KATANTIA
κιφοσον ημετσε στο δωδκα χρονια
κι γλεπμε προβλμα μι Χριστοβασιλ κ συμορια τ
κι φοσον μαγαρσε τν εντιμ διοικητκη παραδοσ τ Πασ
πο το γκαιρο τ Χριστιδ [τωργια απ ειπα Χριστιδ απαω να γραψω ενα κινο] κι δωθενε
-------- το ποιον κι γω ημαν προηδρος καπτες κι περνουσα καλα μεσα οξω δγιοτ η σακουλα τ Πας ηταντ γιοματ μι του φουσκουτο το χρημα
κι προηδρος απ δε παησε σι πτανες σι μπουζουκια σι καζινα σι κοτηρα κι σι λαικαι να ψωνιζ ενα ζιοβγαρ αβγα μι πηνηντα εβρο κ να περ σαραντα ρεστα δε καν για προηδρος τ Πας κι χαλναει τν προηδρικια παραδοσ--------------- κι ομαδα απ παηκε σιουμπιτ γαμα εθνικη απο χρεα καλων δικοισεων απ πινμε νιρο στ ονοματσ δν ειν ομαδα ------------ κι γδια αυτηνα τα χρονια απ ταειπαν πετρινα οι ποιηταδαι τσ γιαννιτκης ευτυνται ο Χστοβασιλς
απ ειναι δευτρο χρόνο ζν αλφα εθνικη
--------------------------------
τι ελγα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
για τσ πετχυμενς τσ προεδρ ειειπα παραχπαν
Γράφε αγγλικά, επωφελέστερο ...
Για να μη ανοίξω θέμα
«ΣΕ ΠΟΣΑ & ΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ... ΦΕΤΟΣ (2011-12)?» … αν το πάρουμε έτσι το πράγμα …
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι, πέρα από το να πέφτει τελευταία πολλή σπέκουλα για απρόσωπες καναπεδάτες φορουμίστικες κριτικές και για κερκιδικές δακτυλοσκοπήσεις που διαγιγνώσκουν την πασολεοσύνη του καθενός, εκείνο που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι αρχίσαμε να «αλληθωρίζουμε» περίεργα απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ... κάτι που το ξεκίνησαν ήδη κάποιοι Πορδοτσόγλανοι μετρημένοι στα δάχτυλα και άσχετοι με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στους κόλπους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Με τα συνδεσμιακά δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς από μόνος μου είμαι ένας Σύνδεσμος του ΠΑΣ (όσο πρόβλημα έχουν οι συνδεσμίτες μαζί μου, άλλο τόσο έχω εγώ μαζί τους) γνωρίζω πολλά παιδιά (παλιούς μοιραίους και νέους ωραίους από παλιανέα σκεπαστή) που τους γουστάρω εξαιρετικά στα όσα εκτός παιχνίδια τους συναντώ (παίζει αλλιώς ο Πασολές εκτός) … αλλά γιατί επιμένετε τόσο???
Στα γήπεδα ΠΑΣ όχι για να ΠΑΣ αλλά για τον ΠΑΣ …
Σαν να μη φτάνουν αυτά, βγήκε και το συμπέρασμα που λέει ότι, εμείς κάνουμε αμάν και πως να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ο Χριστοβασίλης με τον τρόπο του τον διώχνει.
Θέλει ψυχίατρο ο άνθρωπος ...
Φωτο: Φιλικό Δόξα Μερικές φορές σκέφτομαι ... ότι και εγώ χρειάζομαι 1 καλό ψυχίατρο ... ή σιωπή και απόσταση … από διαλόγους, κριτικές και παπαγαλίες ... είναι φάρμακο.
Φίλοι μου, φέτος μετακινήθηκα με τον καναπέ μου, με το pc μου και με φίλους …
ΕντόςΑΡΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΟΞΑ (Φιλικό)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΞΑΝΘΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΟΚ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΤΣΑΤΣΟΣ
ΠΑΟ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕκτόςΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΑΡΗΣ
ΔΟΞΑ
ΠΑΟΚ
ΞΑΝΘΗ
Κάποιοι προτιμούν την ησυχία της NOVA με ριπλέυ, κάποιοι … άλλοι δεν τα βγάζουν πέρα …
Το γεγονός ότι πήγα στο γήπεδο, δε σημαίνει ότι αποκτώ και το απόλυτο δικαίωμα για σχόλια και κριτικές, έναντι κάποιου άλλου που δεν κατάφερε να δει την ομάδα μας ζωντανά (και οι δημοσιογράφοι δεν πηγαίνουν εκτός αλλά το ρεπορτάζ το σκαρωνουν), ωστόσο όμως πιστεύω ακράδαντα ότι και το πουλί για να τραφεί πρέπει να αλλάζει την τροφή και όχι σκέτο κανναβούρι κανναβούρι.
Καλό Φθινόπωρο
Υ.Γ.: Προχτές έκλεισε η δίκη Φιλόπουλου και η δικαιοσύνη αποφάνθηκε δεόντως.