http://oi43.tinypic.com/2q83dwo.jpg ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Θα θυμάμαι ...
Δε θυμάμαι να έχει ξανασηκωθεί πανηγυρικά προπονητής στα χέρια των παικτών του ΠΑΣ.
Αυτό ήταν μεγάλη τιμή για το Γιάννη.
Έχω πει πολλά κατά καιρούς, εννοούμενα και υπονοούμενα, όπως … λέμε ήταν προμελετημένη, θα φύγω με το αζημίωτο (ΧΒ), θα μας σώσουν οι Βασιλοπιτάδες, Χήτο Θεέ πάρε την ΠΑΕ.
Τώρα σκέφτομαι διάφορα, δηλ., τίποτα … τον Ταρνανά το Βασίλη καμιά φορά.
Ωστόσο όμως δεν θεωρώ τον Κόουτς αθώα περιστερά, όπως … λέμε Περιστέρι.
Και κλείνω για τον Κόουτς με αυτό, που μου προξένησε τότε μια ανεξήγητη μελαγχολία από χαρά:
Παίζαμε με την Κέρκυρα.
Μια ομάδα που ενώ ως τότε είχε ανοίξει τα πόδια σε όλους, με κορύφωμα το ομαδικό τσίρκο χαβαλέ παιχνίδι τους για πάρτι του Κομπότη (εντολή 8))… την επομένη εμφανίστηκε ως η απόλυτη Μπάρτσα στο Ζωσιμάδες …
Ο Γεωργίου αντικαταστάθηκε στο 72’ με 73’ από το Γιάκο.
Ο Ίλιτς σκόραρε στο 74΄ με 75΄ … στο 77’ με 78’ πέρασε το Βίλα στη θέση του Ίλιτς.
Ο Ντε Βινσέντι αντικαταστάθηκε στο 89' από τον Κεϊτά.
Φίλε Καλαματιανέ * μας ψέκασες καλά – καλά και έφυγες … και ρωτώντας σε Χαιρετάω …
- Πώς το είχες σίγουρο ότι το ματς δε θα γίνονταν 1 – 1 στα τελευταία 16΄ του Κουκουλάκη?
- Πως το είχες σίγουρο ότι ο Μιχαήλ και ο Λίλα δε θα φάνε 2η κίτρινη από το 81΄ και μετά?
- Πώς το είχες σίγουρο ότι ο Βίλα και ο Γιάκος θα σου κάνουν το 2 – 1?
Όλα τα ήξερες Γιάννη μου?
Για 1 γκολ φτάσαμε εδώ ...
Σύνταυροι μη τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά που λέω, απλά κατασκεύασα το άλλοθί μου … αντίδοτο.
Πάντος, μείναμε με τη Χαρά ... για την Κυρά δεν εγγυώμαι άλλο.
*
Διάβασα πάλι τη συνέντευξη που έδωσες στις 2 Δεκεμβρίου στο μικρό Γιαννάκη. Το ήξερα ... "Κι αν είμαι ΡΟΥΚΙ μη με φοβάσαι νύχτες ... κ.τ.λ., Αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα Ζ sportwnews
Στείλε καμιά 11αρια Ουκρανέζες να γκαητέρουμε στα ημίχροναΥ.Γ.: Αδιαμφισβήτητα ο Κόουτς θα έχει λαμπρό μέλλον, γερός και τυχερός να είναι ... στο εξής με ενδιαφέρει η τύχη του ΠΑΣ και μόνο.