Να δούμε πότε θα ξυπνήσετε κ θα αντιδράσετε προς την διοίκηση που έχει κάνει τον ΠΑΣ να αργοσβήνει μέρα με την ημέρα.
γιατι δεν παιρνεις την πρωτοβουλια εσυ να ριξεις στον προεδρο το πρωτο αυγο ή γιαουρτακι και ακολουθαμε και μεις...
στα λογια ευκολα λεμε θα κανουμε θα θα θα θα...αλλα να σηκωσουμε κανα χερακι,μπα δυσκολα.
πως περιμενεις αντιδραση οταν εσυ καθεσαι στο pc μπροστα δεν μπορω να καταλαβω...
Γνωριζομαστε πολυ καλα,και ξερεις πολυ καλα οτι σε εκτιμω.....
Φιλε μου καλε,θα συμφωνησω σε οτι λες για Κρανες για διαφορους δημοσιογραφισκους και για την πολυποθητη ισονομια που ζηταμε για την ομαδα μας και που δεν προκειται να ισχυσει ποτε στην Ελλαδα
Αλλα αυτη την στιγμη το μεγα προβλημα ειναι μεσα στην ιδια την ομαδα κ με αυτο πρεπει να ασχοληθουμε.........
Οταν ανελαβε ο ΧΒ στα δυο πρωτα χρονια δεν ελεγα τιποτα,παρα το δικαιολογουσα επειδη ηταν νεος στην ομαδα και φυσιολογικο ηταν να κανει ατοπηματα(OGIOS-Rimoldi-χασουρα κατηγοριας) που περισσοτερου ηταν αγωνιστικου θεματος κ τουλαχιστον δεν μας εθιγε την περηφανεια μας......
Αλλα οταν βγηκε η υποθεση των στημενων παιχνιδιων και αναμεσα τους ηταν μπλεγμενος ο Χριστοβασιλης και ο Αγγελης κηλιδωνοντας το ονομα του ΠΑΣ μας,και υστερα με τα μανατζεριλικια του Αγγελη με την ομαδα του Ολυμπιακου δημιουργοντας ετσι μια παραπανω απο δικαιολογημενη καχυποψια μεσα στους οπαδους μας,εεεε τοτε ρε φιλε μου να παει να γαμηθει και η ανοδος μας και ο ιδιος ο Χρηστοβασιλης....Η αξιοπρεπεια δεν μετριεται ουτε με κατηγοριες αλλα ουτε και με επιτυχιες και εκει εχασε το παιχνιδι ο ΧΒ παροτι για πρωτη φορα μετα απο αρκετο καιρο μειναμε στην γαμημενη κατηγορια
Με θλιβει ρε συ να βλεπω το γηπεδο αδειο,και να εχουμε μεινει τρεις και ο κουκος ρε γαμωτο,ποτε δεν εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο σαπιλας.....Και δεν σου κρυβω και εγω οταν παταω στο Ζωσιμαδες το κανω πλεον με ψυχρη καρδια,γιατι αυτο που εχει δημιουργησει ο ΧΒ δεν ειναι ο δικος μου ΠΑΣ που με εκανε να περπατω στον δρομο και να σιγοτραγουδω συνθηματακια ασυναισθητα ,και να με κανει περηφανο παρα τις απειρες λυπες που μας εχει χαρισει η ομαδα τοσα χρονια(Πυργο-Ροδο)......Το στοιχημα φιλε μου του ΠΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΓΕΜΑΤΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΩΤΗ
φιλικα
ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΦΥΓΕ.......