Μαλακία έκανε η ΠΑΕ.
Κανονικά έπρεπε να απαιτήσει τα όποια κείμενα αφορούν την ομάδα, πριν δημοσιευθούν, πρώτα να αποστέλλονται σ' αυτή, να τα περνάει κόσκινο μια επιτροπή ΠΑΣδεοντολογίας (που θα συσταθεί από άτομα κύρους κι αποδεδειγμένω ΠΑΣολέδικων φρονημάτων), μη και καμία πρόταση κάνει κακό στην αγαπημένη μας ομάδα.
Και μετά να επιστρέφονται όμορφα και διορθωμένα προς δημοσίευση, ή να απαγορεύεται και τελείως αυτή.
Έτσι λειτουργεί δημοκρατικά η ενημέρωση.
Όπως έδειξε (και) η πρωτοποριακή γραπτή συνέντευξη του προέδρου, επιτέλους ο ΠΑΣ βαδίζει στο σωστό κι επαγγελματικό δρόμο της αντικειμενικής ενημέρωσης.
Θα πρότεινα επίσης, το κλείσιμο όλων των σάιτς (του ΠΑΣγκρ συμπεριλαμβανομένου) που κάνουν ζημιά στην αγαπημένη μας ομάδα, γιατί δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις.
Καλή ιδέα θα ήταν να απαγορευθεί δια ροπάλου, η δημοσίευση σχολίων και περιγραφής αγώνων που ο ΠΑΣ χάνει.
Λίγο δύσκολο με τους αθηναίους εχθρούς της ομάδας, που δρουν ανενόχλητοι, αυτό, αλλά ας το έχουν κατα νου οι ιθύνοντες.
Καλύτερη ακόμη ιδέα, αλλά θέλει πολλή δουλειά, ακόμη κι όταν χάνει ο ΠΑΣ, να γράφεται ότι κέρδισε.
Έτσι κι αλλιώς με τις μεθοδεύσεις της ΠΑΕ, στο γήπεδο πόσοι θα πηγαίνουν;
Κι αν τα μέσα είναι λίγα κι ελεγχόμενα ...μόνο νίκες θα απολαμβάνουμε.
Καλό θα ήταν επίσης να ετοιμάζει το επιτελείο της ΠΑΕ ρεπορτάζ και κριτική για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και μόνον αυτά να δημοσιεύονται. Όλοι πληρωμένοι θα είναι ...μη σου πω και αδειοδότηση έχουμε πάρει.
Υπάρχουν κάποια φίλτρα, ώστε να μη μπορεί ο κόμος να μπαίνει σε ορισμένες σελίδες (πρωτοπόρο το Ιράν ...έχουμε κανα κονέ εκεί;).
Ας το εφαρμόσει η ΠΑΕ κατ' αρχάς στα Γιάννενα και μετά ας επεκταθεί και σ' όλη την Ελλάδα, ή και παγκοσμίως.
Υ.Γ.1
Αν ήμουν δημοσιογράφος κι απέκλειαν συνάδερφό μου από οποιαδήποτε εκδήλωση, το λιγότερο που θα έκανα, θα ήταν να μη συμμετέχω σ' αυτήν, ακόμη κι αν ήμουν από τους "εκλεκτούς".
Υ.Γ.2
Όσο πιο μικρή τόσο πιο εύκολα την ελέγχεις. Μόνο προσοχή μην και την εξαφανίσετε τελείως.
Υ.Γ.3
1671 μ.Χ. ...
Δόξα τω Θεώ που δεν υπάρχουν ελεύθερα έντυπα.
Και ελπίζω να μην τα έχουμε για τα επόμενα εκατό χρόνια.
Γιατί η μάθηση προκαλεί ανυπακοή και αιρέσεις στον κόσμο, ενώ η τυπογραφία
έχει γεννήσει πολλά δεινά καθώς και λίβελους ενάντια στις καλύτερες κυβερνήσεις.
Ο Θεός να μας φυλάει από αυτά τα δύο!
Βpετταvός Βασιλικός Κuβεpvnτnς
τnς Αnοικίας της Βιρτζίνια
Σήμερα θα έλεγε ο Θεός να μας φυλάει από τα ιντερνέτια.
Υ.Γ.4
Το προφανώς σωστό μέτρο της επιλεκτικής ενημέρωσης, να επεκταθεί άμεσα παρακαλώ και σε μέτρα επιλεκτικής παρακολούθησης αγώνων. Αι κουτσοί στραβοί στς Ζωσιμάδες.
Μόνο τα θκα μας τα πιδιά μόνο.
Υ.Γ.5
Μη τυχόν και κανένας σας εδώ μέσα αλλάζει κουβέντες με τα γνωστά μιάσματα που αποκαλούνται δημοσιογράφοι. Θα σας λέει η ΠΑΕ με ποιούς μπορείτε να συνομιλήσετε.
Κι αυτό το μέτρο καλό θα είναι να επεκταθεί. Να ρωτάμε την ΠΑΕ ποιά γκόμενα λέει και ποιά όχι.
Υ.Γ.6
Το πρώτο πράγμα που έκανε η χούντα το '67 ήτνα να κλείσει εφημερίδες και να φιμώσει λοκρίνει τις υπόλοιπες. Ασχετο θα μου πεις.