Αν θέλεις να φέρεις έναν προπονητή για να συνεχίσεις το έργο του ΓΧ και να "βγάζεις" παίχτες από την ακαδημία ή μικρούς που αγοράζεις, ο μόνος που μου έρχετε στο μυαλό είναι ο Όγιος...
όσον αφορά τον ΓΧ για μένα, όσα καλά και να μας έκανε, είναι τελείως ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.....Άφησε κάτι στη μέση, κάτι χρωστάει, βρε αδερφέ...ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.......
Σκεφτείται να πάτε στον πρόεδρο της εταιρίας που εργάζεστε, μετά το τέλος μιας επιτυχημένης για εσάς επαγγελματικής σεζόν, που ΣΚΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΗΜΟΥΝ, για να συζητήσετε το budget της νέας χρονιάς (είσαι ΤΕΛΙΚΑ σημαντικός για την εταιρία σαν υπάλληλος αλλά και ο πρόεδρος σου ασφαλώς, θα σε δεχτεί όταν έχει χρόνο)....και εκεί που του έχεις βγάλει όλες τις παρουσιάσεις σου, τα πλάνα σου, τα διαγράμματά σου, προσπαθείς να πείσεις, ΠΟΥΛΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, κλπ και τα αναλύεις ΑΡΙΣΤΑ...............ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ........και σου λέει ο πρόεδρος "'ολα τέλεια, τι θες εσύ?" του λες "αυτά, αυτά και αυτά", σου απαντά "ΟΛΑ ΟΚ, ΟΤΙ ΘΕΣ, πάρε τα κλειδιά και συνεχίζουμε, ίσως σε αυτό το θέμα να υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα, αλλά θα το λύσουμε) και η απάντησή σου είναι :...."έχω πρόταση από άλλη εταιρία να πάω να δουλέψω, θέλω χρόνο να σου απαντήσω", αργείς να απαντήσεις, κάθε μερα ζητάς παράταση....τι θα σου πει ο πρόεδρος???????
άντε γεια και θα βρούμε άλλον....πάνω από όλα, η ΕΤΑΙΡΙΑ.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ..........