Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 τα μη αγωνιστικά  (Αναγνώστηκε 14087 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 τα μη αγωνιστικά
« στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 17:48 »
Ρατσιστικο σχολιο της Ελληνιδας Βουλας Παπαχρηστου σε χωρο κοινωνικης δικτυωσης επεφερε τον αποκλεσιμο της απο τους Ολυμπιακους Αγωνες, με αποφαση της Ελληνικης Επιτροπης.

Το σχολιο:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10552&subid=2&pubid=129106834

Η αποφαση της Επιτροπης:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=27070&subid=2&pubid=129106978
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 τα μη αγωνιστικά
« Απάντηση #1 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 18:43 »
Χαζό αστειάκι από ένα ''παιδί'' .Οι περισσότεροι αθλητές είναι παιδιά ούτως ή άλλως ! Κάποιες άλλες εποχές θα περνούσε ίσως απαρατήρητο ...ως ίσως κακόγουστο χιούμορ .
Τώρα όμως, με την Ελλάδα ''στα σχοινιά'' , πάρθηκε αυτή η γελοία ,άδικη και παντελώς υποκριτική - κατά την γνώμη μου - απόφαση . Ένα ακόμη στιγμιότυπο από την ελληνική κατάντια σε όλα τα επίπεδα ...
Κρίμα για το άμυαλο κοριτσάκι που έριξε στον κουβά τις θυσίες και την προσπάθεια χρόνων , κρίμα για τα καμμένα μυαλά των κυβερνώντων μας , κρίμα για την Ελλάδα που προσπαθεί να αποδείξει καθημερινά και παντί τρόπω ότι είναι ''καλό παιδί '' ...Με λάθος τρόπο βέβαια !
Αυτά ...

Υ.Γ Ι. Είμαι σίγουρος ότι και οι Αφρικάνοι γέλασαν με το συγκεκριμένο tweet .
ΥΓ.ΙΙ  Τα όποια σχόλια όποιου αθλητή ( όπου συνοδεύονται και με συγγνώμες ) δεν συγκρίνονται με τίποτε με τα σχόλια κατά των Ελλήνων από την Bild , τον Ασιατογερμανό υπουργό και τους λοιπούς Ευρωπαίους ...
Υ.Γ.ΙΙΙ Ας προσπαθήσει να μπεί σε κάποιο στάδιο του Λονδίνου ( κανονικά με εισιτήριο ) μελαμψός νεαρός με μουσάκι και όνομα Ahmed Alamir Aridi και για κανένα 2ωρο ( όσο θα διαρκέσει ο έλεγχος) θα ''απολαύσει '' μαζεμένες όλες τις αρχές της ισοτιμίας ,ισότητας ,ισοπολιτείας, φίλαθλου πνεύματος και Ολυμπιακού ιδεώδους !!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 18:58 »
Αυτή η ευαισθησία μας πια...Μπουρδέλα όμως όπως η bing που κάνουν ρατσιστικά σχόλια για εμάς πολύ χειρότερα από αυτό το tweet, δεν μπήκαν στον κόπο να τα καταγγείλουν οι πολιτικοί μας τους πείραξε το κοριτσάκι που έγραψε μια παπαριά στο twitter...Για να μην παρεξηγηθώ εγώ είμαι αριστερός στην ιδεολογία(όχι οτι πιστεύω πως υπάρχει σοβαρή αριστερά στην ελλάδα) και φανατικός αντιρατσιστής αλλά αυτή η υπερευαισθησία και το οτί βλέπουμε παντού ρατσιστές μου την δίνει στα νεύρα...
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 19:50 »
αυτά η αλήθεια είναι δεν γραφοντε στο ίντερνετ...πλέον ούτε να κλάσεις ιντερνετικα...καλύτερα τέτοια αστεία να λεγοντε στα παρεακια παρά στα κοινωνικά δίκτυα...αφορμές ψάχνουν να βάλλουν κατά της Ελλάδας Πάντος...

:pas: και  :mono:   :flag:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 22:09 »
ΤΗΝ «ΠΡΟΔΩΣΕ» ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

«Ντοπέ» και εκτός Λονδίνου επίσημα η Κοκκιναρίου!

Χωρίς την πρωταθλήτρια των στιπλ, Ειρήνη Κοκκιναρίου η ελληνική αποστολή στο Λονδίνο μετά την κοινοποίηση της τιμωρίας της Ελληνίδας αθλήτριας από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου για ντόπινγκ.

Και το όνομα αυτής, Ειρήνη Κοκκιναρίου. Το όνομα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας των στιπλ βρίσκεται στη λίστα των εννέα αθλητών που έχουν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η 31χρονη αθλήτρια του Δρομέα Αμαρουσίου κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ στιπλ με 9.30.72 από τον Ιούλιο του 2008 στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι ήταν 2η στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα και 5η στη σούπερ λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων, ενώ στο Παγκόσμιο της Νταεγού είχε αποκλειστεί στις προκριματικές σειρές.

Τα δείγματα που έδωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού επανεξετάστηκαν και εντοπίστηκαν εννιά θετικά δείγματα. Η IAAF υποστήριξε πως επρόκειτο για «εξελιγμένο ντόπινγκ» και εξήγησε πως οι έξι αθλητές... ενοχοποιήθηκαν από τις διαφορές στο βιολογικό τους διαβατήριο.

Μεταξύ των εννέα βρίσκονται μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου στίβου, όπως είναι η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης των 1.500μ, η Ουκρανή Νατάλιγια Τομπίας και ο Μαροκινός μαραθωνοδρόμος Αμπντεραχίμ Γκούμρι.

Από κει και πέρα, «ντοπέ» πιάστηκαν ο Τούρκος δρομέας, Μεριέμ Ερντογάν, οι Ρωσίδες δρομείς μεγάλων αποστάσεων, οι Κλιούκα, Γιουλαμάνοβα και Ζινούροβα, όπως επίσης και η Βουλγάρα σπρίντερ, Ινα Εφτίμοβα.

απο Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 01:09 »
Κλιούκα

Όχι ρε  πστμ ... η Κλιούκα ???  ... ρε Sentragoal.gr, πες μου πως κάποιο λάθος έγινε ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 26 Ιούλ 2012 02:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 10:29 »
Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!
Μ την βαράει στο κεφάλι όταν δε καταλαβαίνω ανέκδοτα.
Μπορεί να μ εξηγήσει κάποιος τι σκατά εννοεί κ που γελάμε;

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 10:35 »
Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!
Μ την βαράει στο κεφάλι όταν δε καταλαβαίνω ανέκδοτα.
Μπορεί να μ εξηγήσει κάποιος τι σκατά εννοεί κ που γελάμε;
Το πραγματικό ανέκδοτο ειναι ο αποκλεισμός της κοπέλας που προπονούταν 4 χρόνια για να την αποκλείσουν απο τα γραφεία τους κάτι μολυβοσπρωχτες...Εγω ούτε καν καταλαβαίνω το ρατσιστικο σε αυτο το όντως ηλιθιο ανέκδοτο και γιατι δεν μπορει να θεωρηθεί κυριολεξία.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 10:52 »
Δεν μπορεί κανένας να προσβάλει ανθρώπους κ καταστάσεις.Η αθλήτρια λοιπόν εννοεί πως με τόσους Αφρικανούς που έχουν έρθει στην χώρα μας τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου που έχουν έρθει στην χώρα μας θα τρώνε σπιτικό φαγητό(δηλαδή θα πίνουν το αίμα των αφρικανών).
Συγνώμη αλλά αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό μήνυμα τότε πιο είναι?Το ότι έκανε προπόνηση 4 χρόνια για τους Ολυμπιακούς αγώνες εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί οι Ολυμπιακοί αγώνες πέρα από αθλητικοί αγώνες με μετάλλια είναι κ αγώνες που εκφράζουν κ ήθος κ δεν μπορεί κανένα τσουτσέκι του αθλητισμού να προσβάλει κ να μιλάει δημόσια έτσι κ μάλιστα παραμονές έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων που θα συναγωνιστεί κ με Αφρικανούς κ άλλους αθλητές.
Απλά τα 4 χρόνια σκληρής προπόνησης τα χάλασε με μια δήλωση-σχόλιο κ η τιμωρία της είναι σωστή.
Τώρα το ότι στην χώρα αυτή δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτε σωστά κ βρήκαν απλά να τιμωρήσουν την αθλήτρια είναι ένα άλλο θέμα!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος foreigner

• Jr. Member
  • **
  • κουραζομαι να εχω παντα δικιο....α ειμαι και ΠΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 12:04 »
Τωρα λυσαμε ολο το προβλημα της Ελλαδας....Ο αφΕλληνισμος του Ελληνικου αθλητισμου συνεχιζετε και εμεις τα προβατα καθομαστε με σταυρωμενα χερια, σιγα τον κουβελο και την ρεπουση που τους πειραξε αυτη η κουκλιτσα!!!! αν εκανε κατι κακο, καντην μια "γεματη" επιπληξη και βαλτην να ζητησει συγνωμη(που δεν εκανε και τιποτα κακο φυσικα) αλλα αποκλεισμος???απο Ολυμπιακους Αγωνες???αθλητικο εμπαργκο? στην ΕΛΛΑΔΑ????? ρε ουστ

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 12:37 »
Ο κοσμος καιγεται και ασχολουνται μ ενα ανεκδοτο....

Αν εσεις το βλεπεται ρατσιστικο τοτε
Μην ξαναπειτε τους οφιτζιδες  Αφρικανους
Μην ξαναπειτε για σπιναλογκες και για λεπρους
Μην λετε τον προεδρο της ομαδας μας χοντρο
Μην λετε ανεκδοτα με Ποντιους, αλβανους, ιταλους κλπ

Επειδη εγω τα κανω ολα τα παραπανω τοτε για σας ειμαι ρατσιστης ???
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 12:48 »
ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!
Δεν είναι απλά ο Μπάμπης,ο Μήτσος,ο Νίκος,η Κούλα κτλ μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό??????
Δεν μπορεί να πρπσβάλλει συναθλητές κ να ανεβάζει τέτοια σχόλια-άλλος είναι ο ρόλος των αθλητών!!!
Για να σκεφτούμε αν θα έγραφε κάτι τέτοιο πχ ένας ποδοσφαιριστής της εθνικής Γερμανίας ποδοσφαίρου για την πτώχευση της Ελλάδας κ κάτι ειρωνικό-ρατσιστικό τι θα λέγαμε!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:11 »
έβλεπα χθες γυναικείο ποδόσφαιρο.
Το μαλλί κομμωτηρίου
Το μακιγιάζ αδιάβροχο να μη φεύγει με τίποτα.
Το νύχακι φτιαγμένο λες και στα αποδυτήρια υπάρχει και μανικιούριστ
Καλά την αποτρίχωση δεν την συζητάω καν εδώ ούτε στο αντρικό ποδόσφαιρο δεν βλέπεις τρίχα.
Αλλά....
 η ροχαλα ροχαλα!!!!!!
Κατοστάρικο. Το παλιό αυτό που θα μας ξανάρθει..
Έτσι να μη ξεχνάμε και τι άθλημα παίζουμε..

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:13 »
Δεν ηταν μια δηλωση στα ΜΜΕ αλλα στο προσωπικο της λογαριασμο στο twitter...

Οπως δεν μπορει να προσβαλει ενας αθλητης ενα αλλον... δεν μπορει να προσβαλει καποιος εναν συνανθρωπο του...
Δε μπα να εισαι αθλητης, ο Μπαμπης, ο Μητσος, ο Νικος , η Κουλα κτλ
Εξαιρεση στην Ελλαδα μας ειναι οι πολιτικοι... που σε βριζουν, σε κλεβουν, σε κοροιδευουν και στο τελος γινονται πρωθυπουργοι, υπουργοι και βουλευτες..

Αν ηθελε να προσβαλει πιστευω θα εγραφε κατι πιο ωμο...

Υ.Γ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ...

Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:20 »
Θοδωρή νομίζω ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα...όπως πάντα...αν έκαναν αντίστοιχες δηλώσεις οι γερμανοί θα τους έστηναν ανδριάντα δεν νομίζω να τους απεκλειαν από την αποστολή να άρχισαν της δηλώσεις τα κόμματα κτλ....το θέμα είναι πως θέλουν να βλέπουν το ποτήρι,μισογεμάτο η μισοάδειο...οι πολιτικοί κάνουν επιλεκτικο κατακεραυνομα...μόνο που δεν την έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα...μπορώ να πω και εγώ ένα ανέκδοτο με έναν Ισπανό έναν γερμανό και ένα έλληνα και να θεωρηθεί ρατσιστικό...το ίδιο ανέκδοτο θα μπορούσε να το πει και ένας αφρικανός...που βρήκαμε και κολλήσαμε πάλι...σε λόγια από κοινωνική δικτύωση...τόσα μας ταλανίζουν και μας φταίει η βούλα?
Ότι έγινε έγινε εγώ προσωπικά ούτε ξενοφοβος είμαι ούτε ρατσιστής...αλλά θα πρέπει να αφήνουμε να πέσει και τίποτα κάτω...οπότε ζητώ οι Ολυμπιακοί αγώνες του Ντόπινγκ...σε λίγο οι τύποι θα πηδάνε πιο πολύ από τον Spiderman και θα τρέχουν πιο γρήγορα και από τον flash...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:23 »
Υποθετικό αμερικάνικο ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ tweet , αναφερόμενο σε μια ευρωπαική μύγα :
<<με τόσους ευρωπαίους που ζουν εδώ στην Νέα Υόρκη , οι μύγες θα τρώνε σπιτικό ευρωπαικό φαγητό >>
Σας φαίνεται τόοοσο ρατσιστικό πια ?
Και εν πάσει περιπτώσει η κοπέλα ζήτησε δημόσια συγγνώμη . Εκτός και εάν η <<συγγνώμη>> δεν μετράει σε αυτές τις πάααρα πολύ σοβαρές περιπτώσεις αλλά πχ μετράει όταν διαλύεις μια χώρα όπως το Ιράκ και σκοτώνεις χιλιάδες πλάθοντας ψεύτικες ιστορίες περί πυρηνικών , όταν βομβαρδίζεις καταφύγιο παιδιών και γυναικών ...κατά λάθος ή όταν αφανίζεις ένα έθνος όπως οι Αρμένιοι ή οι Ινδιάνοι ...
Αυτά σύντροφοι...

Υ.Γ. Ι    Φανατική ρατσίστρια με προπονητή ...Βούλγαρο ?
Υ.Γ.ΙΙ    Από πότε η λέξη ''Αφρικάνος'' θεωρείται έκφραση ρατσισμού ? Εκτός και εάν τιμωρηθούν αυτοί που βάφτισαν τα συγκεκριμένα κουνούπια ως ''Δυτικού Νείλου ". Μήπως λοιπόν στα βρώμικα μυαλά έγινε αυτόματα το ''άλμα λογικής '' και το ''αφρικάνος " μεταφράστηκε σε ''αράπης'' ?
Υ.Γ.ΙΙΙ   Τα αντανακλαστικά των ευρωπαίων που ήταν όταν γερμανικό τσόλι/περιοδικό εμφάνισε την Αφροδίτη της Μήλου με ...κωλοδάχτυλο ? Ή όταν σήμερα μια ανύπαρκτη αγγλιδούλα ανθυποδημοσιογραφίσκος πρότεινε να βάλουμε την αθλήτρια στο ίδιο δωμάτιο με ...αφρικανούς ?
Υ.Γ.ΙΙΙΙ  Θεματοφύλακας του ολυμπιακού ιδεώδους και της ηθικής ο ...Κούβελος ??? Έλεος !
Υ.Γ.ΙΙΙΙΙ Ολυμπιακά ιδεώδη σε Αγώνες που απαγορέυεται να πίνεις σε κοινή θέα ή να φοράς οτιδήποτε ''μη χορηγικό'' ???

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:23 »
αν τιμωρούνταν όλοι οι αθλητές για το ντόπιγκ 2 μέρες θα κρατούσαν οι αγώνες :P
Από αυτα που δίνουν στα μοσχάρια για να πάρουν βάρος τους δίνουν..
Ποια ιδεώδη; ποιος πολιτισμός;
Η P&G να είναι καλά και όλοι οι άλλοι...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:27 »
Νέο Υ.Γ : Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και ''βολικών'' συμπερασμάτων , ΔΕΝ ''κινούμαι'' στην άκρα Δεξιά, ούτε καν στην Δεξιά ...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:30 »
Kαι ειχα μια σκασιλα για την Παπαχρηστου θα παει δεν θα παει....

Καταρχας ειναι τοσο κουτο το ξανθο το κοριτσακι,που δεν σκεφτηκε καν να πει οτι δεν ειναι δικος μου ο λογαριασμος του twitter...Για τοσο κουτη μιλαμε ετσι

Στο μεταξυ μολις περασα απο gazzeta και ειχε βαλει παλιοτερα στο twitter  βιντεακι οπου ελεγε "γαμα τον κωλοτουρκο" και ενα πιστολι που εγραφε μολων λαβε....αλλα το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι αγωνιζονταν με τα χρωματα της Φενερμπαχτσε προπερσι,απο κει καταλαβαινεις οτι ειναι βουρλο και απο τα καμενα βουρλα η κοπελιτσα

Κατ εμε καλα κανανε και την στειλανε σπιτι της το νουμερο.....Μπορει να εχουν εμπορευματοποιηθει οι ολυμπικακοι αγωνες αλλα σε περιπτωσεις ντοπας και θεματα ρατσισμου ειδικα η Ελλαδα που γεννησε το ολυμπιακο ιδεωδες πρεπει να το τηρει κατα γραμμα,ασχετα κατα ποσο μπουρδελο εχουμε γινει σαν χωρα!!!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:34 »
Τι πιο ωμό να γράψει δηλαδή?κ τι πιο ρατσιστικό?
Ο ρόλος των αθλητών είναι απλά να αγωνίζονται κ να σέβονται τους συναθλητές τους κ όχι να μιλουν υποτιμητικά κ με τέοιου είδους σχόλια-είπε λοιπόν η αθλήτρια ότι το είδε κάπου γραμμένο κ το ανέβασε,ωραία λογική ότι βλέπουμε το ανεβάζουμε χωρίς να μπούμε κάν στην λογική να το επεξεργαστούμε.
Κ για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα ο καθένας έχει τις απόψεις του κ όλες είναι σεβαστές.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 13:44 »
Και πανω που σκεφτομουνα ψες να ανεβασω ενα τοπικ για τους Ο.Α. και ειχα επικοινωνια με π.μ. με τον καλο φιλο deceiver, εσκασε η ειδηση. Κριμα γιατι ηθελα να ανοιξω το θεμα ευχαριστα με τα ονοματα της ελληνικης αποστολης κ.λπ.

Παμε λιγο στο θεμα: Πολυ κακογουστο αστειο με υπουνειδητα ψεγαδια ρατσισμου. Εμενα με ενοχλησε περισσοτερα τα "Χρονια πολλα..." που ευχοταν στον Βουλευτη της Χ.Α. Κασιδιαρη, η Παπαχρητου, την ημερα της οναμαστικης του εορτης. Αρα κατι δεν παιε καλα με την κοπελα..

Κακως αποκλειστηκε, βαλ΄την να ζητησει δημοσια συγνωμη και τελειωνει το θεμα.

Υ.Γ. Φιλε foreigner τι σχεση εχει η Ρεπουση με το θεμα; Πως το εμπλεξες ετσι;

Υ.Γ. 2 Γιατι ολα τα θεματα που ανεβαζω γινονται μπουρδελο;;;;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 14:14 »

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑ ΚΑΘΑΡΗ θα επρεπε να ήταν ο τίτλος του τοπικ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 14:48 »
Ντοπέ ο Χονδροκούκης!

Νέο ΣΟΚ για την Ελληνική αποστολή καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους Δημήτρης Χονδροκούκης βρέθηκε ντοπαρισμένος! Το ανακοίνωσε ο πατέρας του!

Το πρώτο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη ανιχνεύθηκε θετικό από γαλλικό εργαστήριο της WADA. Πάντως, από την πλευρά του ο ΣΕΓΑΣ δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, όμως πρόλαβε ο πατέρας του Κυριάκου να κάνει γνωστό το περιστατικό και να ανακοινώσει πως ο γιος του δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η ανακοίνωση του πατέρα του αθλητή:

«Αξιότιμοι έλληνες φίλαθλοι»

Παίρνουμε την πρωτοβουλία αφού ενημερωθήκαμε σήμερα και εμείς  από την ΙΑΑΦ μεσω του ΣΕΓΑΣ 26.7.2012, ότι σε έλεγχο αντιντόπινγκ που υποβλήθηκε ο υιός μου  και αθλητής μου Δημήτρης  Χονδροκούκης, διαπιστώθηκε ότι το α’ δείγμα του ήταν θετικό στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη.  Αυτή την ανακοίνωση την κάνουμε για να μην διαχέεται για τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Αποστολής η οποιαδήποτε υποψία

Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε την είδηση αυτή είναι εξωπραγματική, εντούτοις δεν έχουμε καμιά διάθεση να αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα του εν λόγω ελέγχου. Απεναντίας δώσαμε ήδη εντολή να εξεταστεί και το β’ δείγμα, διατηρώντας όμως την επιφύλαξη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να στείλουμε τα δύο δείγματα προς εξέταση και σε άλλο διαπιστευμένο εργαστήριο.

Είναι γνωστές οι θέσεις μου στο χώρο του στίβου, πως για πολλά χρόνια είμαι απέναντι στην λήψη απαγορευμένων ουσιών. Δεν διανοηθήκαμε ποτέ να πάρουμε το οτιδήποτε.

Το παράδοξο της χρήσης μιας τόσο εύκολα ανιχνεύσιμης απαγορευμένης ουσίας από έναν  προσφάτως παγκόσμιο πρωταθλητή,  ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών, και μάλιστα προεόρτια των Ολυμπιακών Αγώνων, θεωρώ πως είναι εξόφθαλμα αυτονόητο.

Σε αυτό το παράδοξο, θα αγωνιστώ, θα αγωνιστούμε, να απαντήσουμε, να διαπιστώσουμε τί ακριβώς συνέβη, αφενός για εμάς  ως οικογένεια και αφετέρου για το φίλαθλο κόσμο που με τόση αγάπη αγκάλιασε τον Δημήτρη. Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει την οικογένεια μου και παρακαλώ θερμά τα Μέσα αλλά και την κοινή γνώμη, προτού προβείτε σε μια εκ προοιμίου καταδίκη του Δημήτρη να σεβαστείτε την προσπάθεια μας να βρούμε τις απαντήσεις. Οι απαντήσεις δεν είναι πάντα αυτονόητες.

Ο Δημήτρης δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες , αφήνοντας ανεκπλήρωτο ένα όνειρο ζωής.

Από την πλευρά μου, και μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει αυτή η περιπέτεια που συγκλόνισε τον Δημήτρη και την οικογένεια μας,  με την παρούσα υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του τεχνικού συμβούλου ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ ευχαριστώντας την Διοίκηση που με τίμησε για  14 συναπτά έτη.

Εύχομαι από καρδίας επιτυχία στους λοιπούς αθλητές της Ελληνικής αποστολής

Με τιμή

Κυριάκος Χονδροκούκης».

Ουσία για άλογα...

Η στανοζολόλη που βρέθηκε στον Δημήτρη Χονδροκούκη είναι ουσία που χρησιμοποιείται σε φάρμακα που χορηγούνται σε άλογα. Με την ίδια ουσία βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Μπεν Τζόνσον πριν από 20 χρόνια.

απο Gazzetta.gr

*Κοκκιναριου - Χονδροκουκης - Παπαχρηστου; Μας βλεπω να πατωνουμε σε αυτους τους Ολυμπιακους αγωνες.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 14:57 »
Υ.Γ. Φιλε foreigner τι σχεση εχει η Ρεπουση με το θεμα; Πως το εμπλεξες ετσι;

Ό,τι σχέση είχε ο Π. Π. Γ(κ)ερμανός με την οργάνωση, την καθοδήγηση και την επιτυχή έκβαση της επανάστασης του 21 και τους Ο.Α. του Λονδίνου των οποίων έκανε την αφή της φλόγας.

Παράθεση

Η αγαμία του κλήρου φίλε, κληρώνει στα θέματά σου ...

Όταν οι ετερόφυλες μουνόψειρες δεν βρίσκουν τρίχα, εισχωρούν στον εγκέφαλο.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 15:47 »
Πολλοί υποστηρίζουν πως λόγω ανωτέρου δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού οξέως οι Έλληνες παίρνουν τα μετάλλια. Χαρείτε τα λοιπόν, όπως τα χαίρονται και οι χορηγοί τους. Νισάφι με το Ολυμπιακό Ιδεώδες μπλα μπλα και τις λοιπές αηδίες.
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..