Τα κομμάτια του πάζλ συμπληρώνονται ένα-ένα.
Μετά την τεχνιέντως μονοθεματική ανάρτηση Χριστόπουλου στο facebook, που εσκεμένα απευθύνεται αποκλειστικά στον κόσμο και σε κανέναν άλλο, και μετά από αυτό:
>>Αναστασιάδης και Χριστόπουλος δεν είχαν πιθανότητες..... γαι τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε....
απ' τον Πρόεδρο των Blue Vayeros, το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει.
Κανένας σοβαρός επαγγελματίας, είτε είναι παίχτης, είτε προπονητής είτε οτιδήποτε άλλο δεν επιθυμεί να συνεργαστεί για πάνω από μία φορά με το Πρόεδρο των ρεκόρ.
Οι λόγοι είναι χιλιάδες: Η πρωτοφανής έλλειψη επαγγελματισμού, οράματος και πλέον και αξιοπρέπειας, είναι τρεις απ' τους σοβαρότερους.
Εξηγείστε, αν μπορείτε, αλλιώς το γεγονός ότι οι συνθήκες είναι τόσο ιδανικές(αμφίδρομη αγάπη Χριστόπουλου-κόσμου, πεδίο δόξης λαμπρόν με άνετη παραμονή και προγραμματισμό απ' το καλοκαίρι, εύκολα θα χαρακτηριστεί "επιτυχημένος" με ένα απλό πλασάρισμα, πίστωση χρόνου απ' τον κόσμο λόγω "
πρότερου έντιμου βίου" ακόμη και σε κακή πορεία-υποβιβασμό της ομάδας) και με τη σημερινή του ανάρτηση ο Χριστόπουλος ουσιαστικά λέει "ευχαριστώ, σας αγαπώ, αλλά δε γίνεται".
Πείτε μου, επίσης, τι έχει να χάσει ο Χριστοβασίλης φέρνοντας τον Χριστόπουλο και παραδίνοντάς του την ομάδα εν λευκώ;
Πολύ κρίμα, πρώτα για την ομάδα, μετά για εμάς και τέλος για τον ίδιο το Χριστόπουλο.
Υ.Γ.1 Περιμένω απ' τα μέλη των BV στη σημερινή εκπομπή τους να αναλύσουν "
τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε".
Εγώ τους "γνωρίζω", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν "γνωρίζουμε" τους ίδιους.
Υ.Γ.2 Dum spiro spero!
Y.Γ.3 Ας μας πουν και τους "λόγους που όλοι γνωρίζουμε" για τον Αναστασιάδη επί τη ευκαιρία. Απλά δεν ξέρω αυτοί αν μπορούν να ειπωθούν στον "άερα", για το καλό της ΑΜΟ.