Καταρχας εσυ εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα.Πρεπει να ξεχωρισεις τον φασισμο απ την Ελληνισμο.Θεωρεις πλεον,υστερα απ την τελευταια μοδα της ΧΑ,οτι οποιος αγαπα την πατριδα του ειναι φασιστας.Αν δλδ γινοταν αυτο οποιος θα εκραζε τον Πακιστανο θα θεωρουταν χρυσαυγιτης για σενα;
Οχι δεν ειναι ετσι.Το να ειναι περιφανος που ειμαι Ελληνας δεν σημαινει οτι ειμαι χρυσαυγιτης.Σε λιγο θα θεωρεις χρυσαυγιτη οποιον βαζει ελληνικη σημαια στις εθνικες εορτες.
Ελπιζω στο τελος να μην το παραξυλωσετε και να μην θεωρησετε την 28η Οκτωβριου το μεγαλυτερο φασιστικο κινημα που εγινε ποτε στην Ελλαδα εναντια σε μεταναστες.
Και συ φιλε πρεπει να ξεχωρισεις την ρεαλισμο της καταστασης της χωρας απο τον ανθελληνισμο οπως αναφερεσται σε καθετι αριστερο
Και αλλοι στο παρελθον μιλησαν για το πατριωτικο ιδεωδες, για το ελληνας πας μη βαρβαρος και για το πατρις θρησκεια οικογενεια κ ενα τετοιο σειρα χαριτωμενιες κ ευτυχως μας διδαξε η ιστορια(Παγκαλος,Μεταξας,Τσολακογλου,Πατακκος,Ιωανννιδης).....Για μενα ευτυχως δεν θα παρω
Ο Παππους μου ηταν απο αυτους τους κουμουνιστες με εξοριες στην Μακρονησο,με ντου στο σπιτι και αφθονο ξυλο απο τα ΕΣΑ και με δολοφονιες αρκετων συγγενικων του προσωπων στο εμφυλιο,αλλα οσο το θυμαμαι φιλε στο πατρικο μ σπιτι παντα υπηρχε μια κουμουνιστικη σημαια και απο πανω ακριβως μια ελληνικη σημαια.....Αλλα ειπαμε οι αριστεροι ειναι ανθελληνες κ αθεοι,αυτοι οι Μπολσεβικοι φταινε για ολα
Αλλα με τι κατασταση που εχει δημιουργηθει απο τους νεοελληναραδες πλεον μου εχει γυρισει το μυαλο
Πριν κάποια χρόνια οι νεοελληνες πατριωτες λέγανε αυτα τα υποτιμητικα για τους Αλβανους, τους Πακιστανους, τους Μπαγκλαντεσιανους, τους Ρουμανους , τους Βουλγαρους, μέχρι και τους ...Ρώσους λέγαμε κακομοιρηδες!!
Ποιοι , οι Ελληνες που το μονο που ξέρουν ειναι να πινουν καπουτσινα και να παιζουν ταβλι να λένε κακομοιρηδες εκεινους που πάνε στο φεγγάρι για πλάκα!
Τωρα που λέει ολος ο υπολοιπος κόσμος εμας κακομοιρηδες μας ενοχλεί ε?
Ρε ΕΤΣΙ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, τόσο κουτοπονηροι βλάχοι που είμαστε καλά μας κάνουν.
Αυτο είμαστε, αυτο αξίζουμε!
Κατάλαβες μαλάκα νεοελληνα βλάχο? Κατάλαβες γιατι δεν πρέπει να κάνεις οτι δεν θέλεις να σου κάνουν?
Αντε τράβα τωρα στα φαναρια της Γερμανιας να καθαρίσεις κανενα τζάμι αυτοκινητου που οδηγεί Τουρκος...
Συνεχισε να ψωρο-υπερηφανευεσαι ακομα για τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη μαλάκα Ελληνα, και αν σε σεβαστεί ποτε κανείς εμενα σφύρα μου.""""""