Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13  (Αναγνώστηκε 17979 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« στις: Δευ 23 Ιούλ 2012 21:56 »
Παραιτήθηκε ο Καλτσής από την Κ-20 του ΠΑΣ

Την παραίτησή του από τη θέση του γυμναστή φυσικής κατάστασης της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ο Βασίλης Καλτσής. Στην ανοιχτή επιστολή του μάλιστα, ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Χρίστο Τσάγκα και τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό, Γιώργο Ιωάννου, ωστόσο κάνει λόγο για πισώπλατα παιχνίδια και μεθοδεύσεις πίσω από τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η επιστολή του κ.Καλτσή αναφέρει:

"Ιωάννινα 20-7-2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΜΜΕ

Κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από τη θέση του γυμναστή της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στην οποία προσέφερα τις υπηρεσίες μου από το 2009.
Έχω την πεποίθηση ότι βοήθησα όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά που καθημερινά ίδρωναν και προσπαθούσαν να εκπληρώσουν το όνειρό τους, να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα και νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές που έγιναν από την Κ20 το τελευταίο διάστημα επαγγελματίες ή εκπαιδευόμενοι το επιβεβαιώνουν με το καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη που μου έδειξε εμπιστοσύνη αυτά τα τρία χρόνια, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Τσάγκα που διαφυλάττει ως «κέρβερος» τα συμφέροντα του συλλόγου, τους προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γενικό αρχηγό της Κ20 κ. Γιώργο Ιωάννου που παλεύει καθημερινά για το καλό των παιδιών ανιδιοτελώς.

Δυστυχώς οι τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ σε ότι αφορά στα τμήματα υποδομής Κ20 και Κ17 φανερώνουν προθέσεις και αντιλήψεις οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με την επαγγελματική μου ιδιότητα ούτε με την προσωπική μου ηθική. Αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα δεν ανέχθηκα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου, πόσο μάλλον όταν αυτά αφορούν την επαγγελματική μου υπόληψη και ακεραιότητα και γι’ αυτό προχωρώ στην γνωστοποίηση της αποχώρησή μου.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τα παιδιά που πέρασαν από τη…σφυρίχτρα μου και ελπίζω ότι στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε υπό καλύτερες συνθήκες.

Με τιμή
Βασίλης Καλτσής"


passports.gr



Και αλλος ενας αποχωρησοντας μετα των μπηχτων του....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #1 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 13:41 »
Έσκασε η «βραδυφλεγής βόμβα» από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ


Κοινό μυστικό ήταν τις τελευταίες μέρες ότι στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχαν δει με καθόλου καλό μάτι τις αλλαγές στις ομάδες Κ-20 και Κ-17, καθώς οι αρχικά ανακοινωθέντες σχεδιασμοί από το ερασιτεχνικό σωματείο ανατράπηκαν από νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ. Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ κατηγορεί ευθέως πρόσωπα και καταστάσεις, διαχωρίζει τη θέση της από τις επιλογές και δηλώνει ότι θεωρεί αναξιόπιστη πλέον την ΠΑΕ αφήνοντας ανοιχτές τις όποιες κινήσεις στο μέλλον.

Στα πολλά ανοιχτά μέτωπα που είχε η ΠΑΕ δυστυχώς πρόσθεσε ένα ακόμα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που προέχουν να τακτοποιηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η μεταμεσονύχτια (!) ανακοίνωση

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ: «Δεν επιθυμούμε τις υποδομές, έρμαιο κηδεμόνων και μάνατζερ...»

 

Από τη διοίκηση του ερασιτεχνικού Σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με αφορμή  τις αλλαγές που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα τμήματα υποδομής, μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 23/7/2012, αποφασίστηκε να διευκρινισθούν δημόσια τα παρακάτω:

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά από πρόταση του πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργου  Χριστοβασίλη πραγματοποίησε μαζί του συνάντηση στις 17/6/2012 με αντικείμενο διάφορα θέματα των δύο πλευρών, αλλά και τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ειδικότερα για τα τμήματα υποδομής:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργος Χριστοβασίλης αρχικά πρότεινε όπως επικεφαλής του τμήματος, είναι ο γιατρός κ. Παπαγεωργίου, σημείο στo οποίo η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συμφώνησε απόλυτα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και μεταξύ άλλων θεμάτων, προτάθηκε από τον κ. Χριστοβασίλη, όπως στα τμήματα υποδομής τα οποία λαμβάνουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league προπονητής στην Κ-20 να είναι ο κ. Γιάννης Τάτσης και παραμείνει γενικός αρχηγός στην Κ-20 ο κ. Γιώργος Ιωάννου ενώ στην Κ-17  πρότεινε (ο κ. Χριστοβασίλης) την ευθύνη να έχει το σωματείο.

Έτσι λοιπόν για την Κ-17 η πρόταση ήταν εξ ολοκλήρου του ερασιτεχνικού σωματείου, το οποίο είχε και την ευθύνη στο τέλος της περυσινής περιόδου, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παρεμβάσεων, από γονείς, μάνατζερ και λοιπούς οι οποίοι δημιούργησαν κλίμα που δεν συνάδει με τις αρχές του σωματείου (κάτι που διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό, χωρίς να εξαλειφθεί η νοσηρή κατάσταση), αλλά και τις προτάσεις του μέχρι πρότινος υπεύθυνου υποδομών, με τον οποίο υπήρχε κοινή συνισταμένη τεσσάρων αξόνων.

-Οι ποδοσφαιριστές να κρίνονται στο γήπεδο και όχι ανάλογα με τις γνωριμίες που διαθέτουν.

-Οι κηδεμόνες να βρίσκονται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

-Παρεμβάσεις να μην γίνονται τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

-Οι μάνατζερ απαγορεύεται δια ροπάλου να προσεγγίζουν παίκτες τμημάτων υποδομής.

Διαδοχικά προτάθηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι προπονητές  του σωματείου κ.κ. Οικονόμου, Νήτας και Μπελά, αλλά και ο πρώην προπονητής της Κ-17 κ. Μάστορας, με τους οποίους τα στελέχη του σωματείου είχαν συζητήσεις αλλά και συνεργασία στο παρελθόν, για να καταλήξουν στον τελευταίο, αφού οι δύο πρώτοι εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν στον ερασιτέχνη ΠΑΣ, ο δε τρίτος είχε διαφορές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ από την περίοδο Κούγια.

Ο κ. Μιλτιάδης Μάστορας Γυμναστής/Προπονητής, ο οποίος και στο παρελθόν είχε συνεργασθεί με το σωματείο και την ΠΑΕ, είχε να επιδείξει ήθος, ακεραιότητα και τιμιότητα πέρα από κάθε διαπλοκή με γονείς και μάνατζερ και πέραν των άριστων αθλητικών του γνώσεων που ήταν οι βασικοί λόγοι της επιλογής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έφερε καμιά αντίρρηση για την επιλογή του σωματείου, μόνο χαριτολογώντας αναφερόμενος στον προτεινόμενο γενικό αρχηγό της Κ-17, τον χαρακτήρισε ... «μαμούνι» το οποίο θα στρώσει με τα νέα του καθήκοντα, μιας και θα αναστείλει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, όπως δεσμευτήκαμε.

Έτσι λοιπόν ως έχοντες την ευθύνη αποφασίστηκε την Κ-17 να αναλάβει προπονητής ο κ. Μιλτιάδης Μάστορας με γενικό αρχηγό τον κ. Γιάννη Δεβελέγκα κάτι που ανακοινώθηκε την μεθεπόμενη της συμφωνίας ημέρα και ενώ επιδιώχθηκε συνάντηση με τον επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, μια συνάντηση που αρνήθηκε.

Αυτό έγινε δεκτό επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία κάλεσε αμφότερους  (προπονητή και γενικό αρχηγό της Κ-17) με την ιδιότητά τους στην επίσημη παρουσίαση του προπονητή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χριστόπουλου, όσο και στον αγιασμό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συμφωνία.

Στη συμφωνία ΠΑΕ και ερασιτέχνη διαφώνησε ο προπονητής της Κ-20 κ. Γιάννης Τάτσης, ο οποίος ξεκίνησε μαραθώνιο αντικατάστασης των επιλεγμένων στελεχών, πράγμα που ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ για επάνδρωση του τμήματος με έτερα στελέχη. Δυστυχώς τις όποιες διαπραγματεύσεις έκανε ο προπονητής της Κ-20 και όχι ο καθ' ύλην αρμόδιος επικεφαλής του τμήματος και ο οποίος μοίρασε ρόλους. Αυτό αφήνεται στην κρίση του καθένα...

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, ουδέποτε διεκδίκησε την κηδεμονία των τμημάτων Κ-17 και Κ-20, αλλά στα πλαίσια της καλής συνεργασίας στα τμήματα υποδομής διέθεσε συνεργάτες του, οι οποίοι αφιλοκερδώς πρόσφεραν υπηρεσίες, αλλά κυρίως έργο κατά γενική ομολογία τουλάχιστον την τελευταία δωδεκαετία. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι όπως και με την περίπτωση του κ. Λαυδαριά στο παρελθόν και του κ. Παπαγεωργίου πρόσφατα, όχι μόνο δεν προβάλαμε ενστάσεις, αλλά με τον πρώτο που συνεργαστήκαμε επί δύο χρόνια, σύμφωνα με την τελευταία δήλωσή του, είχε την αμέριστη συμπαράστασή μας για την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες του δημόσια.

Όμως η μη τήρηση της συμφωνίας και του λόγου, αναγκάζει το σωματείο μας να διαχωρίσει τη θέση του, αφού υπάρχει δεδομένη αναξιοπιστία και θα παραμείνει στο ρόλο που επιτάσσουν οι καταστατικές διατάξεις, όπως και οι διατάξεις των Νόμων του Κράτους.

Φυσικά και κάθε περαιτέρω συμφωνία θα επιδιώκεται μόνο γραπτώς, μιας και ο λόγος έχει καταρρακωθεί με ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κάτοχος μετοχών που αντιστοιχούν στο 10% του μετοχικού κεφαλαίου, εκπροσωπούμενος νόμιμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ο νέος εκπρόσωπος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες), θα παραμείνει στο θεσμικό του ρόλο προστατεύοντας το σήμα και την ιστορία της ομάδας, κυρίως όμως την ηθική με την οποία πορεύτηκε και ποτέ δεν ακούστηκε η λέξη χρηματισμός ή συναλλαγή -γιατί ουδέποτε υπήρξε-  με όσα ο νόμος επιτάσσει.

Εκ του Δ.Σ. του σωματείου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"


SUPERFM.GR







ΣΑΠΙΛΑ...........

ομαδα ερμαιο μανατζαραιων εχουμε καταντησει μεχρι και  στα τμηματα υποδομης.....Και μετα περιμενετε ολοι σας πως θα στρωσουν τα πραγματα


Αι σιχτιρια να πουμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #2 στις: Τετ 25 Ιούλ 2012 14:15 »
Φιλε μου πιστεψε με χειροτεροι απο τους μάνατζερ είναι οι γονείς των παιδιών και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τους εξαφανισεις από το περιβάλλον μιας ομάδας.
Εδώ και 4 χρόνια που ο μικρός ζητησε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο εχω δει πολλά.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 26 Ιούλ 2012 12:01 »
ΠΑΕ ΠΑΣ
Παράθεση
Ο επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός της U21 Γιώργος Ιωάννου αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Χριστοβασίλη  ώστε να συνεχισθεί η συνεργασία  τους πλέον  στην  ΠΑΕ .

Παράθεση
Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κατ επανάληψη έχει τονίσει πως οτιδήποτε αφορά  την ομάδα επιβεβαιώνεται και έχει ισχύ εφόσον ανακοινώνεται από το επίσημο site  της ΠΑΕ.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σέβεται τον θεσμικό ρόλο του ερασιτέχνη ΠΑΣ και γι αυτό τον λόγο ζητά  την γνώμη και συμβουλή του σε οτιδήποτε αφορά  τα τμήματα των υποδομών., διατηρώντας όμως πάντα το δικαίωμα της τελικής απόφασης.

 Η  Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο προπονητής της U21, Γιάννης Τατσης,  «μοίρασε ρόλους»,  καθότι ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε εισήγηση η υπόδειξη από μέρους του για οτιδήποτε, πέραν όσων αφορά τις προτάσεις του για την οργάνωση της U21 που έχει αναλάβει την ευθύνη.

 Τα μέλη που στελέχωσαν την U17, U21 είναι επιλογές του κου Παπαγεωργίου ο οποίος έχει πλέον  την ευθύνη των υποδομών και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, μιας και οποιαδήποτε άλλη επιλογή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του, θα  έθετε σε αμφισβήτηση  τον θεσμικό ρόλο του.

 Η  Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί τον ερασιτέχνη ΠΑΣ να χαμηλώσει τους τόνους της όποιας αντιπαράθεσης  θεωρεί ότι προέκυψε,  καθότι αυτή μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην ομάδα μας.

 Υπάρχουν πλέον πολύ πιο σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να ασχοληθούμε ,από κοινού, να επιλύσουμε,  από το να  αντιπαρατιθέμεθα δημόσια,  ουσιαστικά για το ποιος  πρέπει να είναι προπονητής στην U17,  την στιγμή μάλιστα που υπάρχει καθ ύλην αρμόδιος για την επιλογή αυτού, οπότε και δεν πρέπει να υπάρχει από κανέναν παρέμβαση στις αποφάσεις του.
 


Ερασιτέχνης ΠΑΣ
Παράθεση
ΑΜΗΧΑΝΙΑ …ΨΑΛΤΟΥ (ΠΑΕ), ΒΗΞ…

Διαφαίνεται ότι χάνεται η ψυχραιμία από πλευράς ΠΑΕ, όπως προκύπτει από την τελευταία ανακοίνωσή της!

Απόφαση Δ.Σ. για ανάληψη καθηκόντων στα τμήματα υποδομής, θα πρέπει να γίνει γνωστό, ότι δεν υπάρχει (αλλά ούτε και προβλέπεται), καθ ότι το Δ.Σ. δεν συνεδρίασε, εκτός και αν αυτό γίνεται εν κρυπτώ από … μέλη του εκτός Ελλάδας (κάτι που όμως δεν προβλέπει το καταστατικό), μεταξύ των οποίων μελών συμπεριλαμβάνεται και ο εκπρόσωπος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ, ο οποίος όμως ουδέποτε κλήθηκε!

Θα πρέπει να μάθουν στην ΠΑΕ, ότι Κ-21 …δεν υπάρχει από ετών, αφού έχει μετατραπεί σε Κ-20.

Θα πρέπει να μάθει η ΠΑΕ ότι οι θεσμικοί ρόλοι, δεν χαρίζονται, καθώς ουδείς έχει την επιφοίτηση, αλλά κτώνται.

Kρίμα που κάποιοι ομολογούν ανερυθρίαστα ότι …μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσε σε μια ανακοινωση που μόνο απαντήσεις δεν δίνονται σε όσα αναλυτικά το σωματείο κατέθεσε.

Το σωματείο δεσμεύεται ώστε με άμεση αναλυτική ανακοίνωσή του αποκαταστήσει την βάναυσα επιχειρούμενη να βιασθεί αλήθεια.

Οσο για την ΠΑΕ (και όχι τους υποβολείς της) ας ανατρέξει στην τελευταία ευχαριστήρια ανακοίνωση για το σωματείο αναφορικά με την αδειοδότηση και ας αναρωτηθεί που οδηγείται!

Η ζημιά στην ομάδα που επικαλείται η ΠΑΕ, μόνο άλλοθι δεν της προσφέρει. Τουλάχιστον να είχε …καθαρό το πιάτο της!

Τέλος για τον συντάκτη της ανακοίνωσης, μόνο τούτο: τοιούτος έπρεπεν υμίν αρχιερεύς.

ΣΗΜ. Για τους …μοιρασμένους ρόλους, ας μην βιάζονται. Θα έρθουν με …ονόματα και διευθύνσεις!
Για τα …οφίτσια δε που υπόσχεται, Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά

Υ.Γ. Οι δυσκολίες κατανόησης της φράσης βρίσκονται στο δεύτερό της σκέλος. Η λέξη ορά είναι το ρήμα ορώ που σημαίνει βλέπω (όραση, τηλεόραση, ενόραση, ορατός, αόρατος). Το ορά, λοιπόν, σημαίνει βλέπει. Η λέξη πανθ’ είναι το επίθετο τα πάντα. Έφυγε το τελικό α, γιατί η επόμενη λέξη ορά αρχίζει από φωνήεν και το τ έγινε θ, γιατί η λέξη ορά ήταν δασυνόμενη. Τα πάντα, έγινε τα πάντ’ κι ύστερα τα πανθ’ (όπως ο κατά ύλην αρμόδιος, ο κατ’ ύλην, ο καθ’ ύλην αρμόδιος).

Τα πάνθ’ σημαίνει τα πάντα. Η λέξη ος είναι η αναφορική αντωνυμία και σημαίνει ο οποίος.

Η φράση σημαίνει: υπάρχει ο οφθαλμός (μάτι) της δικαιοσύνης, που βλέπει τα πάντα. Συνήθως αναφέρεται στον Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη, η οποία εποπτεύει τα πάντα και στο τέλος απονέμει το δίκαιο, χρησιμοποιούμε τη φράση, όταν θέλουμε να τονίσουμε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η δικαιοσύνη και οι αδικούντες θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν: π.χ. Μπορούν να χαίρονται και να περηφανεύονται για τα πλούτη που αδίκως απέκτησαν. Αλλά εστί δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά και κάποτε θα πληρώσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 26 Ιούλ 2012 12:04 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 12 Αύγ 2012 23:39 »
Φιλικό Δίτερμα για τις ομάδες U-20 & U17
Φιλικό δίτερμα έκαναν οι ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 που συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους για να λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η SUPER LEAGUE. Οι Γιάννης Τάτσης, προπονητής της ομάδας U-20 και Γιώργος Λαδιάς, τεχνικός της ομάδας U-17, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα U-20 επικράτησε με 3-0 με γκολ των Παπαρούνα (13'), Νάκου (40') και Καραβασίλη (77').

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του επικεφαλής των ομάδων υποδομών, Χρήστου Παπαγεωργίου.

Με την ομάδα U-20 συμμετείχαν στο φιλικό δίτερμα οι: Κολιοφούκας, Νασούλης, Καμποσιώρης, Θεοδωράκης, Νάσιος, Χαρίσης, Φαρμάκης, Παπαρούνας, Νάκος, Κολιός, Αλεξίου, Αρέντι, Φράγκος, Τάχιας, Ασωνίτης, Μπουκουβάλας, Σταματελάτος.

Δοκιμάστηκαν από τον προπονητή οι: Ηλιάδης, Αργύρης, Καραβασίλης, Σταφυλίδης και Πιρέ.

Με την ομάδα U-17 συμμετείχαν οι: Βαλτάς, Γιάκος, Καλόγηρος, Μάγκος, Μερκουριάδης, Μπιστιόλης, Μπαλατσία, Παππάς, Πότσης, Παπαγεωργίου, Σπαλιάρας, Τάχιας, Τσιρώνης, Φαρμάκης, Γιώτης, Ζωγράφος,  Καραμάνης, Λιάρος, Νταλιάνι, Παπαχρήστου, Παπαγεωργίου, Περβανάς, Τσόδουλος, Δούβλης, Νούγιας, Σέργος, Βένος, Μάντζιος, Σιούλας.

Οι υπεύθυνοι προπονητές δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα:

Γιάννης Τάτσης: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Σε λίγες μέρες θα διαμορφωθεί το τελικό μας ρόστερ, καθώς δοκιμάζουμε ακόμα κάποια παιδιά».

Γιώργος Λαδιάς: «Όλα πάνε καλά, διαμορφώσαμε το τελικό μας ρόστερ και πλέον δουλεύουμε με ορίζοντα την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και θα το αξιοποιήσουμε».
http://www.pasgiannina.gr/articles/piliko_diterma_gia_tis_omades_u_20_u17

Το φιλικό ΠΑΣ-ΠΑΣ Κ-20
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3877:live-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-k-20&Itemid=138

http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3879:%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA-20-videos+photos&Itemid=138
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Αύγ 2012 23:43 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #5 στις: Δευ 13 Αύγ 2012 20:28 »
Μια σημαντική προσωπικότητα ανέλαβε φέτος την ευθύνη των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, με σκοπό την άρτια οργάνωση και εξέλιξη αυτών.

Πρόκειται για τον χειρούργο ορθοπεδικό κο Χρήστο Παπαγεωργίου ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του ιατρικού team της Π.Α.Ε.

Η πρώτη του συνέντευξη του στο www.pasgiannina.gr μας.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Η αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ήταν πάντοτε δεδομένη, όπως και το ενδιαφέρον μου για την ομάδα της πόλης μας, που πάντα παρακολουθούσα σαν απλός φίλαθλος.

Την φετινή χρονιά ο κος Χριστοβασίλης μου ζήτησε λόγω της ενασχόλησής μου με την ιατρική και την εξειδίκευσή μου στις αθλητικές κακώσεις, να βοηθήσω τον ΠΑΣ, και όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ζητάει από κάποιον να έρθει κοντά στην ομάδα είναι αδύνατον να το αρνηθεί, όσο φόρτο εργασίας και αν έχει.

Έτσι πλέον είμαι στην ομάδα σαν υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της, αλλά συγχρόνως ανέλαβα και την εξίσου μεγάλη ευθύνη της διεύθυνσης και οργάνωσης των τμημάτων υποδομών, Κ17 και Κ20, που ανήκουν στην ΠΑΕ.

Εννοείται φυσικά ότι και αυτά τα τμήματα θα έχουν την πλήρη ιατρική υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ.

Ποιες οι ενέργειες είναι οι στόχοι σας, σαν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ;

Πρωταρχικός μου στόχος ήταν η στελέχωση των ομάδων με άτομα που να έχουν την ίδια σκέψη, για τον τρόπο λειτουργίας, μαζί μου, σίγουρα αξιόλογα και προπάντων με όρεξη και μεράκι για δημιουργία.

Ζήτησα από τον Γιάννη Τάτση να αναλάβει την ευθύνη της Κ20 ώστε να συνεχίσει το πετυχημένο του περσινό έργο με την Κ17 και να το ολοκληρώσει, με το να προωθηθούν ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στην μεγάλη ομάδα, και από τον Γιώργο Λαδιά, να μεταφέρει την μεγάλη εμπειρία του και γνώση στα παιδιά της Κ17 προετοιμάζοντάς τα για την Κ20, που είναι ένα σκαλοπάτι πριν την μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ.

Και οι δυο αποτελούν μέρος της ιστορίας του ΠΑΣ, καθότι έχουν κάνει μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστές, αλλά και έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΣ, ξεκινώντας τα πρώτα τους βήματα από τα τμήματα των υποδομών του.

Η επόμενη κίνησή μου ήταν να επιλέξω τους Γενικούς Αρχηγούς. Συζήτησα και συμφώνησα σε όλα με τους Γιάννη Δεβελέγκα, Κάρολο Μακρή και Λευτέρη Ντούσκο. Είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν και πάνω απ όλα χαρακτηρίζονται από την μεγάλη και ανιδιοτελή τους αγάπη για τον ΠΑΣ αλλά και τα παιδιά. Αφιερώνουν για τις ομάδες πολύ προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό χρόνο. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι που είναι μαζί μας.

Μοναδική επιδίωξη όλων μας πλέον είναι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής μας και να γίνουμε το φυτώριο που σύντομα τους «καρπούς» του θα χαιρόμαστε στην μεγάλη ομάδα μας.

Με τα σωματεία της περιοχής ποιά θα είναι η συνεργασία σας;

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την αγάπη και βοήθεια όλων των παραγόντων της περιοχής μας και τους θέλουμε κοντά μας. Θέλω να τονίσω την καλή διάθεση που δείχνουν για την ομάδα. Στην διάρκεια της σεζόν θα επιδιώξουμε συχνές συναντήσεις με όλους ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις για την καλύτερη συνεργασία και δίκαιη αξιολόγηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής μας. Τόσο οι προπονητές όσο και οι γενικοί αρχηγοί μας, είναι πρόθυμοι σε κάθε επαφή και πιστεύω ότι σύντομα όλοι θα λειτουργούμε σαν μια οικογένεια.

Ένα μεγάλο μέρος του φετινού ρόστερ προέρχεται από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ…

Ο ερασιτέχνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΣ και επιδίωξή μας θα είναι πάντα η άριστη συνεργασία. Τα παιδιά που προωθήθηκαν φέτος, έχουν εξαιρετικό ταλέντο και είναι πολύ καλά δουλεμένα από τους προπονητές τους, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα από τις ομάδες της περιοχής. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν μεγάλη εξέλιξη

Κλείνοντας, τι θα θέλατε να πείτε στους φιλάθλους του ΠΑΣ που μέσα σε αυτή την άσχημη οικονομική συγκυρία προσδοκούν ανάδειξη αξιόλογων ποδοσφαιριστών από τις υποδομές της ομάδας, αλλά και γενικότερα αυτό ίσως τελικά είναι και το βαρόμετρο για την επιβίωση πλέον όλων των ομάδων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…

Από την πλευρά την δική μου αλλά και των συνεργατών μου, θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας σε αυτό που κάνουμε με οποιοδήποτε κόστος εφόσον χρειασθεί, χρόνου ή χρημάτων. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισα να ασχοληθώ και τόσο ενεργά. Η συνεργασία είναι με όλους άψογη και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την βοήθεια και το ενδιαφέρον που δείχνουν ώστε να επιλύονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές;…

Ευχή μου είναι όλα τα παιδιά, όσον αφορά την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, να έχουν πρωτίστως υγεία, να μην παραβλέπουν τα μαθήματα τους και να έχουν στο μυαλό τους τρία πράγματα, σεβασμό -ευγένεια - ευ αγωνίζεσθαι…
http://www.pasgiannina.gr/articles/crestos_papageorgiou_monadike_epidioxe_olon_mas_pleon_einai_e_exelixe_ton_nearon_podospairiston

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 19 Αύγ 2012 23:11 »
Ξεκινάει το κύπελλο ΕΠΣΗΠ στις 25 Αυγούστου
Με ντέρμπι θα ξεκινήσει φέτος ο θεσμός του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, καθώς στην κλήρωση που έγινε την Παρασκευή 17 Αυγούστου η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε αντιμέτωπες Ανατολή και Πεδινή που αναμένεται και φέτος να είναι από τις πρωταγωνίστριες της Α' ερασιτεχνικής.
Οι 59 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους για να μειωθούν οι χιλιομετρικές αποστάσεις και τυχερό σωματείο που περνάει στη Β' φάση χωρίς αγώνα ήταν η Αμφιθέα.
Στο κύπελλο δήλωσε συμμετοχή και η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που θα κληθεί στην πρώτη φάση να αντιμετωπίσει τους Ραφταναίους.
Τα ματς που έχουν χαρακτήρα νοκ-άουτ θα διεξαχθούν από 25 ως 27 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει νέα κλήρωση για τη Β' φάση του θεσμού.
http://www.super-fm.gr/articles/erasitexniko/xekinaei_to_kupello_epsep_stis_25_augoustou

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #7 στις: Τετ 22 Αύγ 2012 09:47 »
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ: Δεν θα ανεχτούμε να χαθούν ταλέντα...
Ποιος ο σκοπός που αποφασίσατε να ασχοληθείτε την φετινή περίοδο με τον  ΠΑΣ και τι στόχους έχετε;

Συστρατευόμαστε  τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες στο άρμα της ΠΑΕ, μέσω των ομάδων της Κ17 και Κ20,  με σκοπό την παραγωγή και προαγωγή του Ηπειρωτικού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ανοίγουμε την πόρτα σε όλα τα ταλέντα με καθρέπτη το γήπεδο. Αγκαλιάζουμε όλες τις οικογένειες των παιδιών που έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια θέση στον θρυλικό και ιστορικό ΠΑΣ.

Οδηγός μας είναι οι ιστορικές μορφές όλων των ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα, από τον ΤΣΑΝΑΚΤΖΗ έως τον ΝΤΑΣΙΟ.  Υποσχόμαστε δικαιοσύνη, δουλειά και σχολική υγεία.

Στόχος μας είναι σε βάθος 2 - 3 ετών να υπάρχουν στο ρόστερ της ΠΑΕ τα 2/3 από Ηπειρώτες παίκτες. Έχουμε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις , μέσω των προπονητών μας ,να οικοδομήσουμε όλα αυτά που τόσα χρόνια χάθηκαν για την Ήπειρο και την ομάδα.

Υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να αξιοποιηθούν και να προωθηθούν στην ΠΑΕ;

Υπάρχουν στον Ερασιτέχνη παίκτες με πολλές δυνατότητες και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλα τα παιδιά. Δεν θα ανεχτούμε να χαθούν ταλέντα χωρίς να πάρουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην ομάδα Θρύλο της Ηπείρου. Να είναι σίγουρη η ΠΑΕ και ειδικά ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της κ. Χριστοβασίλης ,που εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε, ότι σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν και οι Ηπειρώτες θα είναι υπερήφανοι για την ομάδα.
http://www.pasgiannina.gr/articles/leuteres_ntouskos_den_ta_anectoume_na_catoun_talenta

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #8 στις: Τρι 28 Αύγ 2012 01:17 »
Για το κύπελο της ΕΠΣΗΠ
ΠΑΣ Κ-20-Ραφταναίοι 2-1
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 25΄όταν ο Μουσκάι έκανε τη σέντρα και ο Μώκος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Οι Ραφταναίοι ισοφάρισαν στο 64' όταν μετά από σουτ του Τζουεράνη σχεδόν από το χώρο του κέντρου, η μπάλαμε τη βοήθεια του αέρα ξεγέλασε τον Κολιοφούκα, καταλήγοντας στα δίχτυα του.
Στο 82' ο Χαρίσης σουτάρει, αποκρούει ασθενώς ο Πανταζής και ο επερχόμενος Γιάκος με πλασέ κάνει το 2-1 (στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι δικαίως για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Ασωνίτης (70' Γιάκος), Τσιρώνης, Φίλιος, Μώκος (50' Σπαλιάρας), Καμποσιώρης, Φαρμάκης, Παπαρούνας (50' Μάγγος), Βασιλείου, Χαρίσης.
Τα υπόλοιπα στο λινκ
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4077:%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83-2-1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-video+photos&Itemid=151

Αποσυνδεδεμένος axis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #9 στις: Παρ 07 Σεπ 2012 17:11 »
Ξέρει κανείς αν έχει ανακοινωθεί  επίσημα ποιοί παίκτες αποτελούν την  Κ 20?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 08 Σεπ 2012 17:06 »
Νομίζω πως δεν έχει ανακοινωθεί

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 08 Σεπ 2012 21:55 »
Ορίστε και το ρόστερ....
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την Κ 20

1.    MΟΥΣΚΑΙ ΑΡΜΠΕΝ:  έτος γέννησης 1994 από Κ20
2.    ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : έτος γέννησης 1993 από Κ20
3.    ΦΙΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Κ20
4.    ΜΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: έτος γέννησης 1994 από Κ20
5.    ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: έτος γέννησης 1994 από Κ17
6.    ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Κ17
7.    ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: έτος γέννησης 1993 από Κ20
8.    ΧΑΡΙΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Κ17
9.    ΜΠΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: έτος γέννησης 1994 από Κ20
10. ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ: έτος γέννησης 1994 από Κ20
11. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Κ20
12. ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Κ17
13. ΔΟΝΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: έτος γέννησης 1993 από Α.Ο. ΚΡΥΑ
14. ΚΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: έτος γέννησης 1993 από Α.Ο. ΚΡΥΑ
15. ΜΩΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: έτος γέννησης 1994 από Κ20 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
16. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: έτος γέννησης 1994 από Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ
17. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: έτος γέννησης 1995 από ΑΤΡΟΜΗΤΟ Αθηνών
18. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: έτος γέννησης 1994 από ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
19. ΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: έτος γέννησης 1993 από ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ιωαννίνων
20. ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: έτος γέννησης 199 από ΟΔΥΣΣΕΑ Νυδρίου
21. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ : έτος γέννησης 1993 από ROBERTO Σουηδίας
22. ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: έτος γέννησης 1995 από Α.Ο. ΠΕΔΙΝΗΣ

http://www.pasgiannina.gr/articles/roster_k_20_2012_2013
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Σεπ 2012 22:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος axis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 09 Σεπ 2012 20:48 »
Μόνο με έναν τέρμα (Αλεξίου Λάμπρο)??????

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 09 Σεπ 2012 23:25 »
έχουμε και άλλους...Κολιοφούκας....
Αμφίρροπο και με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου ήταν το φιλικό της Δόξας Κρανούλας με αντίπαλο την Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε με νίκη των γηπεδούχων 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιφλίδη.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έπαιξαν στα ίσια τους επαγγελματίες της Κρανούλας που βρίσκονται βέβαια στο στάδιο της προετοιμασίας με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Football League 2 θα ξεκινήσει μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Οι παίχτες του Γιάννη Τάτση έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Στάθηκαν άτυχοι όμως στο 31' όταν το σουτ του Σταφυλίδη μετά από πάσα του Νάκου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σιαράβα.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 47' ο Κολιοφούκας με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Τσιφλίδη κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 74' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ βρήκε με βολέ τον Παπαρούνα που κινήθηκε από αριστερά αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κάτσενου.

Η Δόξα που είχε τον έλεγχο του κέντρου στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε το γκολ στο 77' όταν ο Αλεξίου Γ. κινήθηκε από δεξιά και η σέντρα του βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Τσιφλίδη που με προβολή νίκησε τον Κολιοφούκα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Κρανούλας (Ζώης): Σιαράβας (67' Κάτσενος), Γιαννούσης (46' Κλείτσας), Γκοτζιάς, Τσακτάνης, Καραγιαννίδης, Παπαβασιλείου, Νάνος (46' Βασιλείου Σ.), Μπελεβέτης (25' Βλάχος), Τσιφλίδης, Γήτας, Γκέκας (46' Αλεξίου Γ.).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάτσης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Θεοδωράκης, Φίλιος (73' Παπαρούνας), Καμποσιώρης, Νικόπουλος, Πανταζής, Κολιός (55' Μώκος), Χαρίσης, Σταφυλίδης (62' Αλεξίου Α.), Νάκος (76' Ασωνίτης).
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4243:%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-1-0-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA-20-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video+photos&Itemid=138

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Τάτσης που μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πιθανότατα θα κάνουμε ένα τελευταίο φιλικό την Τετάρτη. Αν όχι το σημερινό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι ήταν θετικά. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό κάτι που επιδιώκουμε συνέχεια. Τέτοιους είδους φιλικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ και με την Κρανούλα τε επιδιώκουμε καθώς θέλουμε να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά και να δυναμώνουν. Περιμένω να παίξουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο και να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά μας από τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ έτσι ώστε όσοι παίχτες προωθηθούν εκεί στη συνέχεια να είναι ανταγωνιστικοί και να κάνουν μια καλή καριέρα που θα ωφελήσει τους ίδιους αλλά και τον ΠΑΣ. Ηλικιακά ανεβήκαν κάποια παιδιά και ορισμένοι 96αρηδες προπονούνται με μας. Ενδεχομένως να παίζουν και στην Κ-20 κάποια παιχνίδια, αυτό θα εξαρτηθεί αν θα έρχονται ή όχι επαγγελματίες. Φτιάξαμε ένα μικρό ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα αν θα έρχονται επαγγελματίες στους αγώνες, δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά για να βελτιωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σε ερώτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς, ο προπονητής της Κ-20 τόνισε: «Ο στόχος είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί και με τη μείωση της διαφοράς με την πρώτη ομάδα, κάποια παιδιά από εμάς να πατήσουν εκεί το πόδι τους».

Σε ερωτηση για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεμένη χρόνια. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται και στο Champions League Νέων και αν τα καταφέρουμε θα τη δούμε κι από κοντά. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό τεστ για μας. Για αυτό το λόγο όμως κάνουμε και αυτά τα δυνατά φιλικά όπως με την Κρανούλα που είναι ομάδα Γ' Εθνικής».

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια των Κ-17 και Κ-20, επεσήμανε: Η περσινή χρονιά στην Κ-17 ήταν πολύ όμορφη αφού αποκτήσαμε φιλάθλους και χαιρόμασταν να τους βλέπουμε στις κερκίδες. Το ίδιο επιθυμούμε και φέτος. Κ-17 και Κ-20 στην ουσία είναι μια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους που θα μας παρακολουθούν»
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4244:%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-video&Itemid=138
Ξεκινάνε και τα πρωταθλήματα των κ-20 και κ-17 σιγά σιγά οπότε όποιος θέλει μπορεί να έρθει κατά Πανηπειρωτικό μεριά.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Σεπ 2012 23:51 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος axis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #14 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 21:40 »
έχουμε και άλλους...Κολιοφούκας....
Αμφίρροπο και με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου ήταν το φιλικό της Δόξας Κρανούλας με αντίπαλο την Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε με νίκη των γηπεδούχων 1-0 χάρη σε γκολ του Τσιφλίδη.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έπαιξαν στα ίσια τους επαγγελματίες της Κρανούλας που βρίσκονται βέβαια στο στάδιο της προετοιμασίας με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Football League 2 θα ξεκινήσει μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Οι παίχτες του Γιάννη Τάτση έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Στάθηκαν άτυχοι όμως στο 31' όταν το σουτ του Σταφυλίδη μετά από πάσα του Νάκου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σιαράβα.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 47' ο Κολιοφούκας με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Τσιφλίδη κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 74' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ βρήκε με βολέ τον Παπαρούνα που κινήθηκε από αριστερά αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κάτσενου.

Η Δόξα που είχε τον έλεγχο του κέντρου στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε το γκολ στο 77' όταν ο Αλεξίου Γ. κινήθηκε από δεξιά και η σέντρα του βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον Τσιφλίδη που με προβολή νίκησε τον Κολιοφούκα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δόξα Κρανούλας (Ζώης): Σιαράβας (67' Κάτσενος), Γιαννούσης (46' Κλείτσας), Γκοτζιάς, Τσακτάνης, Καραγιαννίδης, Παπαβασιλείου, Νάνος (46' Βασιλείου Σ.), Μπελεβέτης (25' Βλάχος), Τσιφλίδης, Γήτας, Γκέκας (46' Αλεξίου Γ.).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάτσης): Κολιοφούκας, Μουσκάι, Θεοδωράκης, Φίλιος (73' Παπαρούνας), Καμποσιώρης, Νικόπουλος, Πανταζής, Κολιός (55' Μώκος), Χαρίσης, Σταφυλίδης (62' Αλεξίου Α.), Νάκος (76' Ασωνίτης).
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4243:%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-1-0-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA-20-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video+photos&Itemid=138

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Τάτσης που μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Πιθανότατα θα κάνουμε ένα τελευταίο φιλικό την Τετάρτη. Αν όχι το σημερινό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι ήταν θετικά. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό κάτι που επιδιώκουμε συνέχεια. Τέτοιους είδους φιλικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ και με την Κρανούλα τε επιδιώκουμε καθώς θέλουμε να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά και να δυναμώνουν. Περιμένω να παίξουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο και να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά μας από τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ έτσι ώστε όσοι παίχτες προωθηθούν εκεί στη συνέχεια να είναι ανταγωνιστικοί και να κάνουν μια καλή καριέρα που θα ωφελήσει τους ίδιους αλλά και τον ΠΑΣ. Ηλικιακά ανεβήκαν κάποια παιδιά και ορισμένοι 96αρηδες προπονούνται με μας. Ενδεχομένως να παίζουν και στην Κ-20 κάποια παιχνίδια, αυτό θα εξαρτηθεί αν θα έρχονται ή όχι επαγγελματίες. Φτιάξαμε ένα μικρό ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών και ανεξάρτητα αν θα έρχονται επαγγελματίες στους αγώνες, δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά για να βελτιωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σε ερώτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς, ο προπονητής της Κ-20 τόνισε: «Ο στόχος είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί και με τη μείωση της διαφοράς με την πρώτη ομάδα, κάποια παιδιά από εμάς να πατήσουν εκεί το πόδι τους».

Σε ερωτηση για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεμένη χρόνια. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται και στο Champions League Νέων και αν τα καταφέρουμε θα τη δούμε κι από κοντά. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό τεστ για μας. Για αυτό το λόγο όμως κάνουμε και αυτά τα δυνατά φιλικά όπως με την Κρανούλα που είναι ομάδα Γ' Εθνικής».

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια των Κ-17 και Κ-20, επεσήμανε: Η περσινή χρονιά στην Κ-17 ήταν πολύ όμορφη αφού αποκτήσαμε φιλάθλους και χαιρόμασταν να τους βλέπουμε στις κερκίδες. Το ίδιο επιθυμούμε και φέτος. Κ-17 και Κ-20 στην ουσία είναι μια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους που θα μας παρακολουθούν»
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4244:%CF%84%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-video&Itemid=138
Ξεκινάνε και τα πρωταθλήματα των κ-20 και κ-17 σιγά σιγά οπότε όποιος θέλει μπορεί να έρθει κατά Πανηπειρωτικό μεριά.
Και γιατί δεν είναι στο ρόστερ?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #15 στις: Δευ 10 Σεπ 2012 23:48 »
Έλα ντε....Στην Κ-17 τους έκαναν όλους Γιάννηδες...
Στην Κ-20 τον έναν από 93 τον έκαναν 94.

Αποσυνδεδεμένος axis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #16 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 17:47 »
Δεν κατάλαβα.Πάντως και στην Κ 17 έχουν μόνο δύο. Βάλτας και Καλόγηρος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #17 στις: Τρι 11 Σεπ 2012 20:16 »
Ο Μώκος Βασίλης δεν είναι το 94 αλλά στις 11/3/93.Εδώ τον έβαλαν 94.
Μπορεί ο Κολιοφούκας να είναι τόσο στην Κ-20 όσο και στην Κ-17.Επίσης μην ξεχνάς η πρώτη ομάδα έχει 4 τερματοφύλακες.Μερικοί από την πρώτη ομάδα θα πάνε και με την Κ-20.Το είπε και ο Τάτσης αυτό μετά το φιλικό.
Στην Κ-17 έχεις δίκιο είναι 2 μόνο από τους περυσινούς.Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς που ήρθαν από τους μικρούς ή με μεταγραφές.Αν έχουν κάποιον άλλον τερματοφύλακα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 13:56 »
Δεν τα κατάφερε ούτε η Κ-20..
Παρακολουθήστε LIVE από το ΠΕΑΚΙ  την αναμέτρηση της Κ 20 ΤΟΥ ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε περιγραφή και σχολιασμό  Χρήστου Καλύβα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Τάτσης): Μπακόλας, Μουσκάι,Καμποσιώρης, Αλεξίου Αλ., Φίλιος, Πανταζής, Κολιός, Σπαλιάρας, Βασιλείου, Χαρίσης, Παπαρούνας.
Στον πάγκο του ΠΑΣ είναι οι Ασωνίτης, Διονάτος, Μπουκουβάλας, Κολιοφούκας, Μώκος, Μπάγιας και Αλεξίου.
Ολυμπιακός (Μπέρντ Στόρκ): Γιαννιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιώπης Εμ., Σιώπης Δ., Βουτσιώτης, Ιωαννίδης, Σουκιάς, Λύρας.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι οι Βούρος, Παιδάκης, Σωτηράκος, Χουτετσιώτης, Παπασάββας, Πασαλίδης και Κλοντιάν.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Γιώργο Πασχάλη και Δημήτρη Τίκα όλοι του Συνδέσμου Ηπείρου.
Τον αγώνα παρακολουθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης.
Μόλις στο 2' ο ΠΑΣ απείλησε την εστία του Ολυμπιακού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρίση, ο Παπαρούνας αφύλακτος μπροστά από τον Γιαννιώτη δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώξει τη μπάλα.
Στο 6' ο Παπαρούνας μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Πολύ καλά στέκεται ο ΠΑΣ σε αυτά τα πρώτα δώδεκα λεπτά κοιτάζοντας στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο του ο οποίος στα πλαίσια του Τσάμπνιος Λιγκ Νέων επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ.
Η πρώτη απειλή από τον Ολυμπιακό στο 18΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουτσιώτη, η μπάλα πέρασε ελαχιστα άουτ.
ΓΚΟΛ: Στο 19' μετά από σέντρα του Καραγκούνη και ασθενής απόκρουση των αμυντικών του ΠΑΣ, η μπάλα έφτασε στον Καραγκούνη που με σουτ έκανε το 0-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται με αρκετές απουσίες, αφού δεν εκδόθηκαν τα δελτία πέντε παικτών του Νάκου, Μπλέτσα, Θεοδωράκη, Νικόπουλου και Σταφυλίδη.
Στο 32' σε ανατροπή του Βουτσιώτη από τον Αλεξίου Α., ο διαιτητής έδωσε πέναλτι ( και κίτρινη κάρτα στον Αλεξίου), το εκτέλεσε ο Λεάντρο, πετάχτηκε όμως στην γωνία του ο Μπακόλας και απέκρουσε σε κόρνερ.
Αρκετός ο κόσμος που παρακολουθεί τον αγώνα περίπου στους 200 φιλάθλους.
Ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει εδώ και αρκετή ώρα την πρωτοβουλία των κινήσεων και με δυνατά σουτ έξω κυρίως από την περιοχή του ΠΑΣ προσπαθεί να σημειώσει το δεύτερο γκολ.
Κίτρινη κάρτα στο 44' στον Παπαρούνα διότο χρησιμοποίησε το χέρι να πάρει τη μπάλα.
Τέλος του πρώτου μέρους που βρίσκει τον Ολυμπιακό να προηγείται 0-1.
Να σημειώσουμε οτι τα καινούργια δίχτυα που έβαλε πριν από λίγες μέρες η Ε.Δ.Σταδίων κάποιοι τα έσκισαν με μαχαίρι και σήμερα αναγκάστηκαν οι Καρράς, Βασιλειάδης και Παπαδημητρίου, μετά από υπόδειξη του διαιτητή να τα δέσουν με δεματικά.
Mε μια αλλαγή για τον ΠΑΣ ξεκινλαει το δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Παπαρούνα μπήκε ο Ασωνίτης.
Κίτρινη κάρτα στο 47' στον Λύρα για διαμαρτυρία.
Τον αγώνα παρακολουθούν και πολλοί παίκτες του ΠΑΣ.
ΓΚΟΛ Στο 55' ο Σουκιάς με δυνατό σουτ κάνει το 0-2
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό στο 58' στη θέση του Σιώπη Δ., ο Πασαλίδης.
Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 60' όταν το δυνατό σουτ του Πασαλίδη, το απέκρουσε ο Μπακόλας.
Στο 65' σουτ του Χαρίση, μπλοκάρει τη μπάλα ο Γιαννιώτης.
Στο 66' αλλαγή για τον Ολυμπιακό στη θέση του Βούρου ο Καραγκούνης.
Κίτρινη κάρτα στο 74' στον Ασωνίτη για επικίνδυνο παιχνίδι.
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό στο 77' στη θέση του Λύρα ο Κλοντιόν.
Ο Διονάτος είναι η τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ, θα πάρει τη θέση του Χαρίση στο 83'.
Να σημειώσουμε οτι στον αγώνα είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος, ο βοηθός του Γιάννης Θωμαίδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Νιαρχάκος, μαζί με τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη.
Τελος του αγώνα με τον Ολυμπιακό να επικρατεί άνετα με 2-0 του ΠΑΣ σε ένα αγώνα που η γιαννιώτικη ομάδα έδειξε οτι ακόμη θέλει δουλειά, ωστόσο να σημειώσουμε οτι ήταν το πρώτο παιχνίδι και με ένα αντίπαλο που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4331:live-0-%CE%BA20-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82&Itemid=138

Αποσυνδεδεμένος axis

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 16 Σεπ 2012 16:24 »
Εντάξει αρχή είναι ακόμη.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Σεπ 2012 17:21 από axis »

Αποσυνδεδεμένος papas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #20 στις: Δευ 17 Σεπ 2012 18:26 »
Εφυγε ο τερματοφύλακας ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ από την Κ 20?

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #21 στις: Δευ 17 Σεπ 2012 19:30 »
Όχι είναι κανονικά.Αναφέρεται από την ΠΑΕ αλλά και από το σάιτ της σουπερλίγκας.Με τον γαύρο πρέπει να ήταν στον πάγκο μιας και δεν συμπληρώναμε καλά καλά 18αδα.Είχαμε 2 τερματοφύλακες δηλαδή στο πάγκο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.
ΠΑΣ Γιάννινα – Κάστρο
http://www.sportsioannina.gr/erasitexniko/24699-2012-09-17-16-46-52.html
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 17 Σεπ 2012 19:57 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος papas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #22 στις: Τρι 18 Σεπ 2012 19:57 »
Εγώ μαθαίνω πως  έφυγε.Λένε πως έγινε και επισόδειο  στα αποδυτήρια πριν το ματς του σαββάτου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.086
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #23 στις: Τρι 18 Σεπ 2012 20:18 »
Δεν ξέρω τι να σου πω.Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ότι έφυγε (εδώ δεν βγάζουν ανακοίνωση για άλλα πράγματα) ή κάποιο δημοσίευμα.Αν κάποιος παρακολουθεί προπονήσεις ή αν συμμετέχει στους αγώνες μπορούμε να δούμε.Πάντως να φύγει τώρα δύσκολο γιατί χάνει μισή χρονιά.Δεν μπορεί να πάει να παίξει αλλού.

Αποσυνδεδεμένος papas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 29
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-20) 2012-13
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 22 Σεπ 2012 09:27 »
Αρα οι Κ17 και Κ20  μείνανε με 3 τερματοφύλακες συν τον Μπακόλα.Και αν γίνει κάτι (τραυματισμός-αποχώρηση η ότι άλλο),τότε τι θα κάνουν?