υγ: anton (πρωτη φορα διαφωνω μαζι σου) απο τα χιλια δεν πας στα δεκα ο θεος ο ιδιος να εισαι ...οπως και οι ομαδες ετσι και οι καριερες χτιζονται σιγα σιγα...βιαζεται ο γιαννης... αν παντως τελικα παει στους γκανγστερς της ουκρανιας και εκει τα λεφτα εξασφαλισμενα δεν ειναι....αποψη μου ετσι...
Δεν ξέρω αν βιάζεται. Ξέρω πως είχε παραπάνω από μία εναλλακτικές και σίγουρα πιο συμφέρουσες προτάσεις από όλες όσες του έκανε ο ΧΒ. Απαίτησε καλώς ή κακώς ένα συγκεκριμένο ποσό. Ποσό ανεκτό θεωρώ, για τον προυπολογισμό του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ποσό, που όπως έγραψα χτες, υπερκαλύπτεται και από το συμβόλαιο του Φεκγρούς (120.000 ευρώ) και από τα φετινά έσοδα. Τώρα αν αυτό κρίθηκε υπερβολικό, για μένα είναι λάθος. Κανείς δεν δούλεψε ποτέ τζάμπα, η γνώση και η επιτυχία πρέπει να αναγνωρίζονται και κυρίως να ανταμοίβονται.
Και ναι για μένα, ο Χριστόπουλος τόσο καιρό, από όταν ήταν βοηθός του Ντεμόλ, ως επιλογή του ΧΒ, δούλευε τζάμπα! Έπαιρνε ο Αναστό 8 χιλιάρικα, τα 4 που πρόσφεραν όπως έγραψε ο παγουράς88, αυτή ήταν η προσφορά, είναι λίγα! Δεν γίνεται, πως να το κάνουμε!? Ο άνθρωπος πήγε να κάνει το 10 μεγαλύτερο του 600 για να μείνει και πάμε να τον βγάλουμε σκάρτο.
Επειδή κουράζει γενικά το θέμα, να ξεκαθαρίσω κάτι, ας βγω πάλι κακός, ας ψάχνουν να βρουν πάλι ποιος γράφει ως Anton, όπως τότε με το Ντεμόλ.
Σας το είχα πει πριν κάτι μήνες,
ψάξτε να βρείτε τί έλεγε το συμβόλαιο του κόουτς....Δεν θα βρίσκατε κάτι, γιατί απλά, δεν υπήρχε συμβόλαιο! Συμφωνία υπήρχε για ένα μισθό και τα υπόλοιπα θα τα βρίσκανε, ανάλογα με την πορεία της ομάδας.. Άρα κρίθηκε η απαίτηση του για ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο, μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού της ομάδας, υπερβολική. Δεν πειράζει, ή ο Χριστόπουλος είναι δούλος του χρήματος ή κάποιοι δεν ξέρουν πως φτιάχνονται οι ομάδες. Και δεν γίνεται να είμαστε πάντα κωλόφαρδοι σα τη φετινή χρονιά.
Χάσαμε φέτος δυο πολύ καλά 10κάρια, γιατί δεν δώσαμε, για άλλη μια φορά ένα 10κάρικο παραπάνω την ώρα που έπρεπε.
Γκιγιέρμο Όγιος - Άγγελος Αναστασιάδης - Γιάννης Χριστόπουλος - να περάσει η επόμενη λίρα εκατό
και στα λεφτά δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ.