήθελα να περιμένω άλλο.
Προσωπικά θεωρώ επαγγελματική "αυτοκτονία" την επιλογή του να πάει στη Ταυρία (αν πάει).
Δικαίωμά του να επιλέξει πού θα κυνηγήσει τα όνειρά του, ανάλογα με τις προτεραιότητές του...
Η ζωή συνεχίζεται...
Η περίπτωση Όγιος, η περίπτωση Αναστασιάδη και η περίπτωση Χριστόπουλου είναι τρεις εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους και κακώς συγκρίνονται ως όμοιες.
Το μόνο κοινό που είχαν μεταξύ τους ήταν η επιθυμία του κόσμου για παραμονή τους, κάτι που και στις 3 περιπτώσεις δε συνέβη.
Έχω γράψει πολλά για το Χριστοβασίλη. Συνήθως αρνητικά, αλλά πάντα βάσιμα και αντικειμενικά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχω να γράψω κάτι αρνητικό.
Αυτό που θέλω να σας υπενθυμίσω είναι ότι επί εποχής Χριστοβασίλη, δεν έχουμε δει Βαζάκες, Τενέδες, Σούληδες και λοιπούς γυρολόγους.
Έχουμε δει Όγιος, Παράσχο, Ντεμόλ, Αναστασιάδη και Χριστόπουλο.
Αυτός τους έφερε, όχι άλλος.
Συνεπώς, οι απαιτήσεις που μας έχει δημιουργήσει, είναι για κάποιον προπονητή αντίστοιχου επιπέδου για τη φετινή, απαιτητική χρονιά.